Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Bakhtiari ismét PUP listán... :/Én is most láttam, ezt már végképp nem tudom mire vélni.
gamerkr
több mint 2 éve
Bakhtiari ismét PUP listán... :/
több mint 2 éve
Egy linket tudnátok adni, ahová majd menni kell kedd délelőtt 10 órakor a jegyekért?elvileg itt, www.eticketing.co.uk/nfl-tottenham/Events
pecsi92
több mint 2 éve
pecsi92
505
Egy linket tudnátok adni, ahová majd menni kell kedd délelőtt 10 órakor a jegyekért?
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
én is vártam a szokásos köpködést, lehet rájött feleslegesyoutu.be/N1oLBM04rGAFurcsa érzés. Höri a Packersről beszél, ráadásul jó hosszan, és én kb. mindenben egyetértek vele. (Nem volt ez mindig így.)
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
youtu.be/N1oLBM04rGAFurcsa érzés. Höri a Packersről beszél, ráadásul jó hosszan, és én kb. mindenben egyetértek vele. (Nem volt ez mindig így.)
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Hivatalos jegy fixáras, másodpiac horror. A müncheni őrület után én itt se számítanék sétagaloppra. Végre átjön a GB, mindenki ott akar lenni, ezért a jegyűzérek tuti botokkal támadnak. Másodperc pontosan be kell állni a sorba és bízni a szerencsében. Hajrá!!!
több mint 2 éve
nando89
3 904
Mivel jövő héten lehet jegyet venni, megkérdezném, ki tervez menni a londoni meccsre?Én tervezem ha összejön , elvileg most is lehet már 1-2 oldalon jegyet venni , elég horror..mondjuk ebbe biztos benne van h a forintunk is bitang formában van 😊
Én mennék, és szívesen csapódnék valaki(k)hez.
zacknorb
több mint 2 éve
Mivel jövő héten lehet jegyet venni, megkérdezném, ki tervez menni a londoni meccsre?Én mennék, és szívesen csapódnék valaki(k)hez.
több mint 2 éve
AJ Dillon már alig várja az edzőtábort és a szezont. 😀Látom, a lábnapokat még mindig nem hagyja ki
Looks like Packers’ RB @ajdillon7 is ready for the season….
— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 17, 2022
📹 @KenoshaKingfish pic.twitter.com/TMzV6wGoDE
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
AJ Dillon már alig várja az edzőtábort és a szezont. 😀 Looks like Packers’ RB @ajdillon7 is ready for the season….
— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 17, 2022
📹 @KenoshaKingfish pic.twitter.com/TMzV6wGoDE
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Ha esetleg valakit erdekelneindex.hu/sport/amerikaifutball/2022/07/15/bercsenyi-balazs-aaron-rodgers-lewis-hamilton-tetovalas/
több mint 2 éve
Véletlen kimaradt.Arod magyar művésszel készíttetett OROSZLÁNOS tetoválást, aztán volt instasztori egyértelműen a Vörösmarty térről.Figyelmesen az utcákon, ARod elv Pesten flangálLemaradtam. Ez honnan van?
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Bazzani
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Egy terrible towelt.Rád meg dobtak egy sárga zászlót.Annál több esze volt, hogy élőben posztoljon, nincs már Magyarországon. 😊Dehogyis nincs, találkoztam is vele. Éppen nektarint vásárolt a Lehel téri piacon. Próbálta megőrizni az inkognitóját, még magyarul is megszólalt, azt bizonygatta, hogy itt valami félreértés van, nem is Áronnak hívják, nincs semmiféle tetoválása, ő csak egy egyszerű villanyszerelő, de én nem engedtem magam átverni. Kértem tőle autogramot. Utána elfutott.
Peszinter Ferenc
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 879
Rád meg dobtak egy sárga zászlót.Annál több esze volt, hogy élőben posztoljon, nincs már Magyarországon. 😊Dehogyis nincs, találkoztam is vele. Éppen nektarint vásárolt a Lehel téri piacon. Próbálta megőrizni az inkognitóját, még magyarul is megszólalt, azt bizonygatta, hogy itt valami félreértés van, nem is Áronnak hívják, nincs semmiféle tetoválása, ő csak egy egyszerű villanyszerelő, de én nem engedtem magam átverni. Kértem tőle autogramot. Utána elfutott.
Peszinter Ferenc
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Én az Ecserin láttam, valami oltásigazolásért alkudozott...Annál több esze volt, hogy élőben posztoljon, nincs már Magyarországon. 😊Dehogyis nincs, találkoztam is vele. Éppen nektarint vásárolt a Lehel téri piacon. Próbálta megőrizni az inkognitóját, még magyarul is megszólalt, azt bizonygatta, hogy itt valami félreértés van, nem is Áronnak hívják, nincs semmiféle tetoválása, ő csak egy egyszerű villanyszerelő, de én nem engedtem magam átverni. Kértem tőle autogramot. Utána elfutott.
Peszinter Ferenc
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Annál több esze volt, hogy élőben posztoljon, nincs már Magyarországon. 😊Dehogyis nincs, találkoztam is vele. Éppen nektarint vásárolt a Lehel téri piacon. Próbálta megőrizni az inkognitóját, még magyarul is megszólalt, azt bizonygatta, hogy itt valami félreértés van, nem is Áronnak hívják, nincs semmiféle tetoválása, ő csak egy egyszerű villanyszerelő, de én nem engedtem magam átverni. Kértem tőle autogramot. Utána elfutott.
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Véletlen kimaradt.Arod magyar művésszel készíttetett OROSZLÁNOS tetoválást, aztán volt instasztori egyértelműen a Vörösmarty térről.Figyelmesen az utcákon, ARod elv Pesten flangálLemaradtam. Ez honnan van?
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
több mint 2 éve
Annál több esze volt, hogy élőben posztoljon, nincs már Magyarországon. 😊
több mint 2 éve
Arod magyar művésszel készíttetett tetoválást, aztán volt instasztori egyértelműen a Vörösmarty térről.Figyelmesen az utcákon, ARod elv Pesten flangálLemaradtam. Ez honnan van?
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Figyelmesen az utcákon, ARod elv Pesten flangálLemaradtam. Ez honnan van?
zacknorb
Ja, látom.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Figyelmesen az utcákon, ARod elv Pesten flangál
több mint 2 éve
akkor 07.26-tól lehet hivatalosan jegyet venni a londoni meccsre?