Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
több mint 2 éve
SGBP
278
Na, Doubs jött.Doubs nem slot mint a másik kettő
Bár benn volt még Calvin Austin, Khalil Shakir, és Araiza is (nem vicc), védhető.
zacknorb
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
No, belehúztunk az offense-be is, a 2 elsőkörös védő után megvan a 2-2 WR és Oline.(sajna a jobb TE-k pont kimentek már, de az 5. körrel talán még halászunk egyet.
több mint 2 éve
Na, Doubs jött.Akkor legalább megvan a két WR. Ahogy látom, ST-ben is szépen bevetették.
Bár benn volt még Calvin Austin, Khalil Shakir, és Araiza is (nem vicc), védhető.
zacknorb
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Na, Doubs jött.Bár benn volt még Calvin Austin, Khalil Shakir, és Araiza is (nem vicc), védhető.
több mint 2 éve
A négy pickből háromnak W-vel kezdődik a neve. Mit jelenthet ez vajon?😊Hogy idén a drafton gyűjtitek a W-ket nem a meccseken. 😉
nagylaza
több mint 2 éve
A négy pickből háromnak W-vel kezdődik a neve. Mit jelenthet ez vajon?😊+Sammy Watkins
nagylaza
Azt jelenti, hogy nem lehet elég korán elkezdeni gyűjteni a W-ket és Love mehet amerre lát.
több mint 2 éve
A négy pickből háromnak W-vel kezdődik a neve. Mit jelenthet ez vajon?😊
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Watson tetszik nagyon, igaz nagy drága volt de jönni kellett érte .+TE is kell, hogy jojjon, en a 3 magasabb pick- unkkel a TE-CB-Edge-WR menubol valasztanek, akar BPA alapon.
Rhyan értéken jött sztm G ként számolunk majd vele ,egyre jobban érik h Bakhtiari-Jenkins páros lesz a fal két szélén .
Ma várok még elkapót a negyedik körben illetve kéne vmi edge is mert ott sérülés esetén nagyon vékonyan vagyunk .
Hátsó körökben meg cb-S-wr ...jo spec team játékosok .
nando89
több mint 2 éve
Watsonért szerintem drága volt a felcsere, főleg a Lions-Vikings trade-et nézve.Watsonban a legvonzóbb Gute számára, jól blokkol futásnál 😅
Rhyan 3. kör végén pedig szerintem jó kis Pick.
több mint 2 éve
nando89
3 905
Watson tetszik nagyon, igaz nagyon drága volt de jönni kellett érte .Rhyan értéken jött sztm G ként számolunk majd vele ,egyre jobban érik h Bakhtiari-Jenkins páros lesz a fal két szélén .
Ma várok még elkapót a negyedik körben illetve kéne vmi edge is mert ott sérülés esetén nagyon vékonyan vagyunk .
Hátsó körökben meg cb-S-wr ...jo spec team játékosok .
Szerkesztette: nando89
több mint 2 éve
Na, itt a WR - Christian Watson. Nem kis példány, 193 cm magas, ellenben nem lassú. Igazi big play boy.Úgy nézem, RB-nek se rossz.
Az apját is mi draftoltuk 29 éve, igaz nem játszott utána nálunk.
James007
több mint 2 éve
James007
1 855
Sean Rhyan a 4. pick. LT-t játszott végig az UCLA-n, de alkalmas guard-nak is, sőt, elmondása szerint centert is szívesen játszik. Az adatlapja alapján a futásblokkolásban nagyon jó, de emellett beszédes, hogy a karrierje során 1160 pass blockig snap alatt összesen 2 sacket engedett..A football mellett golfozott, rögbizett és súlyt lökött, úgyhogy bármire tudjuk használni 😀
Bajsza alapján Rodgers nagy haverja lehet Halloweenkor
több mint 2 éve
James007
1 855
Na, itt a WR - Christian Watson. Nem kis példány, 193 cm magas, ellenben nem lassú. Igazi big play boy.Az apját is mi draftoltuk 29 éve, igaz nem játszott utána nálunk.
több mint 2 éve
Telexen írnak egy punterről: Matt Araiza a neve. Tényleg akkora sztár mint írják?Punt God a beceneve, ő az NCAA új rekordere éves puntátlagban, illetve az SDSU-ban rúgóként is eléggé magabiztos volt, csak a miheztartás kedvéért
Ha igen, akkor simán megérne nekünk egy 3. vagy 4. kört.
Fontos_Vidra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Araiza amúgy nagyon OP. Nem véletlenül hívják Punt God-nak, 4. körös elférne talán rá.Jordan Stout 2021ben jobb Punter volt…
Walker nálam reach és fel is húzott, Wyatt viszont ott jött, ahol számítottam rá, és ahol értéken volt.
zacknorb
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Hiába na, ez vagyok \o/Araiza amúgy nagyon OP. Nem véletlenül hívják Punt God-nak, 4. körös elférne talán rá.@Wyatt, hallod? Odaig vannak erted a Packers-szurkolok.
Walker nálam reach és fel is húzott, Wyatt viszont ott jött, ahol számítottam rá, és ahol értéken volt.
zacknorb
Stez
több mint 2 éve
Araiza amúgy nagyon OP. Nem véletlenül hívják Punt God-nak, 4. körös elférne talán rá.@Wyatt, hallod? Odaig vannak erted a Packers-szurkolok.
zacknorb
több mint 2 éve
Araiza amúgy nagyon OP. Nem véletlenül hívják Punt God-nak, 4. körös elférne talán rá.Walker nálam reach és fel is húzott, Wyatt viszont ott jött, ahol számítottam rá, és ahol értéken volt.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
1/28- Devonte Wyatt : Ezzel a pickkel elégedett vagyok, feltúrbóztuk a D-line-t és a védelem nyeri a bajnokságot amúgy is , vagy nem ??? 😊Nem 😊
gerappa
Kíváncsi vagyok, kiket hoztok majd célpontoknak, és hogy lesz-e valami sirám amiatt, hogy nem jött korán senki
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Hát kérdés milyen fajta WR-t akartok ha inkább igazi speedster fasza mélységi célpontot akkor Skyy Moore vagy Calvin Austin III elérhető. Nagyobb darab de ugyancsak atletikus akkor Watson/Pickens, de állítólag Pierce után is érdeklődtetek. Opciók vannak bőven. Ráadásul ha lesz egy kis QB run 2. kör elején az is besegíthet.
több mint 2 éve
Hat ha mar Love nem dobal evek ota, atkepzik elkaponak. Rodgers legalabb pofan kurhatja meccsenkent nyolc alkalommal a labdaval, csak hogy Love erezze a fele arado szeretetet.Jó lett volna elkapót hozni az első körben, de legyünk őszinték, mindenki, Packers-drukker és külsős egyaránt tudta, hogy nem fogunk.Őszintén? Én nem tudtam. Sőt. Kifejezetten számítottam WR-re minimum második pickként.
Kampman
Biztosan van valamilyen mesterterv...
nagylaza