Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 2 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 305
És 5. körben a pff legmagasabban rangsorolt (52.) még elérhető játékosa jött, Enagbare (Edge).
Hát ha ez igaz, akkor nem kis steal.... de ha csak félig igaz, akkor is need-re jött a BPA.

Szerkesztette: esz-ki-mo
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
SGBP 278
Na, Doubs jött.
Bár benn volt még Calvin Austin, Khalil Shakir, és Araiza is (nem vicc), védhető.
zacknorb
Doubs nem slot mint a másik kettő
több mint 2 éve
No, belehúztunk az offense-be is, a 2 elsőkörös védő után megvan a 2-2 WR és Oline.
(sajna a jobb TE-k pont kimentek már, de az 5. körrel talán még halászunk egyet.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 286 — beers & Packers
Na, Doubs jött.
Bár benn volt még Calvin Austin, Khalil Shakir, és Araiza is (nem vicc), védhető.
zacknorb
Akkor legalább megvan a két WR. Ahogy látom, ST-ben is szépen bevetették.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 845 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, Doubs jött.
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
A négy pickből háromnak W-vel kezdődik a neve. Mit jelenthet ez vajon?😊
nagylaza
Hogy idén a drafton gyűjtitek a W-ket nem a meccseken. 😉

több mint 2 éve
Peszinter Ferenc 772 — 中国加油
nagylaza
+Sammy Watkins
Azt jelenti, hogy nem lehet elég korán elkezdeni gyűjteni a W-ket és Love mehet amerre lát.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Watson tetszik nagyon, igaz nagy drága volt de jönni kellett érte .
Rhyan értéken jött sztm G ként számolunk majd vele ,egyre jobban érik h Bakhtiari-Jenkins páros lesz a fal két szélén .

Ma várok még elkapót a negyedik körben illetve kéne vmi edge is mert ott sérülés esetén nagyon vékonyan vagyunk .
Hátsó körökben meg cb-S-wr ...jo spec team játékosok .
nando89
+TE is kell, hogy jojjon, en a 3 magasabb pick- unkkel a TE-CB-Edge-WR menubol valasztanek, akar BPA alapon.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 845 — Kinek mit intézett a kormánya
Watsonért szerintem drága volt a felcsere, főleg a Lions-Vikings trade-et nézve.
Watsonban a legvonzóbb Gute számára, jól blokkol futásnál 😅

Rhyan 3. kör végén pedig szerintem jó kis Pick.
több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 905
Watson tetszik nagyon, igaz nagyon drága volt de jönni kellett érte .
Rhyan értéken jött sztm G ként számolunk majd vele ,egyre jobban érik h Bakhtiari-Jenkins páros lesz a fal két szélén .

Ma várok még elkapót a negyedik körben illetve kéne vmi edge is mert ott sérülés esetén nagyon vékonyan vagyunk .
Hátsó körökben meg cb-S-wr ...jo spec team játékosok .

Szerkesztette: nando89
több mint 2 éve
Na, itt a WR - Christian Watson. Nem kis példány, 193 cm magas, ellenben nem lassú. Igazi big play boy.
Az apját is mi draftoltuk 29 éve, igaz nem játszott utána nálunk.
James007
Úgy nézem, RB-nek se rossz.
több mint 2 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 855
Sean Rhyan a 4. pick. LT-t játszott végig az UCLA-n, de alkalmas guard-nak is, sőt, elmondása szerint centert is szívesen játszik. Az adatlapja alapján a futásblokkolásban nagyon jó, de emellett beszédes, hogy a karrierje során 1160 pass blockig snap alatt összesen 2 sacket engedett..

A football mellett golfozott, rögbizett és súlyt lökött, úgyhogy bármire tudjuk használni 😀
Bajsza alapján Rodgers nagy haverja lehet Halloweenkor
több mint 2 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 855
Na, itt a WR - Christian Watson. Nem kis példány, 193 cm magas, ellenben nem lassú. Igazi big play boy.
Az apját is mi draftoltuk 29 éve, igaz nem játszott utána nálunk.
több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Telexen írnak egy punterről: Matt Araiza a neve. Tényleg akkora sztár mint írják?
Ha igen, akkor simán megérne nekünk egy 3. vagy 4. kört.
Fontos_Vidra
Punt God a beceneve, ő az NCAA új rekordere éves puntátlagban, illetve az SDSU-ban rúgóként is eléggé magabiztos volt, csak a miheztartás kedvéért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Araiza amúgy nagyon OP. Nem véletlenül hívják Punt God-nak, 4. körös elférne talán rá.

Walker nálam reach és fel is húzott, Wyatt viszont ott jött, ahol számítottam rá, és ahol értéken volt.
zacknorb
Jordan Stout 2021ben jobb Punter volt…

több mint 2 éve
K Shakir adja magat
Janek
1 percnél az egykezes:
 www.youtube.com/watch?v=Hg2a6A7L-VA
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Araiza amúgy nagyon OP. Nem véletlenül hívják Punt God-nak, 4. körös elférne talán rá.

Walker nálam reach és fel is húzott, Wyatt viszont ott jött, ahol számítottam rá, és ahol értéken volt.
zacknorb
@Wyatt, hallod? Odaig vannak erted a Packers-szurkolok.
Stez
Hiába na, ez vagyok \o/

több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

zacknorb
@Wyatt, hallod? Odaig vannak erted a Packers-szurkolok.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
K Shakir adja magat

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
1/28- Devonte Wyatt : Ezzel a pickkel elégedett vagyok, feltúrbóztuk a D-line-t és a védelem nyeri a bajnokságot amúgy is , vagy nem ??? 😊
gerappa
Nem 😊

Kíváncsi vagyok, kiket hoztok majd célpontoknak, és hogy lesz-e valami sirám amiatt, hogy nem jött korán senki

több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Hát kérdés milyen fajta WR-t akartok ha inkább igazi speedster fasza mélységi célpontot akkor Skyy Moore vagy Calvin Austin III elérhető. Nagyobb darab de ugyancsak atletikus akkor Watson/Pickens, de állítólag Pierce után is érdeklődtetek. Opciók vannak bőven. Ráadásul ha lesz egy kis QB run 2. kör elején az is besegíthet.

több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Jó lett volna elkapót hozni az első körben, de legyünk őszinték, mindenki, Packers-drukker és külsős egyaránt tudta, hogy nem fogunk.
Kampman
Őszintén? Én nem tudtam. Sőt. Kifejezetten számítottam WR-re minimum második pickként.
Biztosan van valamilyen mesterterv...
nagylaza
Hat ha mar Love nem dobal evek ota, atkepzik elkaponak. Rodgers legalabb pofan kurhatja meccsenkent nyolc alkalommal a labdaval, csak hogy Love erezze a fele arado szeretetet.