Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Jó lett volna elkapót hozni az első körben, de legyünk őszinték, mindenki, Packers-drukker és külsős egyaránt tudta, hogy nem fogunk.Őszintén? Én nem tudtam. Sőt. Kifejezetten számítottam WR-re minimum második pickként.
Kampman
Biztosan van valamilyen mesterterv...
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Jó lett volna elkapót hozni az első körben, de legyünk őszinték, mindenki, Packers-drukker és külsős egyaránt tudta, hogy nem fogunk.A csapat történetét nézve, nekem nincs bajom a 2. körös WR-ekkel 😊
Néztem Wyatt draftolása után a Mcafee show-t, ahol AR-t kapcsolták élőben, és persze ott volt AJ Hawk is.
Az jött le, hogy Wyatt draftolására ő is nagyon számított, mondta, hogy a front office nagyon figyelte. Úgy általában nem tűnt nagyon csalódottnak vagy frusztráltnak, vagy csak nem mutatta.
Én sem bánnám egyébként, ha egy elit puntert/kickert hoznánk akár draftpickért. Ha van csapat, akire ráfér, azok mi vagyunk.
Kampman
Azok közül viszont egy jobbat kellene megcsípni, ahhoz viszont lehet, hogy fel kell jönni pár helyet...egy 4. kört simán feláldoznék érte, a 3-ikat már csak nagy steal esetén....talán Pickens lenne ilyen... aztán persze lehet, hogy a vezetőségnek van egy nagy kedvence..
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Jó lett volna elkapót hozni az első körben, de legyünk őszinték, mindenki, Packers-drukker és külsős egyaránt tudta, hogy nem fogunk.Néztem Wyatt draftolása után a Mcafee show-t, ahol AR-t kapcsolták élőben, és persze ott volt AJ Hawk is.
Az jött le, hogy Wyatt draftolására ő is nagyon számított, mondta, hogy a front office nagyon figyelte. Úgy általában nem tűnt nagyon csalódottnak vagy frusztráltnak, vagy csak nem mutatta.
Én sem bánnám egyébként, ha egy elit puntert/kickert hoznánk akár draftpickért. Ha van csapat, akire ráfér, azok mi vagyunk.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Hát az igazság pedig az hogy voltak olyan mockok ahol 5. körben kiment. Hatalmas lába van és sokan alábecsülik a puntert mint posztot. Pedig rohadtul nem mindegy a mezőnypozíció. 3-4 kör azért meredek lenne de 5-6 sima benne van.Telexen írnak egy punterről: Matt Araiza a neve. Tényleg akkora sztár mint írják?Punterért?? Kickerért is meredek, nem h punterért… nincs az a csapat ahol nem fér el a 3. v 4. körös erősítés, barhova…
Ha igen, akkor simán megérne nekünk egy 3. vagy 4. kört.
Fontos_Vidra
ricsiii83
több mint 2 éve
nando89
3 905
Wyatt pick nekem is tetszik ,Clark-al a fal közepén és Garyvel meg Prestonnal a szélén ez igen ütős egység lehet .Ma mindenképp fel kell mozognia Gutenak ha értelmezhető elkapót akar ( Moore ,Pickens,Watson ) .
több mint 2 éve
gerappa
107
Gyors emésztéssel..WR pickért kár, viszonylag gyorsan kiment a top 6 első körre értékelt. Az nyugtat, hogy Rodgi minden lépésről tudott elvileg. WR picken kívül offense-be max O-line ba lehetett volna húzni??!, de nálunk jó az O-line képzés, ezért én úgy gondolom ez azért lett későbbi körre halasztva.
1/22 - Quay Walker : Nem ismerem, nem is foglalkoztam vele, de mivel Campbell max 1 év (Szerintem) , ezért kell az utánpótlás.
Azért fáj a szívem Jermaine Johnson II miatt, kedveltem őt. De majd a második körben jön Edge.
1/28- Devonte Wyatt : Ezzel a pickkel elégedett vagyok, feltúrbóztuk a D-line-t és a védelem nyeri a bajnokságot amúgy is , vagy nem ??? 😊
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Láttad a puntereinket az elmúlt kb 7 évben? Meccsek mentek el rajtuk.Telexen írnak egy punterről: Matt Araiza a neve. Tényleg akkora sztár mint írják?Punterért?? Kickerért is meredek, nem h punterért… nincs az a csapat ahol nem fér el a 3. v 4. körös erősítés, barhova…
Fontos_Vidra
ricsiii83
Ha most jönne egy jó kb 10-re, akkor engem az se érdekel, ha 3. körös pick az ára.
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
Ha ma nem tradel fel Gute, akkor WR2 szintű elkapót sem fog iden(sem) szerezni a csapat. Mire mi növünk ujra a BAP marad...
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Telexen írnak egy punterről: Matt Araiza a neve. Tényleg akkora sztár mint írják?Punterért?? Kickerért is meredek, nem h punterért… nincs az a csapat ahol nem fér el a 3. v 4. körös erősítés, barhova…
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Telexen írnak egy punterről: Matt Araiza a neve. Tényleg akkora sztár mint írják?Ha igen, akkor simán megérne nekünk egy 3. vagy 4. kört.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Nagyon úgy tűnik, hogy ő sem.Hát... AJ Brown a kedvenc nem Packers elkapóm, komolyan nem hiszem el, hogy mi nem adtunk volna érte ennyit. A fakezű Hurts-nek sokkal kevesebb szüksége van egy ilyen elkapóra, ha az az első gondolata, hogy 'Na, akkor fussunk!'. Persze Rodgers majd dobál magának.Gute szerint még sok a jó WR benn.
Amit meg Gute a drafttal már megint csinált, skandallum! 😀 De hát én vagyok a hülye, hogy elhittem, hogy húz minimum egy top elkapót.
Fontos_Vidra
Mondjuk szerintem egyik sem WR1 talent, de én nem értek hozzá.
Bazzani
több mint 2 éve
Hát... AJ Brown a kedvenc nem Packers elkapóm, komolyan nem hiszem el, hogy mi nem adtunk volna érte ennyit. A fakezű Hurts-nek sokkal kevesebb szüksége van egy ilyen elkapóra, ha az az első gondolata, hogy 'Na, akkor fussunk!'. Persze Rodgers majd dobál magának.Gute szerint még sok a jó WR benn.
Amit meg Gute a drafttal már megint csinált, skandallum! 😀 De hát én vagyok a hülye, hogy elhittem, hogy húz minimum egy top elkapót.
Fontos_Vidra
Mondjuk szerintem egyik sem WR1 talent, de én nem értek hozzá.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Hát... AJ Brown a kedvenc nem Packers elkapóm, komolyan nem hiszem el, hogy mi nem adtunk volna érte ennyit. A fakezű Hurts-nek sokkal kevesebb szüksége van egy ilyen elkapóra, ha az az első gondolata, hogy 'Na, akkor fussunk!'. Persze Rodgers majd dobál magának.Amit meg Gute a drafttal már megint csinált, skandallum! 😀 De hát én vagyok a hülye, hogy elhittem, hogy húz minimum egy top elkapót.
több mint 2 éve
KeyG
9 515
Green Bay Weownrodgers
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
A védelem lassan kész.Az offense? Végül is pár mezőnygóllal is lehet nyerni....
több mint 2 éve
nando89
3 905
Csak sikerült Gutenak éjszaka is felcsesznie , nem rossz Walker de itt ? ilyen needek mellett ,ugy h Campbell nagy pénzt kapott ...nem értem ..
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Edge es S se lenne meglepo az elso ket korben. Nem azonnali need egyik se, de egy-ket ev mulva, illetve akar mar jovore az lehet.
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Valahogy azt érzem, hogy vagy felmegyünk az első körben egy TOP WR-ért, vagy pedig lecserélünk az egyik első körössel, s akkor viszont nem lesz első körös WR pick, hanem a második-harmadik körből szerzünk 1-2 elkapót.Bár a szívem az első verzió felé húz, utóbbiban is lenne ráció, sűrű a class idén, simán lehet találni jó játékost a 2. nap is, s akkor jutnak magas pickek a többi (OL, DL, CB, LB) pozícióra is.
több mint 2 éve
Egy Olave/Burks és Wyatt első kör álom lenne
több mint 2 éve
SGBP
278
Jó lenne, vagy Burks. Aztán jöhet Dax Hill vagy Cine 28-ra.Sztm feljövünk 5-6 helyet Olave-ért , és 1/28 ra meg jön egy T .Nyugi ugy is d line-ba draftolunk valakit eloszor.Igen, ezt a csapatot utoljára kb. 2009-ben láttam értelmesen, legnagyobb needre draftolni az 1. körben.
JéBé
Kampman
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 905
Sztm feljövünk 5-6 helyet Olave-ért , és 1/28 ra meg jön egy T .Nyugi ugy is d line-ba draftolunk valakit eloszor.Igen, ezt a csapatot utoljára kb. 2009-ben láttam értelmesen, legnagyobb needre draftolni az 1. körben.
JéBé
Kampman
több mint 2 éve
A WR most tényleg kötelező, olyan nincs, hogy nem. "Valahol az elején" számítok egy TE-re is, két évvel ezelőtt bejött.Nyugi ugy is d line-ba draftolunk valakit eloszor.Igen, ezt a csapatot utoljára kb. 2009-ben láttam értelmesen, legnagyobb needre draftolni az 1. körben.
JéBé
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Nyugi ugy is d line-ba draftolunk valakit eloszor.Igen, ezt a csapatot utoljára kb. 2009-ben láttam értelmesen, legnagyobb needre draftolni az 1. körben.
JéBé