Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 286 — beers & Packers
Jó lett volna elkapót hozni az első körben, de legyünk őszinték, mindenki, Packers-drukker és külsős egyaránt tudta, hogy nem fogunk.
Kampman
Őszintén? Én nem tudtam. Sőt. Kifejezetten számítottam WR-re minimum második pickként.
Biztosan van valamilyen mesterterv...
több mint 2 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 305
Jó lett volna elkapót hozni az első körben, de legyünk őszinték, mindenki, Packers-drukker és külsős egyaránt tudta, hogy nem fogunk.

Néztem Wyatt draftolása után a Mcafee show-t, ahol AR-t kapcsolták élőben, és persze ott volt AJ Hawk is.
Az jött le, hogy Wyatt draftolására ő is nagyon számított, mondta, hogy a front office nagyon figyelte. Úgy általában nem tűnt nagyon csalódottnak vagy frusztráltnak, vagy csak nem mutatta.

Én sem bánnám egyébként, ha egy elit puntert/kickert hoznánk akár draftpickért. Ha van csapat, akire ráfér, azok mi vagyunk.
Kampman
A csapat történetét nézve, nekem nincs bajom a 2. körös WR-ekkel 😊
Azok közül viszont egy jobbat kellene megcsípni, ahhoz viszont lehet, hogy fel kell jönni pár helyet...egy 4. kört simán feláldoznék érte, a 3-ikat már csak nagy steal esetén....talán Pickens lenne ilyen... aztán persze lehet, hogy a vezetőségnek van egy nagy kedvence..
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326

Néztem Wyatt draftolása után a Mcafee show-t, ahol AR-t kapcsolták élőben, és persze ott volt AJ Hawk is.
Az jött le, hogy Wyatt draftolására ő is nagyon számított, mondta, hogy a front office nagyon figyelte. Úgy általában nem tűnt nagyon csalódottnak vagy frusztráltnak, vagy csak nem mutatta.

Én sem bánnám egyébként, ha egy elit puntert/kickert hoznánk akár draftpickért. Ha van csapat, akire ráfér, azok mi vagyunk.
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Telexen írnak egy punterről: Matt Araiza a neve. Tényleg akkora sztár mint írják?
Ha igen, akkor simán megérne nekünk egy 3. vagy 4. kört.
Fontos_Vidra
Punterért?? Kickerért is meredek, nem h punterért… nincs az a csapat ahol nem fér el a 3. v 4. körös erősítés, barhova…
ricsiii83
Hát az igazság pedig az hogy voltak olyan mockok ahol 5. körben kiment. Hatalmas lába van és sokan alábecsülik a puntert mint posztot. Pedig rohadtul nem mindegy a mezőnypozíció. 3-4 kör azért meredek lenne de 5-6 sima benne van.

több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 905
Wyatt pick nekem is tetszik ,Clark-al a fal közepén és Garyvel meg Prestonnal a szélén ez igen ütős egység lehet .
Ma mindenképp fel kell mozognia Gutenak ha értelmezhető elkapót akar ( Moore ,Pickens,Watson ) .
több mint 2 éve
gerappa Green Bay Packers 107
Gyors emésztéssel..

WR pickért kár, viszonylag gyorsan kiment a top 6 első körre értékelt. Az nyugtat, hogy Rodgi minden lépésről tudott elvileg. WR picken kívül offense-be max O-line ba lehetett volna húzni??!, de nálunk jó az O-line képzés, ezért én úgy gondolom ez azért lett későbbi körre halasztva.

1/22 - Quay Walker : Nem ismerem, nem is foglalkoztam vele, de mivel Campbell max 1 év (Szerintem) , ezért kell az utánpótlás.

Azért fáj a szívem Jermaine Johnson II miatt, kedveltem őt. De majd a második körben jön Edge.

1/28- Devonte Wyatt : Ezzel a pickkel elégedett vagyok, feltúrbóztuk a D-line-t és a védelem nyeri a bajnokságot amúgy is , vagy nem ??? 😊
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nyugi ugy is d line-ba draftolunk valakit eloszor.

JéBé
Hat bazdmeg😀
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
Telexen írnak egy punterről: Matt Araiza a neve. Tényleg akkora sztár mint írják?
Fontos_Vidra
Punterért?? Kickerért is meredek, nem h punterért… nincs az a csapat ahol nem fér el a 3. v 4. körös erősítés, barhova…
ricsiii83
Láttad a puntereinket az elmúlt kb 7 évben? Meccsek mentek el rajtuk.
Ha most jönne egy jó kb 10-re, akkor engem az se érdekel, ha 3. körös pick az ára.
több mint 2 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 180
Ha ma nem tradel fel Gute, akkor WR2 szintű elkapót sem fog iden(sem) szerezni a csapat. Mire mi növünk ujra a BAP marad...
több mint 2 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Fontos_Vidra

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Hát... AJ Brown a kedvenc nem Packers elkapóm, komolyan nem hiszem el, hogy mi nem adtunk volna érte ennyit. A fakezű Hurts-nek sokkal kevesebb szüksége van egy ilyen elkapóra, ha az az első gondolata, hogy 'Na, akkor fussunk!'. Persze Rodgers majd dobál magának.

Amit meg Gute a drafttal már megint csinált, skandallum! 😀 De hát én vagyok a hülye, hogy elhittem, hogy húz minimum egy top elkapót.
Fontos_Vidra
Gute szerint még sok a jó WR benn.
Mondjuk szerintem egyik sem WR1 talent, de én nem értek hozzá.
Bazzani
Nagyon úgy tűnik, hogy ő sem.
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Hát... AJ Brown a kedvenc nem Packers elkapóm, komolyan nem hiszem el, hogy mi nem adtunk volna érte ennyit. A fakezű Hurts-nek sokkal kevesebb szüksége van egy ilyen elkapóra, ha az az első gondolata, hogy 'Na, akkor fussunk!'. Persze Rodgers majd dobál magának.

Amit meg Gute a drafttal már megint csinált, skandallum! 😀 De hát én vagyok a hülye, hogy elhittem, hogy húz minimum egy top elkapót.
Fontos_Vidra
Gute szerint még sok a jó WR benn.
Mondjuk szerintem egyik sem WR1 talent, de én nem értek hozzá.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 515
Green Bay Weownrodgers

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
A védelem lassan kész.
Az offense? Végül is pár mezőnygóllal is lehet nyerni....
több mint 2 éve
Csak sikerült Gutenak éjszaka is felcsesznie , nem rossz Walker de itt ? ilyen needek mellett ,ugy h Campbell nagy pénzt kapott ...nem értem ..
több mint 2 éve
casaubon Green Bay Packers 2 417
Edge es S se lenne meglepo az elso ket korben. Nem azonnali need egyik se, de egy-ket ev mulva, illetve akar mar jovore az lehet.
több mint 2 éve
Valahogy azt érzem, hogy vagy felmegyünk az első körben egy TOP WR-ért, vagy pedig lecserélünk az egyik első körössel, s akkor viszont nem lesz első körös WR pick, hanem a második-harmadik körből szerzünk 1-2 elkapót.
Bár a szívem az első verzió felé húz, utóbbiban is lenne ráció, sűrű a class idén, simán lehet találni jó játékost a 2. nap is, s akkor jutnak magas pickek a többi (OL, DL, CB, LB) pozícióra is.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 845 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy Olave/Burks és Wyatt első kör álom lenne
több mint 2 éve
SGBP 278
JéBé
Igen, ezt a csapatot utoljára kb. 2009-ben láttam értelmesen, legnagyobb needre draftolni az 1. körben.
Kampman
Sztm feljövünk 5-6 helyet Olave-ért , és 1/28 ra meg jön egy T .
nando89
Jó lenne, vagy Burks. Aztán jöhet Dax Hill vagy Cine 28-ra.
több mint 2 éve
JéBé
Igen, ezt a csapatot utoljára kb. 2009-ben láttam értelmesen, legnagyobb needre draftolni az 1. körben.
Kampman
Sztm feljövünk 5-6 helyet Olave-ért , és 1/28 ra meg jön egy T .
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 286 — beers & Packers
JéBé
Kampman
A WR most tényleg kötelező, olyan nincs, hogy nem. "Valahol az elején" számítok egy TE-re is, két évvel ezelőtt bejött.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
JéBé
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

Szerkesztette: JéBé