Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Az Eagles ellen egész jól nézett ki. Talán mégsem akkora katasztrófa a srác, ha GB-ben éveken keresztül kitartottak mellette. (Csendben kérdezem: lehet, hogy jobban értenek hozzá, mint mi?) Nyilván az se mindegy, hogy kezdő QB-ként vesz részt az edzéseken, vagy a tarcsiknak passzolgatja a labdát. Iszonyatosan nagy lesz rajta a nyomás, egyáltalán nem irigylem. Nem vagyok túlságosan optimista, de nem marad más: reménykedem a csodában.Ez igen hamar ki fog derülni, mert nincs más aki játsszon. 😊
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Az Eagles ellen egész jól nézett ki. Talán mégsem akkora katasztrófa a srác, ha GB-ben éveken keresztül kitartottak mellette. (Csendben kérdezem: lehet, hogy jobban értenek hozzá, mint mi?) Nyilván az se mindegy, hogy kezdő QB-ként vesz részt az edzéseken, vagy a tarcsiknak passzolgatja a labdát. Iszonyatosan nagy lesz rajta a nyomás, egyáltalán nem irigylem. Nem vagyok túlságosan optimista, de nem marad más: reménykedem a csodában.Nem kell semmit bevállalni a Love kerdesben , idén kap egy szezont , meglátjuk milyen, ha úgy van ahogy gondolod jövőre lehet magasan pickelni Qb-t , én sem bízom benne de egy idényt én is adnék neki ha már az Aaron story sajnos véget ért :/Igazából már láttuk a pályán és még Adamssel sem tudott lehozni egy meccset. Kb. azon a szinten van, mint az a kisgyerek akinek már a nevére sem emlékszik senki, ARod vikinges lezúzása után.
nando89
Delfi.
több mint 2 éve
SGBP
341
De röhögnék…😃Ilyen balfasz vezetőséget még nem hordott a hátán a föld!Sztem vagy már megvan a deal, vagy van még egy csapat.
Nem elég, hogy évek óta szopatták a ARodot, szembemenve mindennel amit a csapatérdek megkövetelt volna, még most is tetézik a balfaszságukat azzal, hogy maguk ellen beszélnek az alkudozás kellős közepén. Ha a Jetsnek van egy kis esze, három üveggolyóért és némi füles gombért viszik el.
Delfi.
SGBP
bleacherreport.com/articles/10068527-aaron-rodgers-rumors-raiders-eyed-by-insiders-despite-jets-trade-buzz
több mint 2 éve
SGBP
341
Azt azért megjegyezném, hogy Rodgers kapcsán is ugyanilyen vakon volt mindenki 2008-ban. Volt néhány semmire se jó beállása garbage time-ban, meg egy Dallas elleni 2 és fél negyede egy 2007-es TNF-en, ahol ígéretesnek tűnt, de ott is simán kikaptunk.Ez senkit nem érdekel Love szar lesz és pont…😀
Kampman
több mint 2 éve
Azt azért megjegyezném, hogy Rodgers kapcsán is ugyanilyen vakon volt mindenki 2008-ban. Volt néhány semmire se jó beállása garbage time-ban, meg egy Dallas elleni 2 és fél negyede egy 2007-es TNF-en, ahol ígéretesnek tűnt, de ott is simán kikaptunk.
több mint 2 éve
Tényleg nem nézett ki jól , de a 15. Pick a miénk sok aQb hiányos csapat innen nem fogunk most felmenni , megkapja az esélyt aztán ha kapufa jövőre jön magasan irányító , amúgy is újonc szerzodese utolsó éve jön . Bármelyik másik csapat is megadná neki ezt az evet mert Aaron távozásával ez a logikus.Nem kell semmit bevállalni a Love kerdesben , idén kap egy szezont , meglátjuk milyen, ha úgy van ahogy gondolod jövőre lehet magasan pickelni Qb-t , én sem bízom benne de egy idényt én is adnék neki ha már az Aaron story sajnos véget ért :/Igazából már láttuk a pályán és még Adamssel sem tudott lehozni egy meccset. Kb. azon a szinten van, mint az a kisgyerek akinek már a nevére sem emlékszik senki, ARod vikinges lezúzása után.
nando89
Delfi.
több mint 2 éve
Nem kell semmit bevállalni a Love kerdesben , idén kap egy szezont , meglátjuk milyen, ha úgy van ahogy gondolod jövőre lehet magasan pickelni Qb-t , én sem bízom benne de egy idényt én is adnék neki ha már az Aaron story sajnos véget ért :/Igazából már láttuk a pályán és még Adamssel sem tudott lehozni egy meccset. Kb. azon a szinten van, mint az a kisgyerek akinek már a nevére sem emlékszik senki, ARod vikinges lezúzása után.
nando89
több mint 2 éve
Nem kell semmit bevállalni a Love kerdesben , idén kap egy szezont , meglátjuk milyen, ha úgy van ahogy gondolod jövőre lehet magasan pickelni Qb-t , én sem bízom benne de egy idényt én is adnék neki ha már az Aaron story sajnos véget ért :/Szerintem, ha meglenne, már bejelentették volna, hiszen elég nagy a várakozás mindenütt, nemcsak nálunk, hanem a Jetsnél is. Meg ugye lesz pár olyan egyéb helyekről érdeklődő játékos, aki mondjuk az eredmény láttán jelentkezik be pl. a Jetshez. Mi mindenképpen a vesztesei vagyunk ennek az egésznek, mert Love egy rakás szar, amit ez a vezetőség úgysem mer bevallani, hiszen vele buknának, ha kiderülne, hogy éveken át egy ilyen semmitmondó burst miatt nyírták ki a franchise irányítót. Márpedig Love semmit sem mutatott eddig, így eléggé kétlem, hogy ezzel az elkapósorral meccseket tudna nyerni.Ilyen balfasz vezetőséget még nem hordott a hátán a föld!Sztem vagy már megvan a deal, vagy van még egy csapat.
Nem elég, hogy évek óta szopatták a ARodot, szembemenve mindennel amit a csapatérdek megkövetelt volna, még most is tetézik a balfaszságukat azzal, hogy maguk ellen beszélnek az alkudozás kellős közepén. Ha a Jetsnek van egy kis esze, három üveggolyóért és némi füles gombért viszik el.
Delfi.
SGBP
Delfi.
több mint 2 éve
Szerintem, ha meglenne, már bejelentették volna, hiszen elég nagy a várakozás mindenütt, nemcsak nálunk, hanem a Jetsnél is. Meg ugye lesz pár olyan egyéb helyekről érdeklődő játékos, aki mondjuk az eredmény láttán jelentkezik be pl. a Jetshez. Mi mindenképpen a vesztesei vagyunk ennek az egésznek, mert Love egy rakás szar, amit ez a vezetőség úgysem mer bevallani, hiszen vele buknának, ha kiderülne, hogy éveken át egy ilyen semmitmondó burst miatt nyírták ki a franchise irányítót. Márpedig Love semmit sem mutatott eddig, így eléggé kétlem, hogy ezzel az elkapósorral meccseket tudna nyerni.Ilyen balfasz vezetőséget még nem hordott a hátán a föld!Sztem vagy már megvan a deal, vagy van még egy csapat.
Delfi.
SGBP
több mint 2 éve
SGBP
341
Ilyen balfasz vezetőséget még nem hordott a hátán a föld!Sztem vagy már megvan a deal, vagy van még egy csapat.
Delfi.
több mint 2 éve
Ilyen balfasz vezetőséget még nem hordott a hátán a föld!Nem elég, hogy évek óta szopatták a ARodot, szembemenve mindennel amit a csapatérdek megkövetelt volna, még most is tetézik a balfaszságukat azzal, hogy maguk ellen beszélnek az alkudozás kellős közepén. Ha a Jetsnek van egy kis esze, három üveggolyóért és némi füles gombért viszik el.
több mint 2 éve
Amúgy tiszta szívemből drukkolok Áronnak, de azt már most látom, ha SB-t nyer a NYJ-el, akkor meg fogok pukkadni.Majd ő is garantálja, mint a Németh Joe.
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Amúgy tiszta szívemből drukkolok Áronnak, de azt már most látom, ha SB-t nyer a NYJ-el, akkor meg fogok pukkadni.
több mint 2 éve
Nos, mivel az irány az, hogy Főnök jobbra el, szeretnék hálát adni azért, hogy láthattam Packers mezben, Londonban játszani.Az eredményre pedig úgyse emlékszik senki...😊
zacknorb
több mint 2 éve
Nos, mivel az irány az, hogy Főnök jobbra el, szeretnék hálát adni azért, hogy láthattam Packers mezben, Londonban játszani.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bakhtiari is marad , at lett alakítva a szerzodese , 24 millio plusz körül járunk .
több mint 2 éve
Amennyire bírtam Zadat és biztos voltam benne, hogy a vezetés volt vele szemét, ahogy a sérülését kezelték, most a Vikings-os hiszti után már közel se vagyok biztos abban, hogy ártatlan bárány, aki csak a körülmények áldozata lett. Aláír egy komoly sérülés után 3 évre, csinál egy jó évet és már megy a hiszti? Mit gondol ezután ki fogja komolyan venni és zsíros több éves szerződést adni neki? 😀
több mint 2 éve
Tudod mit, ha ok harman jonnek, akkor meg lehet, mi adunk egy picket Rodgers melle 😆Lehet sokmindenért szidni a Jetset, de azért mióta JD a GM nálunk szerencsére nem arról vagyunk híresek, hogy nagyon szarul tradelnénk. (lásd. Adams, Darnold). De aztán persze ki tudja, lehet Woody most már belepofázik azt megy Sauce, G.Wilson, Quinnen meg 5 elsőkör 😀Így van, nagyon olyan hírek jöttek kiEz is igaz túl sok hír jött ki h az Fo nagyon azt akarja h Aaron menjen vagy vonuljon vissza , de közben az is h Jetsnek sem maradt túl sok lehetősége igy h Carr elkelt , illetve az elég jól látszik h a drafról qb dolog náluk nem igazán jön be , sztm ezek alapján lesz a csomagban magas pick .Viszont így, hogy jött a Carr trade korábban, ez jó lehet, mert így ha akár a 2023 first round 2024 third round helyett a 2024-es secon round lesz, már extraprofitHa a Jets egy db harmadik körös picktől többet ad, az esetben nem sok eszük van..
zacknorb
Nem hiszem hogy túl jó alkupozícióban vagytok, ilyen 1+2 körös árért azt mondanám a helyükben hogy maradjon akkor a nyakatokon
realcamp
nando89
hogy a Green Bay szabadulni akar tőle. Emellett ott van Lamar, két db elsőért meg egy brutális full garis szerződésért mozdítható elméletileg. Nagyon nem Arod szint, de lehetne vele hosszútávra tervezni, míg Rodgers 1-2 éves projekt lenne valószínűleg.
Szóval szerintem még egy elsőt is neccesen ér, de mivel a kétségbeesés nagy úr, meg a Jetsről van szó, ezért nincs minden veszve😃
realcamp
Apex
több mint 2 éve
Sauce már kitweetelte hogy Aaron, ha jössz eskü edzésen sem szedem le a passzaid, és elégetem a sajtfejet is, ha szeretnédLehet sokmindenért szidni a Jetset, de azért mióta JD a GM nálunk szerencsére nem arról vagyunk híresek, hogy nagyon szarul tradelnénk. (lásd. Adams, Darnold). De aztán persze ki tudja, lehet Woody most már belepofázik azt megy Sauce, G.Wilson, Quinnen meg 5 elsőkör 😀Így van, nagyon olyan hírek jöttek kiEz is igaz túl sok hír jött ki h az Fo nagyon azt akarja h Aaron menjen vagy vonuljon vissza , de közben az is h Jetsnek sem maradt túl sok lehetősége igy h Carr elkelt , illetve az elég jól látszik h a drafról qb dolog náluk nem igazán jön be , sztm ezek alapján lesz a csomagban magas pick .Viszont így, hogy jött a Carr trade korábban, ez jó lehet, mert így ha akár a 2023 first round 2024 third round helyett a 2024-es secon round lesz, már extraprofitHa a Jets egy db harmadik körös picktől többet ad, az esetben nem sok eszük van..
zacknorb
Nem hiszem hogy túl jó alkupozícióban vagytok, ilyen 1+2 körös árért azt mondanám a helyükben hogy maradjon akkor a nyakatokon
realcamp
nando89
hogy a Green Bay szabadulni akar tőle. Emellett ott van Lamar, két db elsőért meg egy brutális full garis szerződésért mozdítható elméletileg. Nagyon nem Arod szint, de lehetne vele hosszútávra tervezni, míg Rodgers 1-2 éves projekt lenne valószínűleg.
Szóval szerintem még egy elsőt is neccesen ér, de mivel a kétségbeesés nagy úr, meg a Jetsről van szó, ezért nincs minden veszve😃
realcamp
Apex
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Lehet sokmindenért szidni a Jetset, de azért mióta JD a GM nálunk szerencsére nem arról vagyunk híresek, hogy nagyon szarul tradelnénk. (lásd. Adams, Darnold). De aztán persze ki tudja, lehet Woody most már belepofázik azt megy Sauce, G.Wilson, Quinnen meg 5 elsőkör 😀Így van, nagyon olyan hírek jöttek kiEz is igaz túl sok hír jött ki h az Fo nagyon azt akarja h Aaron menjen vagy vonuljon vissza , de közben az is h Jetsnek sem maradt túl sok lehetősége igy h Carr elkelt , illetve az elég jól látszik h a drafról qb dolog náluk nem igazán jön be , sztm ezek alapján lesz a csomagban magas pick .Viszont így, hogy jött a Carr trade korábban, ez jó lehet, mert így ha akár a 2023 first round 2024 third round helyett a 2024-es secon round lesz, már extraprofitHa a Jets egy db harmadik körös picktől többet ad, az esetben nem sok eszük van..
zacknorb
realcamp
nando89
realcamp
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
eladta a mansion-t malibuban, az valami 20 milliót ért, és nem forintban 😀“BREAKING: #Packers QB Aaron Rodgers has purchased an apartment in Upper West Side Manhattan. With recent ties to the #Jets, purchasing this property makes the inevitable ending in Green Bay a reality”Miből, kérdezem én, miből???
Celtic
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
“BREAKING: #Packers QB Aaron Rodgers has purchased an apartment in Upper West Side Manhattan. With recent ties to the #Jets, purchasing this property makes the inevitable ending in Green Bay a reality”Miből, kérdezem én, miből???
Celtic
több mint 2 éve
realcamp
158
Így van, nagyon olyan hírek jöttek kiEz is igaz túl sok hír jött ki h az Fo nagyon azt akarja h Aaron menjen vagy vonuljon vissza , de közben az is h Jetsnek sem maradt túl sok lehetősége igy h Carr elkelt , illetve az elég jól látszik h a drafról qb dolog náluk nem igazán jön be , sztm ezek alapján lesz a csomagban magas pick .Viszont így, hogy jött a Carr trade korábban, ez jó lehet, mert így ha akár a 2023 first round 2024 third round helyett a 2024-es secon round lesz, már extraprofitHa a Jets egy db harmadik körös picktől többet ad, az esetben nem sok eszük van..
zacknorb
realcamp
nando89
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
1+2 abszolút irreális, max idei fix 2. + jövő évi 3. kör ami emelkedhet megállapodás függvényében. Kondi értékét az javíthatja h mennyit fizet ki a GB a szerződéséből.Viszont így, hogy jött a Carr trade korábban, ez jó lehet, mert így ha akár a 2023 first round 2024 third round helyett a 2024-es secon round lesz, már extraprofitHa a Jets egy db harmadik körös picktől többet ad, az esetben nem sok eszük van..
zacknorb
realcamp