Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Nyugi ugy is d line-ba draftolunk valakit eloszor.Igen, ezt a csapatot utoljára kb. 2009-ben láttam értelmesen, legnagyobb needre draftolni az 1. körben.
JéBé
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Csávót elküldöd Wisconsinba, azt' ijedtében v unalmában Mexikóig futEzért nem hoztuk OBJ-t sem.
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Csávót elküldöd Wisconsinba, azt' ijedtében v unalmában Mexikóig futKb. össze is foglaltad.Ha pályán van és épp a focival foglalkozik,akkor igazi clutch playa.Routefutásba még van hova fejlődnie,de elkapás után már igazi állat ahogy mozog a srác,nem volt sok dropja,10 meccsen 39 elkapásból (a mi tavalyi offense-be) 420yard.Ami aggasztó az részben pont ez,hogy ahhoz,hogy javuljon az útvonalakban nem árt edzésre járni,playbookot tanulni,stb.A draft előtt is az volt a legnagyobb redflag vele kapcsolatban,hogy nem lehetett tudni focizni akar vagy zenélni (Yung Joka néven rappel)A srác a labdával a kezében életveszély az ellenfél védőinek. Jelenleg jobban és többet nem tudok mondani én se, mert sérült is volt, eltiltották stbMost olvasom, hogy Slayton is elado, 2.5 M-t es egy hatso kort o is megerne, a Giants szerintem nagyon alulhasznalta ot, s hat Joneshez kepest nalunk a QB is komoly upgrade lenne szamara... siman benne lehet 700-800 yard es jopar TD.
esz-ki-moMost olvasom, hogy Slayton is elado, 2.5 M-t es egy hatso kort o is megerne, a Giants szerintem nagyon alulhasznalta ot, s hat Joneshez kepest nalunk a QB is komoly upgrade lenne szamara... siman benne lehet 700-800 yard es jopar TD.Én is így gondolom, de - ha összejönne is a trade - a WR1 továbbra is lóg a levegőben. Hajlok rá, hogy WR fronton "sok lúd disznót győz" alapon fogunk nekivágni a szezonnak.
esz-ki-mo
Toney-ról írjon már valaki valamit (azon túl, hogy első körös, sérülékeny és balhés). Tavaly alig láttam valamit a Giantsből, és akkor se rémlik, hogy pályán lett volna.
nagylaza
Fontos_Vidra
Vobox
Ja és találó rapperneve lehetne a tundrán: Fat Frozen Fóka
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Vobox
635
Kb. össze is foglaltad.Ha pályán van és épp a focival foglalkozik,akkor igazi clutch playa.Routefutásba még van hova fejlődnie,de elkapás után már igazi állat ahogy mozog a srác,nem volt sok dropja,10 meccsen 39 elkapásból (a mi tavalyi offense-be) 420yard.Ami aggasztó az részben pont ez,hogy ahhoz,hogy javuljon az útvonalakban nem árt edzésre járni,playbookot tanulni,stb.A draft előtt is az volt a legnagyobb redflag vele kapcsolatban,hogy nem lehetett tudni focizni akar vagy zenélni (Yung Joka néven rappel)A srác a labdával a kezében életveszély az ellenfél védőinek. Jelenleg jobban és többet nem tudok mondani én se, mert sérült is volt, eltiltották stbMost olvasom, hogy Slayton is elado, 2.5 M-t es egy hatso kort o is megerne, a Giants szerintem nagyon alulhasznalta ot, s hat Joneshez kepest nalunk a QB is komoly upgrade lenne szamara... siman benne lehet 700-800 yard es jopar TD.
esz-ki-moMost olvasom, hogy Slayton is elado, 2.5 M-t es egy hatso kort o is megerne, a Giants szerintem nagyon alulhasznalta ot, s hat Joneshez kepest nalunk a QB is komoly upgrade lenne szamara... siman benne lehet 700-800 yard es jopar TD.Én is így gondolom, de - ha összejönne is a trade - a WR1 továbbra is lóg a levegőben. Hajlok rá, hogy WR fronton "sok lúd disznót győz" alapon fogunk nekivágni a szezonnak.
esz-ki-mo
Toney-ról írjon már valaki valamit (azon túl, hogy első körös, sérülékeny és balhés). Tavaly alig láttam valamit a Giantsből, és akkor se rémlik, hogy pályán lett volna.
nagylaza
Fontos_Vidra
Szerkesztette: Vobox
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Ha nem jön Deboo (amit remélek), akkor a WR1 marad a draftra, pl. egy felcserével, az 1/22 + valamelyik 2. körrel fel tudunk menni a 13-14-ik helyre (vagy a 3. körösünkkel a 15-re, legalábbis a pff value chart alapján), ott pedig jó eséllyel bent lesz még az 5-6 WR1-nek várt elkapó közül valaki (Olave, Pickens, vagy ha mázlink van, akkor a sérülése miatt csúszó Williams, aki nekünk a PO-ra tökéletes lenne, addig meg nélküle is elevickélnénk valahogy)Most olvasom, hogy Slayton is elado, 2.5 M-t es egy hatso kort o is megerne, a Giants szerintem nagyon alulhasznalta ot, s hat Joneshez kepest nalunk a QB is komoly upgrade lenne szamara... siman benne lehet 700-800 yard es jopar TD.
esz-ki-mo
nagylaza
Rookie WR1 + Watkins + Lazard + Cobb + A. Rodgers + veterán igazolás (pl. Slayton) + esetleg még egy használható TE Tonyan mellé, ez így már nem nézne ki rosszul....
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
A srác a labdával a kezében életveszély az ellenfél védőinek. Jelenleg jobban és többet nem tudok mondani én se, mert sérült is volt, eltiltották stbMost olvasom, hogy Slayton is elado, 2.5 M-t es egy hatso kort o is megerne, a Giants szerintem nagyon alulhasznalta ot, s hat Joneshez kepest nalunk a QB is komoly upgrade lenne szamara... siman benne lehet 700-800 yard es jopar TD.
esz-ki-mo
nagylaza
több mint 2 éve
Most olvasom, hogy Slayton is elado, 2.5 M-t es egy hatso kort o is megerne, a Giants szerintem nagyon alulhasznalta ot, s hat Joneshez kepest nalunk a QB is komoly upgrade lenne szamara... siman benne lehet 700-800 yard es jopar TD.
esz-ki-mo
Most olvasom, hogy Slayton is elado, 2.5 M-t es egy hatso kort o is megerne, a Giants szerintem nagyon alulhasznalta ot, s hat Joneshez kepest nalunk a QB is komoly upgrade lenne szamara... siman benne lehet 700-800 yard es jopar TD.Én is így gondolom, de - ha összejönne is a trade - a WR1 továbbra is lóg a levegőben. Hajlok rá, hogy WR fronton "sok lúd disznót győz" alapon fogunk nekivágni a szezonnak.
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Most olvasom, hogy Slayton is elado, 2.5 M-t es egy hatso kort o is megerne, a Giants szerintem nagyon alulhasznalta ot, s hat Joneshez kepest nalunk a QB is komoly upgrade lenne szamara... siman benne lehet 700-800 yard es jopar TD.
több mint 2 éve
Ha már TE kérdés 3 opció:1. Második körért Waller és őt masszívan megfizetni
2. Második kör McBride rookie
3. Harmadik kör Dulcich rookie, és a második körben Oline, Dline, WR hármasból kettő.
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Waller hozzánk kvázi elkapónak (is) jöhetne, bőven szükség van még célpontokra. S azért azt ne felejtsük, hogy ő már bizonyított, egy (bármilyen ígéretes) rookie WR pedig azért jelentős kockázatot hordoz, főleg első évében.Igen, csak ők milliószor jobb útvonalfutók, mert elkapók. Szerintem Rodgersnek full fölösleges bitang TE-t hozni, ha az nem George Kittle-szerű, aki blokkolni is tud. Namost Waller azt nem szeret (lehet, hogy tud)Azért majd mind 20-25(30) kg-mal könnyebb, mint Waller.Innen azért lehet találni szép culákat:Waller-ért mit adnátok? 2. kör?Én úgy látom, hogy számunkra nincs sok esély a drafton nagy termetű elkapóra, így jó trade lenne. 2. kört biztosan ér. Mellé lehetne draftolni még egy fürge elkapót, így egész pofás lehetne az elkapó szekció. Kérdés persze, hogy mennyit kellene fizetni neki egy új szerződéssel.
Nekem tetszene a trade, a TE hatalmas hiányposzt, ami a draftról nem igazán betölthető. Waller Tonyannal kiegészülve viszont már megütne egy jó szintet. (nem beszélve Marcedesről 😉)
esz-ki-mo
gbol
www.nfldraftbuzz.com/positions/WR/1/2022
Willie Parker
gbol
Willie Parker
Nálunk meg ugye win now van...
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Igen, csak ők milliószor jobb útvonalfutók, mert elkapók. Szerintem Rodgersnek full fölösleges bitang TE-t hozni, ha az nem George Kittle-szerű, aki blokkolni is tud. Namost Waller azt nem szeret (lehet, hogy tud)Azért majd mind 20-25(30) kg-mal könnyebb, mint Waller.Innen azért lehet találni szép culákat:Waller-ért mit adnátok? 2. kör?Én úgy látom, hogy számunkra nincs sok esély a drafton nagy termetű elkapóra, így jó trade lenne. 2. kört biztosan ér. Mellé lehetne draftolni még egy fürge elkapót, így egész pofás lehetne az elkapó szekció. Kérdés persze, hogy mennyit kellene fizetni neki egy új szerződéssel.
Nekem tetszene a trade, a TE hatalmas hiányposzt, ami a draftról nem igazán betölthető. Waller Tonyannal kiegészülve viszont már megütne egy jó szintet. (nem beszélve Marcedesről 😉)
esz-ki-mo
gbol
Willie Parker
gbol
több mint 2 éve
gbol
382
Azért majd mind 20-25(30) kg-mal könnyebb, mint Waller.Innen azért lehet találni szép culákat:Waller-ért mit adnátok? 2. kör?Én úgy látom, hogy számunkra nincs sok esély a drafton nagy termetű elkapóra, így jó trade lenne. 2. kört biztosan ér. Mellé lehetne draftolni még egy fürge elkapót, így egész pofás lehetne az elkapó szekció. Kérdés persze, hogy mennyit kellene fizetni neki egy új szerződéssel.
esz-ki-mo
gbol
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Innen azért lehet találni szép culákat:Waller-ért mit adnátok? 2. kör?Én úgy látom, hogy számunkra nincs sok esély a drafton nagy termetű elkapóra, így jó trade lenne. 2. kört biztosan ér. Mellé lehetne draftolni még egy fürge elkapót, így egész pofás lehetne az elkapó szekció. Kérdés persze, hogy mennyit kellene fizetni neki egy új szerződéssel.
esz-ki-mo
gbol
több mint 2 éve
gbol
382
Waller-ért mit adnátok? 2. kör?Én úgy látom, hogy számunkra nincs sok esély a drafton nagy termetű elkapóra, így jó trade lenne. 2. kört biztosan ér. Mellé lehetne draftolni még egy fürge elkapót, így egész pofás lehetne az elkapó szekció. Kérdés persze, hogy mennyit kellene fizetni neki egy új szerződéssel.
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Waller-ért mit adnátok? 2. kör?Nekem tetszene a trade, a TE hatalmas hiányposzt, ami a draftról nem igazán betölthető. Waller Tonyannal kiegészülve viszont már megütne egy jó szintet. (nem beszélve Marcedesről 😉)
több mint 2 éve
Ja, mint BojorquezzelElvileg mi bejelentkeztünk Samuel-ért. Személy szerint nem tartom jó ötletnek, Jones közel hasonló szerepre alkalmas, ráadásul meg van már fizetve.Toney-t simán be lehetne kockáztatni, ha bejön óriásit nyerhettek vele. Nagyot úgysem buktok vele.
Én Toney-nak örülnék, olcsó lenne, szerintem egy harmadik körért megkapnánk. Eszméletlen tehetséges, merem remélni, hogy egy jó irányítóval kicsit összekapná a hozzáállását. Vagy ha nem, akkor pár millió dollár kidobott lóvé, és egy pick... több is veszett Mohácsnál. 😀
Fontos_Vidra
fodetra
több mint 2 éve
Akkor rosszul emlékeztem, de azért rákeresek. 😊Ha jól rémlik tavaly a draft előtt Toney volt az, aki azt nyilatkozta, hogy legszívesebben a Packersben játszana A-Rod miatt.Amari Rodgers
Sanco
SGBP
több mint 2 éve
SGBP
278
Ha jól rémlik tavaly a draft előtt Toney volt az, aki azt nyilatkozta, hogy legszívesebben a Packersben játszana A-Rod miatt.Amari Rodgers
Sanco
több mint 2 éve
Ha jól rémlik tavaly a draft előtt Toney volt az, aki azt nyilatkozta, hogy legszívesebben a Packersben játszana A-Rod miatt.
több mint 2 éve
Én nem sokat tudok róla. Avassatok be, kérlek.Elvileg mi bejelentkeztünk Samuel-ért. Személy szerint nem tartom jó ötletnek, Jones közel hasonló szerepre alkalmas, ráadásul meg van már fizetve.Toney-t simán be lehetne kockáztatni, ha bejön óriásit nyerhettek vele. Nagyot úgysem buktok vele.
Én Toney-nak örülnék, olcsó lenne, szerintem egy harmadik körért megkapnánk. Eszméletlen tehetséges, merem remélni, hogy egy jó irányítóval kicsit összekapná a hozzáállását. Vagy ha nem, akkor pár millió dollár kidobott lóvé, és egy pick... több is veszett Mohácsnál. 😀
Fontos_Vidra
fodetra
több mint 2 éve
fodetra
63
Elvileg mi bejelentkeztünk Samuel-ért. Személy szerint nem tartom jó ötletnek, Jones közel hasonló szerepre alkalmas, ráadásul meg van már fizetve.Toney-t simán be lehetne kockáztatni, ha bejön óriásit nyerhettek vele. Nagyot úgysem buktok vele.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Elvileg mi bejelentkeztünk Samuel-ért. Személy szerint nem tartom jó ötletnek, Jones közel hasonló szerepre alkalmas, ráadásul meg van már fizetve.Abszolút. Samuelért sokat kell adni és neki is sokat kell fizetni - Adamsre azt mondtuk h persze fizessük meg, de Samuel nem az az szint (tisztán WR-ként) a hybrid szerepkörre pedig Jones mint írtad több mint alkalmas.
Fontos_Vidra
Toney szerintem is jobb célpont mert kevésbe kerülne és nem kell kitömni a zsebét.
Meg kell fizetni Jaire-t, Gary szerződése is közeleg, ott van Savege, ott van Jenkins ... ezekből sem tudnánk mindenkit megtartani, hát még ha kiadunk egy top5ös WR pénzt.
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Elvileg mi bejelentkeztünk Samuel-ért. Személy szerint nem tartom jó ötletnek, Jones közel hasonló szerepre alkalmas, ráadásul meg van már fizetve.Én Toney-nak örülnék, olcsó lenne, szerintem egy harmadik körért megkapnánk. Eszméletlen tehetséges, merem remélni, hogy egy jó irányítóval kicsit összekapná a hozzáállását. Vagy ha nem, akkor pár millió dollár kidobott lóvé, és egy pick... több is veszett Mohácsnál. 😀