Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 6 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 817 — twitch@citromail.hu
King kihagyja a mait
gamerkr
és még így se volt egyszerű
Tactful Cactus
Nem megnyugtató, hogy míg a saints, hawks,49ers PO szintű meccseket játszanak, mi konkrétan vergődünk gyenge csapatok ellen.
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Parhuzamosan neztem a 49ers- Saints-el... a mi meccsubj egy ilyen tipikus 7 oras ket szar csapat kozti meccsnek tunt a nagykutyakhoz kepest - 10-3 ide vagy oda.
több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
King kihagyja a mait
gamerkr
és még így se volt egyszerű

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 535 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
King kihagyja a mait

több mint 6 éve
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 140
Reunion

gamerkr
Az ott hátul egy Rodgerstől kapott TV?
Tactful Cactus
Hehe, TV! Tényleg olyan is volt.
Linsleyt én is hiányolom, de ez a 4-es valahogy szorosabb barátságban volt. Linsey még túl rookie volt hozzájuk. De emlékszem egyszer egy meccsen, amikor sérülések miatt konkrétan az 5 említett emberből csak Linsley maradt a pályán egy riporteri kérdésre (talán Bulaga) válaszolta: “Amíg Corey a pályán van, a fal intact” 😀
több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
Reunion

gamerkr
Az ott hátul egy Rodgerstől kapott TV?

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Reunion

gamerkr
Gigalike!!!
Tegnap este nézegettem a képeket a csapat honlapján de mind olyan szerencsétlenre sikeredett. Nem látszanak a felek, hátulról vannak fotózva. Stb.
Imádtam ezt a falat (Linsley-t képzelje oda mindenki középre). 😊
alatriste
Szerintem Top3 fal volt.
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Reunion

gamerkr
Gigalike!!!
Tegnap este nézegettem a képeket a csapat honlapján de mind olyan szerencsétlenre sikeredett. Nem látszanak a felek, hátulról vannak fotózva. Stb.
Imádtam ezt a falat (Linsley-t képzelje oda mindenki középre). 😊

Liverpool Fc
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 535 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Reunion

több mint 6 éve
SBL Green Bay Packers 2 607
Former Packers All-Pro/Pro Bowl guard Josh Sitton, has decided to retire as a Packer.
több mint 6 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 348
Ajjaj. Kokemeny meccs volt ez a hajnali. En is a Hawks-nak szurkoltam, de ijeszto volt a Min.
Bemajreztam kicsit, ami az eselyeinket illeti ellenuk 😕
jossbeaumont
Viszont ahhoz mostmár h a csoportot behuzzuk belefér minyben a zakó is , ha a másik 3 meccs a miénk lesz .
Az pedig jelentene egy januári wildcard derbit a lembón , simán elfogadtam volna a szezon előtt 😊
több mint 6 éve
casaubon Green Bay Packers 3 532
Akadozott a gépezet, de valamennyire érthető két egymást követő Bye week után.
Viszont megvan a szezon leghosszabb punt returnje, 3 yard.
Peszinter Ferenc
Tremon Smith returned a punt for positive yardage! He had one return for three yards in the game, bringing the Packers’ total for 2019 up to minus-8 yards.
casaubon
Ki is vagtuk Smth-t halabol.
jossbeaumont
A csucson kell abbahagyni.
több mint 6 éve
A tegnapi meccs után annak a valószínűsége, hogy PO-ba jutunk: 94.6%

#1: 0.7%
#2: 14.7%
#3: 53.3%
#4: 0.0%
#5: 0.4%
#6: 25.4%

A 49ers elleni teljesítményünk alapján nem reális, de akkor is a 15,4%-nak drukkolok.

forrás: Football Outsiders

Szerkesztette: salsa99
több mint 6 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 197
Peszinter Ferenc
Tremon Smith returned a punt for positive yardage! He had one return for three yards in the game, bringing the Packers’ total for 2019 up to minus-8 yards.
casaubon
Ki is vagtuk Smth-t halabol.
Helyette jott a Jags-tol Tyler Ervin.
Hatha...
Kozben meg elerheto lett Trevor Davis is.
több mint 6 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 197
Ajjaj. Kokemeny meccs volt ez a hajnali. En is a Hawks-nak szurkoltam, de ijeszto volt a Min.
Bemajreztam kicsit, ami az eselyeinket illeti ellenuk 😕
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Köszi a ma hajnali szurkolást, ezért jár egy jutalomvideó:
 youtu.be/O5FD599sT8k
😊

több mint 6 éve
casaubon
Giantsnél utána úgy megijedtek, hogy többször nem is mertek puntolni.
| Vagy belátták, hogy a védelem ellen simán tudnak haladni. Ha igaz, akkor 50-szer engedtek 20+ yardot. |
Peszinter Ferenc
En elfogadom, ha mas se puntol majd, viszont haromszor eladja a labdat 😊

| Es igen, az engedett 20+ yardos jatek tenyleg rengeteg, es meg rosszabb, hogy volt benne jonehany futas is. |
több mint 6 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
casaubon
Giantsnél utána úgy megijedtek, hogy többször nem is mertek puntolni.
| Vagy belátták, hogy a védelem ellen simán tudnak haladni. Ha igaz, akkor 50-szer engedtek 20+ yardot. |
több mint 6 éve
jabi Green Bay Packers 129
Mit gondoltok, mivel járnánk jobban hosszabb távon, mai/holnapi hawks vagy vikings győzelemmel?
AaronRoberts
Szvsz inkább hawks, ők még játszanak a SF-val, a viksnak mi leszunk a "legnagyobb" kihívás
jabi
Épp ellenkezőleg gondolom. Nyerjen a Vikings, ellenük még tudjuk tartani a mérlegünket, a Seahawks meg elszabadulhat. És ha valós contendernek gondoljuk magunkat meg is kell verni a Vikings-et Minnesotában! És a Cél a top2 pozíció valamelyike.
salsa99
Én pesszimistább vagyok. Top2-re esélyt nem sokat látok.
Szerintem ha akarunk otthon PO meccset játszani, akkor nagyon kelleni fog az egy meccs előny a vikingek előtt.
több mint 6 éve
Peszinter Ferenc
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Szerintem lényegtelen mások mit játszanak. Nekünk könnyű a sorsolásunk, kb. mindet hozni illene. Húzzuk be a csoport, vigyünk Wisconsinba po meccset, aztán lesz valami. Illetve azért van még hová fejlődni...
twitch(4thline)
Agree, PO meccs a Lambeun az egy olyan valami amit szezon elott barki alairt volna. Nem is nagyon van bennunk iden tobb, ez a realis cel. Ott meg mar tokmindegy.
több mint 6 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 817 — twitch@citromail.hu
Szerintem lényegtelen mások mit játszanak. Nekünk könnyű a sorsolásunk, kb. mindet hozni illene. Húzzuk be a csoport, vigyünk Wisconsinba po meccset, aztán lesz valami. Illetve azért van még hová fejlődni...
több mint 6 éve
Mit gondoltok, mivel járnánk jobban hosszabb távon, mai/holnapi hawks vagy vikings győzelemmel?
AaronRoberts
Szvsz inkább hawks, ők még játszanak a SF-val, a viksnak mi leszunk a "legnagyobb" kihívás
jabi
Épp ellenkezőleg gondolom. Nyerjen a Vikings, ellenük még tudjuk tartani a mérlegünket, a Seahawks meg elszabadulhat. És ha valós contendernek gondoljuk magunkat meg is kell verni a Vikings-et Minnesotában! És a Cél a top2 pozíció valamelyike.

Szerkesztette: salsa99
több mint 6 éve
jabi Green Bay Packers 129
AaronRoberts
több mint 6 éve
Pack3r Green Bay Packers 139