Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem megnyugtató, hogy míg a saints, hawks,49ers PO szintű meccseket játszanak, mi konkrétan vergődünk gyenge csapatok ellen.King kihagyja a maités még így se volt egyszerű
gamerkr
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Parhuzamosan neztem a 49ers- Saints-el... a mi meccsubj egy ilyen tipikus 7 oras ket szar csapat kozti meccsnek tunt a nagykutyakhoz kepest - 10-3 ide vagy oda.
több mint 6 éve
King kihagyja a maités még így se volt egyszerű
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
King kihagyja a mait
több mint 6 éve
Hehe, TV! Tényleg olyan is volt.ReunionAz ott hátul egy Rodgerstől kapott TV?
gamerkr
Tactful Cactus
Linsleyt én is hiányolom, de ez a 4-es valahogy szorosabb barátságban volt. Linsey még túl rookie volt hozzájuk. De emlékszem egyszer egy meccsen, amikor sérülések miatt konkrétan az 5 említett emberből csak Linsley maradt a pályán egy riporteri kérdésre (talán Bulaga) válaszolta: “Amíg Corey a pályán van, a fal intact” 😀
több mint 6 éve
ReunionAz ott hátul egy Rodgerstől kapott TV?
gamerkr
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Szerintem Top3 fal volt.ReunionGigalike!!!
gamerkr
Tegnap este nézegettem a képeket a csapat honlapján de mind olyan szerencsétlenre sikeredett. Nem látszanak a felek, hátulról vannak fotózva. Stb.
Imádtam ezt a falat (Linsley-t képzelje oda mindenki középre). 😊
alatriste
több mint 6 éve
ReunionGigalike!!!
gamerkr
Tegnap este nézegettem a képeket a csapat honlapján de mind olyan szerencsétlenre sikeredett. Nem látszanak a felek, hátulról vannak fotózva. Stb.
Imádtam ezt a falat (Linsley-t képzelje oda mindenki középre). 😊

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Former Packers All-Pro/Pro Bowl guard Josh Sitton, has decided to retire as a Packer.
több mint 6 éve
Ajjaj. Kokemeny meccs volt ez a hajnali. En is a Hawks-nak szurkoltam, de ijeszto volt a Min.Viszont ahhoz mostmár h a csoportot behuzzuk belefér minyben a zakó is , ha a másik 3 meccs a miénk lesz .
Bemajreztam kicsit, ami az eselyeinket illeti ellenuk 😕
jossbeaumont
Az pedig jelentene egy januári wildcard derbit a lembón , simán elfogadtam volna a szezon előtt 😊
több mint 6 éve
A csucson kell abbahagyni.Ki is vagtuk Smth-t halabol.Akadozott a gépezet, de valamennyire érthető két egymást követő Bye week után.Tremon Smith returned a punt for positive yardage! He had one return for three yards in the game, bringing the Packers’ total for 2019 up to minus-8 yards.
Viszont megvan a szezon leghosszabb punt returnje, 3 yard.
Peszinter Ferenc
casaubon
jossbeaumont
több mint 6 éve
Ki is vagtuk Smth-t halabol.Akadozott a gépezet, de valamennyire érthető két egymást követő Bye week után.Tremon Smith returned a punt for positive yardage! He had one return for three yards in the game, bringing the Packers’ total for 2019 up to minus-8 yards.
Peszinter Ferenc
casaubon
Helyette jott a Jags-tol Tyler Ervin.
Hatha...
Kozben meg elerheto lett Trevor Davis is.
több mint 6 éve
Ajjaj. Kokemeny meccs volt ez a hajnali. En is a Hawks-nak szurkoltam, de ijeszto volt a Min.Bemajreztam kicsit, ami az eselyeinket illeti ellenuk 😕
több mint 6 éve
En elfogadom, ha mas se puntol majd, viszont haromszor eladja a labdat 😊Tremon Smith returned a punt for positive yardage! He had one return for three yards in the game, bringing the Packers’ total for 2019 up to minus-8 yards.Giantsnél utána úgy megijedtek, hogy többször nem is mertek puntolni.
casaubon
| Vagy belátták, hogy a védelem ellen simán tudnak haladni. Ha igaz, akkor 50-szer engedtek 20+ yardot. |
Peszinter Ferenc
| Es igen, az engedett 20+ yardos jatek tenyleg rengeteg, es meg rosszabb, hogy volt benne jonehany futas is. |
több mint 6 éve
Tremon Smith returned a punt for positive yardage! He had one return for three yards in the game, bringing the Packers’ total for 2019 up to minus-8 yards.Giantsnél utána úgy megijedtek, hogy többször nem is mertek puntolni.
casaubon
| Vagy belátták, hogy a védelem ellen simán tudnak haladni. Ha igaz, akkor 50-szer engedtek 20+ yardot. |
több mint 6 éve
Én pesszimistább vagyok. Top2-re esélyt nem sokat látok.Épp ellenkezőleg gondolom. Nyerjen a Vikings, ellenük még tudjuk tartani a mérlegünket, a Seahawks meg elszabadulhat. És ha valós contendernek gondoljuk magunkat meg is kell verni a Vikings-et Minnesotában! És a Cél a top2 pozíció valamelyike.Mit gondoltok, mivel járnánk jobban hosszabb távon, mai/holnapi hawks vagy vikings győzelemmel?Szvsz inkább hawks, ők még játszanak a SF-val, a viksnak mi leszunk a "legnagyobb" kihívás
AaronRoberts
jabi
salsa99
Szerintem ha akarunk otthon PO meccset játszani, akkor nagyon kelleni fog az egy meccs előny a vikingek előtt.
több mint 6 éve
Akadozott a gépezet, de valamennyire érthető két egymást követő Bye week után.Tremon Smith returned a punt for positive yardage! He had one return for three yards in the game, bringing the Packers’ total for 2019 up to minus-8 yards.
Peszinter Ferenc
több mint 6 éve
Szerintem lényegtelen mások mit játszanak. Nekünk könnyű a sorsolásunk, kb. mindet hozni illene. Húzzuk be a csoport, vigyünk Wisconsinba po meccset, aztán lesz valami. Illetve azért van még hová fejlődni...Agree, PO meccs a Lambeun az egy olyan valami amit szezon elott barki alairt volna. Nem is nagyon van bennunk iden tobb, ez a realis cel. Ott meg mar tokmindegy.
twitch(4thline)
több mint 6 éve
Szerintem lényegtelen mások mit játszanak. Nekünk könnyű a sorsolásunk, kb. mindet hozni illene. Húzzuk be a csoport, vigyünk Wisconsinba po meccset, aztán lesz valami. Illetve azért van még hová fejlődni...
több mint 6 éve
Épp ellenkezőleg gondolom. Nyerjen a Vikings, ellenük még tudjuk tartani a mérlegünket, a Seahawks meg elszabadulhat. És ha valós contendernek gondoljuk magunkat meg is kell verni a Vikings-et Minnesotában! És a Cél a top2 pozíció valamelyike.Mit gondoltok, mivel járnánk jobban hosszabb távon, mai/holnapi hawks vagy vikings győzelemmel?Szvsz inkább hawks, ők még játszanak a SF-val, a viksnak mi leszunk a "legnagyobb" kihívás
AaronRoberts
jabi
Szerkesztette: salsa99
több mint 6 éve
Mit gondoltok, mivel járnánk jobban hosszabb távon, mai/holnapi hawks vagy vikings győzelemmel?Szvsz inkább hawks, ők még játszanak a SF-val, a viksnak mi leszunk a "legnagyobb" kihívás
AaronRoberts
több mint 6 éve
Mit gondoltok, mivel járnánk jobban hosszabb távon, mai/holnapi hawks vagy vikings győzelemmel?