Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 843
Eddig tartott a fugazi, mondjuk ebben semmi meglepo nincs. Ha optimistan nezem egy jo offseasonre vagyunk a valos contender csapattol. Ha negativan akkor innen inkabb lefele vezet az ut... Keseredes szezon volt osszesegeben.

Szerkesztette: JéBé
több mint 6 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 249 — beers & Packers
Hajlamos vagyok egyetérteni azzal, hogy a szezon sokkal többet adott annál, amit várni lehetett, de ez most a legkevésbé sem tölt el boldogsággal. Talán majd holnap.
több mint 6 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Első blikkre azt mondom, hogy hiába tolunk minden picket es fa-t a védelembe, az továbbra is életképtelen a legfontosabb meccsen. Azt csináltak, amit akartak, Martinez kevés, mellette Goodson rotációba maximum.
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 752 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
a meccs nem tudom melyik pontján jött szembe ez a tweet. Félelmetes.

@AndyHermanNFL
Green Bay has been outscored 99-37 in NFC Championships since having a 19-7 lead against Seattle. They will be 0-3 in those games. All but 3 of those Packer points were after being down by 27 points or more.

több mint 6 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Nem sok újonc edző jut konferencia döntőbe 😊
Peszinter Ferenc
Igazából ettől megkímélhetett volna....
twitch(4thline)
Nyilván ez ma egy fos tenger ahogy van kár értekezni is róla .
Viszont akkor is úgy gondolom h két gyenge vesztes szezon után ...az egészet nézve fasza volt ez .
nando89
Szerintem meg az elért mérleg, eredmény messze nem mutatott reális képet a csapat erejéről! Illetve LaFleur hozzáértéséről. Továbbra is kétlem, hogy hasonló játékkal még egyszer összejönne egy ilyen szezon!
twitch(4thline)
Ezzel én nem tudok vitatkozni .
Viszont én bízom benne sőt úgy is gondolom h tavasszal lehet upgradelni annyira ezt a csapatot h előre tudjunk lépni.
nando89
Én is így lennék vele, viszont Arod is elég nagy kérdőjel a(z elmúlt három) szezonban látottak alapján. Illetve MLF egyáltalán nem győzött meg. Többi poszton biztosan lesz előrelépés! Ahogy az az elmúlt offseasonban is megvolt.
twitch(4thline)
Meglátjuk , sztm ez az Aaron is bőven elég még ha körülötte rendben van minden, Mlf kérdést meg jövő január körül tudjuk majd objektívan megítélni .
Én tartom jo szezon volt ez .. bears-vkings oda vissza megvolt, volt po győzelem is.

Ezt meg próbálom elfelejteni hamar váltok is sörröl páleszre 😊
több mint 6 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
Peszinter Ferenc
twitch(4thline)
Viszont akkor is úgy gondolom h két gyenge vesztes szezon után ...az egészet nézve fasza volt ez .
nando89
Szerintem meg az elért mérleg, eredmény messze nem mutatott reális képet a csapat erejéről! Illetve LaFleur hozzáértéséről. Továbbra is kétlem, hogy hasonló játékkal még egyszer összejönne egy ilyen szezon!
twitch(4thline)
Viszont én bízom benne sőt úgy is gondolom h tavasszal lehet upgradelni annyira ezt a csapatot h előre tudjunk lépni.
nando89
Én is így lennék vele, viszont Arod is elég nagy kérdőjel a(z elmúlt három) szezonban látottak alapján. Illetve MLF egyáltalán nem győzött meg. Többi poszton biztosan lesz előrelépés! Ahogy az az elmúlt offseasonban is megvolt.
több mint 6 éve
Peszinter Ferenc
twitch(4thline)
nando89
twitch(4thline)
több mint 6 éve
Peszinter Ferenc
twitch(4thline)
nando89
több mint 6 éve
Peszinter Ferenc
twitch(4thline)
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 825 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nézzük a jó oldalát. Most már legalább nem Kaep szivat minket.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Peszinter Ferenc
több mint 6 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油

Amúgy tök jó, hogy mindig felhozzák, hogy AR-t nem draftolta a 49ers, de bánják ezt? Negatív mérleg és a PO-ban is 0-3 PO ellenük...
Favrenak mondjuk 5-0 volt. Vagyis csak 4-1, mert a bírókakikmindigapackersnekfújnak benézték a Rice fumblet.

Na hajrá Chiefs 😊
több mint 6 éve
Meg jó h tényleg masszívan iszom 😀

Amúgy meg fasza volt ez srácok ...kell egy jo offseason és minden adott lehet az utcsó lépés megtételéhez 😊
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 752 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
lett volna egy beszopott fake punt, vagy ilyesmi. Ez kurva szar

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 825 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szép szezon volt. Jobb mint vártuk. 😊
Legyen jó SB!

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
Baszki...

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Meglesz ez és az ST nagyban hozzájárul majd a győzelmünkhöz.
Tactful Cactus
Scott megfertőz mindenkit?
több mint 6 éve
Szerintem a 49ers és a Chiefs is jobb csapat nálunk.
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem nyerhetnénk még kétszer. A Tiatans is nyert kétszer underdogként.
Csak nem ez a papírforma.
Hajár Packers, hátha tovább írják az idei álmokat.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 360
Eljutottunk valahogy ide. Többen is írták, hogy várakozáson felül, és akármi is lesz, frankó volt a szezon. Draft és jó igazolások után pedig újra SB esélyesként célozhatjuk meg a PO-t jövőre.
Persze, aztán jön egy Barr vagy valaki és megyünk a kukába megint.
Ezt a meccset kell megnyerni és ott az SB. Lehetetlen? Nem. Kurva kemény? Abszolút.
Ahogy Lombardi mondta: mindenki új dolgokat próbál kitalálni pedig egyszerű ez, nem szól másról csak a blokkolásról és a szerelésről. Ennyi.

Amúgy meg nem úgy lenne ildomos hogy a 100 szezon döntőjén az első SB csapatai vegyenek részt?

Meglesz ez és az ST nagyban hozzájárul majd a győzelmünkhöz.

Ha meg nem jön be még mindig mondhatom hogy berúgtam.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
Inactive for the Packers:

Ryan Grant
John Leglue
Dexter Williams
Ka'Dar Hollman
Raven Greene
Danny Vitale
Alex Light

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 211 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 249 — beers & Packers
Go Pack Go!
Úgy érzem, első hsz-ra ez jól sikerült😀
(Gondoltam, ha már mindenki temeti a GB-t az NFC-döntő előtt, legalább ide bejelentkezem...)
nagylaza
aztán eredménykövetőzni is jönni, itt lehet majd eszmét cserélni
 bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/konferenciadontok
gamerkr
'eszmét' hehehe, így még senki sem nevezte a csöcsöket.
Tactful Cactus
PO-ban sajnos az eredménykövetők már élvezhetetlenek (nekem). Szóval ha nem is most de az új szezon nyitányakor mindenképp érdemes jönni. 😊
alatriste
Ja, számomra is. Én az a hülye vagyok, aki meccs közben szeret a meccsre koncentrálni.
több mint 6 éve
Go Pack Go!
(Gondoltam, ha már mindenki temeti a GB-t az NFC-döntő előtt, legalább ide bejelentkezem...)
nagylaza
gamerkr
Tactful Cactus
PO-ban sajnos az eredménykövetők már élvezhetetlenek (nekem). Szóval ha nem is most de az új szezon nyitányakor mindenképp érdemes jönni. 😊

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 360
Go Pack Go!
nagylaza
gamerkr

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Go Pack Go!
nagylaza
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Konferenciadöntők - NFL eredménykövetés | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala