Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 6 éve
Go Pack Go!Úgy érzem, első hsz-ra ez jól sikerült😀
(Gondoltam, ha már mindenki temeti a GB-t az NFC-döntő előtt, legalább ide bejelentkezem...)
több mint 6 éve
Rodgers historikusan gyengus NFCCG-n, igazán vesztenivalónk nincs, remélhetőleg kifostuk már magunkat, hajrá underdogok! Go Pack!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Raven Greene aktivalva.legalább 1 Raven játszik NFCCG-t
Ha nem 2 ILB-vel allunk fel ma este, akkor nem sok ertelme lenne (akkor egy Campbell csere volna csak, de azt meg ezelott is megtehettuk volna)
jossbeaumont
több mint 6 éve
Raven Greene aktivalva.Ha nem 2 ILB-vel allunk fel ma este, akkor nem sok ertelme lenne (akkor egy Campbell csere volna csak, de azt meg ezelott is megtehettuk volna)
több mint 6 éve
twitter.com/i/status/1218630480364355584
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Na, a FosDemon elragadta Scott-ot is.Kívánok neki egy olyan meccset, mint amit annak idején Masthay tolt a Falcons ellen.
Ahanyszor puntoltunk a 12. heten(es ahogy), a legfontosabb ember lehet holnap (ne ugy legyen).
😕
jossbeaumont
több mint 6 éve
Na, a FosDemon elragadta Scott-ot is.Ahanyszor puntoltunk a 12. heten(es ahogy), a legfontosabb ember lehet holnap (ne ugy legyen).
😕
több mint 6 éve
Vitale-nak terdserulese volt hetek ota, azert nem jatszott. Tobb playben is Sternberger vette egyebkent a feladatait - aki, ugy tunik, egyre jobban blokkol, ami pozitiv a jovore nezve.üdv a fórumon!Mi a velemenyetek arrol az elmeletrol, h a GB ezt a meccset csak a vintage, regi jatekaval nyerheti meg.Sziasztok! Regota olvasgatom mar a forumot most megprobalkozom a hozzaszolassal is 😊
MLF akarhogy is birjuk, de Shan. mellett(tole is) tanulta, leste el a szakmát. Az ő jatekrendszere iden - gyakorlatilag - a 49 jatekanak egyfajta kivonata. Es ezzel probalta MLF lenyomni az elozo friscoi meccsen azt, aki egyelore nagysagrenddel jobban csinalja.
Az elmelet szerint, a 49- t a GB holnap csak a 10 evig jatszott, Arod zsenialitasara, improvizalasara, szuper kockazatos hero-mode dobasokra-, nagy jatekokra epulo, nem tervezheto, "rendszeren kivuli" jatekkal verheti meg.
Nem sajat gondolat, de logika van benne.
Abban kevesbe hiszek, h legutobb is jo volt a terv Friscoban, most csak jobban kell vegrehajtani azt.
Velemeny?
jossbeaumont
En egyebkent pont erre gondoltam hogy most egy regivagasu Improviztiv meccset kellene nyomni. Nekem a Cardinals elleni overtime-es meccs jutott eszembe ahol Jeff Janis es Jared Abbrederis kapdosta el a labdakat egy elore teljesen eselytelen meccsen, es ha jol emlekszem az Arizona ott is agyonvert az alapszakaszban minket. Nyilvan az akkori Rodgers non-stop hero uzemmodban mukodott de szerintem ha valami van amiben lehet remenykedni az ez. MLF tul rendes gyerek szoval ha Rodgersnek hasonlo gondolatai lesznek szerintem ugy is lesz.
amaru
visszakellett néznem, az ominózus hosszabbításos Cards meccs előtt - utolsó előtti hét - valóban volt egy 38-8 vereség Palmeréktől... Már kezdenek feledésbe merülni 😊 Kövi meccsen vereség a Vikes-tól, így lett WC pozició...
Idén 37-8-ra szoptunk a 49erstől 😀
Holnap meccs, de még mindig nem tudom pontosan, mit várjak. Hajlok arra felé, hogy egy jutalom meccs (kvázi így álltam a Hawks ellenihez is, és elkerültük a 'one and down'-t.). Egészséges O-line-al talán lesz valamennyi esély, de ahogy írják többen, hasonló játék kell Arodtól, mint a múlthéten. Bevállalós dobások kellenek, és persze egészséges elkapósor (Lázáááááár).
Vitale-n (is) átment a fosás, szóval remélem kap pár carry-t, ha már alapszakaszban nem használtuk.
Jobban belegondolva, természetesen hosszabbítást várok, csak hogy jobb legyen a hétfői melónap.
gamerkr
több mint 6 éve
üdv a fórumon!Mi a velemenyetek arrol az elmeletrol, h a GB ezt a meccset csak a vintage, regi jatekaval nyerheti meg.Sziasztok! Regota olvasgatom mar a forumot most megprobalkozom a hozzaszolassal is 😊
MLF akarhogy is birjuk, de Shan. mellett(tole is) tanulta, leste el a szakmát. Az ő jatekrendszere iden - gyakorlatilag - a 49 jatekanak egyfajta kivonata. Es ezzel probalta MLF lenyomni az elozo friscoi meccsen azt, aki egyelore nagysagrenddel jobban csinalja.
Az elmelet szerint, a 49- t a GB holnap csak a 10 evig jatszott, Arod zsenialitasara, improvizalasara, szuper kockazatos hero-mode dobasokra-, nagy jatekokra epulo, nem tervezheto, "rendszeren kivuli" jatekkal verheti meg.
Abban kevesbe hiszek, h legutobb is jo volt a terv Friscoban, most csak jobban kell vegrehajtani azt.
Velemeny?
jossbeaumont
En egyebkent pont erre gondoltam hogy most egy regivagasu Improviztiv meccset kellene nyomni. Nekem a Cardinals elleni overtime-es meccs jutott eszembe ahol Jeff Janis es Jared Abbrederis kapdosta el a labdakat egy elore teljesen eselytelen meccsen, es ha jol emlekszem az Arizona ott is agyonvert az alapszakaszban minket. Nyilvan az akkori Rodgers non-stop hero uzemmodban mukodott de szerintem ha valami van amiben lehet remenykedni az ez. MLF tul rendes gyerek szoval ha Rodgersnek hasonlo gondolatai lesznek szerintem ugy is lesz.
amaru
visszakellett néznem, az ominózus hosszabbításos Cards meccs előtt - utolsó előtti hét - valóban volt egy 38-8 vereség Palmeréktől... Már kezdenek feledésbe merülni 😊 Kövi meccsen vereség a Vikes-tól, így lett WC pozició...
Idén 37-8-ra szoptunk a 49erstől 😀
Holnap meccs, de még mindig nem tudom pontosan, mit várjak. Hajlok arra felé, hogy egy jutalom meccs (kvázi így álltam a Hawks ellenihez is, és elkerültük a 'one and down'-t.). Egészséges O-line-al talán lesz valamennyi esély, de ahogy írják többen, hasonló játék kell Arodtól, mint a múlthéten. Bevállalós dobások kellenek, és persze egészséges elkapósor (Lázáááááár).
Vitale-n (is) átment a fosás, szóval remélem kap pár carry-t, ha már alapszakaszban nem használtuk.
Jobban belegondolva, természetesen hosszabbítást várok, csak hogy jobb legyen a hétfői melónap.
több mint 6 éve
Mi a velemenyetek arrol az elmeletrol, h a GB ezt a meccset csak a vintage, regi jatekaval nyerheti meg.Sziasztok! Regota olvasgatom mar a forumot most megprobalkozom a hozzaszolassal is 😊
Velemeny?
jossbeaumont
több mint 6 éve
Totális nyugalomban fogok holnap este leülni a tv elé, bontok közben 3-4 sört ,aztán lesz ami lesz , sokkal többet kaptam mint amit én idénre vártam , lett Po győzelem is, nálam tele(sz) a pohár 😊
több mint 6 éve
Gyanítom azért nem dobattak hosszút Rodgers-szel, mert az OL nem tudja/tudta addig tartani a Niners DL-t...A novemberi meccsen tán egyetlen hosszú passza sem volt Rodgersnak, csak screen passz és futás. Mennyi lett az eredmény?Mi a velemenyetek arrol az elmeletrol, h a GB ezt a meccset csak a vintage, regi jatekaval nyerheti meg.Amilyen pass rush az ellenfélnél van, én pont hogy nem passzoltatnám Rodgerset többször, mint muszáj. Ha van egy viszonylagos gyenge pontja a Niners védelemnek, az a futás elleni védekezés (oké, a 12. legjobb, de a passzvédekezésük meg 1.). A meccs elején biztos, hogy a futást erőltetném jobban, akkor is, ha egyébként az 1. negyed közepén 14 ponttal menne a Niners. Szóval nem szabad hamar pánikba esni.
Velemeny?
jossbeaumont
Én is nagyon szívesen látnék egy 2010-14 közti Rodgers parádét, amivel győzelemre vezeti a csapatot, de szerintem az idei (meg az utóbbi néhány) szezon ismeretében ezt már nem lehet tőle elvárni. Ha pedig Aaron Jones teljesítményét elnézzük, nem is biztos, hogy lesz rá szükség.
Kampman
gbol

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A novemberi meccsen tán egyetlen hosszú passza sem volt Rodgersnak, csak screen passz és futás. Mennyi lett az eredmény?Mi a velemenyetek arrol az elmeletrol, h a GB ezt a meccset csak a vintage, regi jatekaval nyerheti meg.Amilyen pass rush az ellenfélnél van, én pont hogy nem passzoltatnám Rodgerset többször, mint muszáj. Ha van egy viszonylagos gyenge pontja a Niners védelemnek, az a futás elleni védekezés (oké, a 12. legjobb, de a passzvédekezésük meg 1.). A meccs elején biztos, hogy a futást erőltetném jobban, akkor is, ha egyébként az 1. negyed közepén 14 ponttal menne a Niners. Szóval nem szabad hamar pánikba esni.
Velemeny?
jossbeaumont
Én is nagyon szívesen látnék egy 2010-14 közti Rodgers parádét, amivel győzelemre vezeti a csapatot, de szerintem az idei (meg az utóbbi néhány) szezon ismeretében ezt már nem lehet tőle elvárni. Ha pedig Aaron Jones teljesítményét elnézzük, nem is biztos, hogy lesz rá szükség.
Kampman
több mint 6 éve
Mi a velemenyetek arrol az elmeletrol, h a GB ezt a meccset csak a vintage, regi jatekaval nyerheti meg.Amilyen pass rush az ellenfélnél van, én pont hogy nem passzoltatnám Rodgerset többször, mint muszáj. Ha van egy viszonylagos gyenge pontja a Niners védelemnek, az a futás elleni védekezés (oké, a 12. legjobb, de a passzvédekezésük meg 1.). A meccs elején biztos, hogy a futást erőltetném jobban, akkor is, ha egyébként az 1. negyed közepén 14 ponttal menne a Niners. Szóval nem szabad hamar pánikba esni.
Velemeny?
jossbeaumont
több mint 6 éve
Mi a velemenyetek arrol az elmeletrol, h a GB ezt a meccset csak a vintage, regi jatekaval nyerheti meg.A "zsenit" én egyáltalán nem láttam meg idén LaFleur-ben! Van pár jó hívás minden meccsen, de a múltkori cikk óta már nem lehetünk benne biztosak, hogy nem Arod álmodta azokat meg.😁 Egyébként kb. rendre ugyan azt hoztuk, minden körülmények között! Kétlem, hogy ennyi egy labdabirtoklássos meccsen, ugyan ilyen játékkal ebből még egyszer 13:3 összejönne. Az biztos, hogy mindenkit váratlanul érne, ha éppen most húznák valami kreatívat...🙃
Velemeny?
jossbeaumont
több mint 6 éve
Mi a velemenyetek arrol az elmeletrol, h a GB ezt a meccset csak a vintage, regi jatekaval nyerheti meg.Ilyen elkapókkal nehéz is bármilyen szisztémára építkezni...Adams , Adams és Adams 😀 ennyiből kell főzni, úgyhogy, igen, szükség lesz ARod zsenijére, ha SB-t akar a csapat 😀 illetve a 13-3 ide vagy oda, azért Shanahan komolyabb zseninek tűnik mint MLF, de cáfoljon rám!
Velemeny?
jossbeaumont
A 49ers-nek szerintem mindenképpen alul kell teljesítenie, hogy a GB nyerhessen, ráadásul mind O#, mind D# oldalon, ami nem túl valószínű, mert a Frisco kerete jelenleg sokkal jobb majdnem minden poszton mint a GB, ezt látni kell sajnos.
Plusz nagyon fontos lenne, hogy a GB szerezzen vezetést, ne a 49ers utál kelljen rohanni és minimum kéne 2-3 labdaszerzés is, akkor lenne esély, mondjuk ez csak az én véleményem, de ez már így is egy túltejesített szezon nálam, le a kalappal a csapat előtt, nagyon szerethető kis team lett, minden hibájával együtt, tavaly álmomban nem gondoltam volna ilyen szezont!!
Go Pack Go!
több mint 6 éve
Mi a velemenyetek arrol az elmeletrol, h a GB ezt a meccset csak a vintage, regi jatekaval nyerheti meg. MLF akarhogy is birjuk, de Shan. mellett(tole is) tanulta, leste el a szakmát. Az ő jatekrendszere iden - gyakorlatilag - a 49 jatekanak egyfajta kivonata. Es ezzel probalta MLF lenyomni az elozo friscoi meccsen azt, aki egyelore nagysagrenddel jobban csinalja.
Velemeny?
több mint 6 éve
kapaszkodjunk meg valakiben és képzeljük el.Allisonnal tart epp a FosDémon.
Mindegyik - 52 aktív - játékos edzett ma. Raven Greene még mindig IR-en.
Igaz, vállvédő nélküli volt a mai practise.
gamerkr
Jo lenne mar tullenni rajta a csapatnal...
több mint 6 éve
kapaszkodjunk meg valakiben és képzeljük el.Mindegyik - 52 aktív - játékos edzett ma. Raven Greene még mindig IR-en.
Igaz, vállvédő nélküli volt a mai practise.
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Nem azert linkeltem ,csak feldobta a youtube, es kedvem volt megnezni. 😊m.youtube.com/watch?v=byr00d5QrLIáh ne is baszd fel az agyam 😀
Vrij6
petey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
m.youtube.com/watch?v=byr00d5QrLI
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
LOL@TomSilverstein
LaFleur joked that his parents are going to the Super Bowl one way or another.