Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 6 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
Végre láthattunk igazi foci időben egy meccset! Egy OT-t is megnéztem volna akár, ilyen körülmények között. Mondjuk akkor sem lettem volna csalódott, ha a múlt heti fiaskó... után valami meggyőző teljesítményt villantunk. +1 pozitívum, a szezon előtt, 8-2es mérlegre fogadtam 10 meccs után.😎

Szerkesztette: twitch(4thline)
több mint 6 éve
SBL Green Bay Packers 2 872
Nem simultak ki teljesen az LA-ben felgyűrödött ráncok. A védelem újabb QB-vel csináltatott karriercsúcsot😕

Szerkesztette: SBL
több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 511
Éppen hogy elegek voltunk a 8-2-höz.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 753 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A-Troll!

https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yD/r/R0fBIMurK8v.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.
több mint 6 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 222
 www.instagram.com/p/B4gXlJuHp4k/?igshid=bsyexlxxnhnp

CMC és a csuszás
TSzabi
Oriasi! Koszi!
Rettegek, milyen memek lesznek itt a jovo heten :-/
En az ideny elso felere simam adnam neki az MVP cimet (de ez sikamlos tema -erteeed, haha)
több mint 6 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 225
https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yD/r/R0fBIMurK8v.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.

CMC és a csuszás
több mint 6 éve
A Lambeaut belepte a ho. Vasarnap minusz lesz.
A parducok ma 20 fokban edzettek otthon.
Valamiben kell remenykedni, hatha CMcC-nek is csuszik a rossz fuvunk a hidegben. 😉
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 846 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Egyébként Jamaal kis TD utáni táncikálására van valami ésszerű magyarázat? 15 pontos hátrányban 6 perccel a vége előtt? Azt hihették a melegben hogy ez már a Pro Bowl és lement a szezon vagy mi? Továbbra is azt gondolom hogy nem kell kardunkba dőlni csak vissza kell venni az arcból de abból keményen.
JéBé
ha abban a drive-ban volt az a két védőről lepörgő elkapása, egye-fene és megbocsátom neki.

több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 846 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kyle Allen kezd ellenünk vasárnap

több mint 6 éve
SBL Green Bay Packers 2 872
Ez letaglozo volt...
Van, h nem megy Rodgersnek, vagy az O-falnak, vagy a D gyenge napot fog ki, a ST mondjuk evek ota gyenge, de ez...?!
Mintha egy 2 hetes hanyos/fosos virus utan szedelgett volna az egesz csapat.
Jo a ket p.rusher, de most a fal istent csinal Bosaekbol. En egyszerre ilyen rosszul a Bulaga/Bakhtiari tandemet soha nem lattam jatszani.
A vedelem sem all meg a lejton, ez volt iden a melypont.
Az igazi elkeserito az volt, h a game plant sem lehetett latni. Adams kapta az osszes passz felet, es ez ugyanarra volt eleg, mint az ideny elejen.
Nagyon kene mar a szunet hete...
jossbeaumont
Bakh/Bul össze fogja szedni magát és az O is,mondjuk WR még mindig kéne, most is Kumerow kezei között ment el egy hosszú AR passz, ami fogható volt pl.
A D# aggasztóbb szerintem, mert tényleg nagyon megindult a lejtőn hetek óta, a két Smith hozza magát, de mind futással, mind passzokkal simán tud haladni az ellenfél, rengetegszer van totál üresen 1-1 elkapó, a rossz zónaváltások miatt, a pálya középen is(TE-kből rendre sztárt csinálunk) és a turnoverek sem jönnek úgy, mint szezon elején(mondjuk az nem is volt elvárható).
Pep71
Én nem varrnám az elkapók nyakába azt, hogy nem ment a passzjáték. Az O-fal volt rendkivül gyenge és ez be is tett nagyjából mindennek a támadó oldalon.
Egyébként Adams is droppolt.
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 836 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kiábrándító "teljesítmény", frankón még az élet kedvem is elment a látottaktól. Mi volt a gameplan? Egyáltalán mi a fax volt ez?
twitch(4thline)
Megbasztok mindenkit csak nem sikerült...
ThundersNFL
En ezzel vartam volna a pats-ravens meccs vegeredmenyeig,mert igy eleg vicces ezt olvasni😅😂😂😂✌️
derneikristof
Mi is megakatunk baszni mindenkit, de minket basztak meg... Ennyi😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
derneikristof Green Bay Packers Oregon Ducks 20
CMC vs. GB run D...bar mar egy Elliottot tuleltunk😄
több mint 6 éve
derneikristof Green Bay Packers Oregon Ducks 20
Kiábrándító "teljesítmény", frankón még az élet kedvem is elment a látottaktól. Mi volt a gameplan? Egyáltalán mi a fax volt ez?
twitch(4thline)
ThundersNFL
En ezzel vartam volna a pats-ravens meccs vegeredmenyeig,mert igy eleg vicces ezt olvasni😅😂😂😂✌️
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 8 005
Egyébként Jamaal kis TD utáni táncikálására van valami ésszerű magyarázat? 15 pontos hátrányban 6 perccel a vége előtt? Azt hihették a melegben hogy ez már a Pro Bowl és lement a szezon vagy mi? Továbbra is azt gondolom hogy nem kell kardunkba dőlni csak vissza kell venni az arcból de abból keményen.
több mint 6 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 611
Ez letaglozo volt...
Van, h nem megy Rodgersnek, vagy az O-falnak, vagy a D gyenge napot fog ki, a ST mondjuk evek ota gyenge, de ez...?!
Jo a ket p.rusher, de most a fal istent csinal Bosaekbol. En egyszerre ilyen rosszul a Bulaga/Bakhtiari tandemet soha nem lattam jatszani.
Az igazi elkeserito az volt, h a game plant sem lehetett latni. Adams kapta az osszes passz felet, es ez ugyanarra volt eleg, mint az ideny elejen.
jossbeaumont
Bakh/Bul össze fogja szedni magát és az O is,mondjuk WR még mindig kéne, most is Kumerow kezei között ment el egy hosszú AR passz, ami fogható volt pl.
A D# aggasztóbb szerintem, mert tényleg nagyon megindult a lejtőn hetek óta, a két Smith hozza magát, de mind futással, mind passzokkal simán tud haladni az ellenfél, rengetegszer van totál üresen 1-1 elkapó, a rossz zónaváltások miatt, a pálya középen is(TE-kből rendre sztárt csinálunk) és a turnoverek sem jönnek úgy, mint szezon elején(mondjuk az nem is volt elvárható).
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ez letaglozo volt...
jossbeaumont
Első félidőt tudtam csak nézni de ezen a meccsen minden szar kijött. Nem is olyan nagy baj. Jöjjön ki egyszerre és legyen belőle egy józanító verség. Reméljük olyan hatása lesz majd most.
Jön a Lambeura a Carolina, és nem lesz egyszerű meccs. De ha arra fel tudunk készülni reméljük otthon marad a W. Aztán lehet pihenni és áttervezni 1-2 hibás részt.
Nem volt szerintem senki abban a kényszerképzetben, hogy 15-1-es szezonunk lesz. De 12 W-t jó lenne összeszedni, hátha meglenne úgy a pihenőhét és hazai pálya egy ideig. Ilyen kezdés után szerintem ez lassan reális cél lehet.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ez letaglozo volt...
több mint 6 éve
Nekem nem a szeptembert, hanem a MM, Hundley korszak legsötétebb időszakát juttatta eszembe.
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 8 005
Annyira benne volt ebben pozitiv szeriaban (foleg ebben a los angelesi osztalykirandulas hangulatu hetben) egy ilyen pofon, nagyon elhitte mindenki hogy a bab is hus. Nincs egyebkent szerintem semmi gaz, tegnap egy nagypofaju dekoncentralt brigad jatszott Packers mezben, nem ez a valosag. LaFleur is tanulhat ebbol mert ilyen egy Patsnel nemnagyon fordulhat elo. Mi szurkolok felejtsuk el ezt az egeszet, a jatekosok meg vessek melyen az emlekezetukbe es nem lesz itt baj.
több mint 6 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Hát én azt láttam, hogy Adams visszaállásával visszajött az első hetek offense: Rodgers szinte csak őt kereste, és ez nem járható út. Ha jól néztem, akkor az elkapók között Adams 11 target, a többiek összesen 12.
Nyilván a Bosa-Ingram duo is tett róla, hogy ennyire kilátástalan legyen a támadójáték, de szerintem ebben most Rodgers is benne volt rendesen.
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 836 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
twitch(4thline)

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
A Minnesota miatt van ez is. Ha behúzták volna a Kansas ellen, nagyobb lett volna a nyomás Rodgers-éken 😊
Tactful Cactus
Lehet azért értek később a stadionba, mert szurkoltak a Ricsi Chiefsnek.

Szerintem töröljük ezt a hetet. Fogjuk a fentire, vagy arra, hogy a Chargers pont rosszkor cserélt OC-t...

több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 511
A Minnesota miatt van ez is. Ha behúzták volna a Kansas ellen, nagyobb lett volna a nyomás Rodgers-éken 😊

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 611
ezen a meccsen csak a mez volt fent a pályán, mindenki behúzta előre W-nek, erre jött a pofon, ami akár még jól is jöhet a továbbiakra nézve.
Viszont nem a mai meccsből kiindulva, de a D# nagyon visszaesett az első hetekhez képest, PO-ban kevés lesz megint a csapat sajnos..