NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 6 éve
Ebből a meccsből már azért elég sok mindent le lehet szűrni.Kezdeném inkább a negatívumokkal (amikből szerencsére sokkal kevesebb volt):
- támadófal közepe
nyilván fura ez egy 0 sack-es meccs után, de lássuk be ez nagyban AR-en múlott (nyomás azért volt bőven), illetve a futásblokkolás se volt az igazi
- védőfal
futás ellen gyenge volt az egység, elsővonalból sok volt az elrontott szerelés
- tight end játékunk továbbra sincs, bár már ehhez hozzászoktunk...
- visszahordásunk sincs (bár erre nem is volt sok lehetőség szerencsére)
- ARod sincs még a top formában önmagához képest, de ő is inkább szezon közben szokott belejönni
Pozitívumok
- mi mással lehetne kezdeni, mint a pass rush-al
mindenki hozzátette a magáét, külön öröm, hogy a kovács tesókon kívül már Gary is mutatott életjelet
- Martinez mindenhol ott van, csak jó lenne még egy normális LB mellé (kövi drafton esetleg?)
- secondary... el se hiszem, hogy ennyi idő után végre ide írhatom őket, Alexander lassan bejelentkezik a top10-es corner listára, de Savage is eddig nagyon bejövős... egyedül a nagyjátékokra kellene figyelni, mert meccsenként 1-2-t mindig besz*punk
- elkapók közül M.Valdes előre tudott lépni, 10 targetből 6 elkapás (igaz volt 1-2 dropja azért), nem egy rossz szezonkezdet
- a futók kihozták szerintem a maximumot a helyzeteikből (a gyenge blokkolások ellenére)
- a tackle-öket is meg kell említeni Chubb és Miller párost nulla sack-en tartani nem gyenge (még ha idén eddig gyengék is)
- a punt rúgásainkat is élmény nézni
- Arod sanda mosolya az utolsó percekben
- nem volt súlyos sérülés (tudtommal)
+ 1 ami számomra a legfontosabb
a védőoldalunk most nagyon egyben van, közösen ünnepelnek minden fontos labdaszerzés után, ezt a mentalitást évek óta nem láttam... ha nem lesz komoly sérülés vagy formahanyatlás, akkor bőven top10-es (vagy akár top5-ös) egység is lehet ebből
A következő fordulóban az eagles támadófal vs packers edge párosításra leszek a legkíváncsibb...
Go Pack Go!!!
több mint 6 éve
Pont ez a baja, véletlenül elüti egy betűvel a Google keresőben, aztán mindig ebben a topicban landol 😊Akárhányszor rövidítitek a vezetőedzőtök nevét, elsőre mindig nézem, már megint milyen milfekről van szóLegyel oszinte. Te enelkul is azt nezed. 🐷
Wyatt
ulpianus
több mint 6 éve
De ez most teljesen irreleváns a kérdéskörben 😀Akárhányszor rövidítitek a vezetőedzőtök nevét, elsőre mindig nézem, már megint milyen milfekről van szóLegyel oszinte. Te enelkul is azt nezed. 🐷
Wyatt
ulpianus

több mint 6 éve
Akárhányszor rövidítitek a vezetőedzőtök nevét, elsőre mindig nézem, már megint milyen milfekről van szóLegyel oszinte. Te enelkul is azt nezed. 🐷
Wyatt

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Akárhányszor rövidítitek a vezetőedzőtök nevét, elsőre mindig nézem, már megint milyen milfekről van szó

több mint 6 éve
Pettine eddig siman assistant coach of the year eselyes.Azóta volt még két labdaszerzés.
Viszont nagy mákja van MLFnek, hogy a Mike ilyen jó munkát végez és a közhangulat is úgy van vele, hogy amíg jönnek a Wk nincs baj.
Sajnos a meccset nem lattam de igyekszem pótolni.
Viszont Twitteren jött szembe egy ilyen stat:
Packers defense have 6 takeaways so far this season, most in the NFL
alatriste
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Pettine eddig siman assistant coach of the year eselyes.Ráadásul most olyanok vagytok mint a tavalyi Bears hogy a szerzett labdák után pontokat is szereztek és az nagyon fontos...
Viszont nagy mákja van MLFnek, hogy a Mike ilyen jó munkát végez és a közhangulat is úgy van vele, hogy amíg jönnek a Wk nincs baj.
alatriste
több mint 6 éve
Pettine eddig siman assistant coach of the year eselyes.Viszont nagy mákja van MLFnek, hogy a Mike ilyen jó munkát végez és a közhangulat is úgy van vele, hogy amíg jönnek a Wk nincs baj.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
How does 3-0 feel, @TheRealZSmith!?#DENvsGB | #GoPackGo pic.twitter.com/lm37GZAM2q
— Green Bay Packers (@packers) 2019. szeptember 22.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Azért az O is folyamatosan fejlődik, még ha nem is látványosan. Most pl már minden negyedben szereztünk pontot.
több mint 6 éve
Kb ugyanazt lehet elmondani mint eddig. Ha az offense a maximalis potencialjabol - figyelembe veve hogy eros vedelmek ellen jatszottunk - mondjuk egy 6/10 akkor minden oke es kurva jok vagyunk. Ha MLf rendszereben a max potencial mondjuk 80%-at lattuk az problemas ha Super Bowl contender csapatrol beszelunk. DE 3-0!!
több mint 6 éve
Nyugi, pénteken easy win 😊 (próbálok jinxelni, de félek, rajtunk nem segít az sem 😛)
több mint 6 éve
Érdekes egy idény eddig.A védelem várakozáson felül teljesít, Rodgerséktől meg sokan többet vártak (mert ugye MM csak kerékkötője volt a dolgoknak).
Persze megy a mosoly a meccs végén, amíg jön a győzelem.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
W,3-0!Nem lennék azért bánatos, ha Arod, az offens szintet tudna lépni. Illetve MLF rendszere is megmutatkozna és nem csak az erőltetett futásokban. A védelemnek megint jár a pacsi! Pálya széli felvételeken is úgy tűnt, nagyon egyben vannak. Illetve Pettine-el is jó az összhang. Valami hasonló kellene az O-től is.
több mint 6 éve
Sérültekről olvasott valaki valamit? Nagyon tartok attól, hogy a Broncos D nagyot megy ma.Montravius Adams DE Shoulder Did Not Participate In Practice Doubtful
Gergőbácsi
Oren Burks LB Chest Did Not Participate In Practice Out
Lane Taylor G Biceps Did Not Participate In Practice Out
Kyler Fackrell LB Shoulder Limited Participation in Practice Questionable
Jimmy Graham TE Groin Limited Participation in Practice Questionable
Jake Kumerow WR Shoulder Limited Participation in Practice Questionable
Darrius Shepherd WR Hamstring Limited Participation in Practice Questionable
www.packers.com/team/injury-report/
Eddig ennyi, de azóta Taylor IR
Szerkesztette: LN
több mint 6 éve
Sérültekről olvasott valaki valamit? Nagyon tartok attól, hogy a Broncos D nagyot megy ma.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Pankey a Titans gyakorlobol jott vissza. 2 evig volt GB-ben, de szerintem iden az edzotabor vegen cutoltuk.Taylor IR, helyette Pankey jött fel a gyakorlóból.Elgton Jenkins kezd a hétvégén Lg-ban , Lane Taylor helyén .ha emlékeim nem csalnak, talán csak 2 drive-ot volt a pályán a Vikes ellen Taylor
Tetszik a dolog nagyon gyenge volt eddig Taylor szerintem , remélem Jenkins hamar bizonyítja h megérte a második kört .
nando89
gamerkr
LN
több mint 6 éve
Taylor IR, helyette Pankey jött fel a gyakorlóból.Elgton Jenkins kezd a hétvégén Lg-ban , Lane Taylor helyén .ha emlékeim nem csalnak, talán csak 2 drive-ot volt a pályán a Vikes ellen Taylor
Tetszik a dolog nagyon gyenge volt eddig Taylor szerintem , remélem Jenkins hamar bizonyítja h megérte a második kört .
nando89
gamerkr
több mint 6 éve
Elgton Jenkins kezd a hétvégén Lg-ban , Lane Taylor helyén .ha emlékeim nem csalnak, talán csak 2 drive-ot volt a pályán a Vikes ellen Taylor
nando89
több mint 6 éve
Elgton Jenkins kezd a hétvégén Lg-ban , Lane Taylor helyén .Tetszik a dolog nagyon gyenge volt eddig Taylor szerintem , remélem Jenkins hamar bizonyítja h megérte a második kört .
több mint 6 éve
Esélyes hogy vékony jégen táncolt már eddig is és nem a hétvégén mutatott bizonytalan produkció miatt. Mi láttuk ők nettó 3 percben a pályán ők meg 3 évig nap mint nap. Davis nem lesz nagy steal ez ennyi idő alatt már bebizonyosodhatott. Az ilyen játékosok folyamatosan morzsolódnak le a rosterről ráadásul nem is kivágva lett hanem tradelve szóval annyira még magyarázni sem kell.
több mint 6 éve
Lehet. Lehet azért, mert minden reggel a kocsmából érkezett az edzésre, és vodkásat böfögött Gutey arcába. Nem tudom. Nekem nem is a trade-el van a bajom, (egész fair, ha kapunk egy 6. kört érte) hanem az időzítéssel, és ennek az üzenetével.nem csak azért lett eltradelve szerintem mert volt egy rossz meccse returner-ként, hanem mert WR-ként semmit nem mutatott mióta itt van , esetleg többet látnak egy másik elkapóban(Lazard pl.).Szerintem tök jó összehasonlítás ez a Montgomery ügy. Bevallom azt is egy kicsit forrófejűnek éreztem és ezt is. Van egy returner. Jó vagy nem, hétről hétre bízunk benne, készítjük fel, majd van egy fatális játéka, és kidobjuk (ok, eltradeljük egy 6-7. körös pickért). Davisnek nem is volt ilyen fatális baromsága, szimplán gyenge volt vasárnap. El lehet bárkit tradelni, aki nem ad bele mindent a felkészülés során, aki bomlasztja a csapategységet, vagy egyszerűen még sincs meg a megfelelő tehetsége a csapatban maradáshoz. De amikor látványosan egy rossz teljesítmény után azonnal lökünk el valakit, annak veszélyes üzenete van. Ha játékosként ezt látom, akkor óhatatlanul arra gondolok, hogy basszus nagyon kell vigyázni, nem hibázhatok. Lehet nem tudom jól átadni, mit gondolok, de az emberek fejlesztésében általános szabály, hogy a befektetett munkát és a kompetenciákat értékeljük, és ha ezek nem működnek, akkor lépjünk.Egy jo returner rank fer mondjuk, Davis eletveszely volt es nem az ellenfelre nezve.A tavalyi Montgomey munkásság után tényleg fordíthattunk volna több energiát egy jó returner keresésébe.
JayB
jabi
salsa99
Pep71
több mint 6 éve
nem csak azért lett eltradelve szerintem mert volt egy rossz meccse returner-ként, hanem mert WR-ként semmit nem mutatott mióta itt van , esetleg többet látnak egy másik elkapóban(Lazard pl.).Szerintem tök jó összehasonlítás ez a Montgomery ügy. Bevallom azt is egy kicsit forrófejűnek éreztem és ezt is. Van egy returner. Jó vagy nem, hétről hétre bízunk benne, készítjük fel, majd van egy fatális játéka, és kidobjuk (ok, eltradeljük egy 6-7. körös pickért). Davisnek nem is volt ilyen fatális baromsága, szimplán gyenge volt vasárnap. El lehet bárkit tradelni, aki nem ad bele mindent a felkészülés során, aki bomlasztja a csapategységet, vagy egyszerűen még sincs meg a megfelelő tehetsége a csapatban maradáshoz. De amikor látványosan egy rossz teljesítmény után azonnal lökünk el valakit, annak veszélyes üzenete van. Ha játékosként ezt látom, akkor óhatatlanul arra gondolok, hogy basszus nagyon kell vigyázni, nem hibázhatok. Lehet nem tudom jól átadni, mit gondolok, de az emberek fejlesztésében általános szabály, hogy a befektetett munkát és a kompetenciákat értékeljük, és ha ezek nem működnek, akkor lépjünk.Egy jo returner rank fer mondjuk, Davis eletveszely volt es nem az ellenfelre nezve.A tavalyi Montgomey munkásság után tényleg fordíthattunk volna több energiát egy jó returner keresésébe.
JayB
jabi
salsa99
több mint 6 éve
Tramon 6.9-es átlaggal hordott vissza tavaly, vajon ő lesz a Denver ellen?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!