Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 6 éve
En egyre jobban ugy erzem, h Arod nem "elkopott, megoregedett, elromlott a mojo-ja, statra hajt", hanem az uj jatekrendszerre atallassal van a nagyobb gond.Ez megint egy olyan meccs volt, ha csak az eredményt (mérleget) látom, azt hiszem minden rendben a csapattal. Látva viszont nem tett bizakodóvá a po-al kapcsolatban, ez az offens teljesítmény bőven átlag alatti volt megint. Mondjuk, ha a sajnos már megszokottnak mondható szar játékunkkal jutunk SB-ba, átértékelődik minden bennem! De azt nem értem, hogy ehhez a játékhoz miért kell 30+milliós, elit Qb? Illetve, ha ez adott miért Jones a legjobb Aaron a csapatban...Értem amit mondasz , sokan mondják/írják h Aaron nem az igazi stb stb.. és végtére is ez igaz is tényleg sokkal többet tud ennél , de nekem meggyőződésem h régen voltunk ennyire gyengék skill posztokon , Adams és Jones-on kívűl sztm ebben a keretben nincs minőség . Practice squad sztárok meg 5-6. körös emberek .
twitch(4thline)
Nekem sem tetszik az O minősége de jövöre végre lesz egy draft ahol a korai pickek mehetnek az O-be , ha 2020 őszén is ergya lesz az O , akkor lehet elkezdeni sztm lamentálni a Rodgers kérdésen meg h nagyobb a baj mint ahogy én gondolom/remélem.
nando89
8 even at vitte hatan a csapatott, eltunk a zsenialitasabol. Olyan tarsakkal, mint Jordy, Jenkins, J.Jones, Finley, Donald Driver stb. Mind rekorderek voltak, a zsenik zenekarat nezhettuk.
A tegnapi meccs mutatta meg MLF -modernfoci- rendszeret, amit egy jo fallal, blokkolo TE es WR sorral, 2 jo futoval reggeltol estig lehet nyomni. Ha van melle egy pusztito D, akkor az O egy este alatt fog csinalni 1 nagy jatekot, es egy teljes drive-ot TD-ert, illetve el fog jutni FG tavolsagba, ahanyszor kell. A QBnak olvasnia kell a D-t, menedzselni kell a RPO-t, es JOL megdobni a rovid passzokat.
(Ld. tegnapi passz helyek).
Az O-fal elit (van csere is).
TE-unk nincs még ehhez a jatekhoz: Jimmy, Tonyan es Jace nem blokkol jol, Lewis sajnos mar idos.
Nem lehet konnyu Arod-nak, a 2×MVP-nek elfogadni, h a tegnapihoz hasonlo jatekkal (68 prt) tud rendszerben jatszani, nyerni a csapat. Nagyon tisztelem, h tegnap szo nelkul vegigcsinalta (ahogy az idenyeleji meccseken), es utana dicserte a tarsakat.
Jovore jon a nagy WR/TE frissites, es en brutalisan jo 2020-as evet latok elottunk 😀
több mint 6 éve
Kicsit korábban leírtam valami hasonlót: ennek a csapatnak csak a statok alapján semmi keresnivalója a PO-ban. Annak örülök, hogy egy új rendszer első évében két fordulóval a vége előtt playoff van. Ha ezt és a mérleget leírják szezon előtt, szerintem mindegyikünk aláírta volna. Innen már ajándék minden, akkor is, ha a SF, Saints, Vikinfs elpicsáz minket a Lambeau-n. Szar lesz, de jó lesz újra izgulni a csapatért két év után. Aztán még lehet, hogy a labda mindkét oldalán egyszerre lesz javulás azon az egy meccsen, ami éppen aktuálisan "élet-halálról" szól és megverhetünk bárkit.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Nem magától volt ilyen a Viks, kellettünk hozzá mi is. Furcsa leszólni egy olyan csapatot, amelyik a mienknél jobb O mutatókkal rendelkezik.Ez belefért most egy ilyen vikings ellen, de ilyen gyengén teljesítő offens ellen nem sűrűn játszunk majd januárban. Szerintem a 80%-os passer rating, 50+%-os passz pontosság, átlag 3&8+ os kísérletek nem egy jól játszó offens mutatói... dominálni meg a 3-11es csapatokat sem tudtuk.Ez megint egy olyan meccs volt, ha csak az eredményt (mérleget) látom, azt hiszem minden rendben a csapattal. Látva viszont nem tett bizakodóvá a po-al kapcsolatban, ez az offens teljesítmény bőven átlag alatti volt megint. Mondjuk, ha a sajnos már megszokottnak mondható szar játékunkkal jutunk SB-ba, átértékelődik minden bennem! De azt nem értem, hogy ehhez a játékhoz miért kell 30+milliós, elit Qb? Illetve, ha ez adott miért Jones a legjobb Aaron a csapatban...Ne haragudj de te melyik meccset nézted? 3 labdavesztés után -1 ponttal mentünk félidőre. Haladt az O(383yard), dominalta az órát, felrakott 2TDt, 2pontost es 3FGt. A D 7 FDt engedett és 139yardot. Nem csak akkor játszhat jól a csapat ha AR 400+yard 4+TD.
twitch(4thline)
hegedusggergo
twitch(4thline)
több mint 6 éve
- Rodgers gyenge/gyáva/túl óvatos az egyéni statisztikái miattMost csak az alig.nyertunk pozitív mérlegű csapat ellen témához annyit (ha tényleg felmerült), hogy a 12 győzelemből 8 pozitív mérlegű ellen volt.
- Egy kivétellel nincsenek potens elkapóink
- Nincsenek playmakereink
- Nem jó a D line, csak gyenge O falak ellen játszanak
- Ez nem állapot, hogy minden meccs végén izgulni kell
- Alig nyertünk meccset pozitív mérlegű csapat ellen
Remélem sikerült mindent felsorolnom, ami miatt megy a sírás hetek-hónapok óta. Vajon hány csapat örülne ezeknek a problémáknak, miközben azon lamentálnak, hogy vajon az 1. vagy "csak" a 2. seed lesz meg nekik?
AaronRoberts
Az pedig, hogy ilyen Vikingek ellen volt jó a vedelem inkább arról szól, hogy az eddigi top defense-böl csináltunk egy ilyennek kinéző O-t
több mint 6 éve
Ez belefért most egy ilyen vikings ellen, de ilyen gyengén teljesítő offens ellen nem sűrűn játszunk majd januárban. Szerintem a 80%-os passer rating, 50+%-os passz pontosság, átlag 3&8+ os kísérletek nem egy jól játszó offens mutatói... dominálni meg a 3-11es csapatokat sem tudtuk.Ez megint egy olyan meccs volt, ha csak az eredményt (mérleget) látom, azt hiszem minden rendben a csapattal. Látva viszont nem tett bizakodóvá a po-al kapcsolatban, ez az offens teljesítmény bőven átlag alatti volt megint. Mondjuk, ha a sajnos már megszokottnak mondható szar játékunkkal jutunk SB-ba, átértékelődik minden bennem! De azt nem értem, hogy ehhez a játékhoz miért kell 30+milliós, elit Qb? Illetve, ha ez adott miért Jones a legjobb Aaron a csapatban...Ne haragudj de te melyik meccset nézted? 3 labdavesztés után -1 ponttal mentünk félidőre. Haladt az O(383yard), dominalta az órát, felrakott 2TDt, 2pontost es 3FGt. A D 7 FDt engedett és 139yardot. Nem csak akkor játszhat jól a csapat ha AR 400+yard 4+TD.
twitch(4thline)
hegedusggergo
több mint 6 éve
- Rodgers gyenge/gyáva/túl óvatos az egyéni statisztikái miatt- Egy kivétellel nincsenek potens elkapóink
- Nincsenek playmakereink
- Nem jó a D line, csak gyenge O falak ellen játszanak
- Ez nem állapot, hogy minden meccs végén izgulni kell
- Alig nyertünk meccset pozitív mérlegű csapat ellen
Remélem sikerült mindent felsorolnom, ami miatt megy a sírás hetek-hónapok óta. Vajon hány csapat örülne ezeknek a problémáknak, miközben azon lamentálnak, hogy vajon az 1. vagy "csak" a 2. seed lesz meg nekik?
több mint 6 éve
Ez megint egy olyan meccs volt, ha csak az eredményt (mérleget) látom, azt hiszem minden rendben a csapattal. Látva viszont nem tett bizakodóvá a po-al kapcsolatban, ez az offens teljesítmény bőven átlag alatti volt megint. Mondjuk, ha a sajnos már megszokottnak mondható szar játékunkkal jutunk SB-ba, átértékelődik minden bennem! De azt nem értem, hogy ehhez a játékhoz miért kell 30+milliós, elit Qb? Illetve, ha ez adott miért Jones a legjobb Aaron a csapatban...Értem amit mondasz , sokan mondják/írják h Aaron nem az igazi stb stb.. és végtére is ez igaz is tényleg sokkal többet tud ennél , de nekem meggyőződésem h régen voltunk ennyire gyengék skill posztokon , Adams és Jones-on kívűl sztm ebben a keretben nincs minőség . Practice squad sztárok meg 5-6. körös emberek .
twitch(4thline)
Nekem sem tetszik az O minősége de jövöre végre lesz egy draft ahol a korai pickek mehetnek az O-be , ha 2020 őszén is ergya lesz az O , akkor lehet elkezdeni sztm lamentálni a Rodgers kérdésen meg h nagyobb a baj mint ahogy én gondolom/remélem.
több mint 6 éve
Ez megint egy olyan meccs volt, ha csak az eredményt (mérleget) látom, azt hiszem minden rendben a csapattal. Látva viszont nem tett bizakodóvá a po-al kapcsolatban, ez az offens teljesítmény bőven átlag alatti volt megint. Mondjuk, ha a sajnos már megszokottnak mondható szar játékunkkal jutunk SB-ba, átértékelődik minden bennem! De azt nem értem, hogy ehhez a játékhoz miért kell 30+milliós, elit Qb? Illetve, ha ez adott miért Jones a legjobb Aaron a csapatban...Ne haragudj de te melyik meccset nézted? 3 labdavesztés után -1 ponttal mentünk félidőre. Haladt az O(383yard), dominalta az órát, felrakott 2TDt, 2pontost es 3FGt. A D 7 FDt engedett és 139yardot. Nem csak akkor játszhat jól a csapat ha AR 400+yard 4+TD.
twitch(4thline)
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 6 éve
Ez megint egy olyan meccs volt, ha csak az eredményt (mérleget) látom, azt hiszem minden rendben a csapattal. Látva viszont nem tett bizakodóvá a po-al kapcsolatban, ez az offens teljesítmény bőven átlag alatti volt megint. Mondjuk, ha a sajnos már megszokottnak mondható szar játékunkkal jutunk SB-ba, átértékelődik minden bennem! De azt nem értem, hogy ehhez a játékhoz miért kell 30+milliós, elit Qb? Illetve, ha ez adott miért Jones a legjobb Aaron a csapatban...
több mint 6 éve
Za'Darius Smith személyében nem csak egy jó játékost igazoltunk, hanem egy igazi vezért is. Nagyon megérte az árát.Pontosan , a mai postgame speech-nél is látszott h abszolut vezér pályán és azon kívül is , minden centet megért , nagy kedvencé kezd válni . 13,5 sack eddig.. 😊
James007
Szerkesztette: nando89
több mint 6 éve
A D line teljesítményénél azért vegyük figyelembe, milyen O line volt szemben, mielőtt hangulati hullámvasutaznánk 😀Mindenesetre, nagyon úgy néz ki, hogy 2.seeden landolunk és otthon fogadhatjuk a pihenőhét után a wildcardból érkező, (valószínűleg) szenteket. Az első seedre sajnos kicsi az esély a SEA jelenlegi állapotában, de ekkor valószínűleg a 49ers fogadnánk a második körben. Szinte mindegy.
több mint 6 éve
Za'Darius Smith személyében nem csak egy jó játékost igazoltunk, hanem egy igazi vezért is. Nagyon megérte az árát.
több mint 6 éve
Akarhogyan is, de ezt behuztak a fiuk!Legngyobb respect a MLF/Pettine duonak a gameplan-ert - nyerni tudtunk ugy, h Arod 68-as passer ratinggel jatszott, es 3 (4) labdat eladtunk.
Kirknak egyetlen tiszta passza sem lehetett a meccsen.
Ha a D igy jatszik, semmi sem lehetetlen!
A csillagokba es tovabb! 😉
Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 6 éve
Elkepeszto hogy ennyi nyogvenyelos meccsel is igy allunk. LaFleur szokta mondani az oltozoben hogy "You gotta find a way and we did it" ez mesterien jellemzi az egesz szezonunkat😀
több mint 6 éve
Quickest handshake ever. #Packers pic.twitter.com/TTYnaRcmbA
— Bill Rabeor (@Rabes44) December 24, 2019
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
több mint 6 éve
Yessssssssss!!!!
több mint 6 éve
twitter.com/nflonfox/status/1209329248764387328?s=21Boldog karácsonyt mindenkinek! 😊
Újra a div élén!
Ha verjük a Lionst tuti a pihenő hét. Ha emellé a Hawks is nyerne akkor no1 az NFCben!

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Bedaráltuk őket. A TO-k ellenére végre úgy néztünk ki, mint egy focicsapat 😊
több mint 6 éve
Szerintem amikor Murray kiesett, minden GB fan kapkodva kikapcsolta a TV-t.Elég sok idő volt még hátra a meccsből, bőven lett volna ideje párszor eladni a labdát, nem lepődtem volna meg rajta 😀
😉
jossbeaumont
Úgyhogy ma illene nyerni, az se baj ha 93. percben kapufáról bepattanó 11-essel.
Persze tipikus lenne, ha Cousins pont most mutatná meg mekkora király.
több mint 6 éve
Csoportelsőséget csak akkor bukhatjátok ha mindkét hátralévő meccset bukjátok?Igen, persze akkor, ha a Viks nyer a medvék ellen is
the12thman
több mint 6 éve
Csoportelsőséget csak akkor bukhatjátok ha mindkét hátralévő meccset bukjátok?
több mint 6 éve
Na most nagyon kéne az a 2 W a hátralévő 2 meccsen.6 futas, 6 yardos atlaggal, 4/9 pass 49yard.
Kösz Hundley! 😀
Peszinter Ferenc
Szerintem amikor Murray kiesett, minden GB fan kapkodva kikapcsolta a TV-t.
😉
több mint 6 éve
Azért az milyen durva, hogy a pihenőhét lehetőségéről beszélünk, az eredménykövetőben meg hétre-hétre sírunk a mutatott játék miatt. Ez is lehet egy csapat karaktere.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Két "ha"-n múlik, hogy nfc elsők legyünk. És ez két nem is olyan lehetetlen "ha".Ha mi nyerünk kettőt és a Hawks elveri a 49erst, egyik sem lenne bombameglepetés szerintem. 2011-es 15-1 után először. Azért ezt bárhonnan nézzük komoly eredmény, függetlenül attól, hogy akár összejön akár nem.

Liverpool Fc