NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
123
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
48
14
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
7
4
22:25
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 6 éve
Én várnék még azzal, hogy határozott véleményt mondjak róla.Na megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül MLF-ről alkotott véleményemmel. (Bár a Dallas elleni meccs első félidejében, már láttam tudatos dolgokat) Egyébként a pálya mellett is úgy néz ki, mint valami kis segítő, akit Rodgers néha leb@szhat.😁Hehe rafkós vagyok 😀 ... A Lionst se írom le, de nállatok ott van Rodgers. LaFleurtől továbbra se vagyok elájulva, viszontvAron kapott egy jobb védelmet és egy erősebb futójátékot. Ennyi neki elég is. Még azért nem engedtem el a szezont, tavaly ilyenkor sem álltunk jobban, de a bye alatt nagyon rendbe kell kapni a srácokat, főleg hogy kurva erős a sorsolásunk, ezért nagyon vissza üthetnek az ilyen Raiders elleni blamák...Dicséretnek álcázott szolid bírózás ? 😀 Ennyi még belefér 😊Ez mind szép és jó csak azokat a fránya holdingokat fújnák be néha a bírók... Viccet félre téve elég jól tolja idén sajnos. Elnézve a Raiders elleni játékunkat azt hiszem kijelenthető hogy ti vagytok a favoritok a csoportra...Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
Amíg egészséges ez az OT duo simán lehet elit kettősról beszélni.
Csak persze Bulaga az elmúlt 8 szezonból talán ha kettőt végig tudott játszani.
alatriste
Tomcsik
Amúgy meg a Lionst senki nem veszi számításba ? Láttam idén majdnem minden meccsüket , szerintem számolni kell velük is..tartok is a hétfői meccstől .
nando89
Tomcsik
twitch(4thline)
Ami biztos, hogy nem az a puhapöccs, akinek többen kikiáltották, amikor idejött. "Hoztak Arodnak egy bólogatójánost"
Az biztos, hogy nem annyira emocionális mint Rogers de egyre inkább az az érzésem, hogy hasonlóan határozott személyiség, határozott elképzelésekkel. A Dallas elleni meccsre már elég jó kis gameplant rakott össze, ami végül is W-t ért. Ami külön figyelemreméltó, Arod is elfogadta, hogy most nem passzra fog épülni az támadás és megcsinálta, amit kellett. Persze ebben szerepe lehetett annak is, hogy nem volt a pályán kedvenc elkapója.
Ha szerencsénk van akkor felismerik, hogy kettőjük együttműködése akkor lesz a leghatékonyabb ha elismerik a másik erősségeit és azokra építenek és nem torkollik egy "ki a kakas a szemétdombon" féle harcba. Én látok erre utaló jeleket. Bizakodó vagyok.
több mint 6 éve
A snap aránya sorban 2015-től, 70%(12meccs)-97%(16 meccs)-22%(5 meccs, IR)-73%(14 meccs)-100%(5meccs). Nem olyan rossz.Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste
több mint 6 éve
A jatekosok szeretik, az Offense fejlodik, mindenki aradozik a csapaton beluli hangulatrol, arrol hogy inspiraljak egymast es hogy "having a lot of fun". Es persze nem elhanyagolhato 4-1, legtobb helyen a super bowl contender csapatok kozott vagyunk. Ezt barmilyen ujonc vezetoedzo/szurkolo alairna. MLF nem egy heves vermersekletu pali, en nem banom hogy nem ugral a biro arcaba minden play utan uvoltozve. En kifejezetten kedvelem es szurkolok neki.
több mint 6 éve
Na megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül MLF-ről alkotott véleményemmel. (Bár a Dallas elleni meccs első félidejében, már láttam tudatos dolgokat) Egyébként a pálya mellett is úgy néz ki, mint valami kis segítő, akit Rodgers néha leb@szhat.😁Hehe rafkós vagyok 😀 ... A Lionst se írom le, de nállatok ott van Rodgers. LaFleurtől továbbra se vagyok elájulva, viszontvAron kapott egy jobb védelmet és egy erősebb futójátékot. Ennyi neki elég is. Még azért nem engedtem el a szezont, tavaly ilyenkor sem álltunk jobban, de a bye alatt nagyon rendbe kell kapni a srácokat, főleg hogy kurva erős a sorsolásunk, ezért nagyon vissza üthetnek az ilyen Raiders elleni blamák...Dicséretnek álcázott szolid bírózás ? 😀 Ennyi még belefér 😊Ez mind szép és jó csak azokat a fránya holdingokat fújnák be néha a bírók... Viccet félre téve elég jól tolja idén sajnos. Elnézve a Raiders elleni játékunkat azt hiszem kijelenthető hogy ti vagytok a favoritok a csoportra...Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste
Tomcsik
Amúgy meg a Lionst senki nem veszi számításba ? Láttam idén majdnem minden meccsüket , szerintem számolni kell velük is..tartok is a hétfői meccstől .
nando89
Tomcsik
több mint 6 éve
Korán van még nagyon , bitang ez a csoport , mindenki pozitív mérleggel ,ami mellettünk szól jelenleg h division belül 2-0 de nagyon szoros lesz ez végig .Hehe rafkós vagyok 😀 ... A Lionst se írom le, de nállatok ott van Rodgers. LaFleurtől továbbra se vagyok elájulva, viszontvAron kapott egy jobb védelmet és egy erősebb futójátékot. Ennyi neki elég is. Még azért nem engedtem el a szezont, tavaly ilyenkor sem álltunk jobban, de a bye alatt nagyon rendbe kell kapni a srácokat, főleg hogy kurva erős a sorsolásunk, ezért nagyon vissza üthetnek az ilyen Raiders elleni blamák...Dicséretnek álcázott szolid bírózás ? 😀 Ennyi még belefér 😊Ez mind szép és jó csak azokat a fránya holdingokat fújnák be néha a bírók... Viccet félre téve elég jól tolja idén sajnos. Elnézve a Raiders elleni játékunkat azt hiszem kijelenthető hogy ti vagytok a favoritok a csoportra...Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste
Tomcsik
nando89
Tomcsik
több mint 6 éve
Hehe rafkós vagyok 😀 ... A Lionst se írom le, de nállatok ott van Rodgers. LaFleurtől továbbra se vagyok elájulva, viszontvAron kapott egy jobb védelmet és egy erősebb futójátékot. Ennyi neki elég is. Még azért nem engedtem el a szezont, tavaly ilyenkor sem álltunk jobban, de a bye alatt nagyon rendbe kell kapni a srácokat, főleg hogy kurva erős a sorsolásunk, ezért nagyon vissza üthetnek az ilyen Raiders elleni blamák...Dicséretnek álcázott szolid bírózás ? 😀 Ennyi még belefér 😊Ez mind szép és jó csak azokat a fránya holdingokat fújnák be néha a bírók... Viccet félre téve elég jól tolja idén sajnos. Elnézve a Raiders elleni játékunkat azt hiszem kijelenthető hogy ti vagytok a favoritok a csoportra...Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste
Tomcsik
nando89
több mint 6 éve
Dicséretnek álcázott szolid bírózás ? 😀 Ennyi még belefér 😊Ez mind szép és jó csak azokat a fránya holdingokat fújnák be néha a bírók... Viccet félre téve elég jól tolja idén sajnos. Elnézve a Raiders elleni játékunkat azt hiszem kijelenthető hogy ti vagytok a favoritok a csoportra...Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste
Tomcsik
Szerkesztette: nando89
több mint 6 éve
Ez mind szép és jó csak azokat a fránya holdingokat fújnák be néha a bírók... Viccet félre téve elég jól tolja idén sajnos. Elnézve a Raiders elleni játékunkat azt hiszem kijelenthető hogy ti vagytok a favoritok a csoportra...Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 6 éve
Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Nem akarsz örülni, látom.Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:Kérdés meddig bírja 😕
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
JayB
több mint 6 éve
Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:Kérdés meddig bírja 😕
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
több mint 6 éve
Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától: -Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
több mint 6 éve
Ami megkérdőjelezhetetlen hogy MLF és a komplett O meccsről meccsre fejlődik, még úgy is hogy esnek ki emberek. Kezdem kedvelni a faszit. 4-1!Gyűlik a meccsrutin 😊
JayB
Ami a korábban emlegetett OL-t illeti. Úgy néz ki, hogy Turner is kezd belerázódni, Jenkins pedig kifejezetten üdítő Taylor utolsó 2 évéhez képest. Igaz a Cowboys D az nem egy Bears D, de 5 meccs alatt engedtek 10 sack-et, az nem rossz, főleg hogy volt 1-2, ami simán Aaroné volt. Stevanich korrekt munkát végez.
Kíváncsian várom a következő 3 meccset. A Lions jó levegőben, a védelemnek lesz dolga bőven. Utána a Raiders, ahol a támadóknak kellene valamit villantani, majd a Chiefs ellen megint a védelemnek. Minden meccsen valamelyik más csapatrésznek kellene előlépni. Már egy 2-1 jó lenne ebből a 3-ból.
Őszintén szólva az előszezon alatt azt gondoltam egy 10-6 talán összejöhet. Remélem ez inkább 11-5 lesz, az eddig mutatott játék alapján.
több mint 6 éve
Ami megkérdőjelezhetetlen hogy MLF és a komplett O meccsről meccsre fejlődik, még úgy is hogy esnek ki emberek. Kezdem kedvelni a faszit. 4-1!
több mint 6 éve
A.Jones magikus statjain tul (avg/run 5.8, 75 elkapott y, 4TD), meg kell jegyezni, h volt TE jatek. Mindharomnak volt elkapasa, osszesen 80yard folott hoztak (a WR corps 55y).Nekem is feltűnt egy pár igen korrekt Graham blokk 😀
Es az altalam nem nagyon hájpolt Grahamnak is kituno blokkjai voltak a jatekban.
Scott pedig 6 alkalommal, 50es atlaggal puntolt :-o
Ha ezt erti MLF az uj tipusu kiegyensulyozott jatekon, h a futas megmenti a hatsonkat, az jo hir.
Erdekes, hogyan tud az Ofal ilyen latvanyosat javulni a futas blokkolasban egy het alatt (cserecenterrel), megha mas is volt az ellenfel...
Ezt ma valahogy nagyon meg akartak nyerni a fiuk!
jossbeaumont
több mint 6 éve
"Days like today aren't the best statistical games for myself but I feel like played my best game," Rodgers said. "The way I kept moving and seeing things. I've accomplished a lot statistically in this league. I just want to win now."Az eredménykövetőben írtam is a 3 negyed vége felé, hogy annak ellenére, hogy nem jók a statjai nagy meccset játszik.
SBL
több mint 6 éve
"Days like today aren't the best statistical games for myself but I feel like played my best game," Rodgers said. "The way I kept moving and seeing things. I've accomplished a lot statistically in this league. I just want to win now."
több mint 6 éve
Köszi 😊
több mint 6 éve
A.Jones magikus statjain tul (avg/run 5.8, 75 elkapott y, 4TD), meg kell jegyezni, h volt TE jatek. Mindharomnak volt elkapasa, osszesen 80yard folott hoztak (a WR corps 55y).Es az altalam nem nagyon hájpolt Grahamnak is kituno blokkjai voltak a jatekban.
Scott pedig 6 alkalommal, 50es atlaggal puntolt :-o
Ha ezt erti MLF az uj tipusu kiegyensulyozott jatekon, h a futas megmenti a hatsonkat, az jo hir.
Erdekes, hogyan tud az Ofal ilyen latvanyosat javulni a futas blokkolasban egy het alatt (cserecenterrel), megha mas is volt az ellenfel...
Ezt ma valahogy nagyon meg akartak nyerni a fiuk!
több mint 6 éve
Szerintem még jól is jöhet a 4. negyed. Tanulni kell belőle.Fegyelmezetlenség, belazulás, hiszti... Garantált az izgalom.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Dexter Williams inactive-boo!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Hány darabból állt az a gyűjtemény?Azért ez még sehol sincs attól a Williams-gyűjteménytől, ami néhány éve volt Buffaloban 😊Azert ezt a beszelgetest nehez CM3 es Perry jelenletevel elkepzelni.Abszolút... a legjobb, ami a Packers-el történhetett az a Smithek. Apropó tegnap érkezett egy újabb Smith. CB Tremon Smith a Chiefstől.
Van pozitiv energia 😀
twitter.com/StaceyDales/status/1173645884078350336?s=19
jossbeaumont
-You can't have enough Smith on your team-
salsa99
empty taxi
Már mi is négy Williams-nél tartunk.
The Packers announced yesterday's transaction: claimed OLB Tim Williams off waivers, released TE Evan Baylis.
több mint 6 éve
Alatriste a Redskins meccsen: LKiindulva a Green Bay és a New England hazai teljesítményéből, azért bravúros, hogy sikerült kimennünk egy-egy hazai zacsira az Eagles ellen 😀
Te a Philly meccsen: L
Valaki megnézhetne már egy Bears meccset is, persze nem a Packers ellen.
Tactful Cactus

több mint 6 éve
Alatriste a Redskins meccsen: LTe a Philly meccsen: L
Valaki megnézhetne már egy Bears meccset is, persze nem a Packers ellen.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!