NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
 twitter.com/packers/status/1181909355769290752?s=20

Liverpool Fc
több mint 6 éve
SBL Green Bay Packers 2 608
Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
Amíg egészséges ez az OT duo simán lehet elit kettősról beszélni.
Csak persze Bulaga az elmúlt 8 szezonból talán ha kettőt végig tudott játszani.
alatriste
Ez mind szép és jó csak azokat a fránya holdingokat fújnák be néha a bírók... Viccet félre téve elég jól tolja idén sajnos. Elnézve a Raiders elleni játékunkat azt hiszem kijelenthető hogy ti vagytok a favoritok a csoportra...
Tomcsik
Dicséretnek álcázott szolid bírózás ? 😀 Ennyi még belefér 😊

Amúgy meg a Lionst senki nem veszi számításba ? Láttam idén majdnem minden meccsüket , szerintem számolni kell velük is..tartok is a hétfői meccstől .
nando89
Hehe rafkós vagyok 😀 ... A Lionst se írom le, de nállatok ott van Rodgers. LaFleurtől továbbra se vagyok elájulva, viszontvAron kapott egy jobb védelmet és egy erősebb futójátékot. Ennyi neki elég is. Még azért nem engedtem el a szezont, tavaly ilyenkor sem álltunk jobban, de a bye alatt nagyon rendbe kell kapni a srácokat, főleg hogy kurva erős a sorsolásunk, ezért nagyon vissza üthetnek az ilyen Raiders elleni blamák...
Tomcsik
Na megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül MLF-ről alkotott véleményemmel. (Bár a Dallas elleni meccs első félidejében, már láttam tudatos dolgokat) Egyébként a pálya mellett is úgy néz ki, mint valami kis segítő, akit Rodgers néha leb@szhat.😁
twitch(4thline)
Én várnék még azzal, hogy határozott véleményt mondjak róla.
Ami biztos, hogy nem az a puhapöccs, akinek többen kikiáltották, amikor idejött. "Hoztak Arodnak egy bólogatójánost"
Az biztos, hogy nem annyira emocionális mint Rogers de egyre inkább az az érzésem, hogy hasonlóan határozott személyiség, határozott elképzelésekkel. A Dallas elleni meccsre már elég jó kis gameplant rakott össze, ami végül is W-t ért. Ami külön figyelemreméltó, Arod is elfogadta, hogy most nem passzra fog épülni az támadás és megcsinálta, amit kellett. Persze ebben szerepe lehetett annak is, hogy nem volt a pályán kedvenc elkapója.
Ha szerencsénk van akkor felismerik, hogy kettőjük együttműködése akkor lesz a leghatékonyabb ha elismerik a másik erősségeit és azokra építenek és nem torkollik egy "ki a kakas a szemétdombon" féle harcba. Én látok erre utaló jeleket. Bizakodó vagyok.
több mint 6 éve
gbol Green Bay Packers 459
Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
alatriste
A snap aránya sorban 2015-től, 70%(12meccs)-97%(16 meccs)-22%(5 meccs, IR)-73%(14 meccs)-100%(5meccs). Nem olyan rossz.
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
A jatekosok szeretik, az Offense fejlodik, mindenki aradozik a csapaton beluli hangulatrol, arrol hogy inspiraljak egymast es hogy "having a lot of fun". Es persze nem elhanyagolhato 4-1, legtobb helyen a super bowl contender csapatok kozott vagyunk. Ezt barmilyen ujonc vezetoedzo/szurkolo alairna. MLF nem egy heves vermersekletu pali, en nem banom hogy nem ugral a biro arcaba minden play utan uvoltozve. En kifejezetten kedvelem es szurkolok neki.
több mint 6 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 819 — twitch@citromail.hu
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste
Ez mind szép és jó csak azokat a fránya holdingokat fújnák be néha a bírók... Viccet félre téve elég jól tolja idén sajnos. Elnézve a Raiders elleni játékunkat azt hiszem kijelenthető hogy ti vagytok a favoritok a csoportra...
Tomcsik

Amúgy meg a Lionst senki nem veszi számításba ? Láttam idén majdnem minden meccsüket , szerintem számolni kell velük is..tartok is a hétfői meccstől .
nando89
Hehe rafkós vagyok 😀 ... A Lionst se írom le, de nállatok ott van Rodgers. LaFleurtől továbbra se vagyok elájulva, viszontvAron kapott egy jobb védelmet és egy erősebb futójátékot. Ennyi neki elég is. Még azért nem engedtem el a szezont, tavaly ilyenkor sem álltunk jobban, de a bye alatt nagyon rendbe kell kapni a srácokat, főleg hogy kurva erős a sorsolásunk, ezért nagyon vissza üthetnek az ilyen Raiders elleni blamák...
Tomcsik
Na megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül MLF-ről alkotott véleményemmel. (Bár a Dallas elleni meccs első félidejében, már láttam tudatos dolgokat) Egyébként a pálya mellett is úgy néz ki, mint valami kis segítő, akit Rodgers néha leb@szhat.😁
több mint 6 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 348
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste
Tomcsik

nando89
Tomcsik
Korán van még nagyon , bitang ez a csoport , mindenki pozitív mérleggel ,ami mellettünk szól jelenleg h division belül 2-0 de nagyon szoros lesz ez végig .
több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste
Tomcsik

nando89

több mint 6 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 348
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste
Tomcsik

Szerkesztette: nando89
több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
alatriste

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99

Liverpool Fc
több mint 6 éve
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 140
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
Kérdés meddig bírja 😕
JayB
Nem akarsz örülni, látom.
több mint 6 éve
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
Kérdés meddig bírja 😕
több mint 6 éve
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 140
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
több mint 6 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Ami megkérdőjelezhetetlen hogy MLF és a komplett O meccsről meccsre fejlődik, még úgy is hogy esnek ki emberek. Kezdem kedvelni a faszit. 4-1!
JayB
Gyűlik a meccsrutin 😊
Ami a korábban emlegetett OL-t illeti. Úgy néz ki, hogy Turner is kezd belerázódni, Jenkins pedig kifejezetten üdítő Taylor utolsó 2 évéhez képest. Igaz a Cowboys D az nem egy Bears D, de 5 meccs alatt engedtek 10 sack-et, az nem rossz, főleg hogy volt 1-2, ami simán Aaroné volt. Stevanich korrekt munkát végez.

Kíváncsian várom a következő 3 meccset. A Lions jó levegőben, a védelemnek lesz dolga bőven. Utána a Raiders, ahol a támadóknak kellene valamit villantani, majd a Chiefs ellen megint a védelemnek. Minden meccsen valamelyik más csapatrésznek kellene előlépni. Már egy 2-1 jó lenne ebből a 3-ból.
Őszintén szólva az előszezon alatt azt gondoltam egy 10-6 talán összejöhet. Remélem ez inkább 11-5 lesz, az eddig mutatott játék alapján.
több mint 6 éve
Ami megkérdőjelezhetetlen hogy MLF és a komplett O meccsről meccsre fejlődik, még úgy is hogy esnek ki emberek. Kezdem kedvelni a faszit. 4-1!
több mint 6 éve
gbol Green Bay Packers 459
A.Jones magikus statjain tul (avg/run 5.8, 75 elkapott y, 4TD), meg kell jegyezni, h volt TE jatek. Mindharomnak volt elkapasa, osszesen 80yard folott hoztak (a WR corps 55y).
Es az altalam nem nagyon hájpolt Grahamnak is kituno blokkjai voltak a jatekban.
Scott pedig 6 alkalommal, 50es atlaggal puntolt :-o
Ha ezt erti MLF az uj tipusu kiegyensulyozott jatekon, h a futas megmenti a hatsonkat, az jo hir.
Erdekes, hogyan tud az Ofal ilyen latvanyosat javulni a futas blokkolasban egy het alatt (cserecenterrel), megha mas is volt az ellenfel...
Ezt ma valahogy nagyon meg akartak nyerni a fiuk!
jossbeaumont
Nekem is feltűnt egy pár igen korrekt Graham blokk 😀
több mint 6 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
"Days like today aren't the best statistical games for myself but I feel like played my best game," Rodgers said. "The way I kept moving and seeing things. I've accomplished a lot statistically in this league. I just want to win now."
SBL
Az eredménykövetőben írtam is a 3 negyed vége felé, hogy annak ellenére, hogy nem jók a statjai nagy meccset játszik.
több mint 6 éve
"Days like today aren't the best statistical games for myself but I feel like played my best game," Rodgers said. "The way I kept moving and seeing things. I've accomplished a lot statistically in this league. I just want to win now."
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi 😊
több mint 6 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 198
A.Jones magikus statjain tul (avg/run 5.8, 75 elkapott y, 4TD), meg kell jegyezni, h volt TE jatek. Mindharomnak volt elkapasa, osszesen 80yard folott hoztak (a WR corps 55y).
Es az altalam nem nagyon hájpolt Grahamnak is kituno blokkjai voltak a jatekban.
Scott pedig 6 alkalommal, 50es atlaggal puntolt :-o
Ha ezt erti MLF az uj tipusu kiegyensulyozott jatekon, h a futas megmenti a hatsonkat, az jo hir.
Erdekes, hogyan tud az Ofal ilyen latvanyosat javulni a futas blokkolasban egy het alatt (cserecenterrel), megha mas is volt az ellenfel...
Ezt ma valahogy nagyon meg akartak nyerni a fiuk!
több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
Szerintem még jól is jöhet a 4. negyed. Tanulni kell belőle.
Fegyelmezetlenség, belazulás, hiszti... Garantált az izgalom.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Dexter Williams inactive-boo!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Azert ezt a beszelgetest nehez CM3 es Perry jelenletevel elkepzelni.
Van pozitiv energia 😀
 twitter.com/StaceyDales/status/1173645884078350336?s=19
jossbeaumont
Abszolút... a legjobb, ami a Packers-el történhetett az a Smithek. Apropó tegnap érkezett egy újabb Smith. CB Tremon Smith a Chiefstől.
-You can't have enough Smith on your team-
salsa99
Azért ez még sehol sincs attól a Williams-gyűjteménytől, ami néhány éve volt Buffaloban 😊
empty taxi
Hány darabból állt az a gyűjtemény?
Már mi is négy Williams-nél tartunk.

The Packers announced yesterday's transaction: claimed OLB Tim Williams off waivers, released TE Evan Baylis.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Alatriste a Redskins meccsen: L
Te a Philly meccsen: L
Valaki megnézhetne már egy Bears meccset is, persze nem a Packers ellen.
Tactful Cactus
Kiindulva a Green Bay és a New England hazai teljesítményéből, azért bravúros, hogy sikerült kimennünk egy-egy hazai zacsira az Eagles ellen 😀

több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
Alatriste a Redskins meccsen: L
Te a Philly meccsen: L
Valaki megnézhetne már egy Bears meccset is, persze nem a Packers ellen.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!