NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
123
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
48
14
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
7
4
22:25
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 6 éve
0-10-nél ébredtem, úgyhogy tulajdonképpen egy sima W-t láttam,,,Ezt a meccset úgy veszem, hogy duplán viszakaptuk a Philly ellen benézett utolsó pillanatos red zone IC-t a zebráktól. Remélem a Lions is visszakapja kétszeresen. | Például a Bears és a Vikings ellen 😊 |
Amúgy Shepherden kívül sok jót is el lehetne mondani a csapatról mind a D, mind az O részéről, kár,h ogy ez most egy picit háttérbe szorul... 😕
Amikor Lazard, Shepherd, Kumerow, Lewis osztag rohamozott, akkor becsuktam a szemem és arra gondoltam, hogy volt itt néhány éve Donald Driver, Greg Jennings, Jordy Nelson, Jermichael Finley négyes is..
több mint 6 éve
Lazard viszont szimpatikus. Kivancsi leszek ra,meg hogy mennyit fogjak hasznalni,ha visszajon Adams meg Allison.
több mint 6 éve
Persze h puffogok mert olyankor is megy amikor abszolut nem jogos , én azt nem vitatom ha jogos söt elismerem , ( mi mást tehetnék ) , de általában túl van ez tolva az elmúlt 4 meccset nyertétek ellenünk ..akkor is csaltak a bírok? ..csak nem .Aztán eltelik két nap és pufogtok, ha valaki a bírók csapatának hív benneteketElnézéseteket kérjük, hogy minden évben ilyen savanyú arccal kell beírnotok a wint.Minden évben ? 2016 ban nyertünk ellenetek utoljára .
Természetesen megalapozatlan, hogy a csapatotokat segítenék a bírók.
Mi szokás szerint beírjuk az erkölcsi wint a megfelelő rovatba.
MacPhisto
Azért na..ez ma gáz volt..amit írsz az tényszerűen nem igaz .
Amúgy meg nekünk ehhez semmi közünk 10 ezer kmről nézzük a tv-t mint te.
nando89
MacPhisto
Ma gáz volt ..aztán eltelik most 3-4 szezon komoly hiba nélkül a párharcban de maradunk örök csalók ,nah ezzel nem értek 1et.
Amúgy hagyjuk tudom h meggyőzhetetlen vagy és nem is akarlak meggyőzni főleg nem egy olyan meccs után ahol még igazad is van .
több mint 6 éve
Mindenki elismerte,hogy a birok segtettek hozza a W-hez. Mindenki elismerte,hogy kurvajo ez a Lions es ma is nagyot jatszottak. Megertem a kiakadasod,mert tenyleg felhaborito dolog tortent,de teljesen felesleges ez.Aztán eltelik két nap és pufogtok, ha valaki a bírók csapatának hív benneteketElnézéseteket kérjük, hogy minden évben ilyen savanyú arccal kell beírnotok a wint.Minden évben ? 2016 ban nyertünk ellenetek utoljára .
MacPhisto
nando89
MacPhisto
több mint 6 éve
Aztán eltelik két nap és pufogtok, ha valaki a bírók csapatának hív benneteketElnézéseteket kérjük, hogy minden évben ilyen savanyú arccal kell beírnotok a wint.Minden évben ? 2016 ban nyertünk ellenetek utoljára .
MacPhisto
nando89
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 6 éve
Elnézéseteket kérjük, hogy minden évben ilyen savanyú arccal kell beírnotok a wint.Minden évben ? 2016 ban nyertünk ellenetek utoljára .
MacPhisto
több mint 6 éve
Elnézéseteket kérjük, hogy minden évben ilyen savanyú arccal kell beírnotok a wint. Természetesen megalapozatlan, hogy a csapatotokat segítenék a bírók.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 6 éve
Alapból nem hiszem, hogy ezzel a mai produkcióval feltétlen győzelmet érdemeltünk volna. A bíráskodás ismét kiábrándító volt és méltatlan egy NFL szintű ligához. Az támadó fal viszont kb. hibátlan volt, hogy valami pozitívat is mondjak. Illetve 5-1 és 3-0 csoporton belül...
több mint 6 éve
En mar leragtam a haverjaim fulet azzal,hogy szanaszet szidom a birokat. Mert nincs bennuk semmi kovetkezetesseg es eppen azt fujnak amit akarnak. Minden heten van egy sor kiakadasom az NFL donteshozoira,mert gaz,hogy szinte mar minden szabalyt ujra elo kell venni,hogy akkor mi szamit szabalytalansagnak. Sajnalom,hogy ez tortent es megjobann sajnalom,hogy hetrol-hetre ez is fog tortenni az NFL-ben, mert hianyzik a kovetkezetesseg es vakon vannak a sporik. Remeljuk a Ford fielden mar egy tisztabb osszecsapast fogunk latni!😉kicsit lejtett a hazai palya, de ettol egy szoros meccset lattunk es a Lions megannyiszor bokan lotte magatt,ugyhogy...en Gb szurkolokent megtanultam(foleg tavaly),hogy nem a birokat kell szidni,hanem azt kell atgondolni,hogy 5fg helyett lehetett volna nem egyszer td...kicsit... lol😊 a ket kamu fujasra kaptatok a biroktol 10 pontot...
derneikristof
oleewear
több mint 6 éve
Alapvetően lehetne írni sok pozitív dolgot is-Ar egyre jobb formában
-Mlf is elég jol keverget már
-Az O fal is szépen dolgozott ma
-2 Smiths
-a védelem a 2 nagy játék után szépen összekapta magát , csak Prater gyártotta a pontokat.
-Ennyire szedett vedett elkapó brigáddal is tudtunk haladni.
Csak szart nem ér az egész , mert ez a két benézett zászló Flowersen eldöntötte ..
Sajnálom jó meccs volt , de most sokkal keserűbb a szám íze mintha mi kaptunk volna ki egy 1 ponttal .
több mint 6 éve
Elismertem,nem tudom hol latod az ellenkezojet...😀😀😀kicsit lejtett a hazai palya, de ettol egy szoros meccset lattunk es a Lions megannyiszor bokan lotte magatt,ugyhogy...en Gb szurkolokent megtanultam(foleg tavaly),hogy nem a birokat kell szidni,hanem azt kell atgondolni,hogy 5fg helyett lehetett volna nem egyszer td...Vagy a 2 kamu facemask helyett lehetett volna td helyett egy punt és game winning fg helyett 1 perce a Lionsnak.
derneikristof
Vannak pillanatok amikor bölcsebb nem a mellünket verni, hanem elismerni, hogy a másik csapattal súlyosan kibasztak a bírók.
Ez egy ilyen pillanat.
alatriste
több mint 6 éve
Azt hiszem erre az alapszakaszra több bírói segítséget nem várhatunk már. De respekt a csapatnak. Ja, és kellene mégis elkapó ide, mert elfogytunk. Be kell ismerni, hogy Devante mögött nincs az a mélység, amit a szezon előtt reméltünk.
több mint 6 éve
kicsit lejtett a hazai palya, de ettol egy szoros meccset lattunk es a Lions megannyiszor bokan lotte magatt,ugyhogy...en Gb szurkolokent megtanultam(foleg tavaly),hogy nem a birokat kell szidni,hanem azt kell atgondolni,hogy 5fg helyett lehetett volna nem egyszer td...kicsit... lol😊 a ket kamu fujasra kaptatok a biroktol 10 pontot...
derneikristof
több mint 6 éve
kicsit lejtett a hazai palya, de ettol egy szoros meccset lattunk es a Lions megannyiszor bokan lotte magatt,ugyhogy...en Gb szurkolokent megtanultam(foleg tavaly),hogy nem a birokat kell szidni,hanem azt kell atgondolni,hogy 5fg helyett lehetett volna nem egyszer td...Vagy a 2 kamu facemask helyett lehetett volna td helyett egy punt és game winning fg helyett 1 perce a Lionsnak.
derneikristof
Vannak pillanatok amikor bölcsebb nem a mellünket verni, hanem elismerni, hogy a másik csapattal súlyosan kibasztak a bírók.
Ez egy ilyen pillanat.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
A 3 labdavesztést a bírók 2 idióta fújással kompenzálták.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Mindkét csapat sokat fut, Golladay egyszer azért elszakad rendesen, szoros meccs legyenNálunk Adams, Savage, Brown és Tonyan lesz out.Adams nem lesz a Lions ellen.Plusz Savage sem lesz...
Magyarul Slay leradírozza bármelyik kis bimbodzo WRünk az amúgy se veretes névsorból az egyik oldalt.
Jonestól megint kellene az extra és nem ártana előrántani valami meglepetés embert is.
alatriste
Gergőbácsi
A Lionsban pedig nem lesz Daniels és Oruwariye biztosan.
Szerintem hasonló gameplan lesz, mint a Cowboys ellen. Ugyan a Lions a mezőny végében van passz elleni védekezésben (29. 280 yard/meccs), Adams nélkül érdekesen lenne az meg. Futás ellen sem elit a Lions D (23., 134 yard/meccs).
Viszont támadásban mind földön, mind levegőben a liga első felében/harmadában vannak. Remélem Burks most már többet lehet fent, Savage hiányában kevés S (pláne minőségi) van a keretben... (Amos mellett konkrétan Redmond és ennyi..).
Szoros lesz..
LN

több mint 6 éve
Tremon Smith se huzta sokaig a csapatnal...
több mint 6 éve
Nálunk Adams, Savage, Brown és Tonyan lesz out.Adams nem lesz a Lions ellen.Plusz Savage sem lesz...
Magyarul Slay leradírozza bármelyik kis bimbodzo WRünk az amúgy se veretes névsorból az egyik oldalt.
Jonestól megint kellene az extra és nem ártana előrántani valami meglepetés embert is.
alatriste
Gergőbácsi
A Lionsban pedig nem lesz Daniels és Oruwariye biztosan.
Szerintem hasonló gameplan lesz, mint a Cowboys ellen. Ugyan a Lions a mezőny végében van passz elleni védekezésben (29. 280 yard/meccs), Adams nélkül érdekesen lenne az meg. Futás ellen sem elit a Lions D (23., 134 yard/meccs).
Viszont támadásban mind földön, mind levegőben a liga első felében/harmadában vannak. Remélem Burks most már többet lehet fent, Savage hiányában kevés S (pláne minőségi) van a keretben... (Amos mellett konkrétan Redmond és ennyi..).
Szoros lesz..
több mint 6 éve
Adams nem lesz a Lions ellen.Plusz Savage sem lesz...
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Adams nem lesz a Lions ellen.Magyarul Slay leradírozza bármelyik kis bimbodzo WRünk az amúgy se veretes névsorból az egyik oldalt.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Graham után annyi halott pénz lett volna, hogy nem érte meg kirúgni, mert a felszabadított összeg semmire nem lett volna elég. Túl van fizetve, de azért egyre jobb produkciót mutat. Cowboys ellen 3/3 elkapása volt 41 yardért (második legjobb elkapónk volt a AJ után 😊 ), és végre pár szép blokkot is ki tudott osztani.Ha el akarnak menni a mostani csapatuktól, akkor annyira magas pick nem kell.Meglepett a Dallasi W(bár a túlfizetett QB eléggé szeret itt játszani 😀), ennek ellenére egy Diggs/A. J. Green trade-nek nagyon tudnék örülni, szerintem ARod is!Eleg eselytelen barmelyik. Sokat is keresnek, magas picket is kellene ertuk adni.
Lions ellen is így tovább, Go Pack Go!
Pep71
Egy kis erdekesseg igy estere:
Savage has allowed a 10.7 passer rating on throws into his primary coverage this season.
casaubon
Minden csapatot nem tudsz csak futással megverni, Adams-nél pedig sajnos nem tudni mikor térhet vissza. Inkább egy elit WR-re menjen el a pénz, mint pl. Graham-re évi 10M...aki már a Hawks-ban sem vált be, de GB-ből és el lehetett volna már zavarni.
Savage viszont egy állat, végre van pár ballhawk a csapatban! 😀
Pep71
több mint 6 éve
Aaron Jones teljesen jogosan megbüntetve a beintésért.Remélem le is szokik róla hamar.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ha el akarnak menni a mostani csapatuktól, akkor annyira magas pick nem kell.Meglepett a Dallasi W(bár a túlfizetett QB eléggé szeret itt játszani 😀), ennek ellenére egy Diggs/A. J. Green trade-nek nagyon tudnék örülni, szerintem ARod is!Eleg eselytelen barmelyik. Sokat is keresnek, magas picket is kellene ertuk adni.
Pep71
Savage has allowed a 10.7 passer rating on throws into his primary coverage this season.
casaubon
Minden csapatot nem tudsz csak futással megverni, Adams-nél pedig sajnos nem tudni mikor térhet vissza. Inkább egy elit WR-re menjen el a pénz, mint pl. Graham-re évi 10M...aki már a Hawks-ban sem vált be, de GB-ből és el lehetett volna már zavarni.
Savage viszont egy állat, végre van pár ballhawk a csapatban! 😀
több mint 6 éve
Meglepett a Dallasi W(bár a túlfizetett QB eléggé szeret itt játszani 😀), ennek ellenére egy Diggs/A. J. Green trade-nek nagyon tudnék örülni, szerintem ARod is!Eleg eselytelen barmelyik. Sokat is keresnek, magas picket is kellene ertuk adni.
Pep71
több mint 6 éve
Meglepett a Dallasi W(bár a túlfizetett QB eléggé szeret itt játszani 😀), ennek ellenére egy Diggs/A. J. Green trade-nek nagyon tudnék örülni, szerintem ARod is!Lions ellen is így tovább, Go Pack Go!