Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 7 éve
a multkorinal meg lehetett azt mondani, hogy Kendricksre is dobtak egy ugyanolyat. De most Smith dobni keszult, amikor odaert es foldre vitte. ha ezt sem lehet, akkor tenyleg uj taktika kell: tartsa az iranyito a labdat, amit valaki ra nem ugrik, es akkor 15 yardonkent lehet haladni.az igen...mondjuk nem tudom de vmiért mindig rá fújják...mi történt? most értem hazaClayra megint ugyan az ..nevetséges
Pep71
nando89
Pep71
több mint 7 éve
dehogynem, ha szőnyeget terít le, és simogatással kényszeríti a földreEgyszerűen ezt ennél szabályosabban már nem lehet csinálni ..az igen...mondjuk nem tudom de vmiért mindig rá fújják...mi történt? most értem hazaClayra megint ugyan az ..nevetséges
Pep71
nando89
Pep71
nando89
több mint 7 éve
Egyszerűen ezt ennél szabályosabban már nem lehet csinálni ..az igen...mondjuk nem tudom de vmiért mindig rá fújják...mi történt? most értem hazaClayra megint ugyan az ..nevetséges
Pep71
nando89
Pep71
több mint 7 éve
az igen...mondjuk nem tudom de vmiért mindig rá fújják...mi történt? most értem hazaClayra megint ugyan az ..nevetséges
Pep71
nando89
több mint 7 éve
Sot, most meg a Qb kezeben volt a labda.mi történt? most értem hazaClayra megint ugyan az ..nevetséges
Pep71
nando89
több mint 7 éve
mi történt? most értem hazaszerencsés
Pep71
több mint 7 éve
Na, most nincs zászló ? Pedig Martinez nem puszilgatta meg az elkapót, miközben megcsinálta a tackle-t..
több mint 7 éve
Amit mi idén megkapunk a bíróktól a csoport bármelyik másik csapata kapja 3 évig hallgatjuk.
több mint 7 éve
mi történt? most értem haza
több mint 7 éve
Kompenzálnak is egyből persze, idióta barmok
több mint 7 éve
MM életében nem szaladt ennyit.Ja a büdös kurva anyátok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
még a dínó is megmondja. Bírók csapata ehh
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Ez már kabaré bmeg
több mint 7 éve
Ez komoly? Hihetetlen ezért büntit adni, felháborító
több mint 7 éve
Ha valaki nekem még egyszer azt mondja h nekünk fújnak a bírók elküldöm a faszba..
több mint 7 éve
MOST MAR TENYLEG A KURVA ANYJUKAT
több mint 7 éve
Mike McCarthy ejected lesz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Nah jo ez vicc
több mint 7 éve
ez már menjen a faszomba, azért Payne is belefúrta Arodot a földbe
több mint 7 éve
Azért ezt Cobbnak illett volna elkapni, így többször visszanézve.
több mint 7 éve
szopó, oda a momentumeasy TD jön, de meg kellett próbálni
gamerkr
több mint 7 éve
kurva élet akkor tényleg kell a pick6
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
szopó, oda a momentum