Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
GNG
241
Az biztos, hogy gyűjtögeti a tackle-ket rendesen, mert az SS-ek közül ő vezet 36-tal. Ez pont azért van, mert a futások nagyon sokszor eljutnak a safety-ig. Csak az a baj, hogy megint leketyegett 4 meccs impact play nélkül. Se interception, se sack, se forced fumble, 1 levédekezett passz. Lehet azt mondani, hogy a csapat gyenge, de Burnett nem is lóg ki a sorból.Én kiemelnék egy valamit, ami eddig nem került annyira szóba. A rookie teljesítmények.De Burnett leértékelésével nem értek egyet. Idén a Sec. egyik legjobbja. Végre igazi StrongSafety pozícióba tud játszani. Felér a boxba, nem enged a secondary hosszú játékokat, és ebbe neki is nagy szerepe van. Nyilván, ha egy 10+ yardos futást neki kell megállítani az nem az ő, hanem a front 7 hibája!
HaHa brutálisan jót játszott. Ha Burnett csak fele annyira lenne potens, már sokkal jobb lenne. .GNG
balazs799
több mint 10 éve
Én kiemelnék egy valamit, ami eddig nem került annyira szóba. A rookie teljesítmények.Egyetértek veled a rookie értékeléssel kapcsolatban. Linsley, Adams, Clinton-Dix és Rodgers is szépen fejlődik. (Ilyenkor lehet sajnálni, hogy Thornton sajnos kidőlt).
HaHa brutálisan jót játszott. Ha Burnett csak fele annyira lenne potens, már sokkal jobb lenne. A méretkülönbségeket figyelembe véve a félidő végi tackelje szenzációs volt. Micah "Hide the camera" segítségével még a booth review se tudott TD-t adni 😊 Szerintem akár a következő meccsen kezdő is lehet.
Linsley is jól játszott. A sárga, ami annulálta az év tédéját, az akár snapenként dobható lenne. Nálam ez nem hiba.
Remélem hamarosan jön már a Rodgers to Rodgers TD
Adams kezdi elnyerni a bizalmat.
Eddig egy kifejezetten erős class-ről beszélhetünk.GNG
De Burnett leértékelésével nem értek egyet. Idén a Sec. egyik legjobbja. Végre igazi StrongSafety pozícióba tud játszani. Felér a boxba, nem enged a secondary hosszú játékokat, és ebbe neki is nagy szerepe van. Nyilván, ha egy 10+ yardos futást neki kell megállítani az nem az ő, hanem a front 7 hibája!
De nagyon keményen ütközik, és idén végre így, hogy Ha ha és Hyde levették a válláról a FS poszt kötelességeit azt hozza amit kell.
Én megvagyok elégedve vele teljes mértékben. (Persze ez egyéni vélemény)
Liverpool Fc
több mint 10 éve
GNG
241
Én kiemelnék egy valamit, ami eddig nem került annyira szóba. A rookie teljesítmények.HaHa brutálisan jót játszott. Ha Burnett csak fele annyira lenne potens, már sokkal jobb lenne. A méretkülönbségeket figyelembe véve a félidő végi tackelje szenzációs volt. Micah "Hide the camera" segítségével még a booth review se tudott TD-t adni 😊 Szerintem akár a következő meccsen kezdő is lehet.
Linsley is jól játszott. A sárga, ami annulálta az év tédéját, az akár snapenként dobható lenne. Nálam ez nem hiba.
Remélem hamarosan jön már a Rodgers to Rodgers TD
Adams kezdi elnyerni a bizalmat.
Eddig egy kifejezetten erős class-ről beszélhetünk.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Gratula srácok. Sikerült jól elverni magunkat. Ritka hogy valaki kikap amikor 2x annyi yardot tesz fel a táblára és 2 x annyit birtokolja a labdát. Nekünk sikerült bemutatni ezt a bravúrt...A D szinte nem létezett ezen a meccsen. Ti is szarok voltatok, de 2 int meg 1 sack összejött. Rodgersnek annyi ideje volt hogy leülhetett volna meginni egy kávét. Rengeteg hiànyzónk van a D-ben de hogy ennyire semmi nyomàst nem tudtunk csinálni egy nem épp ligaelit O fal ellen az gyalázat...Jeffrey elejtett TD-e + Benett miniméteten múlott TD-e sokat számított, valamint a Zebrák is tettek az ekkora különbség kialakulásáról. Azt hiszem a 2 D -nél csak ők voltak szarabbak. Pl Bosticra mit fújtak a field gól szitunál szerintem senki nem tudja. Vagy pl Williams unnecessary reckles 3rd downnál a nagy semmire ( mindkettőnek TD lett a vége) . Nektek is fújyak egetlen baromságokat, de azok nem voltak ennyire pontot befolyásoló ítéletek. Ettől független a W teljesen megérdemelt. Mi hibáztunk többet és a 2 int valamint a pass rush hiánya miatt kiheréltük magunkat.
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
"Rodgers reached 25,000 passing yards in 3,065 attempts, the fewest attempts in NFL history to reach that mark (Kurt Warner previously held the record at 3,076 attempts)." nfl.com
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Belenéztem a Vikings meccsébe. Hát durván javulni kell a futás elleni védekezésünknek, persze a Vikings ellen ez mindig kérdéses (bár volt hogy szépen megoldottuk), de most már az irányító is elég mobilis és a McKinnon-Asiata páros is meggyőzőnek tűnt. Reméljük Teddy ellenünk dobja meg az első INT-jét.A secondarynk brutális yardmennyiséget kapott és hasonlót várok csütörtökön is. Persze ha jön egy-két pick akkor meg van bocsátva.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
James007
1 857
Nagy csoportgyőzelem volt, 1-3 (0-2)vel a Vikings ellen..de szerencsére nem így lett.Pontosan. Amikor a red zone-ban voltunk, akkor azért érezhető volt, hogy igencsak keményedünk. Olyan érzésem volt, hogy mintha direkt engednénk a 10 yardos futásokat azért, hogy ne legyenek nagy passzjátékok. És egyébként sem volt sok ideje a D nek pihenni, mert az O mindig elég gyorsan elrendezte a saját dolgát.
A védelem tényleg szar volt ma, viszont megvoltak a TO-k, ami egy ilyen offense által dominált meccsen mindig döntő tud lenni, + ne felejtsük a goal line standeket!
Szerintem pozitívum, hogy a Lions ellen megmutatta a védelem, hogy egy alacsony pontos meccsen is képes meccsben tartani a csapatot, és most egy ilyen meccsen is hozzá tudtak tenni. Hajlott a védelem, de nem tört.Hall Of Green
Cutleren az első negyed vége felé már látszott, hogy csak idő kérdése az első TO. Onnantól kezdve -ismerjük őt - megállíthatatlan.. 😊
Áron zseniális volt. Dobott még két TD gyanúsat, de az egyiket (talán Adams volt a cél) egy véleményes bírói döntés vette el, a másikat meg Cobb droppolta úgy, ahogy tőle az szokatlan. Így is sikerült egy 151,2-es ratinget összehoznia.
Nézzük a jó oldalát: baromi jó támadójátékkal, sérülés nélkül nyertünk. Idegenben, ráadásul Chicagoban, 21 ponttal.... Én nem tudok egy picit sem fanyalogni 😊
több mint 10 éve
JéBé
7 035
PackersNews1 perce ·
The Packers reported no injuries after the game.
Mi a picsa.
több mint 10 éve
Nagy csoportgyőzelem volt, 1-3 (0-2)vel a Vikings ellen..de szerencsére nem így lett.azért a 450 kapott yard az félelmetes, és csak 17 pontot kaptunk belőle, és igen ott az 1. negyedben az a Jeffery felé menő magas/gravurral elkapható passz, a Benett TD nem TD és rögtön 14 plussz oda.
A védelem tényleg szar volt ma, viszont megvoltak a TO-k, ami egy ilyen offense által dominált meccsen mindig döntő tud lenni, + ne felejtsük a goal line standeket!
Szerintem pozitívum, hogy a Lions ellen megmutatta a védelem, hogy egy alacsony pontos meccsen is képes meccsben tartani a csapatot, és most egy ilyen meccsen is hozzá tudtak tenni. Hajlott a védelem, de nem tört.Hall Of Green
A Sec. idén láthattuk, hogy nem elit, de hosszúkat ritkán enged. Shileds baromi rossz szezonkezdetet hozott eddig, de most ez egy jó pillanat lehet arra, hogy ez megforduljon. Tramon SB óta nem kezdett ilyen jól egy szezont, C-D jót tett a sec egészének de főleg Burnett játékának. A pass rush ma nem volt a toppon, de ez a Peppers - CMIII kettős kiegészülve Danielsel főleg jó lehet. Csak az a fránya futás elleni D!
No de lesz ez még jobb, a Lattimore - Hawk 2-ős se túl masszív, de Jonesnál még mindig jobb. Ha csak nem lesz még egy Finley szintű carriere end sérülés idén (óvj uram tőle minket) akkor az 1. választásunk egy ILB
Az O beindult! Nem volt pass rush, de remélem, hogy Rodgesnek csak egy lökés kellett, és innentől hozza az MVP-formályát! Amit tud! 😊
Lacy-nek remélem a szezon első TD-je szintén meghozza a tavalyi 3 embernél kevesebb földre nem visz engem formályát, de mint írtátok már az agyrázkódásokat sajnos nem lehet kitörölni belőle.
Starks jegeltetését egész egyszerűen nem értem. Remélem többet látjuk a kövi meccseken, ha Lacy-nek marad a formálya. (de nem szabad elfelejteni, hogy a fal se segít neki).
Jó éjt mindenkinek!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nagy csoportgyőzelem volt, 1-3 (0-2)vel a Vikings ellen..de szerencsére nem így lett. A védelem tényleg szar volt ma, viszont megvoltak a TO-k, ami egy ilyen offense által dominált meccsen mindig döntő tud lenni, + ne felejtsük a goal line standeket!
Szerintem pozitívum, hogy a Lions ellen megmutatta a védelem, hogy egy alacsony pontos meccsen is képes meccsben tartani a csapatot, és most egy ilyen meccsen is hozzá tudtak tenni. Hajlott a védelem, de nem tört.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
...Ettől tartottam. Nem tudom lesz-e olyan meccs, mikor az egész csapat jól játszik.
Szóval amit 1.5 meccsen át láttunk, hogy a D#-nk felébredt, most mehet a kukába.
Csak remélni tudom, hogy a szezon végére mind a 2 csapategység magára talál.
...balazs799
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
700 !!!!!!!!!!!!!4
több mint 10 éve
GNG
241
A Chicagot mindig nagyon jó érzés megverni. Sajnos a bírók jobbról balról hoztak komolyan megkérdőjelezhető és a meccs szempontjából kritikus rossz döntéseket.Igazából nem nagyon tudok semmit sem mondani már, mert teljesen meglepetésszerű, hogy ki mit játszik. Lehet a Vikings ellen Lacy felpakol 160 yardot.
Remélem azt is behúzzuk és akkor az elvárásaim teljesülnek.
több mint 10 éve
ez még az eredménykövetőből:Ezzel viszont én sem vitatkozok. Starks-ot vagy a szezon végére "rejtegetjük" vagy komoly bizalom hiány lehet felé. Remélem, hogy nem utóbbiról van szó (és előbbit se nagyon érteném).
az biztos, hogy a tavalyi és az idei agyrázkódások után Lacy nem fog ugyanúgy belemenni az ütközésekbeSancoEzt aláírom de a kérdés megint csak az, hogy miért nem játszatjuk akkor Starksot is, hiszen láthattuk előző meccseken, hogy semmivel nem rosszabb mint Lacy, sőt...MaG1Xx
Liverpool Fc
több mint 10 éve
A legfontosabb a W. A második, hogy AR megint elit formáját hozta. Valamint az, hogy Nelson továbbra is egy liga elit WR, Cobb pedig egy nagyon jó célpont!DE!
Rodgersen nem volt semmi nyomás, ez nem lesz így sokszor a szezon további részében!
Valami botrányos volt a D! Forte szét futotta az agyunk, ÚGY, hogy a Bearsnek sem túl acélos idén a futás elleni fal munkája. Hoztunk 2 INT-t amivel kb meg lett a meccs. A hosszúk egy párszor jöttek Cutlernek párszor nem, de volt egy párszor, hogy nem a sec.-en múlott (Jeffery magas labdája még az 1. negyedben pl.)
Szóval amit 1.5 meccsen át láttunk, hogy a D#-nk felébredt, most mehet a kukába.
Csak remélni tudom, hogy a szezon végére mind a 2 csapategység magára talál.
Ahogy írtam 1 hete, just win baby, ami meglett!
Go Pack Go
(Utóirat: Nelson? Nelson! Touchdown JOOORDY NEEELSOOOOON!)
Liverpool Fc
több mint 10 éve
zsoltvanya
45
Szőrén ültük a medvét 😊 Nem tudom hogyan kaptunk csak 17 pontot...A beharangozóban "puntháborúnak" nevezték ezt a meccset, majdnem 😊
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
ez még az eredménykövetőből:az biztos, hogy a tavalyi és az idei agyrázkódások után Lacy nem fog ugyanúgy belemenni az ütközésekbeSancoEzt aláírom de a kérdés megint csak az, hogy miért nem játszatjuk akkor Starksot is, hiszen láthattuk előző meccseken, hogy semmivel nem rosszabb mint Lacy, sőt...
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Győzelem, ez számít most. Hogy milyen védőteljesítménnyel, azt hagyjuk.... ne hagyjuk! Kurvára kevesek leszünk, ha ez így megy tovább. Mindenesetre, remélem beindulunk a labda mindkét oldalán.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Megvan a 2-2. Rengeteg kapott yard, lehet elemezgetni. Volt egy-két véleményes sárga, de nem ez döntött a győzelemről.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Janis is pályára kerülhet akár.bizony Bakhtiari lájkolná ezt a bejegyzést. 😊Nyögnyelős szenvedésre számítok. A Bears nem olyan gyenge, mint talán sokan gondolják, mi sem vagyunk elég erősek. Remélhetőleg nem kerülünk már az elején nagy hátrányba, és kiszenvedünk egy győzelmet. Csak egy kicsit lennénk élesebbek támadásban... Cutler, Forte, Marshall, Jeffery, Bennett - a D-nek sem lesz sétagalopp. Go Pack!GergőbácsiAllen nincs, így szvsz sokat egyszerűsödik Rodgers élete.nfl_lover
A mi inaktívaink:
11 WR Jarrett Boykin
16 QB Scott Tolzien
39 CB Demetri Goodson
54 LB Carl Bradford
59 LB Brad Jones
72 C Garth Gerhart
Szóval Adams-time!!!gamerkr
több mint 10 éve
bizony Bakhtiari lájkolná ezt a bejegyzést. 😊Nyögnyelős szenvedésre számítok. A Bears nem olyan gyenge, mint talán sokan gondolják, mi sem vagyunk elég erősek. Remélhetőleg nem kerülünk már az elején nagy hátrányba, és kiszenvedünk egy győzelmet. Csak egy kicsit lennénk élesebbek támadásban... Cutler, Forte, Marshall, Jeffery, Bennett - a D-nek sem lesz sétagalopp. Go Pack!GergőbácsiAllen nincs, így szvsz sokat egyszerűsödik Rodgers élete.nfl_lover
A mi inaktívaink:
11 WR Jarrett Boykin
16 QB Scott Tolzien
39 CB Demetri Goodson
54 LB Carl Bradford
59 LB Brad Jones
72 C Garth Gerhart
Szóval Adams-time!!!
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Nyögnyelős szenvedésre számítok. A Bears nem olyan gyenge, mint talán sokan gondolják, mi sem vagyunk elég erősek. Remélhetőleg nem kerülünk már az elején nagy hátrányba, és kiszenvedünk egy győzelmet. Csak egy kicsit lennénk élesebbek támadásban... Cutler, Forte, Marshall, Jeffery, Bennett - a D-nek sem lesz sétagalopp. Go Pack!GergőbácsiAllen nincs, így szvsz sokat egyszerűsödik Rodgers élete.
Mondjuk szép kis köd van/volt a pályán. 😀
több mint 10 éve
zsoltvanya
45
Nyögnyelős szenvedésre számítok. A Bears nem olyan gyenge, mint talán sokan gondolják, mi sem vagyunk elég erősek. Remélhetőleg nem kerülünk már az elején nagy hátrányba, és kiszenvedünk egy győzelmet. Csak egy kicsit lennénk élesebbek támadásban... Cutler, Forte, Marshall, Jeffery, Bennett - a D-nek sem lesz sétagalopp. Go Pack!GergőbácsiHa Áron azt csinálja amit tud, akkor ez W lesz, ha azt amit eddig 3-ból 2 mérkőzésen is akkor meg a szenvedésből is csak vereség lesz. Egyáltalán nem gyenge ez a Bears, de Cutler ellenünk mindig dobálja a labdát összevissza vagy éppen megsérül!
több mint 10 éve
Nyögnyelős szenvedésre számítok. A Bears nem olyan gyenge, mint talán sokan gondolják, mi sem vagyunk elég erősek. Remélhetőleg nem kerülünk már az elején nagy hátrányba, és kiszenvedünk egy győzelmet. Csak egy kicsit lennénk élesebbek támadásban... Cutler, Forte, Marshall, Jeffery, Bennett - a D-nek sem lesz sétagalopp. Go Pack!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Kampman
28 330
Na az ősi ellenfelet is meginterjuholom, 😀 . Mit vártok a hétvégi meccstől???TomcsikSemmi jót, bár Rodgers utoljára talán 2008-ban kapott ki egymás után kétszer.
Kitől/kiktől tartotok a legjobban?TomcsikCutlertől nem, a többiektől igen.
Mi lehet a nyerő ellenünk illetve szerintetek mi mivel tudnánk megfognititeket?TomcsikNyerhetünk, ha tudunk futni, illetve a védelem folyamatos nyomás alatt tartja Cutlert.
Nyerhettek, ha eléritek, hogy egydimenziós legyen a támadójátékunk. (csak futás vagy csak passz) Sajnos most egyik sem olyan jó, hogy egyedül megnyerje nekünk a meccset.