Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
szóval ezért tűnt el Lacy....Hálistenek nem sérülés, de Green Bay-ben a hidegre fel kell készíteni valahogy. Alapszakaszban is, de főleg a rájátszásban idén vagy bármikor amikor bejutunk ritkán szoktunk -10 fölött játszani, SŐT!
Asthma is what drove Eddie Lacy to the locker room lategamerkr
Liverpool Fc
több mint 11 éve
szóval ezért tűnt el Lacy....Asthma is what drove Eddie Lacy to the locker room late
több mint 11 éve
Még meglehet a PO. 5-0 kell és nem kell számolgatni. Egyszerű a képlet.😀Old Green Bay1000. hozzászólás! 😀 mégér egy "tiszteletbeli like"-ot, és remélem ezzel valóra is válik az írásod!
Liverpool Fc
több mint 11 éve
kösz az infókat.nem értek hozzá, de nagyjából ennyi.
most valami számokhoz értő mágus mondja meg, jó-e ez nekünk? józan paraszti ésszel, ami persze hajítófát sem ér valószínűleg, 0,5 győzelemmel csökkentettük a hátrányokat a macik és a cicák ellenében.Gergőbácsi
ez a lényeg szerintem. és azért a Lions 2es losing streakje is sokat mondó, hogy lehet, hogy ők is elfogynak a végére. a Bearsnek is sikerült kikapnia, tehát ez még mindig egy teljesen 3 esélyes csoport.kösz az infókat.A sorsunk a saját kezünkben van. Ha innentől 5-öt nyerünk, amiben a Lions és a Bears is benne van, akkor biztos jobb mérlegünk lesz, mint nekik.Kampman
most valami számokhoz értő mágus mondja meg, jó-e ez nekünk? józan paraszti ésszel, ami persze hajítófát sem ér valószínűleg, 0,5 győzelemmel csökkentettük a hátrányokat a macik és a cicák ellenében.Gergőbácsi
több mint 11 éve
Előző héten a pass rush-t kértük, legalább ezen a meccsen azt megkaptuk, csütörtökre talán ha szépen kérjük O- is lesz! 😊kösz az infókat.Meg kell verni őket és akkor sokat érhet. Mondom ezt nem hozzáértőként.
Most egy kicsit bizakodóbb vagyok a csütörtöki meccsel kapcsolatban. Látszik egy kis fény az O alagútjában..James007
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 879
Még meglehet a PO. 5-0 kell és nem kell számolgatni. Egyszerű a képlet.😀
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
James007
1 854
kösz az infókat.Meg kell verni őket és akkor sokat érhet. Mondom ezt nem hozzáértőként.
Most egy kicsit bizakodóbb vagyok a csütörtöki meccsel kapcsolatban. Látszik egy kis fény az O alagútjában..
több mint 11 éve
ebből 3 talán hozható AR-el (ha amikor vissza tud térni még lesz persze esély), az első 1 (2)-őt kell vérrel verítékkel nyerni! És egy életéért játszó Flynn-el, utolsó esélye hogy megmutassa!kösz az infókat.A sorsunk a saját kezünkben van. Ha innentől 5-öt nyerünk, amiben a Lions és a Bears is benne van, akkor biztos jobb mérlegünk lesz, mint nekik.Kampman
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Kampman
28 326
kösz az infókat.A sorsunk a saját kezünkben van. Ha innentől 5-öt nyerünk, amiben a Lions és a Bears is benne van, akkor biztos jobb mérlegünk lesz, mint nekik.
több mint 11 éve
köszi a tippem ez lett volna, de jobb a megerősítés 😊a tiebreak-kal még nem találkoztam, mit jelent?balazs799Ha két vagy több csapatnak ugyanolyan mérlege van, különböző dolgokat vesznek figyelembe, hogy eldöntsék ki végezzen előrébb, pl. egymás elleni eredmény, ha az ugyanolyan, akkor divízión meg konferencián belüli mérleg, stb.Kampman
bnőnek is ezt mondtam, hogy ezzel azt értük el hogy ugyanolyan mérlegnél mi végzünk előrébb, de hát kell még egy ugyanolyan mérleg. És idén az NFC North-ből lassan kijelenthető csak a csop győztes megy tovább, wild cardok elszálltak.
Liverpool Fc
több mint 11 éve
kösz az infókat.most valami számokhoz értő mágus mondja meg, jó-e ez nekünk? józan paraszti ésszel, ami persze hajítófát sem ér valószínűleg, 0,5 győzelemmel csökkentettük a hátrányokat a macik és a cicák ellenében.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Kampman
28 326
a tiebreak-kal még nem találkoztam, mit jelent?balazs799Ha két vagy több csapatnak ugyanolyan mérlege van, különböző dolgokat vesznek figyelembe, hogy eldöntsék ki végezzen előrébb, pl. egymás elleni eredmény, ha az ugyanolyan, akkor divízión meg konferencián belüli mérleg, stb.
több mint 11 éve
most értem haza a Paks-Fradiról, amit utoljára hallottam, azt skóciai barátom mondta be telefonon: 20-7 nem ide. Mi a .... történt? Tolzien miért ment le? Hogy támadtunk fel?nagyon bizonytalan volt, megjött Flynn, nyomtuk a no huddle-t, a védelem sack-eket szerzett, a sec ugyan még mindig borzasztó és mondjuk egy két csúnya drop is segített a másik oldalon. és Lacy, Lacy és Lacy, beszarás, mit csinált ott 4&1-nél ?????????
A köztes eredmény ismeretében nagyon jó ez, a Bucsnak és a Ramsnek is nagy köszönettel tartozunk.
Lehet, hogy lesz még itt valami?Gergőbácsi
Csütörtökre viszont kell Barclay és Shields, alsó hangon!
több mint 11 éve
a tiebreak-kal még nem találkoztam, mit jelent?
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Kampman
28 326
úgy van
több mint 11 éve
most értem haza a Paks-Fradiról, amit utoljára hallottam, azt skóciai barátom mondta be telefonon: 20-7 nem ide. Mi a .... történt? Tolzien miért ment le? Hogy támadtunk fel?addig láttam énis, sajnos el kellett mennem egy értelmetlen europai foci meccsre játszani... de minek? ah... a feltámadást én is láttam volna szívesen. Tolzien-t csak egyszerűen lecseréltük nem sérülés miatt.
A köztes eredmény ismeretében nagyon jó ez, a Bucsnak és a Ramsnek is nagy köszönettel tartozunk.
Lehet, hogy lesz még itt valami?Gergőbácsi
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Kampman
28 326
Tolzien miért ment le?GergőbácsiBorzalmasan szar volt a futott TD-t leszámítva.
több mint 11 éve
hát nem tudom örüljek-e, most vagy csak az agonizálásunk hossza nőtt meg, vagy tényleg lehet még van vissza út. Flynn-ben sokkal több fantázia van, amikor bejött, emlékszem első vagy második passza pass interference-t eredményezett. Tolzien-re furcsa playeket hívtak, mindig féltem a leütött, megpattant lasztiktól, mintha ő is félt volna az INT-től, de a TD futása zseniális volt 😀De végül is nem kaptunk ki, döntetlenezni még nem láttam a Packerst, még mindig ez a világ legjobb csapata és ezért is imádjuk. 😊
több mint 11 éve
most értem haza a Paks-Fradiról, amit utoljára hallottam, azt skóciai barátom mondta be telefonon: 20-7 nem ide. Mi a .... történt? Tolzien miért ment le? Hogy támadtunk fel?A köztes eredmény ismeretében nagyon jó ez, a Bucsnak és a Ramsnek is nagy köszönettel tartozunk.
Lehet, hogy lesz még itt valami?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
semmi pánik, a csoport még így is nyerhető. megyünk még Chicagoba és Detroitba is.Hall Of GreenGyorsan álljon össze Flynn-el az O, valami ébresztőt tényleg kapjon a Sec, ill. legyen RT mert Újháztól amit én láttam az nem elég.
Liverpool Fc
több mint 11 éve
semmi pánik, a csoport még így is nyerhető. megyünk még Chicagoba és Detroitba is.
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 879
Annyira durva, hogy nem tudtuk megcsinálni a TD-t a végén. Áááá.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 879
az mondjuk nem semmi, hogy a pár hete lesajnált Steelers, Cardinals most kezdenek feltámadni. Lehet hogy addigra már nem lesz jelentősége persze. Gondoltam ez a meccs lesz a Playoff kérdésének egyik eldöntője, de nem lettem okosabb.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Ez nem sok mindenre volt jó de nagyon élveztem, kár azért a kétpontosért... Flynn 😍 Nem véletlen nyert BCS-t a srác, nyertes típus. Plusz egy félidővel vele nyertünk volna,
több mint 11 éve
4. negyedben ha az első td-nél sima extra point akkor nyerünk. Nem láttam a meccset, hiba volt akkor a 2-re rámenni?
Liverpool Fc