Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor nem értem az ESPN-t. De csak nem légből kapott infókat közöl. Elvégre világelső a sportban.totomarioFélig igazat, mert aktiválva van, de nem a rosteren, csak PUP-on edzésre.
Az a baj, hogy mivel tényleg nem régóta edz (és itt most nem csak erre a hétre gondolok, hanem a sérülése után egyáltalán), kisebb csoda kellene, hogy olyan állapotba kerüljön, hogy ne IR-en fejezze be a szezont.
Mindkét csont eltört tavaly a lábában, szóval nem kis sérülésről van szó.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor nem értem az ESPN-t. De csak nem légből kapott infókat közöl. Elvégre világelső a sportban.Egészen pontosan innen:A packers.com pedig sehol nem írja, hogy aktiválva lenne, sőt:
espn.go.com/nfl/injuries/_/team/gb/green-bay-packers
Az oldalon pedig a Packers.com -ra hivatkoznak!totomario
Reserve/Physically Unable to Perform
# NAME POS. HT. WT. AGE EXP. COLLEGE
78 Sherrod, Derek T 6-6 321 23 2 Mississippi State
ez pedig a tranzakciók listája:
11/12/2012 LB Vic So'oto signed; T Bryan Bulaga (hip) placed on injured reserve
11/07/2012 TE Andrew Quarless activated from reserve/physically unable to perform; LB Nick Perry placed on injured reserve
11/03/2012 LB Frank Zombo activated from reserve/physically unable to perform
A helyzet pontos leírása pedig:
"Also, T Derek Sherrod, who has been on PUP since the start of the season, has begun practicing. The Packers activated a three-week practice window for Sherrod during the bye week and will now have two weeks to decide whether to add him to the active roster or place him on injured reserve."LN
több mint 12 éve
Matthews out.várható volt.
profootballtalk.nbcsports.com/2012/11/14/clay-matthews-ruled-out-for-sunday/kobalu91
Szerintem Moses-Walden kettős kezd, kisebb valószínűséggel So'oto-Walden.
Zombo még nem volt pályán idén, gondolom néhány snapet kap.
több mint 12 éve
Egészen pontosan innen:A packers.com pedig sehol nem írja, hogy aktiválva lenne, sőt:
espn.go.com/nfl/injuries/_/team/gb/green-bay-packers
Az oldalon pedig a Packers.com -ra hivatkoznak!totomario
Reserve/Physically Unable to Perform
# NAME POS. HT. WT. AGE EXP. COLLEGE
78 Sherrod, Derek T 6-6 321 23 2 Mississippi State
ez pedig a tranzakciók listája:
11/12/2012 LB Vic So'oto signed; T Bryan Bulaga (hip) placed on injured reserve
11/07/2012 TE Andrew Quarless activated from reserve/physically unable to perform; LB Nick Perry placed on injured reserve
11/03/2012 LB Frank Zombo activated from reserve/physically unable to perform
A helyzet pontos leírása pedig:
"Also, T Derek Sherrod, who has been on PUP since the start of the season, has begun practicing. The Packers activated a three-week practice window for Sherrod during the bye week and will now have two weeks to decide whether to add him to the active roster or place him on injured reserve."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Matthews out.Idén nagyon sok lábsérülés van. Boka, térd, térdín... Ahogy elnéztem talán ezekből volt eddig talán a legtöbb.
profootballtalk.nbcsports.com/2012/11/14/clay-matthews-ruled-out-for-sunday/kobalu91
több mint 12 éve
Matthews out.profootballtalk.nbcsports.com/2012/11/14/clay-matthews-ruled-out-for-sunday/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egészen pontosan innen: espn.go.com/nfl/injuries/_/team/gb/green-bay-packers
Az oldalon pedig a Packers.com -ra hivatkoznak!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Minden info ESPN-ről van!Rengeteg sérült, nehéz helyzet. Ezzel indult meg számunkra a „Bye Week”. A Packers fan-ek legtöbbet kibeszélt játékosává vált Greg Jennings. Felépült játékosok, illetve egy, aki teljes szezonra kidőlt. Valamint egy új tag a rosterben. Mindez a szünet alatt, amiről most olvashatsz.Hol találtad, hogy Sherrod aktiválva van?
cheesebowl.blogspot.hu/2012/11/bye-week-utan.htmltotomario
52-en voltak rosteren, aktiválva lett Zombo, ezzel lett 53.
Perry IR, helyette Quarless.
Bulaga IR, helyette So'oto.
Sherrod még PUP, nincs bevethető állapotban, hiába edz.
Annál érdekesebb lesz a helyzet, hogy amikor 2-3 hét múlva Benson visszajön, ki megy? White ST player is, de gondolom Zombo majd játszik ott is.
Még mindig azt mondom, hogy 6 WR, 5 TE luxus....LN
több mint 12 éve
Rengeteg sérült, nehéz helyzet. Ezzel indult meg számunkra a „Bye Week”. A Packers fan-ek legtöbbet kibeszélt játékosává vált Greg Jennings. Felépült játékosok, illetve egy, aki teljes szezonra kidőlt. Valamint egy új tag a rosterben. Mindez a szünet alatt, amiről most olvashatsz.Hol találtad, hogy Sherrod aktiválva van?
52-en voltak rosteren, aktiválva lett Zombo, ezzel lett 53.
Perry IR, helyette Quarless.
Bulaga IR, helyette So'oto.
Sherrod még PUP, nincs bevethető állapotban, hiába edz.
Annál érdekesebb lesz a helyzet, hogy amikor 2-3 hét múlva Benson visszajön, ki megy? White ST player is, de gondolom Zombo majd játszik ott is.
Még mindig azt mondom, hogy 6 WR, 5 TE luxus....
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kösziIgazából köszi! 😊 felhasználhatom a Facebook oldalra a fordításodat?totomarionyugodtan.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
Igazából köszi! 😊 felhasználhatom a Facebook oldalra a fordításodat?totomarionyugodtan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igazából köszi! 😊 felhasználhatom a Facebook oldalra a fordításodat?
több mint 12 éve
.brk
1 890
Igaz, hogy a Detroit nagy nyomás alá tudja helyezni Aaron Rogerst, de a Lions védelme túl hektikus (inkonzisztens/megbízhatatlan) ahhoz, hogy komoly problémát okozzanak. A Green Bay megtalálja majd a módját, hogy szerezzen pontokat és így a győzelmet. (bár ez csak simán annyi lehetne, hogy "sok pontos Green Bay siker várható" )bajlódtam vele rendesen, mert nem lehetett normálisan megfogalmazni magyarba 😀 totomarioAz egyik online sportfogadó szerint (BetOnline.com):tyű, ezt magyarul legközelebb, vagy inkább jöhet csak angolul, szerintem a topicban mindenki érti 😊.brk
"Igaz, hogy a Lions tud majd nagy nyomást generálni Aaron Rodgers-ra, de a Lions védelemben túl következetlen, ahhoz, hogy keressenek valamit ilyen tekintetben. A Green Bay fog majd utat találni, hogy sok pontot szerezzen... és nyerjen!"totomario
nem akarok kötözködni tényleg, csak nem szeretem a magyartalan fordításokat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bajlódtam vele rendesen, mert nem lehetett normálisan megfogalmazni magyarba 😀Az egyik online sportfogadó szerint (BetOnline.com):tyű, ezt magyarul legközelebb, vagy inkább jöhet csak angolul, szerintem a topicban mindenki érti 😊.brk
"Igaz, hogy a Lions tud majd nagy nyomást generálni Aaron Rodgers-ra, de a Lions védelemben túl következetlen, ahhoz, hogy keressenek valamit ilyen tekintetben. A Green Bay fog majd utat találni, hogy sok pontot szerezzen... és nyerjen!"totomario
Itt az original (az utolsó bekezdést fordítottam le):
www.betonline.ag/sports-betting/football/nfl/betting-packers-lions-0784
több mint 12 éve
.brk
1 890
Az egyik online sportfogadó szerint (BetOnline.com):tyű, ezt magyarul legközelebb, vagy inkább jöhet csak angolul, szerintem a topicban mindenki érti 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az egyik online sportfogadó szerint (BetOnline.com):"Igaz, hogy a Lions tud majd nagy nyomást generálni Aaron Rodgers-ra, de a Lions védelemben túl következetlen, ahhoz, hogy keressenek valamit ilyen tekintetben. A Green Bay fog majd utat találni, hogy sok pontot szerezzen... és nyerjen!"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Újabb hírek jöttek ki a sérültekkel kapcsolatban!Azt írtuk/írták korábban, hogy John Kuhn, térdin sérülése miatt nem edzhetett hétfőn. Azonban, mint kiderült, a hétfői edzés azon része mely megtekinthető volt a médiának is, ott részt vett az edzésen. Tehát edzőképes volt tegnap!
Andrew Quarless: a térdével bajlódik, ám a tegnapi edzésen ő is részt vett!
forrás: ESPN
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valóban, itt a fórumon nagyobb téma volt Finley helyzete. De ha körbenéztem Packers oldalakon a neten, akkor Greg volt a fő téma 😊Rengeteg sérült, nehéz helyzet. Ezzel indult meg számunkra a „Bye Week”. A Packers fan-ek legtöbbet kibeszélt játékosává vált Greg Jennings. Felépült játékosok, illetve egy, aki teljes szezonra kidőlt. Valamint egy új tag a rosterben. Mindez a szünet alatt, amiről most olvashatsz.Szerintem mi sokkal többet beszélünk Finleyről...de remélem már nem sokáig lesz beszédtéma nálunk, az ő szerződésében lévő pénzt inkább CM3nak vagy Rajinak adjuk.MarioAna
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Rengeteg sérült, nehéz helyzet. Ezzel indult meg számunkra a „Bye Week”. A Packers fan-ek legtöbbet kibeszélt játékosává vált Greg Jennings. Felépült játékosok, illetve egy, aki teljes szezonra kidőlt. Valamint egy új tag a rosterben. Mindez a szünet alatt, amiről most olvashatsz.Szerintem mi sokkal többet beszélünk Finleyről...de remélem már nem sokáig lesz beszédtéma nálunk, az ő szerződésében lévő pénzt inkább CM3nak vagy Rajinak adjuk.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rengeteg sérült, nehéz helyzet. Ezzel indult meg számunkra a „Bye Week”. A Packers fan-ek legtöbbet kibeszélt játékosává vált Greg Jennings. Felépült játékosok, illetve egy, aki teljes szezonra kidőlt. Valamint egy új tag a rosterben. Mindez a szünet alatt, amiről most olvashatsz.cheesebowl.blogspot.hu/2012/11/bye-week-utan.html
több mint 12 éve
Kampman
28 290
Ha minden jól megy, Bulaga-t nem kell műteni...A sérülésektől eltekintve azért annyira nem tűnik kritikusnak a következő 3 hét. Az ellenfeleinknek is megvan a maga baja. A Lions kiszámíthatatlan,a Vikings is a Giants... ők is 😊
Az elkövetkező 2-3 hétben eldől a sorsunk, és pont az OL, ami eddig sérülésmentes volt, és amúgy is voltak szar meccsei a srácoknak.
Elnézve a sok qb sérülést a héten, következő ellenfél Detroit, idegenben. Nincsen jó előérzetem.gamerkr
több mint 12 éve
Ha minden jól megy, Bulaga-t nem kell műteni...Az elkövetkező 2-3 hétben eldől a sorsunk, és pont az OL, ami eddig sérülésmentes volt, és amúgy is voltak szar meccsei a srácoknak.
Elnézve a sok qb sérülést a héten, következő ellenfél Detroit, idegenben. Nincsen jó előérzetem.
több mint 12 éve
Nem látok annyira bele de ez az évek óta tartó kórház csapat vagy hatalmas pech vagy valahol máshol lehet ennek oka? Melegítés, felkészülés stb. Ez már kezd abnormális lenni. JayBPassz, idén mindenhol több a sérült, mint szokott. Illetve az utóbbi 2 évben.
Nem vagyok biztos, benne, majd visszanézem, de mintha Bulaga a saját lábában megbotolva ment előre, aminek a sérülés lett a vége.
Megnéztem, D.J. Williams lábában botlott meg, amikor keresztben lépett mögötte, beakadt a lába.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Nem látok annyira bele de ez az évek óta tartó kórház csapat vagy hatalmas pech vagy valahol máshol lehet ennek oka? Melegítés, felkészülés stb. Ez már kezd abnormális lenni.
több mint 12 éve
Sherrod szerintem IR lesz.Green Bay Packers signed LB Vic So’oto and placed T Bryan Bulaga (hip) on injured reserve.empty taxilogikusnak tűnő lépés, de sajna kurva nehéz lesz a szezon hátralévő része (mintha eddig könnyű lett volna).
Felkészül Don, meg talán Sherrod (és Datko). Tartom korábbi véleményem, ha meglesz a PO, az már nagy tett lesz, még ha most az eredmények nekünk is kedveztek. A Bears, Lions nem hiszem, hogy megtévesztené a csapatot, EDS mindjárt legjobb haverja ellen készülhet guardban (mondjuk tavaly Sittonnal eléggé lejátszották Suh-t, ha jól emlékszem). Ha játszottunk volna a hétvégén, 10 kezdő nem állt volna rendelkezésre. Lang felkötheti a gatyát (a többiek nemkülönben). Allen, Peppers, Giants fal, Lions.... azért elég jó védelmek.
Végül is, ha a hátralévők meglennének 5-2-vel, vagy 4-3-mal, egy 11-5, 10-6 még esélyes lehetne valamire. Már elégedett lennék.Gergőbácsi
Nem is értem, miért nem Datko lett felhozva PS-ből. Mondjuk azzal, hogy Perry IR lett, maradt össz-vissz 4 OLB, amiből CM mindjárt kérdéses is lesz, Moses rookie, Zombo is sérülésből jön vissza, szóval vékony.
De az OL sem valami népes.
Most jön ki az, hogy WR és TE kilóra van a rosteren.