NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 500
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez így OK. De azért érzek benne egy csöpp "vádaskodást". Mindazonáltal remélem igazad lesz. Hirtelen beugrik a Mackók elleni 3 (?) TD-s meccse. Na azt lenyomathatná ismét, ugyanazok ellen. 😊Finley már megint túl sokat szerepel, szerintem. Mintha sértődöttség és féltékenység érződne:Teljesen természetes dolgokat mond. Ha valaki elkezd játszani (sportolni) azt azért teszi, hogy "ő" nyerjen, "ő" érjen el sikereket, hogy "ő" csináljon szép dolgokat. Ez ugyanígy van akkor is, ha csapatsportról van szó. Aztán (általában) idővel ezek a dolgok átértékelődnek és egyre inkább előtérbe kerül a csapat, majd a társak sikere. A mi egyszerű Finleynknél egyelőre ez még nem érkezett el (lehet, hogy nem is fog soha) és nehezen viseli, hogy főként magának köszönhetően kicsit perifériára került, viszont inkább játsszon egy olyan játékos, aki minden egyes playben meg akarja mutatni magát, mint egy motiválatlan a "nagy pénz már a zsebemben, az se gond, ha nem játszom" játékos.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000098452/article/jermichael-finley-aaron-rodgers-and-i-must-reconnectGergőbácsi
A tavalyi botrányos évéhez képest idén sok gond nincs vele (a pályán), szerintem most fog ő igazán beindulni. Sokatmondó volt, hogy az alább linkelt öltözői videóban csak vele időzött hosszabban Rodgers. 😊Sanco
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Ha a Tied eretnek gondolat, akkor az enyém mi? Én azt mondom, hogy engedjük el Jennings-t természetesen sok szerencsét kívánva neki.A csere határideje már lejárt igaz? Szóval elengedés lesz, ezt gyanítom. Mint ahogy Finleyt sem tudnánk elcserélni, ebből vagy maradás lesz, vagy cut.
Sanco
Egyébiránt nem ártott volna, ha Finley beszél az ügynökével anno, mielőtt twitterezik.
Azt nem értem én egyébként, hogy miért kell minden 2-3. forduló után azt nyilatkozni, hogy kémia/kapcsolat kell.
Apró adalék: mielőtt Finley managere twittelt, meccsenként 5.5 labda ment Finleynek, azóta 2.6.
több mint 12 éve
Finley már megint túl sokat szerepel, szerintem. Mintha sértődöttség és féltékenység érződne:Teljesen természetes dolgokat mond. Ha valaki elkezd játszani (sportolni) azt azért teszi, hogy "ő" nyerjen, "ő" érjen el sikereket, hogy "ő" csináljon szép dolgokat. Ez ugyanígy van akkor is, ha csapatsportról van szó. Aztán (általában) idővel ezek a dolgok átértékelődnek és egyre inkább előtérbe kerül a csapat, majd a társak sikere. A mi egyszerű Finleynknél egyelőre ez még nem érkezett el (lehet, hogy nem is fog soha) és nehezen viseli, hogy főként magának köszönhetően kicsit perifériára került, viszont inkább játsszon egy olyan játékos, aki minden egyes playben meg akarja mutatni magát, mint egy motiválatlan a "nagy pénz már a zsebemben, az se gond, ha nem játszom" játékos.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000098452/article/jermichael-finley-aaron-rodgers-and-i-must-reconnectGergőbácsi
A tavalyi botrányos évéhez képest idén sok gond nincs vele (a pályán), szerintem most fog ő igazán beindulni. Sokatmondó volt, hogy az alább linkelt öltözői videóban csak vele időzött hosszabban Rodgers. 😊
Lehet, hogy eretnek gondolat, de én nem. Hadd tesztelje a piacot, mint anno Jones, aztán értelmesebb áron jöjjön vissza, ha máshol nem kell, vagy tag.Ha a Tied eretnek gondolat, akkor az enyém mi? Én azt mondom, hogy engedjük el Jennings-t természetesen sok szerencsét kívánva neki. Szimpatikus, nagyon jó játékos, viszont nálunk pár éve megkapta a nagy lét (ha jól emlékszem akkor a 3. legtöbbet kereső WR volt), annál többet úgy sem kapna, és szvsz nem engedhetjük meg, hogy egy játékosnak(talán a legmélyebb posztunkon) kiemelkedően nagy pénzt adjunk. Nelson vagy Cobb nagyon sok csapatban lehetne első számú WR, Jones idén szintén bizonyította hogy nem véletlenül ragaszkodott hozzá Rodgers, simán kezdő kaliber. És akkor ott van még Boykin, aki - számunkra - meglepő módon helyet kapott a rosteren, nyilván nem véletlenül, valamint jön még egy draft, ahol szintén lehet majd szemezgetni a középső körökben.
Lesz itt még alapemberekre kellő pénz rendesen. E tekintetben (is) bízom a front office-ban.
szerk.: Mármint Jennings, természetesen. Finley ha nem mutat konzisztens teljesítményt a hátralévő (remélhetőleg nem csak hat) meccseken, trade (bár jelen állás szerint kétlem, hogy lenne komoly partner, aki megadna érte egy 3-4. kört. Ha meg a Northba menne, tuti hogy zúzna ellenünk, YOTTO x-edik évben).Gergőbácsi
Egy szó, mint száz: vitathatatlan érdemeik elismerése mellett én könnyű szívvel megválnék Jenningstől és Drivertől egyaránt.
A YOTTO helyett javasolnám a YOTSTFU-t neki (gyk. Year of the shut the fuck up)Ditka agyvérzésével (még ha jobban is van) nem túl szerencsés viccelődni!
Ha pedig elmenne és ellenünk zúzna, én is agyvérzést kapnék.kobalu91
több mint 12 éve
A YOTTO helyett javasolnám a YOTSTFU-t neki (gyk. Year of the shut the fuck up)Lehet, hogy eretnek gondolat, de én nem. Hadd tesztelje a piacot, mint anno Jones, aztán értelmesebb áron jöjjön vissza, ha máshol nem kell, vagy tag.Finley-t már tavalyelőtt kiraktam volna a francba. Képtelen megjavulni, és elég sok idő volt már rá, hogy változtasson. A pénzét inkább Jenningsnek adnám.kobalu91Finley már megint túl sokat szerepel, szerintem. Mintha sértődöttség és féltékenység érződne:jaaaj de tuskó ez a srác, nem egy eszes gyerek sajnos. ami rosszabb,h rontja a morált.bebop
www.nfl.com/news/story/0ap1000000098452/article/jermichael-finley-aaron-rodgers-and-i-must-reconnect
Ráadásul már hetek óta ugyanaz a téma. Sőt, ezt pont egy viszonylag jó meccse után kellett. Gergőbácsi
Lesz itt még alapemberekre kellő pénz rendesen. E tekintetben (is) bízom a front office-ban.
szerk.: Mármint Jennings, természetesen. Finley ha nem mutat konzisztens teljesítményt a hátralévő (remélhetőleg nem csak hat) meccseken, trade (bár jelen állás szerint kétlem, hogy lenne komoly partner, aki megadna érte egy 3-4. kört. Ha meg a Northba menne, tuti hogy zúzna ellenünk, YOTTO x-edik évben).Gergőbácsi
Ha pedig elmenne és ellenünk zúzna, én is agyvérzést kapnék mint Mike Ditka 😀
több mint 12 éve
Lehet, hogy eretnek gondolat, de én nem. Hadd tesztelje a piacot, mint anno Jones, aztán értelmesebb áron jöjjön vissza, ha máshol nem kell, vagy tag.Finley-t már tavalyelőtt kiraktam volna a francba. Képtelen megjavulni, és elég sok idő volt már rá, hogy változtasson. A pénzét inkább Jenningsnek adnám.kobalu91Finley már megint túl sokat szerepel, szerintem. Mintha sértődöttség és féltékenység érződne:jaaaj de tuskó ez a srác, nem egy eszes gyerek sajnos. ami rosszabb,h rontja a morált.bebop
www.nfl.com/news/story/0ap1000000098452/article/jermichael-finley-aaron-rodgers-and-i-must-reconnect
Ráadásul már hetek óta ugyanaz a téma. Sőt, ezt pont egy viszonylag jó meccse után kellett. Gergőbácsi
szerk.: Mármint Jennings, természetesen. Finley ha nem mutat konzisztens teljesítményt a hátralévő (remélhetőleg nem csak hat) meccseken, trade (bár jelen állás szerint kétlem, hogy lenne komoly partner, aki megadna érte egy 3-4. kört. Ha meg a Northba menne, tuti hogy zúzna ellenünk, YOTTO x-edik évben).
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Finley-t már tavalyelőtt kiraktam volna a francba. Képtelen megjavulni, és elég sok idő volt már rá, hogy változtasson. A pénzét inkább Jenningsnek adnám.Finley már megint túl sokat szerepel, szerintem. Mintha sértődöttség és féltékenység érződne:jaaaj de tuskó ez a srác, nem egy eszes gyerek sajnos. ami rosszabb,h rontja a morált.bebop
több mint 12 éve
Az eredménykövetőben elhangzott kérdésre megszületett a válasz:"OK, coach, have to ask: What's up with the mustache?
The mustache is for prostate cancer awareness for the month of November. A number of our players are participating and I’ve joined in this year. It has reminded me why I don’t normally have a mustache. I had one in my younger days, back in the ’80s, but this is for a good cause. My wife is looking forward to me shaving daily again."
több mint 12 éve
Finley már megint túl sokat szerepel, szerintem. Mintha sértődöttség és féltékenység érződne:jaaaj de tuskó ez a srác, nem egy eszes gyerek sajnos. ami rosszabb,h rontja a morált.
több mint 12 éve
Finley már megint túl sokat szerepel, szerintem. Mintha sértődöttség és féltékenység érződne:Nyugodtan mondhatjuk, hogy érzi, ha nem villant valamit, menni kell az év végén.
Aki akarja, mondja azt, hogy azért ilyen gyenge, mert jobban figyelnek rá a védők, de ez csak részben igaz. Pont azokat a labdákat nem kapja el, amiket szinte kötelező lenne, a kezében van, vagy a melléről pattan el. A lehetetlent meg elkapja...
Az SB nyertes év előtt, illetve az SB évben, amíg egészséges volt, az mutatta, amit tud. Azóta csak árnyéka önmagának. Tavaly eldöcögött, majd jött a hiszti a szerződésért, azóta hol a "kémia", hol a "kapcsolat", de valami mindig hiányzik. Nagyon nincs ott fejben, még az is lehet, hogy neki is jót tenne a váltás.
Ha nem lesz Jennings, akkor nagyon kellene egy jó Finley, főleg jövőre. De nem dumával...
több mint 12 éve
Finley már megint túl sokat szerepel, szerintem. Mintha sértődöttség és féltékenység érződne:Ráadásul már hetek óta ugyanaz a téma. Sőt, ezt pont egy viszonylag jó meccse után kellett.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
gamerkrsajnos nem lepődnék meg, a jövőre egyikük sem lenne a mi játékosunk :/.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
.brk
1 890
csoportelsők vagyunk 😊
több mint 12 éve
Ami még tetszett, az Starks játéka. Nem a YPC, hanem ahogy futott. Nem adta meg magát. Szimpatikus volt Fairley is, hogy nem ba..ta oda a földhöz AR-t az egyik play végén.
több mint 12 éve
végülis Quarless lehetne a kabala, amikor SB-t nyertünk, Ő volt a kezdő TE 😊Quarless, ha felépül, szerintem jó lesz, aztán Crabtree is villantotta, hogy azért ha nagyon kell tud elkapni, DJ is kérdés még, de egy Finley trade-dellehetne hely még egynek. A pénzt meg ahogy már sokan mondták a helyi takszövbe CM3, Raji s majdan Aaron szerződésére félrerakni.GergőbácsiLeginkább Szobival értek egyet. Az O-line a legnagyobb kérdés.Mondjuk ha szóba jönne a vezetőségnél Finley kirakás a csapatból(mint ahogy azt már többen pedzegették itt a fórumon),akkor nagyon kéne egy jó TE.Dzsékob
ILB: Hawk, Bishop, DJ és Jones hadd harcoljanak, ide nem hoznék senkit. Plusz Terrell Manning.
OLB-be a verseny miatt, plusz a D-line-ba valami behemótot Raji mellé, Big Grease jövőbeni utódjaként.
A sec elég jó, középső körből jöhet valaki, szintén a verseny miatt, de safety-ben MD, McMillian és Richardson fejlődni fog, és most sem a leghulladékabbak.
WR sose árt (ahogy egy biztos kezű TE sem), futót majd kukázunk úgyis 😊.
Az én sorrendem: OL, DL, OLB, Sec, WR, TE, RB, MLB.
Ja és Bush lock mint gunner god. Gergőbácsi
több mint 12 éve
Quarless, ha felépül, szerintem jó lesz, aztán Crabtree is villantotta, hogy azért ha nagyon kell tud elkapni, DJ is kérdés még, de egy Finley trade-dellehetne hely még egynek. A pénzt meg ahogy már sokan mondták a helyi takszövbe CM3, Raji s majdan Aaron szerződésére félrerakni.Leginkább Szobival értek egyet. Az O-line a legnagyobb kérdés.Mondjuk ha szóba jönne a vezetőségnél Finley kirakás a csapatból(mint ahogy azt már többen pedzegették itt a fórumon),akkor nagyon kéne egy jó TE.Dzsékob
ILB: Hawk, Bishop, DJ és Jones hadd harcoljanak, ide nem hoznék senkit. Plusz Terrell Manning.
OLB-be a verseny miatt, plusz a D-line-ba valami behemótot Raji mellé, Big Grease jövőbeni utódjaként.
A sec elég jó, középső körből jöhet valaki, szintén a verseny miatt, de safety-ben MD, McMillian és Richardson fejlődni fog, és most sem a leghulladékabbak.
több mint 12 éve
Dzsékob
494
Leginkább Szobival értek egyet. Az O-line a legnagyobb kérdés.Mondjuk ha szóba jönne a vezetőségnél Finley kirakás a csapatból(mint ahogy azt már többen pedzegették itt a fórumon),akkor nagyon kéne egy jó TE.
több mint 12 éve
Leginkább Szobival értek egyet. Az O-line a legnagyobb kérdés.OL, DL, TE, LB, RB, DB
Az én sorrendem: OL, DL, OLB, Sec, WR, TE, RB, MLB.Gergőbácsi
De tőlem trade lehet felfelé, mert vannak tehetségek a csapatban, viszont minőségi OL és DL kéne. Pénz meg nem lesz olyan sok, ha CM és Raji kap szerződést.
Finley tegnap tűrhető volt, de ha nem lesz jobb, cut, vagy Ő, vagy a pénzét
több mint 12 éve
Tavaly is mi utaztunk a Giantshez (alapszakasz), a playoff meccsek is bele számítanak a kiosztásba?
több mint 12 éve
Leginkább Szobival értek egyet. Az O-line a legnagyobb kérdés.ILB: Hawk, Bishop, DJ és Jones hadd harcoljanak, ide nem hoznék senkit. Plusz Terrell Manning.
Ja és Bush lock mint gunner god.
több mint 12 éve
szerintem meg egy első körös ILB is simán kinéz, oké hogy Brad Jones átképezve meg DJ Smith sem rossz, de lényegében mindenki kényszermegoldás. Perry és CM3 adott a két szélen, belülre kellene még Bishop mellé egy tackle-gyár 😊.MarioAnaTerrel Manningre lennék kíváncsi.
több mint 12 éve
Ha van olyan helyzet, hogy Busht pályára kell küldeni, akkor az egyértelműen azt jelenti, hogy a poszt nem elég mély. 😛szerintem a szokásos 2. körös WR pick lesz a drafton, remélhetőleg olyan eredménnyel, mint az eddigiek 😊CB poszt szerintem most kimondottan jó: Williams, Hayward, House, Shields. a Burnett, Jennings McMillian sor sem tűnik rossznak, és ne felejtsük el, hogy mind rettenetesen fiatalok még
első körben viszont sec-be húzunk (persze 1/32-vel más lenne a helyzet 😊 ), Woodson már nem megoldás, CB poszt pedig finoman szólva nem elég mély.brk
szvsz jelenleg az OL lényegesen nagyobb kérdőjelSzobi22
Komolyra fordítva a szót a Hayward-House duó (főleg Hayward, ezúton is üdv Bostonba) kifejezetten jó benyomást kelt. Williams ugyan hajszállal jobb, mint tavaly, de idén is elég harmatos, fényévekre van a SB évben nyújtott teljesítményétől. Shields idén - a sok befújt DPI (láttuk milyenek voltak) ellenére elég megbízható, ha konzisztens tudna maradni, akkor hosszú időre kibérelhetné a helyét kezdőként.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
szerintem meg egy első körös ILB is simán kinéz, oké hogy Brad Jones átképezve meg DJ Smith sem rossz, de lényegében mindenki kényszermegoldás. Perry és CM3 adott a két szélen, belülre kellene még Bishop mellé egy tackle-gyár 😊.
Burrow > Luck valaha is