Green Bay Packers
77 feliratkozó
több mint 15 éve
Hát ez csodálatos volt, nem hittem el, amit látok 😊. Tramonra nem találok szavakat, hihetetlenül teljesít. Rodgerst nem hittem el egyszerűen. Matthews is megkeserítette a védők életét.. Az egész D gyönyörű volt. Persze ez az O-ra is igaz.. Jennings és a többi Wr is nagyon összeszedte magát, félelmeteset játszottak ők is. És jó volt látni, hogy odafigyeltek a futójátékra, még ha tegnap azzal finoman szólva sem domináltunk. Tetszett, hogy erőltették MM-ék, és így nem tudott a D kizárólag passzra átállni.
több mint 15 éve
Minden csapat annyira annyira játszik jól, amennyire hagyják. 😉 Lehet, hogy elcsépelt közhely, de igaz!Tisztában vagyok vele, hogy a PO-ban nem a statok számítanak.Szerintem meg nem ebből a meccsből kell kiindulni.Gratula hozzá! Csak mikor a Pro bowlba jöttek a meghívók Rodgers neve valahogy lemaradt. Matty neve szerepelt a listán. Gondolj bele: végignyomtunk egy szezont Grant és Finley nélkül! Matty mire menne Turner és Gonzo nélkül? Rodgers látjuk mire megy. A statokat, amiket hoztál megsütheted, mert nem érnek semmit.vasza
Ryan még csak 3 éve van a ligában, de 33 meccset nyert meg és számtalan GWD-ot vezetett!mrzmancs
Tegnap/ma nektek jött ki jobban a lépés. Azt sajnálom, hogy nem játszottunk jól, mert jó játékkal kikapni kevésbé bosszantó, mint így.
Grat!mrzmancs
Az viszont maximálisan megsüvegelendő, hogy az eredmény ellenére is nagyon sportszerű volt a mérkőzés, az elejétől a végéig. Pedig nem egy alkalom lett volna odanyomni kicsit. (Pl: Rodgers futott TD-je)
több mint 15 éve
nézem a highlightokat 😊 és a Tramon picksixnél látszik, hogy Hawk nem is figyel a playre, még hátra felé magyaráz.
több mint 15 éve
Tisztában vagyok vele, hogy a PO-ban nem a statok számítanak.Gratula hozzá! Csak mikor a Pro bowlba jöttek a meghívók Rodgers neve valahogy lemaradt. Matty neve szerepelt a listán. Gondolj bele: végignyomtunk egy szezont Grant és Finley nélkül! Matty mire menne Turner és Gonzo nélkül? Rodgers látjuk mire megy. A statokat, amiket hoztál megsütheted, mert nem érnek semmit.vaszaAaron air 3rd Po pro bowl Rodgers!vaszaSzerintem meg nem ebből a meccsből kell kiindulni.
Ryan még csak 3 éve van a ligában, de 33 meccset nyert meg és számtalan GWD-ot vezetett!mrzmancs
Tegnap/ma nektek jött ki jobban a lépés. Azt sajnálom, hogy nem játszottunk jól, mert jó játékkal kikapni kevésbé bosszantó, mint így.
Grat!
GO FALCONS!
több mint 15 éve
Istenem de szép szezon!!!! Most nem szabad lazulni, most először nem underdogként hanem egyértelmű esélyesként kell nyerni, ugyanilyen motiváltan és koncentráltan kell tovább menni. Önbizalmat lehet meríteni ebből a meccsből de csak mértékkel, nem szabad átesni a ló tuloldalára csak azért mert egy Bears/Seattle lesz az ellenfél. Életemben másodszor megcsillant egy halvány szikra arra hogy Super Bowlt játszunk, anniyra jó érzés 😊
több mint 15 éve
Kössz szépen! A többi díj mikorra várható?SIpetyaA legfontosabbat, az Associated Press díjazottjait (sajnos) csak az SB előtt/alatt hozzák nyilvánosságra. :/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Kössz szépen! A többi díj mikorra várható?Még a Ravens-Steelers meccsen mondták, hogy CM3 lett a DPOY az NFC-ben. A többi győztesről tud valaki dobni egy linket?SIpetyaAz NFL 101 Awards osztotta ki ezeket a díjakat.
AFC OPOY: Tom Brady (QB, New England Patriots)
NFC OPOY: Michael Vick (QB, Philadelphia Eagles)
AFC DPOY: Troy Polamalu (SS, Pittsburgh Steelers)
NFC DPOY: Clay Matthews (OLB, Green Bay Packers)
AFC COY: Todd Haley (Kansas City Chiefs)
NFC COY: Mike Smith (Atlanta Falcons)vassadi27
több mint 15 éve
Még a Ravens-Steelers meccsen mondták, hogy CM3 lett a DPOY az NFC-ben. A többi győztesről tud valaki dobni egy linket?SIpetyaAz NFL 101 Awards osztotta ki ezeket a díjakat.
AFC OPOY: Tom Brady (QB, New England Patriots)
NFC OPOY: Michael Vick (QB, Philadelphia Eagles)
AFC DPOY: Troy Polamalu (SS, Pittsburgh Steelers)
NFC DPOY: Clay Matthews (OLB, Green Bay Packers)
AFC COY: Todd Haley (Kansas City Chiefs)
NFC COY: Mike Smith (Atlanta Falcons)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Még a Ravens-Steelers meccsen mondták, hogy CM3 lett a DPOY az NFC-ben. A többi győztesről tud valaki dobni egy linket?
több mint 15 éve
Bejött, amit vártam a meccstől, gratulálok a győzelemhez. 😉 Most már nem lehet, hogy ne jöjjön össze a Bears-Packers konferencia-döntő. (De azért beszúrom ide az "Ez a PO, bármi megtörténhet" klisét. 😊 ) És ha Rodgers tudja tartani ezt a formát, szerintem SB-résztvevők lesztek.
több mint 15 éve
Lehet nem kéne melóba jönni meccsnézés után 😀Sornyomtatóra nyomtatok éppen (ugye mondani sem kell, hogy tegnap reggel óta nem volt alvás) és kicsit bután néztem magam elé, hogy miért van a nyomtatóra írva, hogy Forced Fumble 😊 Aztán rájöttem, hogy az FF az a Form Feed 😀
több mint 15 éve
Nagyon drukkoltam. 😊 Szép és egyértelmű győzelem volt
több mint 15 éve
És ez a csapat majdnem lemaradt a PO-ról?Kveszten lesz a döntő 😛
több mint 15 éve
Szégyenlem magamat . 😕 Fél egy körül elaludtam,pedig ezt a meccset nagyon szerettem volna megnézni.....
Reggel hatkor ébredtem.Első dolgom volt megnézni az eredményt. A meccset majd később ..
Addig is KÖSZÖNJÜK-KÖSZÖNJÜK-KÖSZÖNJÜK...
GO PACKERS------GO
ilaris
több mint 15 éve
Rodgers is leszarja kb a PB-t, ha SB-t játszik a csapat....és ahhoz már csak 1W kell, Matty meg menjen PB-re 😊
több mint 15 éve
Grat a győzelemhez, ez a Tramon gyerek, tuti olyan anyagból van, ami vonzza a labdát. Keveset is droppol, nem is értem miért holmi Jenningseket erőltettek WRbe. 😛 😀.
több mint 15 éve
Gratulálok, Rodgers példátlanul jól játszott, megérdemelten nyertetek, remélem Macik-Sajtfejűek döntő lesz 😊
több mint 15 éve
Gratula hozzá! Csak mikor a Pro bowlba jöttek a meghívók Rodgers neve valahogy lemaradt. Matty neve szerepelt a listán. Gondolj bele: végignyomtunk egy szezont Grant és Finley nélkül! Matty mire menne Turner és Gonzo nélkül? Rodgers látjuk mire megy. A statokat, amiket hoztál megsütheted, mert nem érnek semmit.Szerintem meg nem ebből a meccsből kell kiindulni.Szvsz. már jobb qb.vaszaAaron air 3rd Po pro bowl Rodgers!vasza
több mint 15 éve
Így ahogy mondod, lehet tényleg be volt tervezve, biztos pszichológia okok miatt. 😊Nagyon jó teljesítményt láthattunk ma mind a támadó-, mind a védősortól, talán az ST-nek volt egy gyengébb megmozdulása, de a return TD nem befolyásolta akkora mértékben a meccs végkimenetelét.DODO92A ST nyerte meg a meccset, azzal a visszaengedett TD-vel! Zseniális húzás volt Slocumtól! 😊Sanco
több mint 15 éve
Nagyon jó teljesítményt láthattunk ma mind a támadó-, mind a védősortól, talán az ST-nek volt egy gyengébb megmozdulása, de a return TD nem befolyásolta akkora mértékben a meccs végkimenetelét.DODO92A ST nyerte meg a meccset, azzal a visszaengedett TD-vel! Zseniális húzás volt Slocumtól! 😊
több mint 15 éve
Szerintem meg nem ebből a meccsből kell kiindulni.Aaron air 3rd Po pro bowl Rodgers!vaszaDe Rodgerst ez hajtja... Ettől lesz ő jobb QB szvsz. 😀Szvsz. már jobb qb.vasza
Az év elején egy Rich Eisen podcastban elég sokat beszél erről, egészen a high school évektől ez kísérte őt.kobalu91
Ryan még csak 3 éve van a ligában, de 33 meccset nyert meg és számtalan GWD-ot vezetett!
GO FALCONS!
több mint 15 éve
Aaron air 3rd Po pro bowl Rodgers!Szvsz. már jobb qb.vaszaRodgerssel szemben iszonyat kritikus mindenki ellenben Ryant mindenhol istenítik. Én sem bántásból írom de Ryant már a draft óta aranygyereknek állítják be míg Rodgerst a draft óta kritizálják mindennel ahogy azt fentebb már leírta Gergőbácsi is. Egyikük képességét sem vitatom de Rodgersnek 10szer annyi dologgal kellet megküzdenie mint Ryannek.JayBDe Rodgerst ez hajtja... Ettől lesz ő jobb QB szvsz. 😀
Az év elején egy Rich Eisen podcastban elég sokat beszél erről, egészen a high school évektől ez kísérte őt.kobalu91
több mint 15 éve
Gratulálok!Eszméletlen jól játszott a csapat...a Falcons meg kitudja mikor volt ennyire peches... 😕
Jók voltatok ma este!
GO FALCONS!
több mint 15 éve
Szóhoz se jutok 😀 Gyönyörű meccsel ajándékoztak meg minket a fiúk! Az elkapók kitettek magukért, kevés volt a drop, Jennings jóvátette a korai hibáját! Védelem hozta a formáját, fantasztikus!
több mint 15 éve
fantasztikus 😊 Főcsoportdöntő 😊 whá de jó érzés 😊