Green Bay Packers

77 feliratkozó

több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Hát ez csodálatos volt, nem hittem el, amit látok 😊. Tramonra nem találok szavakat, hihetetlenül teljesít. Rodgerst nem hittem el egyszerűen. Matthews is megkeserítette a védők életét.. Az egész D gyönyörű volt. Persze ez az O-ra is igaz.. Jennings és a többi Wr is nagyon összeszedte magát, félelmeteset játszottak ők is.
És jó volt látni, hogy odafigyeltek a futójátékra, még ha tegnap azzal finoman szólva sem domináltunk. Tetszett, hogy erőltették MM-ék, és így nem tudott a D kizárólag passzra átállni.

több mint 15 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Szerintem meg nem ebből a meccsből kell kiindulni.
Ryan még csak 3 éve van a ligában, de 33 meccset nyert meg és számtalan GWD-ot vezetett!mrzmancs
Gratula hozzá! Csak mikor a Pro bowlba jöttek a meghívók Rodgers neve valahogy lemaradt. Matty neve szerepelt a listán. Gondolj bele: végignyomtunk egy szezont Grant és Finley nélkül! Matty mire menne Turner és Gonzo nélkül? Rodgers látjuk mire megy. A statokat, amiket hoztál megsütheted, mert nem érnek semmit.vasza
Tisztában vagyok vele, hogy a PO-ban nem a statok számítanak.
Tegnap/ma nektek jött ki jobban a lépés. Azt sajnálom, hogy nem játszottunk jól, mert jó játékkal kikapni kevésbé bosszantó, mint így.
Grat!mrzmancs
Minden csapat annyira annyira játszik jól, amennyire hagyják. 😉 Lehet, hogy elcsépelt közhely, de igaz!
Az viszont maximálisan megsüvegelendő, hogy az eredmény ellenére is nagyon sportszerű volt a mérkőzés, az elejétől a végéig. Pedig nem egy alkalom lett volna odanyomni kicsit. (Pl: Rodgers futott TD-je)
több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 766 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nézem a highlightokat 😊 és a Tramon picksixnél látszik, hogy Hawk nem is figyel a playre, még hátra felé magyaráz.

több mint 15 éve
csizizoli Atlanta Falcons 94 — Falcons fan
Aaron air 3rd Po pro bowl Rodgers!vasza
Ryan még csak 3 éve van a ligában, de 33 meccset nyert meg és számtalan GWD-ot vezetett!mrzmancs
Gratula hozzá! Csak mikor a Pro bowlba jöttek a meghívók Rodgers neve valahogy lemaradt. Matty neve szerepelt a listán. Gondolj bele: végignyomtunk egy szezont Grant és Finley nélkül! Matty mire menne Turner és Gonzo nélkül? Rodgers látjuk mire megy. A statokat, amiket hoztál megsütheted, mert nem érnek semmit.vasza
Tisztában vagyok vele, hogy a PO-ban nem a statok számítanak.
Tegnap/ma nektek jött ki jobban a lépés. Azt sajnálom, hogy nem játszottunk jól, mert jó játékkal kikapni kevésbé bosszantó, mint így.
Grat!

GO FALCONS!
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 882
Istenem de szép szezon!!!! Most nem szabad lazulni, most először nem underdogként hanem egyértelmű esélyesként kell nyerni, ugyanilyen motiváltan és koncentráltan kell tovább menni. Önbizalmat lehet meríteni ebből a meccsből de csak mértékkel, nem szabad átesni a ló tuloldalára csak azért mert egy Bears/Seattle lesz az ellenfél. Életemben másodszor megcsillant egy halvány szikra arra hogy Super Bowlt játszunk, anniyra jó érzés 😊
több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 810
Kössz szépen! A többi díj mikorra várható?SIpetya
A legfontosabbat, az Associated Press díjazottjait (sajnos) csak az SB előtt/alatt hozzák nyilvánosságra. :/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Még a Ravens-Steelers meccsen mondták, hogy CM3 lett a DPOY az NFC-ben. A többi győztesről tud valaki dobni egy linket?SIpetya
Az NFL 101 Awards osztotta ki ezeket a díjakat.

AFC OPOY: Tom Brady (QB, New England Patriots)
NFC OPOY: Michael Vick (QB, Philadelphia Eagles)
AFC DPOY: Troy Polamalu (SS, Pittsburgh Steelers)
NFC DPOY: Clay Matthews (OLB, Green Bay Packers)
AFC COY: Todd Haley (Kansas City Chiefs)
NFC COY: Mike Smith (Atlanta Falcons)vassadi27
Kössz szépen! A többi díj mikorra várható?
több mint 15 éve
Még a Ravens-Steelers meccsen mondták, hogy CM3 lett a DPOY az NFC-ben. A többi győztesről tud valaki dobni egy linket?SIpetya
Az NFL 101 Awards osztotta ki ezeket a díjakat.

AFC OPOY: Tom Brady (QB, New England Patriots)
NFC OPOY: Michael Vick (QB, Philadelphia Eagles)
AFC DPOY: Troy Polamalu (SS, Pittsburgh Steelers)
NFC DPOY: Clay Matthews (OLB, Green Bay Packers)
AFC COY: Todd Haley (Kansas City Chiefs)
NFC COY: Mike Smith (Atlanta Falcons)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Még a Ravens-Steelers meccsen mondták, hogy CM3 lett a DPOY az NFC-ben. A többi győztesről tud valaki dobni egy linket?
több mint 15 éve
Bejött, amit vártam a meccstől, gratulálok a győzelemhez. 😉 Most már nem lehet, hogy ne jöjjön össze a Bears-Packers konferencia-döntő. (De azért beszúrom ide az "Ez a PO, bármi megtörténhet" klisét. 😊 ) És ha Rodgers tudja tartani ezt a formát, szerintem SB-résztvevők lesztek.
több mint 15 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Lehet nem kéne melóba jönni meccsnézés után 😀
Sornyomtatóra nyomtatok éppen (ugye mondani sem kell, hogy tegnap reggel óta nem volt alvás) és kicsit bután néztem magam elé, hogy miért van a nyomtatóra írva, hogy Forced Fumble 😊 Aztán rájöttem, hogy az FF az a Form Feed 😀
több mint 15 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Nagyon drukkoltam. 😊 Szép és egyértelmű győzelem volt
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
És ez a csapat majdnem lemaradt a PO-ról?
Kveszten lesz a döntő 😛
több mint 15 éve
ilaris Green Bay Packers 215
Szégyenlem magamat . 😕
Fél egy körül elaludtam,pedig ezt a meccset nagyon szerettem volna megnézni.....
Reggel hatkor ébredtem.Első dolgom volt megnézni az eredményt. A meccset majd később ..
Addig is KÖSZÖNJÜK-KÖSZÖNJÜK-KÖSZÖNJÜK...

GO PACKERS------GO
ilaris

több mint 15 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Rodgers is leszarja kb a PB-t, ha SB-t játszik a csapat....és ahhoz már csak 1W kell, Matty meg menjen PB-re 😊

több mint 15 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Grat a győzelemhez, ez a Tramon gyerek, tuti olyan anyagból van, ami vonzza a labdát. Keveset is droppol, nem is értem miért holmi Jenningseket erőltettek WRbe. 😛 😀.
több mint 15 éve
Gabez Chicago Bears 84
Gratulálok, Rodgers példátlanul jól játszott, megérdemelten nyertetek, remélem Macik-Sajtfejűek döntő lesz 😊
több mint 15 éve
vasza Green Bay Packers 59
Szvsz. már jobb qb.vasza
Gratula hozzá! Csak mikor a Pro bowlba jöttek a meghívók Rodgers neve valahogy lemaradt. Matty neve szerepelt a listán. Gondolj bele: végignyomtunk egy szezont Grant és Finley nélkül! Matty mire menne Turner és Gonzo nélkül? Rodgers látjuk mire megy. A statokat, amiket hoztál megsütheted, mert nem érnek semmit.
több mint 15 éve
DODO92 Green Bay Packers 185 — Packers fan
Nagyon jó teljesítményt láthattunk ma mind a támadó-, mind a védősortól, talán az ST-nek volt egy gyengébb megmozdulása, de a return TD nem befolyásolta akkora mértékben a meccs végkimenetelét.DODO92
A ST nyerte meg a meccset, azzal a visszaengedett TD-vel! Zseniális húzás volt Slocumtól! 😊Sanco
Így ahogy mondod, lehet tényleg be volt tervezve, biztos pszichológia okok miatt. 😊
több mint 15 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Nagyon jó teljesítményt láthattunk ma mind a támadó-, mind a védősortól, talán az ST-nek volt egy gyengébb megmozdulása, de a return TD nem befolyásolta akkora mértékben a meccs végkimenetelét.DODO92
A ST nyerte meg a meccset, azzal a visszaengedett TD-vel! Zseniális húzás volt Slocumtól! 😊
több mint 15 éve
De Rodgerst ez hajtja... Ettől lesz ő jobb QB szvsz. 😀
Az év elején egy Rich Eisen podcastban elég sokat beszél erről, egészen a high school évektől ez kísérte őt.kobalu91
Szvsz. már jobb qb.vasza
Ryan még csak 3 éve van a ligában, de 33 meccset nyert meg és számtalan GWD-ot vezetett!

GO FALCONS!
több mint 15 éve
vasza Green Bay Packers 59
Rodgerssel szemben iszonyat kritikus mindenki ellenben Ryant mindenhol istenítik. Én sem bántásból írom de Ryant már a draft óta aranygyereknek állítják be míg Rodgerst a draft óta kritizálják mindennel ahogy azt fentebb már leírta Gergőbácsi is. Egyikük képességét sem vitatom de Rodgersnek 10szer annyi dologgal kellet megküzdenie mint Ryannek.JayB
De Rodgerst ez hajtja... Ettől lesz ő jobb QB szvsz. 😀
Az év elején egy Rich Eisen podcastban elég sokat beszél erről, egészen a high school évektől ez kísérte őt.kobalu91
Szvsz. már jobb qb.vasza
Aaron air 3rd Po pro bowl Rodgers!
több mint 15 éve
Gratulálok!
Eszméletlen jól játszott a csapat...a Falcons meg kitudja mikor volt ennyire peches... 😕
Jók voltatok ma este!

GO FALCONS!
több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 766 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Szóhoz se jutok 😀 Gyönyörű meccsel ajándékoztak meg minket a fiúk! Az elkapók kitettek magukért, kevés volt a drop, Jennings jóvátette a korai hibáját! Védelem hozta a formáját, fantasztikus!

több mint 15 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
fantasztikus 😊 Főcsoportdöntő 😊 whá de jó érzés 😊