NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
5
4
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Kinti oldalakon azt pedzegetik hogy létrejöhet egy Hawk-Lynch trade. Hawk egyetlen snapet sem töltött pályán múlthéten és gyakorlatilag trade blockon van. Nekem tetszene ha létrejönne az ex California backfield 😊 Thompson állítólag őt akarta húzni Justin Harrell helyett de elvitték így jött második körben Jackson.
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Egyes források szerint Willie Parker is szóban forgott, isten tudja miért nem őt hoztuk. Ja meg Robert Francoist kivágtuk PS-ből, egyelőre nemjött senki helyette.JayBÚjra telljes a PS, Josh Gordy rookie CB érkezett, a Central Michiganre járt, a Jacksonville cutolta a TC végén.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát Grant nagyon hiányozni fog.Borzasztóan sajnálom 😕 sajnos ez is vele jár...
több mint 14 éve
Ennyit találtam:Nance is considered a tough runner inside. At his pro day in March, he ran the 40-yard dash in 4.63 seconds, registered a 33-inch vertical jump, 9 feet 6 inches in the broad jump and 19 reps in the bench press. He was not drafted, and the Falcons signed him as free agent.
Nance was the leading rusher for two straight years at Arizona State and as a senior rushed for 795 yards and six touchdowns, earning honorable mention All-Pac-10 honors.
At Trinity High School, he was one of only two players in Texas 5A football history (the other was current Cincinnati Bengals running back Cedric Benson) to rush for more than 3,000 yards in a season. He had 3,173 yards and 41 touchdowns.
Itt egy kb. 30 yardos futása 7:04-nél:
http://www.youtube.com/watch?v=UiQeHMJyKW0
Egy másik futás, a Stanford ellen, 0:35-nél
http://www.youtube.com/watch?v=W7ZIUmzpYXc
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Egyes források szerint Willie Parker is szóban forgott, isten tudja miért nem őt hoztuk. Ja meg Robert Francoist kivágtuk PS-ből, egyelőre nemjött senki helyette.
több mint 14 éve
Sajnálom én is nagyon, nagy érvágás, főleg hogy Jackson elég sérüléken yvolt eddig. Hátha majd most megmutatja.Most tweetelte Grant:Sajnálom nagyon. Nem az a tipikus sztárfutó de amit rábíznak azt biztosan végrehajtja, ilyen passzjáték mellé pontosan egy Ryan Grant kellet a kőkemény és labdabiztos stílusával. Jackson táncikálósabb ami szerintem nekünk kevésbé kedvez, Grant nyílegyenesen megtámadta a lyukat és seggrefejelt mindenkit, soha nem állították meg minuszban, 1-2 yardot mindig hozott. Tudom hogy nem a legnépszerrűbb packer errefelé de én sose értettem miért 😛JayB
Guess everyone has heard the news..frustrating, disappointing, all the normal emotions..there was a chance with surgery that I come back...
This season but I would miss too many weeks and put the team in a bind roster wise..kobalu91
Amúgy igazad van, ebbe a csapatba szinte tökéletesen azt a futójátékot hozta, ami szükséges.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Most tweetelte Grant:Sajnálom nagyon. Nem az a tipikus sztárfutó de amit rábíznak azt biztosan végrehajtja, ilyen passzjáték mellé pontosan egy Ryan Grant kellet a kőkemény és labdabiztos stílusával. Jackson táncikálósabb ami szerintem nekünk kevésbé kedvez, Grant nyílegyenesen megtámadta a lyukat és seggrefejelt mindenkit, soha nem állították meg minuszban, 1-2 yardot mindig hozott. Tudom hogy nem a legnépszerrűbb packer errefelé de én sose értettem miért 😛
Guess everyone has heard the news..frustrating, disappointing, all the normal emotions..there was a chance with surgery that I come back...
This season but I would miss too many weeks and put the team in a bind roster wise..kobalu91
több mint 14 éve
Most tweetelte Grant:Guess everyone has heard the news..frustrating, disappointing, all the normal emotions..there was a chance with surgery that I come back...
This season but I would miss too many weeks and put the team in a bind roster wise..
több mint 14 éve
JéBé
7 034
21 carry 51 yard az valóban kiemelkedő 😛east west shrine game résztvevő volt.Dimitri Nance jön a Falcons PS-ből, UDFA az Arizona State-ről.JayBtavaly is néztem az NCAA-t rendszeresen ,de nem is hallottam még a nevéről...Hurka
nem voltak tőle elragadtatva.
de a preszezonban jól mozgott, láttam kétszer.Höri
több mint 14 éve
east west shrine game résztvevő volt.tavaly is néztem az NCAA-t rendszeresen ,de nem is hallottam még a nevéről...Hurkaóó basszus, akkor B-Jacknek kell megoldania mindent, és Starksra is nagyobb feladat hárulDimitri Nance jön a Falcons PS-ből, UDFA az Arizona State-ről.JayB
akkor godnolom felhozzuk James Johnsont a PS-ből vagy nem tomHurka
nem voltak tőle elragadtatva.
de a preszezonban jól mozgott, láttam kétszer.
több mint 14 éve
tavaly is néztem az NCAA-t rendszeresen ,de nem is hallottam még a nevéről...Dimitri Nance jön a Falcons PS-ből, UDFA az Arizona State-ről.JayBnem tudtam mi jöhet még ezen a szuper héten :/,...gamerkróó basszus, akkor B-Jacknek kell megoldania mindent, és Starksra is nagyobb feladat hárul
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Dimitri Nance jön a Falcons PS-ből, UDFA az Arizona State-ről.óó basszus, akkor B-Jacknek kell megoldania mindent, és Starksra is nagyobb feladat hárulbréking nyúz: out for seasonnem tudtam mi jöhet még ezen a szuper héten :/,...gamerkr
nfl.comon olvastamkonqueror
több mint 14 éve
Szerintem sok változás nem lesz a gameplan-ban. Eddig is Rodgers nyitott utat a passzaival a futásnak, nem pedig fordítva. Így legalább megtudhatjuk, hogy mit tud Jackson valójában.Basszus!így pont hogy nem fog, Grant nem tudja levenni a terhet a válláról, -> túl sokat kell passzolni, és kevesebb TD is születhet.kobalu91
Közben tették ki az oldalra a hírt, miközben kérdeztem. Szép lesz az évünk.
De hogy egy kicsit pozitívak legyünk, nézhetjük így is: Áron legalább a mennyekbe emelkedhet...Toomy
óó basszus, akkor B-Jacknek kell megoldania mindent, és Starksra is nagyobb feladat hárulRemélem a 7.hétre egészséges lesz Starks. Nagyon nagy segítség lehet ha végigbírja a szezont.
több mint 14 éve
óó basszus, akkor B-Jacknek kell megoldania mindent, és Starksra is nagyobb feladat hárulnem tudtam mi jöhet még ezen a szuper héten :/,...gamerkrNehogymár ilyen komoly legyen Grant sérülése 😕 Hatalmas érvágás.JayBbréking nyúz: out for season
akkor godnolom felhozzuk James Johnsont a PS-ből vagy nem tom
több mint 14 éve
így pont hogy nem fog, Grant nem tudja levenni a terhet a válláról, -> túl sokat kell passzolni, és kevesebb TD is születhet.Basszus!Akkor inkább így fogalmaznék: igen-igen meggyőző, mert amikor Áronnál a labda, mindig ott van a levegőben, hogy valami bazi nagyot fognak alkotni a srácok.Out for season
Persze. A statisztikában az a két interception nem az állításomat támasztja alá, de... Ez pont olyan, mint a védelemben Matthews. Lehet, hogy nem ér oda mindig, de tudod mire képes és mindig ott lóg a levegőben, hogy nagyot fog alkotni a következő play-ben.
Egyébként tudtok valamit Grant-ről?Toomy
Állítólag már rá is mozdultunk Dimitri Nance RB-re aki a Falcons PS-ben tevékenykedik.. 😐JayB
De hogy egy kicsit pozitívak legyünk, nézhetjük így is: Áron legalább a mennyekbe emelkedhet...Toomy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Basszus!Out for seasonde hülye vagyokAkkor inkább így fogalmaznék: igen-igen meggyőző, mert amikor Áronnál a labda, mindig ott van a levegőben, hogy valami bazi nagyot fognak alkotni a srácok.
Toomy: passzjátékunk zseniális? igen, az, de ezt nem annyira ezen a meccsen mutatta meg RodgersHurka
Persze. A statisztikában az a két interception nem az állításomat támasztja alá, de... Ez pont olyan, mint a védelemben Matthews. Lehet, hogy nem ér oda mindig, de tudod mire képes és mindig ott lóg a levegőben, hogy nagyot fog alkotni a következő play-ben.
Állítólag már rá is mozdultunk Dimitri Nance RB-re aki a Falcons PS-ben tevékenykedik.. 😐JayB
De hogy egy kicsit pozitívak legyünk, nézhetjük így is: Áron legalább a mennyekbe emelkedhet...
több mint 14 éve
nem tudtam mi jöhet még ezen a szuper héten :/,...Nehogymár ilyen komoly legyen Grant sérülése 😕 Hatalmas érvágás.JayBbréking nyúz: out for season
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Out for seasonAkkor inkább így fogalmaznék: igen-igen meggyőző, mert amikor Áronnál a labda, mindig ott van a levegőben, hogy valami bazi nagyot fognak alkotni a srácok.Underwood sérült volt, ha nem lett volna az biztos ő játszik ott és nem Shield, rossz volt nézni a visszajátszástKGBde hülye vagyok
Toomy: passzjátékunk zseniális? igen, az, de ezt nem annyira ezen a meccsen mutatta meg RodgersHurka
Állítólag már rá is mozdultunk Dimitri Nance RB-re aki a Falcons PS-ben tevékenykedik.. 😐
több mint 14 éve
Nehogymár ilyen komoly legyen Grant sérülése 😕 Hatalmas érvágás.JayBbréking nyúz: out for season
nfl.comon olvastam
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Akkor inkább így fogalmaznék: igen-igen meggyőző, mert amikor Áronnál a labda, mindig ott van a levegőben, hogy valami bazi nagyot fognak alkotni a srácok.de hülye vagyokde azok meg annyira kilátástalan passzok voltak, hogy esélye sem volt elkapni azokat, szal sokkal többet kellett volan használni Finleyt, ezt továbbra is tartomUnderwood sérült volt, ha nem lett volna az biztos ő játszik ott és nem Shield, rossz volt nézni a visszajátszástKGB
jövő héten könnyebb meccs, a lényeg, hogy meglett a tegnapi. Maclin sajna nagyon megszopatta Shieldset a TD-nél, nem értem, hogy akkor miért nem Underwoodot tették oda, aki már tavaly is bizonyítottHurka
Egyébként tudtok valamit Grant-ről?
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Nehogymár ilyen komoly legyen Grant sérülése 😕 Hatalmas érvágás.
több mint 14 éve
Egy Harrellel kapcsolatos szurkolói vélemény részlete. Érdekes.Le a kalappal Harrell előtt! Tényleg. De mindettől függetlenül bust, csak erről nem ő tehet, hanem aki 16.-nak draftolta.
"Call him a bust if you will..."Gergőbácsi
több mint 14 éve
FoxSports.com's Jay Glazer reports Ryan Grant is done for the season with severe ankle and leg injuries.SzegecsSchefter csak 10-12 hetet ír
több mint 14 éve
FoxSports.com's Jay Glazer reports Ryan Grant is done for the season with severe ankle and leg injuries.
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
KGB
79
James Starksnak örülnék, de ő PUPos, 7.hétnél előbb nem jöhet. Nem tudom miért nem tartottuk meg Lumpkint, sztem jól nyomta prebenJustin Harrell---> IRNagyon sajnálom szerencsétlent... Lehet hogy vmikor aktívvá teszik James Johnsont, ha netán Grant sérülése nem javul?Gergőbácsi
Jairus Wynn került fel a helyére.
Annyira szerencsétlen ez az ember, Crosby 49 yardos field goaljánál sikerült elszakítania az ACL-jét...
Grant biztosan kihagyja a Bills meccset.JayB