NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
Én csak a második félidőt néztem, de ennyi buta szabálytalansággal nem lehet meccset nyerni. Barnett INT-jénél, az sajnos egy rookie mistake volt Zombótól, mert mindenáron sacket akart csinálni, de remélem ebből tanul és figyál rá, hogy nem szabálytalankodik ütközés közben. A második esetben ha Burnett nem szabálytalankodik, akkor lehet elkapás lett volna belőle, bár Collins nagyon szépen érkezett. Plussz volt az elejtett INT, azt nem tudom ki csinálta, de azt illett volna elkapni. Most ez egy olyan meccs volt, ahol nagyon sok amatőr hibát csinált a csapat, de remélem, ez idén már nem fog előfordulni.
több mint 14 éve
Ez kicsit erős😊A döntések 90%-a helyes volt...de ez nem krikett,nem kell ostobaságokat csinálni,és akkor nincs miért zászlót dobálni...abszolut magának köszönheti ezt a a Packers,egyértelmű volt h sokkal jobb csapat mint mi...de ennyi hiba nem fér bele.Furcsa, hogy még soha annyi büntetést nem kaptunk a csapat történelme során, mint ma.Született idén pár furcsa döntés a Bears javára.
Furcsa volt visszanézni ahogy levédekezték Matthews-t, és ott soha egy holdingot sem fújtak.
Furcsa, hogy elvettek tőlünk egy szabályos TD-t holding miatt, holott egyáltalán nem volt az.
Toomy
Nyílván valakinek érdeke,hogy idén jó legyen a Bears.
Persze ez csak tuti összeesküvéselmélet.
Meg az is,hogy Favre-ot túlságosan tisztelik a bírók.Bazzani
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Furcsa, hogy még soha annyi büntetést nem kaptunk a csapat történelme során, mint ma.Született idén pár furcsa döntés a Bears javára.
Furcsa volt visszanézni ahogy levédekezték Matthews-t, és ott soha egy holdingot sem fújtak.
Furcsa, hogy elvettek tőlünk egy szabályos TD-t holding miatt, holott egyáltalán nem volt az.
Toomy
Nyílván valakinek érdeke,hogy idén jó legyen a Bears.
Persze ez csak tuti összeesküvéselmélet.
Meg az is,hogy Favre-ot túlságosan tisztelik a bírók.
több mint 14 éve
Önmagunkat vertük meg, s bár nem volt az a rettegett Bears offense, az érdem kijár nekik, éltek az általunk adott lehetőségekkel. Gratula nekik.Remélhetőleg olyan jó hatással lesz mint tavaly a Tampa mecs...
Ennyi büntit, pffff
Egy pozitívum azért talán akad - az O messze nincs még a topon, egyelőre. Így is versenyképesek vagyunk. Jó lesz majd, amikor klikkel minden támadásban.
Remélem hogy mindenki a csapat táján jól magába néz.
Úgy érzem, ez a vereség jókor jött, hasznára válik majd a csapatnak.Gergőbácsi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most újból megnéztem, hogy kikkel fogunk eztán játszani és: nagyon jó lett volna ha hozzuk ezt a meccset. Csak nehéz mérkőzéseink jönnek ezek után. Ha azokat tudjuk hozni és rájátszásba kerülünk, akkor tényleg a liga egyik legerősebb csapata vagyunk.
De félek. Nagyon félek...
több mint 14 éve
Egy dolog biztos. A következő meccstől el kell venni McCarthytól a piros zászlót!!! Eddig csak nevettünk a challengein, de a mostani nagyon sokba került. 2 perccel a vége előtt, egyenlő állásnál bedobni egy ilyen egyértelmű esetnél és ezáltal lemondani egy időkérésről, iszonyú nagy hiba. (nagyon finom voltam)Naná hogy el kell(ene) venni... nemcsak hogy immáron nem tudom hanyadszor még véleményesnek sem mondható challengei vannak, de ezen a meccsen olyan érzésem volt, hogy valahogy az irányítás kicsúszik a kezéből, szinte megnyertnek vette a meccset, amikor meg kellett, tanácstalan volt. Legalábbis ez tükröződött. Ezzel együtt nem bántom, jó edző, de ő is tud (naná) fejlődni.
Sanco
Ezen a héten ő Mike McChallenge, a Green Bay Penalties HC-ja.... 😕
Egyébiránt szegény Jones, a Bears a mumusa.... Amúgy ahogy reggel is írtam, alapból jobb O-t várok, ami már így is nagyon jó, és egyetértek a többséggel, normális futás mellett támadóorgia lenne azt hiszem.
A D szerintem nagyon jó így az első három meccs alapján. Jó a nyomás, a LB sor is, a sec meg amilyen tapasztalatlan egy részük, örüljünk hogy ennyire jók. Tényleg, kíváncsi lennék, az összes defensive snapben hány első és másodéves játékos játszott eddig?
A lényeg: bízom a srácokban, hogy a lehető legjobban leszűrik a tanulságokat, a legkeményebben felkészülnek a Lions ellen, mert keménynek néz ki. Még az az eshetőség is benne van a pakliban... de nem írok inkább semmit. csak annyit: nyerni kell.
Ez az NFC North, legalábbis most már a Bears-Lions párossal is, nem a tavalyi, kettészakadt csoport. Lehet, hogy ez valamiképp még hasznunkra lesz.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Még mindig a mérkőzés hatása alatt vagyok.Persze. Vesztes csapat mindig elégedetlen, és magyarázkodik, de...
Furcsa, hogy még soha annyi büntetést nem kaptunk a csapat történelme során, mint ma.
De iszonyatosan jó volt a mérkőzés!
Ezért szeretem az amerikai focit!!! 😊
több mint 14 éve
na, mostanra sikerült lehiggadnom annyira, hogy gépközelbe merjek jönni 😛. igazából a meccs közben egy szó járt a fejemben: amatőrizmus. a büntetések, az, hogy Jones a belső kezében viszi a kib*szott labdát, és még sorolhatnám. viszont abban igazat adok nektek, hogy pozitívum, hogy ennyi hibával is meccsben tudtunk maradni. sajnos ez ennyire volt elég, remélhetőleg összeszedi magát a csapat ezek után. a futásnál meg nem egyértelmű nekem, hogy Jacksonban van a hiba, még úgy sem, hogy Kuhnnak meg megy. megvolt a vereség, legalább mostantól ez a teher nem nyomja a srácokat 😀
több mint 14 éve
Amúgy ha nem sérül meg és ő van bent Quarless helyett, akkor van plusz 6-7 pontom fantasyban! 😛akkor Rodgers nem fut TD-t 😊KGBszerk.: remélem Finley-nek semmi baja.gamerkrA végén visszajött. Amúgy ha nem sérül meg és ő van bent Quarless helyett...Sanco
több mint 14 éve
KGB
79
akkor Rodgers nem fut TD-t 😊szerk.: remélem Finley-nek semmi baja.gamerkrA végén visszajött. Amúgy ha nem sérül meg és ő van bent Quarless helyett...Sanco
több mint 14 éve
szerk.: remélem Finley-nek semmi baja.gamerkrA végén visszajött. Amúgy ha nem sérül meg és ő van bent Quarless helyett...
több mint 14 éve
KGB
79
Bears ellen eddig nem nagyon lehetett futni, passz meg mentÖnmagunkat vertük meg, s bár nem volt az a rettegett Bears offense, az érdem kijár nekik, éltek az általunk adott lehetőségekkel. Gratula nekik.Azért nem ártana futni sem.
Ennyi büntit, pffff
Egy pozitívum azért talán akad - az O messze nincs még a topon, egyelőre. Így is versenyképesek vagyunk. Jó lesz majd, amikor klikkel minden támadásban.
Nem tudom sírjak vagy nevessek, hogy Kuhn jobb, mint Jackson.LN
több mint 14 éve
James Jones-t is meg akartam említeni Sanconak, hogy milyen jól küzdött és szépek voltak a lefordulásai, erre megint fumble 😀KGBÉpp nekem? Szidtam, vagy dicsértem Jonest? 😊
Egy dolog biztos. A következő meccstől el kell venni McCarthytól a piros zászlót!!! Eddig csak nevettünk a challengein, de a mostani nagyon sokba került. 2 perccel a vége előtt, egyenlő állásnál bedobni egy ilyen egyértelmű esetnél és ezáltal lemondani egy időkérésről, iszonyú nagy hiba. (nagyon finom voltam)
Finley TD-je ugyanannyira volt szabályos, mint Hester-é. Tauscher holdingja még talán kisebb is volt, mint amekkorát Martin ellen követtek el.
A fal jobb oldala amúgy nagyon gyengén muzsikált, kivált Tauscher.
Az elmúlt két meccs alapján az is kiderült, hogy Jackson nem megoldás, sajnos futásunk továbbra sincs. Nagyon várom már Starks-t!
több mint 14 éve
Önmagunkat vertük meg, s bár nem volt az a rettegett Bears offense, az érdem kijár nekik, éltek az általunk adott lehetőségekkel. Gratula nekik.Azért nem ártana futni sem.
Ennyi büntit, pffff
Nem tudom sírjak vagy nevessek, hogy Kuhn jobb, mint Jackson.
több mint 14 éve
Na igen, ennyi büntetést nem engedhetünk meg magunknak! Amikor Crosby jött fel a pályára, és Ricsi mondta, hogy eddig hibátlan, már fogtam a fejemet.. Hát erről ennyit. A sok-sok holding Peppersen, false start nem fért bele. Áron viszont beleadott mindent, talán az IG nem hiányzott volna. És igen, hát a Finley TD....szerk.: remélem Finley-nek semmi baja.
több mint 14 éve
KGB
79
támadófal valami botrányos...Burnett is mi a faszt csinált a végén?
Finley TD-je erősen megadható volt, ki is kaptunk miatta
Masthay punt félidő előtt, Bears TD-t megelőzően vészesen szar volt, de azt legalább megtudtuk állítani, nem úgy mint mikor átrúgta a pályát.
2 percel félidő előtt még simámnak nézett ki, jól el baszarintottuk 😕
James Jones-t is meg akartam említeni Sanconak, hogy milyen jól küzdött és szépek voltak a lefordulásai, erre megint fumble 😀
több mint 14 éve
Önmagunkat vertük meg, s bár nem volt az a rettegett Bears offense, az érdem kijár nekik, éltek az általunk adott lehetőségekkel. Gratula nekik.Csak a büntetésekkel vertétek meg magatokat.A végén duplán is....Nyugi nem lesz ez mindig így. 😉
Ennyi büntit, pffff
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Önmagunkat vertük meg, s bár nem volt az a rettegett Bears offense, az érdem kijár nekik, éltek az általunk adott lehetőségekkel. Gratula nekik.Ennyi büntit, pffff
Úgy érzem, ez a vereség jókor jött, hasznára válik majd a csapatnak.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
a mostani szinvonalnál be kell látni hogy jobb, élvezhetőbb az amerikai sajnos...Most is magyarral van kiírva basszusanferneeigengamerkrnem, magyarral 😛 (legalábbis múlt héten úgy nyomták)Szobi22
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
azzal lesz tuti, csak nem tudok olvasni :/Most is magyarral van kiírva basszusanferneeigengamerkrnem, magyarral 😛 (legalábbis múlt héten úgy nyomták)Szobi22
több mint 14 éve
Most is magyarral van kiírva basszusnem, magyarral 😛 (legalábbis múlt héten úgy nyomták)Szobi22Amúgy eredeti kommentárral nyomja a sporttv a MNF-okat?Gergőbácsiigengamerkr
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
nem, magyarral 😛 (legalábbis múlt héten úgy nyomták)igengamerkrPont hogy csak a FANTASYd-ben... 😀Amúgy eredeti kommentárral nyomja a sporttv a MNF-okat?Gergőbácsi
Jó szurkolást és bears győzelmet estére 😛davemayer
több mint 14 éve
szerk.. (mármint magyarral persze) 😀Amúgy eredeti kommentárral nyomja a sporttv a MNF-okat?GergőbácsiNa végre megint GameDay 😊Pont hogy csak a FANTASYd-ben... 😀
Ha Bears akkor Jennings TD 😀, bár Finley is nyithat touchdownal felőlem 😛. Félek, hogy sok pont lesz, aztán az adok-kapokból megint nem mi jövünk ki jól. Pláne, a SportTV adja a meccset, előző évben, ha képernyőn voltunk egy meccsünket sem sikerült megnyerni, bár a Phili meccs úgy tűnik megtörte ezt az átkot 😊
Áron, Finley, Driver, B.Jackson nálam van fantasyban, előre srácok!gamerkr
több mint 14 éve
nálam is pont ők vannak bent a Packből 😂 plusz még a Packers DNa végre megint GameDay 😊Pont hogy csak a FANTASYd-ben... 😀
Ha Bears akkor Jennings TD 😀, bár Finley is nyithat touchdownal felőlem 😛. Félek, hogy sok pont lesz, aztán az adok-kapokból megint nem mi jövünk ki jól. Pláne, a SportTV adja a meccset, előző évben, ha képernyőn voltunk egy meccsünket sem sikerült megnyerni, bár a Phili meccs úgy tűnik megtörte ezt az átkot 😊
kíváncsi vagyok, Capers hogy alkalmazkodik majd Martzhoz, kevesebb lesz-e a blitz. Az biztos, hogy a secondary próbára lesz téve, de bízom a srácokban. Támadásban pedig kulcs lesz, hogy Pepperst mennyire tudjuk megfogni, kezdő lesz-e (ha igen végigtolja-e) Clifton, vagy Bulaga-Lang baloldal lesz (mert nemrég még Colledge térde is sérült volt).
Elég jó, izgalmas meccseket játszunk általában a Macikkal, remélem hozzuk amit tudunk, akkor bármi lehet. Ahogy Jay-b is mondta, valószínű, hogy sok yardot benyalunk, a lényeg azonban, hogy pontokból minél kevesebbet. Ráadásként egy kicsit fejlődő futójáték felüdülés lenne.
Jó lenne ha sikerülne felébrednem. Amúgy eredeti kommentárral nyomja a sporttv a MNF-okat?
több mint 14 éve
Na végre megint GameDay 😊Pont hogy csak a FANTASYd-ben... 😀
Jó szurkolást és bears győzelmet estére 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal