NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
Üdv!Tudom, hogy off, de jó szándék vezérel 😀
Ha esetleg tudnátok majd estére Sport1es streamet, kérlek ne tartsátok magatokban az információt 😊
Előre is köszi!bebop
http://tv.stream.com.ru/
több mint 14 éve
Üdv!Ha esetleg tudnátok majd estére Sport1es streamet, kérlek ne tartsátok magatokban az információt 😊
Előre is köszi!
több mint 14 éve
reméljük, hogy jó hír lesz ma a meccs után, előtte viszont egy rosszal tudok csak szolgálni:R.I.P.Ron Kramer 😕
több mint 14 éve
Sziasztok!Semmi baj, majd segítünk ha kell! 😊 Hajrá Packers ma estére! Szerintem McCoyal nem lesz baj én sokkal jobban félek DeSean Jacksontól, főleg akkor ha Tramon Williams fogja fogni, de ha Maclin-Williams párbaj lesz, az se nekünk kedvez.
1 éve követem a sportot.megtetszett ezért jönnék ide fórumozni is.annyira azér nem vágok mindent szal ha hülye kérdésem lesz bocs 😀
Go Pack!Hajrá ma este!RoyalFlush
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!1 éve követem a sportot.megtetszett ezért jönnék ide fórumozni is.annyira azér nem vágok mindent szal ha hülye kérdésem lesz bocs 😀
Go Pack!Hajrá ma este!
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Ó. Nem is figyeltem hogy a Lincolnon lesz 😀
több mint 14 éve
Inti return TD-t szerzünk ellenetek és azzal fogtok kikapni, majd sírva hazamenni a Lambeauról 😀Mivel nálatok lesz a meccs, kétlem 😀
Graham meg Cole összesen 3szor sackeli majd Rogerst. :cool:Shawn84
Szerintem pedig
GB 31
PHI 17
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Inti return TD-t szerzünk ellenetek és azzal fogtok kikapni, majd sírva hazamenni a Lambeauról 😀Graham meg Cole összesen 3szor sackeli majd Rogerst. :cool:
több mint 14 éve
Szoros meccs lesz az elején, viszonylag sok pontot várok... Szerintem tartani fogja a lépést, az Eagles, de a végén egy Kolb-hiba, vagy védelmi megingás miatt miénk a W. 35-21-es győzelmet várok. :cool:
több mint 14 éve
.brk
1 890
gameday 😊végrevégrevégre, plusz nem kell streammel sem szarakodni, nagyon kíváncsi vagyok, és W-t várok. A D# kérdéses még számomra, de a perpill nem túl acélos Eagles O ellen azért csak megoldják vhogy a dolgot.
este minden kiderül, GO PACK GO!
több mint 14 éve
Aaron elmúlt két évéről, kezdőként való beilleszkedéséről szóló cikk, sok idézettel tőle.Rodgers took hits on, off the field in 2008
Érdemes végigolvasni. Még büszkébbek lehetnek a fanok, hogy ilyen ember.... nem, hogy Ő a QB.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Woodson ma új szerződést kapHála az égnek, remélem sokáig láthatjuk Mr. Woodsont, aki amellett hogy klasszis játékos, úgy hírlik kiváló mentor is.
+2 év, az igenHöri
Más... Mike Neal hasfalsérülést szenvedett :/ ... remélhetőleg Harrell és Wilson készen állnak
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
A Saints is tavaly iszonyat sok pontot nyelt be... De a támadósor többet szerzett. Én most a Pack-et várom, hogy az év Saints-e legyen... 😀Két éve is látszott hogy nemsok kell a kész Saintshez, ez tavaly be is következett 😊 Egyelőre még nemhiszek a D-ben, félek idén is szétpasszol minden jobbféle irányító. Amig ez ellen nemtudunk mit kezdeni felesleges Super Bowl-ról beszélni. Persze remélem rámcáfolnak a srácok.JayBTavaly is SB-be de legalább konf döntőbe vártak, szerintem nem volt hatással az idényre ez a fajta hype. Szvsz playoff csapat vagyunk de nemvagyunk készen még nagy meccsek nyerésére. Nem érzem azt a Colts/Saints szerű powert a csapatban. A tavalyihoz hasonló évet várok, ez a csapat még nincs kész, kár lenne elvárni a super bowlt de ami késik nem múlik, pár éven belül ott lehetünk ha sikerül jól tovább építkezni.JayB😊
Szerinted mi mikor éreztük meg tavaly a csapatban a powert???? 😀zemanla
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Két éve is látszott hogy nemsok kell a kész Saintshez, ez tavaly be is következett 😊 Egyelőre még nemhiszek a D-ben, félek idén is szétpasszol minden jobbféle irányító. Amig ez ellen nemtudunk mit kezdeni felesleges Super Bowl-ról beszélni. Persze remélem rámcáfolnak a srácok.Tavaly is SB-be de legalább konf döntőbe vártak, szerintem nem volt hatással az idényre ez a fajta hype. Szvsz playoff csapat vagyunk de nemvagyunk készen még nagy meccsek nyerésére. Nem érzem azt a Colts/Saints szerű powert a csapatban. A tavalyihoz hasonló évet várok, ez a csapat még nincs kész, kár lenne elvárni a super bowlt de ami késik nem múlik, pár éven belül ott lehetünk ha sikerül jól tovább építkezni.JayB😊
Szerinted mi mikor éreztük meg tavaly a csapatban a powert???? 😀zemanla
több mint 14 éve
Tavaly is SB-be de legalább konf döntőbe vártak, szerintem nem volt hatással az idényre ez a fajta hype. Szvsz playoff csapat vagyunk de nemvagyunk készen még nagy meccsek nyerésére. Nem érzem azt a Colts/Saints szerű powert a csapatban. A tavalyihoz hasonló évet várok, ez a csapat még nincs kész, kár lenne elvárni a super bowlt de ami késik nem múlik, pár éven belül ott lehetünk ha sikerül jól tovább építkezni.JayB😊
Szerinted mi mikor éreztük meg tavaly a csapatban a powert???? 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Tavaly is SB-be de legalább konf döntőbe vártak, szerintem nem volt hatással az idényre ez a fajta hype. Szvsz playoff csapat vagyunk de nemvagyunk készen még nagy meccsek nyerésére. Nem érzem azt a Colts/Saints szerű powert a csapatban. A tavalyihoz hasonló évet várok, ez a csapat még nincs kész, kár lenne elvárni a super bowlt de ami késik nem múlik, pár éven belül ott lehetünk ha sikerül jól tovább építkezni.
több mint 14 éve
Szerintetek nem lesz baj, hogy ennyire túlhypeolnak minket? Legtöbb helyen SB-ba várják a csapatot, Rodgers MVP meg OPoY esélyesként van számon tartva.Engem speciel idegesít az agyonhypeolás, de bízom benne, hogy a srácok tudják kezelni ezt. A fiatalság megvan a csapatban, vannak olyan játékosok, akik húzóemberek lehetnek, kulcsmomentumokkal a fontos helyzetekben.
Mondjuk még ha ez reális is, mert tényleg elfogultság nélkül top5 csapatban benne vagyunk az NFL-ben. Csak nehogy "előre a medve bőrére" effektus legyen.
GO PACKS! Vasárnap Eagles ellen csak a győzelem elfogadható 😊.MarioAna
Az offseason egyszer már becsapott minket... Szép lenne legyőzni az Eaglest, bármi is lesz, olyan érzésem van, hogy szoros, nehéz, netán nyögvenyelős lesz. Már ha sikerül, de úgy legyen. CMIII és Jones remélem eleget hozzá tudnak tenni a D telejsítméynéhez, nem is beszélve a javarészt rutintalan sec-ről... kívánom, hogy nőjenek fel a feladathoz!
több mint 14 éve
Szerintetek nem lesz baj, hogy ennyire túlhypeolnak minket? Legtöbb helyen SB-ba várják a csapatot, Rodgers MVP meg OPoY esélyesként van számon tartva.Remélem nem lesz baj, de szerintem is túl vagyunk hypeolva!
Mondjuk még ha ez reális is, mert tényleg elfogultság nélkül top5 csapatban benne vagyunk az NFL-ben. Csak nehogy "előre a medve bőrére" effektus legyen.
GO PACKS! Vasárnap Eagles ellen csak a győzelem elfogadható 😊.MarioAna
Ahogy én látom, 3 kritikus pont van:
1. secondary
2. futás
3. special team oda-vissza
1. Kérdés, hogy a pass-rush, Jolly nélkül, mennyire tudja támogatni a sec-et, ill Burnett "incredibile range"-e mennyire lesz hasznára a csapatnak (szerintem nagyon).
2. Sajnos mi az a csapat vagyunk, akinél a passzjátékkal kell utat nyitni a futáshoz. A preseasonban Rodgersnek nagyon ment, de elég rizikós így nekivágni a szezonnak.
3. A ST-nél én csak a következőket gyakoroltatnám: returnnél fair catch jelzése; KO-nál touchback; punt az oldalvonalon túlra.
Ha ez a 3 dolog rendben lesz, akkor viszont nagyon messzire is eljuthatunk! 😉
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
Szerintetek nem lesz baj, hogy ennyire túlhypeolnak minket? Legtöbb helyen SB-ba várják a csapatot, Rodgers MVP meg OPoY esélyesként van számon tartva. Mondjuk még ha ez reális is, mert tényleg elfogultság nélkül top5 csapatban benne vagyunk az NFL-ben. Csak nehogy "előre a medve bőrére" effektus legyen.
GO PACKS! Vasárnap Eagles ellen csak a győzelem elfogadható 😊.
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Mea culpa, nemtudom mért írtam Bucst..Pff gáz... Én meg vakon hittem a post-nak, nem néztem utána...kobalu91Havner a Lionsba ment, és a tervek szerint LB-t fog játszani.adam8Milyen igaz!!! Még olvastam is, hogy nincs veszélyben Heller 3rdTE posztja és hogy Levy backupja lesz. De fel sem tűnt, hogy a Bucs-hoz lett írva...
Köszönjük a kiigazítást!Sanco
több mint 14 éve
Pff gáz... Én meg vakon hittem a post-nak, nem néztem utána...Milyen igaz!!! Még olvastam is, hogy nincs veszélyben Heller 3rdTE posztja és hogy Levy backupja lesz. De fel sem tűnt, hogy a Bucs-hoz lett írva...Lehet Havner miatt kezdek el Bucs meccset nézni... Ennyit megérdemel a gyerek 😀kobalu91Havner a Lionsba ment, és a tervek szerint LB-t fog játszani.adam8
Köszönjük a kiigazítást!Sanco
több mint 14 éve
Milyen igaz!!! Még olvastam is, hogy nincs veszélyben Heller 3rdTE posztja és hogy Levy backupja lesz. De fel sem tűnt, hogy a Bucs-hoz lett írva...Lehet Havner miatt kezdek el Bucs meccset nézni... Ennyit megérdemel a gyerek 😀kobalu91Havner a Lionsba ment, és a tervek szerint LB-t fog játszani.adam8
Köszönjük a kiigazítást!
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Lehet Havner miatt kezdek el Bucs meccset nézni... Ennyit megérdemel a gyerek 😀kobalu91Havner a Lionsba ment, és a tervek szerint LB-t fog játszani.