NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
185
17
19:00
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
117
16
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals
94
15
RedZone week 14
65
6
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
52
11
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
27
8
Cleveland Browns - Tennessee Titans
23
7
Minnesota Vikings - Washington Commanders
12
4
New York Jets - Miami Dolphins
10
4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
ez értelemszerűen nem befolyásolja,h megnézem-e a meccset 😊Kár a meccsért, megnéztem volna mire vagyunk képesek jelenleg egy Patriots szintű csapat ellen. Így a vereség szinte biztos, csereirányítóval, futójáték nélkül az esélyünk minimális.bebopÉppen ezért kell nézni! Az ilyen előre lefutott meccseknél néha beüt a krach és az underdog valahogy nyer... vagy feltörlik velünk a padlót iszonyat mód. Nem tudom, lehet hogy abban a nagy vereségben lehetne valami megtisztító erő is.
Szóval harcra fel, mi is a pályán leszünk!!! (remélem nem csak dísznek 😀 )Gergőbácsi
(megnézem)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pats fan szemmel, de talán érdekes a "zöldöböl"-ben is.... remélem nem írtam nagy baromságot:http://patriots.hu/beharangozo-15-het-pats-vs-packers/
több mint 14 éve
Ilyen biztos vereséget mióta a packersnek szurkolok nem vártam még soha, talán pont ezért nyerünk 😊 go flynn
több mint 14 éve
Szimpatikus hozzáállás,így kell ezt csinálni!!Kár a meccsért, megnéztem volna mire vagyunk képesek jelenleg egy Patriots szintű csapat ellen. Így a vereség szinte biztos, csereirányítóval, futójáték nélkül az esélyünk minimális.bebopÉppen ezért kell nézni! Az ilyen előre lefutott meccseknél néha beüt a krach és az underdog valahogy nyer... vagy feltörlik velünk a padlót iszonyat mód. Nem tudom, lehet hogy abban a nagy vereségben lehetne valami megtisztító erő is.
Szóval harcra fel, mi is a pályán leszünk!!! (remélem nem csak dísznek 😀 )Gergőbácsi
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 14 éve
Kár a meccsért, megnéztem volna mire vagyunk képesek jelenleg egy Patriots szintű csapat ellen. Így a vereség szinte biztos, csereirányítóval, futójáték nélkül az esélyünk minimális.bebopÉppen ezért kell nézni! Az ilyen előre lefutott meccseknél néha beüt a krach és az underdog valahogy nyer... vagy feltörlik velünk a padlót iszonyat mód. Nem tudom, lehet hogy abban a nagy vereségben lehetne valami megtisztító erő is.
Szóval harcra fel, mi is a pályán leszünk!!! (remélem nem csak dísznek 😀 )
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Kár a meccsért, megnéztem volna mire vagyunk képesek jelenleg egy Patriots szintű csapat ellen. Így a vereség szinte biztos, csereirányítóval, futójáték nélkül az esélyünk minimális.
több mint 14 éve
Áron állapota doubtfulra módosult, szinte biztosan Flynn kezdHurkaNem is nagy baj. 70-30 arányban akkor is a Pats az esélyes ha Rodgers egészséges lett volna szerintem.
Pihenje csak ki magát a 2 igazából sorsdöntő meccsre.
több mint 14 éve
Áron állapota doubtfulra módosult, szinte biztosan Flynn kezd
több mint 14 éve
ha ennyi lenne... 😊Halaszd el,egy napra elég egy csapás is.... 😉Degaha megverjük a Pats-t, meglesz a mikróm 😀 akkora lökést adna, hogy simán megtanulnám hétfőn!a mikro az pite, inkább zacsizzatok 😀Wyatt
(1 napja tudom h mennem kell kedden vizsgázni és aznap van állam és jogtöri is, eddig nem igen készültem rá).brk
a jögtörit nem fogom, mivel januárra lehet legközelebb.
a mikrót meg nem lehet, ez az utolsó dobásom 😀
több mint 14 éve
adom... 😀Halaszd el,egy napra elég egy csapás is.... 😉Degaha megverjük a Pats-t, meglesz a mikróm 😀 akkora lökést adna, hogy simán megtanulnám hétfőn!a mikro az pite, inkább zacsizzatok 😀Wyatt
(1 napja tudom h mennem kell kedden vizsgázni és aznap van állam és jogtöri is, eddig nem igen készültem rá).brk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Halaszd el,egy napra elég egy csapás is.... 😉ha megverjük a Pats-t, meglesz a mikróm 😀 akkora lökést adna, hogy simán megtanulnám hétfőn!a mikro az pite, inkább zacsizzatok 😀Wyatt
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 14 éve
ha megverjük a Pats-t, meglesz a mikróm 😀 akkora lökést adna, hogy simán megtanulnám hétfőn!a mikro az pite, inkább zacsizzatok 😀

több mint 14 éve
ahogy nézem esélyes, hogy havazni fog. hmhmhm.brkJön a "kinek jobb a futójátéka"? 😊 Nem vagyunk egy Jets 😊
több mint 14 éve
ahogy nézem esélyes, hogy havazni fog. hmhmhm
több mint 14 éve
Ha semleges szemmel nézem C, ha szurkolóként A 😊Az igazi átlag 😀
tehát: B 😊 😊 😊kobalu91
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
Leszek én a negatív hullám.D
*kívánom hogy ne legyen igazam 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Ha semleges szemmel nézem C, ha szurkolóként A 😊tehát: B 😊 😊 😊
több mint 14 éve
Te is kocsmázni mész? 😀Remélem B, és úgy érzem, hogy nem leszünk boldogtalanok vasárnap este... 😊Sancolátom minden összejön 😀 de hogyan szavaztok?Gergőbácsiszerintem B.gamerkr
több mint 14 éve
De addig is kezdhetünk barátkozni vele:lions ellen ugyan ezt akartuk bejátszani a végén 😀
http://www.youtube.com/watch?v=gw_S1pTI-h4Sanco
több mint 14 éve
ha megverjük a Pats-t, meglesz a mikróm 😀 akkora lökést adna, hogy simán megtanulnám hétfőn!(1 napja tudom h mennem kell kedden vizsgázni és aznap van állam és jogtöri is, eddig nem igen készültem rá)
több mint 14 éve
Nagyon úgy néz ki hogy Flynnek kell kezdenie 😕 Sőt Zombo sem játszhat majd, őt valszeg Erik Walden (jogos a kérdés: ki a f@szom ez? 😛) fogja helyettesíteni.
több mint 14 éve
Remélem B, és úgy érzem, hogy nem leszünk boldogtalanok vasárnap este... 😊szerintem B.gamerkrplusz lesz egy kickoff vagy punt return TD-nk is 😀gamerkrlátom minden összejön 😀 de hogyan szavaztok?Gergőbácsi
több mint 14 éve
bééé
több mint 14 éve
szerintem B.látom minden összejön 😀 de hogyan szavaztok?GergőbácsiEl vagytok ti tévedve... A Bears meccsen fog múlni de addig Rodgers kap még egy egyrázkódást Flynn kezd de az utolsó playben lesérül, jön Graham Harrell és dob egy 99 yardos bombát Drivernek, mint annó a Texas tech-Texas meccsen 😛JayBplusz lesz egy kickoff vagy punt return TD-nk is 😀gamerkr
több mint 14 éve
látom minden összejön 😀 de hogyan szavaztok?El vagytok ti tévedve... A Bears meccsen fog múlni de addig Rodgers kap még egy egyrázkódást Flynn kezd de az utolsó playben lesérül, jön Graham Harrell és dob egy 99 yardos bombát Drivernek, mint annó a Texas tech-Texas meccsen 😛JayBplusz lesz egy kickoff vagy punt return TD-nk is 😀gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.