Green Bay Packers
77 feliratkozó
több mint 15 éve
Ezt is megmondtam előre, hogyha nyertek, akkor mostantól a SB-ig Go Packers! Gratulálok, bár tegnap esti meccsen nem szurkoltam senkinek, de így jobb. 😊 (És mielőtt valamelyik Atlantás troll idejön, nem azért mert a Falcons ellen játszanak...)

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ! Sokkal jobban indul a mai napom Starks hatalmasatt játszott 😊
több mint 15 éve
Tőletek féltem a legjobban a PO-ban, beigazolódott a félelmem. Innentől viszont nem kérdés kinek drukkolok. Go Packers. Jövőre visszavágunk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Gratula nektek ügyik voltatok megérdemeltétek most már valóban legyen tiétek a gyűrű bár iszonyat nehéz lesz bár lehet jobban jártok ha nem drukkolok nektek 😛
több mint 15 éve
Gratulálok!Tudtam, hogy Tramon Williams sokkal nagyobb szereplő lehet, mint Charles Woodson, egészen a 4. negyed előttig benne is volt a fejemben. A végén a remény már kiverte, erre gyorsan jött...
Ettől függetlenül innentől nem tudok a Packers-nek drukkolni, de a győzelmeteket elismerem.
több mint 15 éve
Elég volt a pickVick is.Úrsiten.. Majd holnap biztos találok szavakat is. Most csak annyit, hogy nekem a meccs jelenete, ahol a csapattársak ráfekszenek Tramonra, hogy ott maradjon.Pedig picksixet csinált volna 😕tenorx
Köszönöm nekik 😊Szobi22
Grat a csapatnak, köszönet az értünk szorítóknak!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 15 éve
Úrsiten.. Majd holnap biztos találok szavakat is. Most csak annyit, hogy nekem a meccs jelenete, ahol a csapattársak ráfekszenek Tramonra, hogy ott maradjon.Pedig picksixet csinált volna 😕
Köszönöm nekik 😊Szobi22
több mint 15 éve
Yesss! Ez nagyon kemény volt! Starks zseniálisat játszott Williams mentette a meccset, szép volt fiúk!MaG1XxAki megmentette a meccset, az szvsz Bishop volt, amikor DeSeant szerelte az utolsó Philly driveban. Persze aztán Williamsnek is el kellett kapnia a labdát. 😊
több mint 15 éve
Úrsiten.. Majd holnap biztos találok szavakat is. Most csak annyit, hogy nekem a meccs jelenete, ahol a csapattársak ráfekszenek Tramonra, hogy ott maradjon.Köszönöm nekik 😊
több mint 15 éve
Yesss! Ez nagyon kemény volt! Starks zseniálisat játszott Williams mentette a meccset, szép volt fiúk!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 15 éve
Hát ez van ha Phillyben félnek Jenningstől; helyette jön a futójáték meg Driver 😊Fantasztikus győzelem volt! Irány Atlanta!!!
több mint 15 éve
Grat a csapatnak!Hihetetlen,amit műveltek idén,megemelem a kalapom,innentől Go Packers!Nálunk nincs is Tom.
Remélem meglesz a SB,ahol lehetőleg becsomagoljátok Tom barátunkat 😛Newman
több mint 15 éve
Grat a Packersnek srácok, nagyon szurkoltam ma nektek, h ne kelljen nekünk az Atlantához menni 😀 De am is a Packers szimpatikus csapat számomra, míg az Eagles, hát... nem. Szerintem jobban, kiegyensulyozottabban jatszottatok, megérdemeltétek a győzelmet. Hajrá 😉
több mint 15 éve
Grat a csapatnak!Hihetetlen,amit műveltek idén,megemelem a kalapom,innentől Go Packers!Remélem meglesz a SB,ahol lehetőleg becsomagoljátok Tom barátunkat 😛
több mint 15 éve
Play-off győzelem!!! VÉGRE.Nálam az MVP-k: Starks,T. Williams, és Driver, mert hatalmasat játszott az öreg! Plusz az egész defense 😊 :cool:
több mint 15 éve
megyünk Atlantába 😊whááááá boldogság! jóvolt a futójáték is, Rodgersnek megvan az első PO győzelme, most már ez sem nyomja. öröm és boldogság, wáhháááhhhááááá
plusz Tramon INT 😀 minden volt ott, amit kívánunk 😀
több mint 15 éve
Grat srácok, szeretnék Steelers-Packers döntőt 😀
több mint 15 éve
Gondolom, ha Kolb lenne a QB, akkor nem Green marad ki, ezenkívül az Eagles futójátékára sem az a tipikus középső erőfutás a jellemző.Wynnre tippeltem volna, alapból énis.Gondolom Jenkins miatt maradt ki. Úgy néz ki, a siettetés lesz a fő téma, Greenhez képest nádszál 😀LNAzt gondoltam volna, hogy Wynn vagy CJ Wilson marad ki.
Jayb gondolatát osztva azt mondom: ez már ajándék, játsszunk úgy, hogy felemelt fejjel fejezzük be a meccset. Mindenki adja ki a 110 %-ot. Játsszanak egymásért!
Go Pack Go!Gergőbácsi
Az a fontos, ne görcsöljenek, adjanak bele mindent, akkor mindenki elégedett lesz.
Go Pack Go!LN
több mint 15 éve
Az a poén, hogy mindkét csapat szurkolói úgy érzik ez már csak ajándék játék. Tudjátok mit, mi megajándékozunk titeket kb 8 hónapnyi pihenővel cserébe megajándékoztok vele, hogy a Macikat megfricskázzuk ezzel talán nektek is örömet szerezve 😛 jó szurkolást és élvezetesebb meccset mint a Jets Colts meg a Ravens Chiefs!dandeKösz, passzoljuk az ajánlatot. Nektek is jű meccset, jó szurkolást, sérülések nélkül!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 15 éve
Az a poén, hogy mindkét csapat szurkolói úgy érzik ez már csak ajándék játék. Tudjátok mit, mi megajándékozunk titeket kb 8 hónapnyi pihenővel cserébe megajándékoztok vele, hogy a Macikat megfricskázzuk ezzel talán nektek is örömet szerezve 😛 jó szurkolást és élvezetesebb meccset mint a Jets Colts meg a Ravens Chiefs!
több mint 15 éve
Wynnre tippeltem volna, alapból énis.Azt gondoltam volna, hogy Wynn vagy CJ Wilson marad ki.Kár h Green nem játszik. Jól jött volna filigrán alkata közeli futásos szitukban.GergőbácsiGondolom Jenkins miatt maradt ki. Úgy néz ki, a siettetés lesz a fő téma, Greenhez képest nádszál 😀LN
Jayb gondolatát osztva azt mondom: ez már ajándék, játsszunk úgy, hogy felemelt fejjel fejezzük be a meccset. Mindenki adja ki a 110 %-ot. Játsszanak egymásért!
Go Pack Go!Gergőbácsi
Az a fontos, ne görcsöljenek, adjanak bele mindent, akkor mindenki elégedett lesz.
Go Pack Go!
több mint 15 éve
Azt gondoltam volna, hogy Wynn vagy CJ Wilson marad ki.Kár h Green nem játszik. Jól jött volna filigrán alkata közeli futásos szitukban.GergőbácsiGondolom Jenkins miatt maradt ki. Úgy néz ki, a siettetés lesz a fő téma, Greenhez képest nádszál 😀LN
Go Pack Go!
több mint 15 éve
Kár h Green nem játszik. Jól jött volna filigrán alkata közeli futásos szitukban.GergőbácsiOtt van Jenkins szerencsére, érdemi erősítés ő is a falba.
Még nem nyilatkoztam, hogy mit várok, de azt hiszem megteszem 😊
Legyen bármi, ha a srácok szívvel lélekkel játszanak, akkor azt hiszem nem fogok egy rossz szót se szólni. Mutassák meg milyen az igazi Packers football. Lehessen rájuk büszke Lombardi mester. Amit csak győzelemmel mutathatnak meg... Winning is everything.
Go Pack Go!