NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 4 éve
Merlin85 Houston Texans 1 408
Valaki koronás a csapatból.

iktriad
Eggyel alatta írtam, hogy Martin, de Cole és Mercilus is kontaktban volt vele, ugyhogy ők sem játszanak... Jöhet végre Greenard, had fejlődjön az újonc.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Valaki koronás a csapatból.
több mint 4 éve
Nemár... Martinnak több játékidőt kellene adni, erre most 2 hét pihije lesz...

Roby szerencsére edzésbe állt már, de Conley-ra is szükség lenne, hogy kicsit jobb legyen a secondary, de még mindig nem egészséges...

texanswire.usatoday.com/2020/10/20/texans-gareon-conley-still-not-close/

több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Váó elvittétek a PSünk ből Josh McCownt 😀 😀 😀 legalább Wattot adhattátok volna cserébe, ráadásul a POban sem játszhat nálunk 😉
dande
Nem ő az aki texasban lakik és home officeban nyomta az Eaglesnél?
samu09
De igen és aki Wentz sérülésének köszönhette, hogy élete első PO meccsét játszotta a Hawks ellen. Teljesen meg volt hatódva 😀 mi megtartottuk kvázi QB kócsnak meg sose lehessen tudni. Nektek (vagy bárki másnak) pont ő miért kellett? 😊
dande
Terjed a vírus. Kell valaki aki beugrik.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Váó elvittétek a PSünk ből Josh McCownt 😀 😀 😀 legalább Wattot adhattátok volna cserébe, ráadásul a POban sem játszhat nálunk 😉
dande
samu09
De igen és aki Wentz sérülésének köszönhette, hogy élete első PO meccsét játszotta a Hawks ellen. Teljesen meg volt hatódva 😀 mi megtartottuk kvázi QB kócsnak meg sose lehessen tudni. Nektek (vagy bárki másnak) pont ő miért kellett? 😊
több mint 4 éve
dande
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
A sajtfejek sokalták a 2. kört Fuller-ért. Marad nálunk

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/etcobmurjgr0nbwypt74
WR Will Fuller won't be traded, staying put with Texans
Heading into Tuesday's trade deadline, there was a strong possibility the Texans could move Will Fuller, but in the end, Houston and the Packers could not agree on value and the speedy wideout is staying put.

több mint 4 éve
Vicces adat, hogy mióta elcseréltük Clowney-t összesen 3 sacket gyűjtött, idén még egyet sem. Keresett 28 millió $-t amiből 7-et mi álltunk. Eközben Jake Martin akit kaptunk ért 5,5 sacket jegyez, úgy hogy csereként lép pályára és keresett 1,3 milliót ezalatt. Barkevious Mingo aki szintén a csere során jött hozzánk már nincs nálunk, de a Bears-nél idén már neki is 1,5 sackje van.
Érdekes 😀

több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Újabb hét, amit veretlenül zártunk. 8)
adam8
És vasárnap jó esély van begyűjteni az idei 2. W-t is (attól a csapattól, amely ellen meglett az első).

Nálunk megint 6. körös QB kezd majd, de a sérült Minshew helyett az újonc Jake Luton fog nagy valószínűség szerint debütálni ellenetek. Eddig inaktív volt az összes meccsen (Mike "Zsiráfnyak" Glennon volt elmúló Csodabajusz cseréje eddig nálunk, de a Jagsnél érthetően arra jobban kíváncsiak, hogy az újonc mi tud élesben...). 😊
iktriad
Igen, azt én is esélyesnek vélem, de már kicsit sem bízok ebben a keretben. 😀

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
adam8
És vasárnap jó esély van begyűjteni az idei 2. W-t is (attól a csapattól, amely ellen meglett az első).

Nálunk megint 6. körös QB kezd majd, de a sérült Minshew helyett az újonc Jake Luton fog nagy valószínűség szerint debütálni ellenetek. Eddig inaktív volt az összes meccsen (Mike "Zsiráfnyak" Glennon volt elmúló Csodabajusz cseréje eddig nálunk, de a Jagsnél érthetően arra jobban kíváncsiak, hogy az újonc mi tud élesben...). 😊
több mint 4 éve

Erre kíváncsi vagyok, már megbékéltem vele, hogy Fuller megy, egy 2. körös pickért simán megérte volna.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Most, hogy pihenőhéten van a csapat, és a cserék is meccs után pörögnek majd fel eszembe jutott egy kérdés amivel senki nem foglalkozott (igaz nekem sem kellett volna). Szerintetek BoB fog még állást kapni az NFL-ben, ha igen mit? Nehogy már csak a mi csapatunkat b@$$z@ szét...
Szerintem nincs olyan hülye aki alkalmazná NFL-ben, visszamegy egyetemre vmi kis csapathoz.
Merlin85
Kap.
És valószínűleg sikeres lesz. Aki eddig staff volt houstonban a következő csapatánál rendre nagyot alkotott. Kubiak SB win. Vrabel osszerakta a Titanst.
Nyilván hatalmat sehol nem fog kapni, egy OC állás kinéz neki max.
több mint 4 éve
Most, hogy pihenőhéten van a csapat, és a cserék is meccs után pörögnek majd fel eszembe jutott egy kérdés amivel senki nem foglalkozott (igaz nekem sem kellett volna). Szerintetek BoB fog még állást kapni az NFL-ben, ha igen mit? Nehogy már csak a mi csapatunkat b@$$z@ szét...
Szerintem nincs olyan hülye aki alkalmazná NFL-ben, visszamegy egyetemre vmi kis csapathoz.

több mint 4 éve
A cserék 2 véglete:
Tunsil:

Johnson:

Szerkesztette: Merlin85

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 003 — LIGHTS OUT!
Eltradeltétek Eli Ankout Dallasba egy 7. körös pickért. 😊 El lett küldve BoB, és máris ti húzzátok le a trade partnereket és nem fordítva. 😊 😊 😊

iktriad
Jó azért Bob az első meg második köröket dobálta, nem a hetediket.

több mint 4 éve
Az vicces mert 10 napja szereztük meg 😀

több mint 4 éve
Eltradeltétek Eli Ankout Dallasba egy 7. körös pickért. 😊 El lett küldve BoB, és máris ti húzzátok le a trade partnereket és nem fordítva. 😊 😊 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 227
A legtöbb csapatnál kb 😊
több mint 4 éve
 fuzovelkifele.com/2020/10/a-texansnal-csak-4-jatekos-tabu-mindenki-mas-viheto/

több mint 4 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 380
Én akármennyire legenda elengedném Wattot nyerni egy gyűrűt. Kérdés persze,hogy ő mit szeretne,de ha menni akar,akkor amit itt lerakott x év alatt megérdemelné hogy elengedjék. Ennek a csapatnak meg jelen állás szerint kb mindegy.

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 4 éve
Akiket fájdalom nélkül eltradelhetnének az Stills és Mercilus. Stills is FA lesz jövőre és eléggé háttérbe szorult most. Merci meg megkapta a túl nagy szerződést és nem teljesít jól.
Persze mindenki Watt és Fuller után érdeklődik. Fuller is FA lesz jövőre jelenleg ő a legjobb elkapónk, de ha a teljes képet nézzük, eddigi karrierje során 48 meccsen kezdett 22 sérült volt, egyik szezonjában sem volt bevethető végig. Legalább az Offense játékán had örüljünk már ebben a szezonban, ha a védelem ilyen fos.
El kell dönteniük, hogy jövőre akarják-e Fullert újraszerződtetni, aminek nagyon nagy a kockázata a már említett sérülések miatt, ha így játszik tovább idén és egészséges marad jövőre nagyon meg fogja valaki fizetni.
Az ő trade-je jelenleg elég fájó lenne de megérthető, ha nem vele képzelik el a jövőt.
Wattot nem kellene elengedni, és kész.
Figyelembe véve, hogy a csapat a hátsóbb körökben nem találja meg az utóbbi években a tehetségeket, és hogy a vírus miatt még nehezebb lesz, mert fele egyetemi csapat nem is játszik; nem látom értelmét, hogy elcserélgessenek olyanokat akiket pótolni sem tudnak jelenleg.

több mint 4 éve
gedam 5 914
Szerintem akármekkora játékos, ebben az állapotában még 3. kört se adna érte, azalatt meg nonszensz eladni szerintem.
adam8
nem látom már értelmét se a tradenek, se a cutnak.
több mint 4 éve
Szerintem akármekkora játékos, ebben az állapotában még 3. kört se adna érte, azalatt meg nonszensz eladni szerintem.