Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 14 éve
DC Houston Texans 1 291 — Texans fan
Harris azért sok helyen nem volt 1. körös. Smithnek pedig komoly karakter problémái vannak, lehet sok csapat teljesen levette a boardjáról.
több mint 14 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Érdekes eléggé csúszik a Harris-Smith kettős, de vajon meddig

több mint 14 éve
“It’s a great day to be a Texan,” Watt said via conference call from Radio City Music Hall in New York. “I can’t wait to get down to Houston to get to work.”

Ez a helyes hozzáállás 😊

Szerk:“I think I got that from my parents and from my coaches growing up,” Watt said. “The one thing my parents always told me is if you’re going to do something, do it a hundred percent. That’s what I try to do on the football field because I feel like I’d be disrespecting the game if I didn’t go 100 percent all the time. That’s what the Texans are going to get, a guy who comes to work every single day, and I’m going to give it everything I’ve got.”

"I feel very comfortable playing anywhere along the defensive line," he said. "The goal is to sack Peyton Manning is what everybody around here has been saying. So that’s my job.”
több mint 14 éve
Nekem le van tiltva szerzői jogok miatt 😊 megpróbálok rákeresni simán

több mint 14 éve
Na már le is tiltották a videótBondi
Melyiket? Amit linkeltem? Nekem még mindig megy
több mint 14 éve
Na már le is tiltották a videót

több mint 14 éve
JJ Watt highlight: http://www.youtube.com/watch?v=8QT2-mRCgX0
A srác intenzitását látva én nyugodtan alszom, hogy nem volt ez egy rossz pick
több mint 14 éve
Korábban egyébként azt irtam nem vagyok oda JJ Wattért, de lehet, hogy pont egy ilyen all effort srác kell végre a lazy fekák mellé ( már bocsánat 😊 )
több mint 14 éve
Egy Moore-ral nagyon kiegyeznék 😊

több mint 14 éve
2. kör secondary mindenképp, pass rusher OLBnek ott van Barwin, lehet Mario is OLB lesz nem tudom, de secbe kell ember, mert szinte semmink nincs
több mint 14 éve
Van még rendesen hely ahova kellene ember. 2. körre melyik poszt? esetleg Reed? Quinn most ment ki St. louisba

több mint 14 éve
És a nagy kérdés, mit fog most akkor Mario játszani? Egyébként jelenleg a hiány a csapatnál NT, OLB, 1-2 kezdő szintű CB és 1-2 kezdő szintű S
több mint 14 éve
Szerintem sem rossz csak meglepett, Quinn, Amukamara és még Jordan is bent volt.
Mind1 jó ez a pick, DC? 😊

több mint 14 éve
Hát nem egy "szexi" pick az biztos. Bent volt Prince, Quinn, Fairley (trade vagy 3-4 DE) és 3-4 DEnek Jordan is. És a probléma most az nálunk, hogy több a falember a csapatnál, mint kezdő szintű OLB+CB+S együttvéve. Quinn egyébként nagyot esik, úgy látszik ez a tumor dolog sok mindenkit elijeszt
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Szerintem se rossz játékos, bár furcsa, hogy bent volt Quinn és Amukamara is, és mégis Watt lett a pick. Ennyire bíznak itt Barwinban?
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 903 — secret level
Nem volt ez rossz, szerintem 😊
több mint 14 éve
basszameg......Watt

több mint 14 éve
Én is tudom nézni, csak nehogy kitradeljünk az első körből mert akkor mérges leszek 😊

több mint 14 éve
Hát igen, Aldon Smithért egyikünk se rajong, pedig sajna legtöbb mocknál őt húzzák be hozzánk. Nade rövidesen kiderül. Én nézem élőbe, szerencsére holnap csak délután kell mennem dolgozni 😊
több mint 14 éve
Gabriel Houston Texans 525
+
Dareus biztos nem csúszik ennyit, érte feltrade nagyon drága lenne. Heyward, Liuget, Wilkerson trió szerintem nekünk nem ér 1. kört.
több mint 14 éve
Röviden.
Amukamara a kedvenc pickem, mert nincs secondary. Feltrade egyetlen játékosért éri meg szerintem, ez Peterson. Ha olb-t választunk Quinn a kedvencem ezen a poszton, ha nem csúszik le Miller, de érte nem kell feltrade. Endet nem szeretnék az 1. körben, mert nem érzem szükségét, ha mégis ez lenne a pick akkor Jordan legyen. NT sem kell nekünk elvileg, Taylort csak letrade esetén vagy holnap a 2. körben fogadom el. Bowerset nem látom a sémánkban, és Kerrigant sem nagyon. Fairley D-Lineman, nem rá van szerintem szükség. Jimmy Smith és Harris csak letrade árán. Aldon Smitht nem akarom, már leírtam párszor hogy miért. Watt nem ér 11.-et. Houstonnal ne kockáztassunk letrade árán se. Ha lefele cserélnénk Érdekes lehetne Moore vagy Reed behúzása ők kezdők lennének. Paea vagy Austin csak 2. kört érne nálam, akárcsak Aaron Williams.
több mint 14 éve
Én sajnos nem! Mennem kell éjszakára dolgozni! :mad: :mad: :mad:
több mint 14 éve
Most eszméltem, hogy máról holnapra lesz az első nap, nemsokára megtudjuk ki lesz az idei 1. körös

több mint 14 éve
Én még Miller-feltrédre is látok esélyt.adam8
Ja igen, róla már el is felejtkeztem 😊
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Én még Miller-feltrédre is látok esélyt.