Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
hát akkor már remélem nem csak őtshady
Dhbt meg kéne próbálni leitatni hátha javul a teljesítménye.. Pl elkap meccsenként 2 labdát...

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
hát akkor már remélem nem csak őt
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
De van nyomas azert, mert Irsay idegbetegeskedik. 😊Stez
Csodálkozol?? megy fel a whisky világpiaci ára biztos 😀 (ez aljas volt)
HA szerintem most nem picsázzuk el a Titanst akkor Irsay agyonvágja Pepet...

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 361 — Whoops, looks like something went wrong.
De van nyomas azert, mert Irsay idegbetegeskedik. 😊

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
nagyon fontos lesz ez a meccs mert még a Titansnek és nekünk is két olyan meccsünk van, amit valószínű bebukunk (@CIN, @KC) - nekik @DEN, ARI. És mindketten játszunk a HOU/JAX duóval, amit nyilván győzelemnek számolnak a főedzők. Szóval ha vasárnap kikapunk, elég meleg lehet a pite, hiába maradna meccselőnyHöri
de csoporton belül is jobban állunk, tehát maradna másfél meccsMiska84
jogos, akkor hátradőlve várom a balfaxkodástHöri
mindig nyomás alatt teljesítünk jól. most még nincs nyomás 😕

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagyon fontos lesz ez a meccs mert még a Titansnek és nekünk is két olyan meccsünk van, amit valószínű bebukunk (@CIN, @KC) - nekik @DEN, ARI. És mindketten játszunk a HOU/JAX duóval, amit nyilván győzelemnek számolnak a főedzők. Szóval ha vasárnap kikapunk, elég meleg lehet a pite, hiába maradna meccselőnyHöri
de csoporton belül is jobban állunk, tehát maradna másfél meccsMiska84
jogos, akkor hátradőlve várom a balfaxkodást

több mint 12 éve
de csoporton belül is jobban állunk, tehát maradna másfél meccs

több mint 12 éve
Hat en jelen helyzetben az eletjeleket mutato Jaxet sem mondanam biztosra, a Teyans elleni elozo meccs utan meg vegleg nem adom rogton oda a W-t nekunk. 😀
Kivíncsian varom, hogy az edzoi stabnak mennyire sikerul feljavulnia es felrazni a csapatot.

több mint 12 éve
nagyon fontos lesz ez a meccs mert még a Titansnek és nekünk is két olyan meccsünk van, amit valószínű bebukunk (@CIN, @KC) - nekik @DEN, ARI. És mindketten játszunk a HOU/JAX duóval, amit nyilván győzelemnek számolnak a főedzők. Szóval ha vasárnap kikapunk, elég meleg lehet a pite, hiába maradna meccselőny

több mint 12 éve
Davis ráadásul frusztráltan nyilatkozott, amikor a sérüléséről kérdezték.
Nem is edzett és mondták, hogy a meccs előtt fognak dönteni arról, hogy pályára engedik-e.

több mint 12 éve
sok posztra kell játékos: CB, passrush, WR, OG. ha marad a felfogás akkor FB.Miska84
na most az előző draft első 2 cetlijével pass rushert és guardot húztak Paganóék, ergo meglepő volna ha olyan konkurenseket hoznának oda, akik keresztbetesznek a projekteknek.

szóval így a team needs: WR, WR, WR, WR, WRHöri
és a CB?
sajnos rendre nyomorultnál nyomorultabb QB-k passzolnak minket szét. davis idén gyengébb mint tavaly, toler puncija meghúzódott, butler nagyon jó, ennyi. de hogy egy nfl csapatnak a kezdőjében vaughn lehet és a cserepadon gordy...így készülhetünk brady ellen 😀

több mint 12 éve
Pagano elmondása szerint Da'Rick fiú egyre jobban beleszokik az offensebe, és valószínűsíthető hogy játszani fog. Elmondása szerint a mentalitásával sincs gond, és nagyon bizakodó vele kapcsolatban. Nyilván nála ezeket a dicséreteket óvatosan kell kezelni, de hajrá akkor 😊
több mint 12 éve
inkább WR, WR, OL, OL
több mint 12 éve
sok posztra kell játékos: CB, passrush, WR, OG. ha marad a felfogás akkor FB.Miska84
na most az előző draft első 2 cetlijével pass rushert és guardot húztak Paganóék, ergo meglepő volna ha olyan konkurenseket hoznának oda, akik keresztbetesznek a projekteknek.

szóval így a team needs: WR, WR, WR, WR, WR

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
DID NOT PRACTICE:

Safety Sergio Brown (Hand)
LB Kavell Conner (Ankle)
CB Vontae Davis (Groin)
WR T.Y. Hilton (Shoulder)
CB Greg Toler (Groin)

FULL PRACTICE:

FB Stanley Havili (Concussion)

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Hát szerintem én remélem a legjobban, hogy nem sül be.
De örülnék, ha jövőre már nem Pep keze alatt robbantana mondjuk. 😀Stez
Norv Turnert ide, a bdsrstnt!Borbinho
ez már nekem is eszembe jutott, hogy milyen jó lett volna ha sikerül őt elhozni

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
De örülnék, ha jövőre már nem Pep keze alatt robbantana mondjuk. 😀Stez
Norv Turnert ide, a bdsrstnt!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
De örülnék, ha jövőre már nem Pep keze alatt robbantana mondjuk. 😀

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 www.colts.com/videos/videos/NFL-Films-Presents-Indianapolis-Colts-owner-Jim-Irsays-life/54dcda4d-518c-4dce-aff7-89fcdabc6c01?campaign=fb_vid__20131127_15047924

Irsay, a nagy piásról egy vidi 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
egy-két év és playmaker lesz, nem kell aggódni.
Majd mondjuk ha Luck is konstans god mode-ban tolja.shady
Majd akkor fogja, ha rendes edzők lesznek a háta mögött...😊

több mint 12 éve
egy-két év és playmaker lesz, nem kell aggódni.
Majd mondjuk ha Luck is konstans god mode-ban tolja.
több mint 12 éve
Nem utálom Fleenert, pont az a baj az egészben. 😊
De tavaly akkorát csalódtam benne, hogy most többet várok egyszerűen. Fejlődik, az látható, csak picit lassan ahhoz képest, mennyi minden hajtja a malmára a vizet.
Összességében panasz nem lehet rá az utóbbi 3-4 hétben, viszont nem is alélok el tőle. Vannak szép elkapásai, vannak csúnya dropjai, csak hát a yardok engem nem érdekelnek, hogy ha egyszer mondjuk -20-as hátránynál a 3. negyedben kezd el mutatni valamit mondjuk.
Nyilván van példa az ellenkezőjére is, de erre is. Összességében még kevésnek tartom ezt. Én igenis egy playmaker játékot várok tőle.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Stez, te szerintem csak zsigerből utálod Fleener-t.😊 Én szerintem fejlődik, nem is rossz irányba. Kicsit lassabban halad, mint gondoltuk, de ez van, volt már erre példa a ligában. Amúgy sem azért húztuk 2/2-n, mert annyira 2/2-es, hanem azért, mert Luck-nak kellett a boost. Azóta rájöttünk, hogy nem feltétlenül jó ötlet idehozni a fél Stanfordot. Szerintem így is voltak zseniális elkapásai idén. Viszont azt marha idegesítőnek tartom, hogy van egy két követőd és amint a 8. elkapása után droppol egyet, rögtön jön a fújolás, ha te nem is vagy ott, ők nyomják a fikázást az eredménykövetőben.😀 Az elmúlt pár meccsen pont rá nem lehetett panasz. Amint vissza jön Allen, szerintem kiváló 2. számú TE lesz belőle és jól ki fogják egészíteni egymást. Persze ehhez az is akell, hogy Pep "ihavenoideawhatiamdoing" Hamilton eltűnjön a színről...

több mint 12 éve
Rogers játszani fog vasárnap. Pepet ismerve mondjuk kap majd 15 snapet, vagy annyit sem.
Havili pedig orvosi engedélyt kapott, remélem nem sérül meg... Hilton vállsérülése meg day-to-day, remélem, hogy fullos erőbedobással tud játszani majd.

több mint 12 éve
minket ismerve plan D is

Allenel meg várjunk azért h jövőre mennyire lesz jobb esetleg mint Coby. Volt egy jó éve, nade hány olyan eset volt már amikor a rookie évében fasza volt, aztán szépen eltűnt utána. Ráadásul sérült is, Fleener meg már 2 éve folyamatosan szokja az NFL légkörét.