Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
jöttek anno a hírek h T-Richcsel nem voltak megelégedve barnában ezért engedték el 0-2 után nem pedig valami ebben a sportban ismeretlen tankolás végett...kezdem érteni 😕
Miska84
Egy-két hete jelent meg egy cikk, amiben egy Browns stáb tag azt mondta: biztos lehetsz benne, hogy Richardson mindig megfutja a 3 yard-ot. Akkor is, amikor 4 yard kéne - tette hozzá.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Fú, hát én megmondom őszintén, kicsit boldog vagyok, hogy Irsay megint nem bírja tartani a pofáját.
A vasárnapi zakó után az edzői stábot kritizálta, gondjai vannak valakivel, vagy valakikkel, de nagy. Állítólag ő is pont úgy látja, hogy a power run séma egyáltalán nem viszi előre a csapatot.
Nyilván csak ilyen kósza infók szállingóznak az ügyben, de én ennek örülök, hogy ő is így látja. Remélhetőleg vagy rápirít a coaching staffra, vagy pedig a szezon után 1-2 embertől meg fog majd válni, gondolom én. Ha így folytatjuk, akkor biztosan így lesz szerintem.
Igazából twitteren tett állítólag célzásokat a problémáira, de akkor úgy gondolom, hogy a locker roomban és az edzői stábnak is elmondta, vagy el fogja mondani a meglátásait.
Érdekes heteknek nézünk elébe, meggyőződésem, hogy most vált nyilvánvalóvá, hogy néhány edzőnk az állásért kell, hogy bizonyítson az utolsó meccseken.
Mélységesen egyetértek, rendet kell pakolni mind a játékosok, mind pedig az edzők fejében, ennek pedig most jött el az ideje.

Igazából simán benne van a folytatásban, hogy kikapunk vasárnap és el is szórakozzuk a csoportgyőzelmünket, huh akkor micsoda cirkusz lesz itt.
Bár szerintem jogosan, de hát majd meglátjuk. Mindenesetre sokatmondó, hogy Irsaynél is kiborult a bili.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
most esik le hogy nekünk 3 nappal több időnk volt felkészülni az Arizona elleni meccsre, mint nekik.
Én nem tudom h mit csináltak az edzők 1,5 hétig, de hogy sok hasznát nem vettük az biztos.shady
Felkészültünk Bradyre? :cool:Stez
Szerintem Warner-re készültünk, csak ez lehet a magyarázat!

több mint 12 éve
most esik le hogy nekünk 3 nappal több időnk volt felkészülni az Arizona elleni meccsre, mint nekik.
Én nem tudom h mit csináltak az edzők 1,5 hétig, de hogy sok hasznát nem vettük az biztos.shady
Felkészültünk Bradyre? :cool:

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Én nem tudom h mit csináltak az edzők 1,5 hétig, de hogy sok hasznát nem vettük az biztos.
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
jöttek anno a hírek h T-Richcsel nem voltak megelégedve barnában ezért engedték el 0-2 után nem pedig valami ebben a sportban ismeretlen tankolás végett...kezdem érteni 😕

off.: azt vágjátok h az első meccs előtt (!!!) azt mondta a phoenix suns GM-je h rámennek az 1/1-re, nincs semmi céljuk 😀
ezért ez vicces egy 82 meccses bajnokságban

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Hiába lesz jó, csak egy futó. Nálam nem ér első kört, maximum akkor, hogy ha elkezd 1700 yardokat és 15 TD-ket futkározni, mint AP.
A poszttal van a bajom, nem a pickkel.
Gordon köllött vóna.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
továbbra is azt mondom, h várjuk meg vele a jövő évet mielőtt elkönyveljük egyértelműen szarnak. Azért Brown sem (volt) akkora király h azt mondjuk rá, h megérte az első kört anno.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Én meg lemondok Richardsonról, ha visszakapjuk az első körünket.

több mint 12 éve
szerintem megint az volt mint a Rams ellen.
Nem kellett nekünk ez a W, alibiztünk és majd a vasárnapi, Titans-meccsre összeszedjük magunkat.
Ha összejön, bele is szarunk a tegnapiba.
Csak az a baj, hogy ha 7-9 lenne az év vége, már azon se lepődnénk meg.Höri
Bevergődünk valahogy a playoffba, aztán a playoff előtt Reggie bejelenti, hogy visszavonul, és ettől DHB hirtelen elkezd elkapni, TRich 5 yardos átlaggal futni, és úgy szétkapjuk a ligát mint annak a rendje. 😀peterk2005
én egy idei SB winről is lemondanék ,ha láthatnám még Waynet játszani a Lucas Oilban 1-2 évig 😊Borbinho
😀 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem kellett nekünk ez a W, alibiztünk és majd a vasárnapi, Titans-meccsre összeszedjük magunkat.
Bevergődünk valahogy a playoffba, aztán a playoff előtt Reggie bejelenti, hogy visszavonul, és ettől DHB hirtelen elkezd elkapni, TRich 5 yardos átlaggal futni, és úgy szétkapjuk a ligát mint annak a rendje. 😀peterk2005
én egy idei SB winről is lemondanék ,ha láthatnám még Waynet játszani a Lucas Oilban 1-2 évig 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bevergődünk valahogy a playoffba, aztán a playoff előtt Reggie bejelenti, hogy visszavonul, és ettől DHB hirtelen elkezd elkapni, TRich 5 yardos átlaggal futni, és úgy szétkapjuk a ligát mint annak a rendje. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mit vársz Wernertől, amikor sok hete sérült tulajdonképpen és még egyetlen meccs sem volt, ahol sokat játszott volna?
4-3-mas védelemből jött, nyilván nehéz az átállás, plusz a sérüléssel játszani rotációban. Mindenki tudta, hogy idén még tutira Walden lesz fent a snapek nagy részében, így is lett, jól is játszik, így Werner nem fog 40-50 snapet kapni folyamatosan még.
Ettől függetlenül én sem vagyok vele elégedett, és már a PS után kicsit borúlátó voltam vele kapcsolatban, de nem vele van itt a gond.
Szar volt az idei draft, ez is túlélhető. Trent első körért nagy hiba volt, ez tény, de ezek mellett még így is egy rahedli cseréje és húzása van, ami jól sült el.
Szerintem nem Grigsonnal van a baj. Vagy Pep helyére kellene egy Arians féle OC guru, vagy Pagano helyére valami tökös faszi, aki seggberúgja a coordinátorokat állandóan.

több mint 12 éve
egyre jobban érik a 8-8 amit a szezon előtt tippeltemFarky
az elég a PO-hoz 😊
szóval a tavalyi év GM-jét küldeném én el először a halálba.
sikerült egy történelmi léptékkel is nézve gyászos draft után elhozni T-Richet. most semmi sem jön össze neki. én werneren vagyok nagyon kiakadva. rossz nézni, mintha nem is akarna odaérni sem futás ellen sem passz ellen.

több mint 12 éve
Tökre mindegy, ki az ellenfél QB-ja.
Sokadik hét volt ez, amikor az látszik, hogy az ellenfél totálisan felkészült belőlünk, mi pedig mint ha egy percet sem töltöttünk volna el a videószobában és az ellenfél felmérésével.
Ez igaz az offensere is és a defensere is egyaránt.
Továbbra is oda jutunk vissza, hogy valami a coaching staffban nem klappol.

több mint 12 éve
egyre jobban érik a 8-8 amit a szezon előtt tippeltem

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
ez teljesen független attól. Az ellenfél első 4 támadása van nézve, nem ez hogy x idő alatt mennyi pontot kapunk. Ráadásul meccs elején még az se lehet kifogás h fáradtak.shady
de a 4ből legalább 2nél nagyon jó mezőnypozícióból jönnek, miután egy first downra se futja tőlünk. jó ők se istenek, de a legnagyobb gondok egyértelműen az offensere vezethetők vissza, szvszdugo1993
Az elmúlt 4 hét QBinak névsora: Keenum, Clemens, Fitzpatrick, Palmer.

Továbbra is a legnagyobb problémám, hogy teljesen laposan és látszólag felkészületlenül esik be meccsekre a csapat. Nem egy mély/rutinos gárda ez, Grigson is idén majdnem mindennel mellényúlt, előfordulnak ezek a gyengébb teljesítmények, csak a konkrét ellenfelek az aggasztóak (Hou, Ten, StL).

több mint 12 éve
szerintem meg ez akkor is sok ha mindig red zone-ból indulna az ellenfél.

az offensetől mit várunk? Luck, Hilton, Fleener, ennyi...
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
ez teljesen független attól. Az ellenfél első 4 támadása van nézve, nem ez hogy x idő alatt mennyi pontot kapunk. Ráadásul meccs elején még az se lehet kifogás h fáradtak.shady
de a 4ből legalább 2nél nagyon jó mezőnypozícióból jönnek, miután egy first downra se futja tőlünk. jó ők se istenek, de a legnagyobb gondok egyértelműen az offensere vezethetők vissza, szvsz

több mint 12 éve
ez teljesen független attól. Az ellenfél első 4 támadása van nézve, nem ez hogy x idő alatt mennyi pontot kapunk. Ráadásul meccs elején még az se lehet kifogás h fáradtak.
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
egyébként attól függetlenül h az offense-ben akadnak gondok rendesen, a legaggasztóbb számomra mégis a védelem.
Az utóbbi 4 meccsen az aktuális ellenfelek 3 TD-t szereztek az első labdabirtoklásukból.
Ugyanezen a 4 meccsen az első 4 labdabirtoklásukból összesen 62 pontot szereztek. 3,875 pont/drive. Azér az sok.

Oké hogy az O# sem rendelkezik fényes statisztikával, de az kevésbé meglepő ilyen kerettel.shady
elég sokat is vannak a pályán

több mint 12 éve
egyébként attól függetlenül h az offense-ben akadnak gondok rendesen, a legaggasztóbb számomra mégis a védelem.
Az utóbbi 4 meccsen az aktuális ellenfelek 3 TD-t szereztek az első labdabirtoklásukból.
Ugyanezen a 4 meccsen az első 4 labdabirtoklásukból összesen 62 pontot szereztek. 3,875 pont/drive. Azér az sok.

Oké hogy az O# sem rendelkezik fényes statisztikával, de az kevésbé meglepő ilyen kerettel.
több mint 12 éve
csak azt tudom h szégyen amit művelünk. az egyik legrosszabb offense a miénk a ligában per pill. nagyin mellé lőne nem tudnánk

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Csak az a baj, hogy ha 7-9 lenne az év vége, már azon se lepődnénk meg.

több mint 12 éve
Mi értelme van egy új WR leigazolásának?
Mire a playbookot megtanulja, eltelik 3-4-5 hét minimum. Mit érünk vele? használhatjuk majd 15 játékban őt, amikor slantet kell futni kb.
Nem most kell okoskodni WR fronton. Reggie a Broncos ellen sérült meg, amikor is utána lett volna két hetünk hozni normális elkapót. A trade deadline utolsó jó pár napja arról szólt, hogy nincsen WR-ünk, hozunk-e valakit, akivel előrébb lépünk-e.
Nem jött senki sem, FA-ról és tradeben sem, a probléma itt van.
A coachingnak és a GM-nek az a dolga, hogy felismerje ezeket a problémákat, hogy képes-e jó játékra ez a WR corp, lehet-e rájuk alapozni, vagy erősíteni kell-e. Egy éve mindenki Brazillra veri, holott szerencsétlennek kb. két jó pillanata volt az egész tavalyi évben, egy agresszív pass heavy offenseben. Előző héten meccs közben Reggie mutogatta neki, hogy adja el a slantet, akkor ott valami probléma lehet. Ezeknek a problémáknak nem 3-4-5 lejátszott meccs után kellene feltűnniük, hanem akár az edzéseken, akár már 1-2 meccs után is.
Paganonak, de főleg Pepnek kellene látnia, hogy valami gebasz van az egységben.
Csak az az érzésem, hogy nem is akarják meglátni, inkább áltatják magukat, DHB király, Brazill király, kell nekik pár hét és rohadtul belejönnek, aztán alázni fognak.
De neeem. 😊