Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
meg Reed...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
WR Da'Rick Rogers and RB Chris Rainey inactive for the #Colts. + HaviliCsak az zavar így Dhb Brazil duónak kell segíteni Ty.t qrva kevés...
pedig bíztam benne h látjuk RogerstFarky
több mint 12 éve
WR Da'Rick Rogers and RB Chris Rainey inactive for the #Colts. + Havilipedig bíztam benne h látjuk Rogerst
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Pici tippmix off.. 12 es mix benne egy 0-8as handycapes kézi meccs, 11 bejött utolsó meccs, Psg játszott, 1 góllal kellett volna nyerniük, a meccs 1-1re állt, 94.!!! percben 11est lőtt a PSG és képes volt a gyökere szétlőni a felső lécet.. 254.000 huf ment a levesbe.. Ez az a pillanat amikor már sírni sem akarsz...Stev85Ezért nem játszom én már réges rég óta pénzben. Megoldom én az izgalmakat úgy is, hogy külföldre utazásonként el-elhagyok egy-egy telefont, laptopot, órát, mikor mit. 😀
(Na jó, ultit pénzben játsszom, de az más. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A VS Sasa a mondandó kulcsa. Ellene sosem fogadunk, ez alapszabály.ami vicc h a szezon előtt 5,5 félre adták a flipet a jax W-k számára. na? ez az anyámat a házzal tipikus esete. ezt már akkor is lehetett tudni. ingyen pééééz
Ez olyan, mint ha idén minden héten Jax W-re fogadnál. Egyszer talán bejön, azon kívül mindig beszopod. 😊Stez
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Unsere Sanyi ellen sosem idézem SOSEM fogadsz!!Amatőr hiba, mindenki tudja, hogy barátságos és felkészülési meccsekre sosem szabad fogadni.jó de a németek 2 hét múlva az EB-n játszottak.
Tanulópénz volt, gondolom jól esett. 😊Stez
tehát eb-n szereplő németek főpróbája VS sasa..
igazatok van, most már tudom, 18 éves voltam 😊Miska84
Ilyen csapatok még: Hertha győzelemre sose fogadj, Mindig akkor buknak amikor megfogadod...
Újpest győzelme..😀😀 :cool:
Pici tippmix off.. 12 es mix benne egy 0-8as handycapes kézi meccs, 11 bejött utolsó meccs, Psg játszott, 1 góllal kellett volna nyerniük, a meccs 1-1re állt, 94.!!! percben 11est lőtt a PSG és képes volt a gyökere szétlőni a felső lécet.. 254.000 huf ment a levesbe.. Ez az a pillanat amikor már sírni sem akarsz...
több mint 12 éve
A VS Sasa a mondandó kulcsa. Ellene sosem fogadunk, ez alapszabály.Ez olyan, mint ha idén minden héten Jax W-re fogadnál. Egyszer talán bejön, azon kívül mindig beszopod. 😊
több mint 12 éve
Amatőr hiba, mindenki tudja, hogy barátságos és felkészülési meccsekre sosem szabad fogadni.jó de a németek 2 hét múlva az EB-n játszottak.
Tanulópénz volt, gondolom jól esett. 😊Stez
tehát eb-n szereplő németek főpróbája VS sasa..
igazatok van, most már tudom, 18 éves voltam 😊
több mint 12 éve
Amatőr hiba, mindenki tudja, hogy barátságos és felkészülési meccsekre sosem szabad fogadni. Tanulópénz volt, gondolom jól esett. 😊
több mint 12 éve
jó, hát sándor ellen meg sose tegyél 😀
több mint 12 éve
régen mindig így is tettem.Én tuti a Colts ellen fogadnék, hogy ha bukom is a mixet, de legalább rossz kedvem tutira nem lesz a Colts W miatt.Szerintem sem mi vagyunk az esélyesek, mérlegtől függetlenül.Stezja nagy formában vannak. de +3-mal megrakom magunkatMiska84
Ha meg kikapunk, legalább valami píz jön. 😊
Tégy te is így. 😉Stez
de aztán megraktam kötésben sok meccset, nyertem volna 18 éves fejjel több százezret.
de jött a mi sándorunk az MTKból és nyomott kettőt a németeknek 2004ben. így nyertünk egy felkészülési meccset, de a mixem elment. örültem?😕
több mint 12 éve
Én tuti a Colts ellen fogadnék, hogy ha bukom is a mixet, de legalább rossz kedvem tutira nem lesz a Colts W miatt.Szerintem sem mi vagyunk az esélyesek, mérlegtől függetlenül.Stezja nagy formában vannak. de +3-mal megrakom magunkatMiska84
Ha meg kikapunk, legalább valami píz jön. 😊
Tégy te is így. 😉
több mint 12 éve
Szerintem sem mi vagyunk az esélyesek, mérlegtől függetlenül.Stezja nagy formában vannak. de +3-mal megrakom magunkat
több mint 12 éve
Szerintem sem mi vagyunk az esélyesek, mérlegtől függetlenül.
több mint 12 éve
csak szerintem fura h az Arizonára 1,6 körüli oddsok vannak, ránk meg 2,35?
több mint 12 éve
de igazat adva magamnak 😀 | | itt a meccs a playbookja, aki még nem látta volnavicces a hét fős blitz zéró coverageban 😊
több mint 12 éve
Szerintem Lucky Int nélküli meccs, Richardson 2 nagy futás (10+ yardos) Donald Beast mód.FB nélkül az Donald-time ...Sérült bokával várok egy 100 yardot 😛én havilit sajnálom nagyon, a power run alapja a játéka. nem baj, legalább hétfőn erre tudjuk fogni, hogy T-Rich miért futott 2,8 yrd/carry-vel 😀Miska84DHB egész héten fullosan edzett már, tutira kezdeni fog.OK de pl. titans ellen jó elkapásai voltak, és nem droppolt (ha jól emlékszem) volt már olyan játékosunk aki droppolt és futni sem tudott....Stev85
Richardsonnak két hete bokagondjai vannak, de mondjuk sosem került szóba, hogy ne játszana miatta.
Mondjuk lassan tökre mindegy, kap 10 carryt jó esetben, abból fut 20 yardot, aztán ennyi volt számára a meccs.Stez
Arians nem számít futásra, az ő idejében Kacsa is ergya volt 😀
Azóta Szuper Kacsává vált 😛Stev85
amúgy én donaldtól várok minimum 60 elkapott yardot. ez 3 screen. ilyen agresszív blitzek ellen remélem nem kell 3 negyed h felismerjük mit kell játszani.
tippem: kacsa 150 össz yard, 2 td. fleener 60 yard 1 yd.
bátor-jóska: DHB 100 yard 1TD 😀
TY szar meccs, duplázva lesz 😕Miska84
Ty 1 Td, Flenner közepes meccs, Dhb drop hegy 😀
D: 2 Int et szedünk (1 Butler, 1 Bethea) 3-4 Sack tuti, (Mathis bácsi 2t ) :cool:
több mint 12 éve
Tök mindegy, mire számít Arians, nem ő a DC, ráadásul a Cards védelme azért elég jól elkaristol. A mi gyengus OL-ünket simán el fogják nyomni. A gond ott lesz, hogy PP valszeg leszedi a pályáról Hiltont, onnantól viszont elő kell húzni valami meglepit a kalapból és az szvsz nem a futójáték lesz. Valahogy úgy érzem, ezt a meccset most Lucknak kell szinte egyedül megnyernie majd, de hát olyan nyomás lesz rajta szerintem, hogy nem lesz könnyű napja.Sérült bokával várok egy 100 yardot 😛én havilit sajnálom nagyon, a power run alapja a játéka. nem baj, legalább hétfőn erre tudjuk fogni, hogy T-Rich miért futott 2,8 yrd/carry-vel 😀Miska84DHB egész héten fullosan edzett már, tutira kezdeni fog.OK de pl. titans ellen jó elkapásai voltak, és nem droppolt (ha jól emlékszem) volt már olyan játékosunk aki droppolt és futni sem tudott....Stev85
Richardsonnak két hete bokagondjai vannak, de mondjuk sosem került szóba, hogy ne játszana miatta.
Mondjuk lassan tökre mindegy, kap 10 carryt jó esetben, abból fut 20 yardot, aztán ennyi volt számára a meccs.Stez
A védelemnél is elég sok gond lesz, nem tetszik a Davis-Fitz matchup sem, de ami egyenesen nyugtalanít, az a Floyd-Vaughn párharc, ott mehet el a meccs.
Egyébként ez szerintem megint egy Rams féle undorító meccsünk lesz, Ellington a sebességével és a screenekkel szét fog minket szopatni. Sajnos ha valaki, akkor Arians tudja, mivel készüljön.
több mint 12 éve
FB nélkül az Donald-time ...Sérült bokával várok egy 100 yardot 😛én havilit sajnálom nagyon, a power run alapja a játéka. nem baj, legalább hétfőn erre tudjuk fogni, hogy T-Rich miért futott 2,8 yrd/carry-vel 😀Miska84DHB egész héten fullosan edzett már, tutira kezdeni fog.OK de pl. titans ellen jó elkapásai voltak, és nem droppolt (ha jól emlékszem) volt már olyan játékosunk aki droppolt és futni sem tudott....Stev85
amúgy én donaldtól várok minimum 60 elkapott yardot. ez 3 screen. ilyen agresszív blitzek ellen remélem nem kell 3 negyed h felismerjük mit kell játszani.
tippem: kacsa 150 össz yard, 2 td. fleener 60 yard 1 yd.
bátor-jóska: DHB 100 yard 1TD 😀
TY szar meccs, duplázva lesz 😕
több mint 12 éve
Sérült bokával várok egy 100 yardot 😛én havilit sajnálom nagyon, a power run alapja a játéka. nem baj, legalább hétfőn erre tudjuk fogni, hogy T-Rich miért futott 2,8 yrd/carry-vel 😀Miska84DHB egész héten fullosan edzett már, tutira kezdeni fog.OK de pl. titans ellen jó elkapásai voltak, és nem droppolt (ha jól emlékszem) volt már olyan játékosunk aki droppolt és futni sem tudott....Stev85
Azóta Szuper Kacsává vált 😛
több mint 12 éve
én havilit sajnálom nagyon, a power run alapja a játéka. nem baj, legalább hétfőn erre tudjuk fogni, hogy T-Rich miért futott 2,8 yrd/carry-vel 😀DHB egész héten fullosan edzett már, tutira kezdeni fog.OK de pl. titans ellen jó elkapásai voltak, és nem droppolt (ha jól emlékszem) volt már olyan játékosunk aki droppolt és futni sem tudott....Stev85
több mint 12 éve
DHB egész héten fullosan edzett már, tutira kezdeni fog.OK de pl. titans ellen jó elkapásai voltak, és nem droppolt (ha jól emlékszem) volt már olyan játékosunk aki droppolt és futni sem tudott....
több mint 12 éve
DHB egész héten fullosan edzett már, tutira kezdeni fog.Richardsonnak két hete bokagondjai vannak, de mondjuk sosem került szóba, hogy ne játszana miatta.
Mondjuk lassan tökre mindegy, kap 10 carryt jó esetben, abból fut 20 yardot, aztán ennyi volt számára a meccs.
több mint 12 éve
Toler még sincs olyan jó állapotban, mint hitték, lazán inaktív lesz a hétvégén, már most hivatalos.StezHét elején kijelentették játszik.. Ez vicc bazd ki, vagy lehet felvették Dr. Bubot és rájött még sem jó ha nem tud kiegyenesedni a pályán szerencsétlen.. -,-
A heti sérült lista a meccsre:
Out: Conner, Havili, Toler
Questionable: Gordy ( :cool: 😀 ) Landry (üveg, meglepődtem sokat kezdet sérülés nélkül) T-Rich (Lehet forgatás közben meghúzta magát... :cool: )
Probable: Herron, Howell, Dhb (Nem lehetne lecserélni pl.... Allenre az Iren? 😊)) Légyszi légyszi naaaa Reggiet azért nem kértem mert az alap eset..)