Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
nagyon egyszerű, ha negyedikek leszünk akkor a Kansas City lesz az ellenfél, ha harmadik akkor meg valami negatív mérlegű 😀😀😀főleg h jelenleg másodikak vagyunk :cool:
| remélem a Dolphins, olyan nincs hogy kétszer megrakjanak | .Höri
több mint 12 éve
Nem fogja egy edző nyilvánosan fikázni a játékosát.Tegnap este pont belefutottam a Gameday-be, és pont a Rams-Colts meccsnél..
Ez nem soccer, ahol az ilyen még jól is elsülhet. Itt azért az edzők, a coordinátorok végig azon vannak, hogy mentálisan igyekezzenek elhitetni mindenkivel, hogy számítanak rájuk, hisznek bennük, stb. Mivel ebben a sportban különösen számít a koncentráció és hogy mentálisan rendben legyen mindenki.
DHB-nek és Richardsonnak épp elég, hogy fosul játszanak, a média szanaszét szedi őket, hatalmas nyomás van rajtuk, Pagano pedig nyilván igyekszik őket picit felhúzni.
Davissel is ez volt. Miután elhoztuk, szar volt, sérülgetett. Azért az a jelenet állandóan bennem van, amikor az egyik meccsen, Vontae idejövetele után 1-2 héttel még híg fos volt, kaptuk róla a TD-t, majd Pagano percekig négyszemközt beszél vele, istápolja, igyekszik tartani benne a lelket, hogy ne törjön össze azok után, hogy csórikám totálisan ledöbbent a csapatváltáson és a nagymamit akarta hívni egyből.
Nyilván sokat számít, hogy Pagano DB edző volt, így hasznos dolgokat is tud elmondani Davisnek, de azért azt becsülöm benne, hogy ő eddig is ilyen faszinak látszott, aki szépen egyesével is foglalkozik a játékosaival és próbálja őket topra dicsérni, a lelket tartani bennük, erőt adni nekik.
Én nem tudom, hogy hány ilyen HC van a ligában, akinek ez ennyire prioritás, biztos van jó pár, de számomra ez akkor is fontos és szimpatikus dolog.
Számomra nem feltétlen az a jó edző, aki az oldalvonal mellett rohangál, üvölt, fesztiválozik. Csinálja ezt is, de a locker roomban, és az egyéni problémáknál is legyen ott azonnal.
Pagano pedig szerintem ott van, én legalábbis úgy érzékelem fotókból, cikkekből, különböző felvételekből.
Az látszik, hogy az oldalvonal mellett ő inkább a Dungy féle csöndes típus, meg igazából azért az is érzékelhető szerintem, hogy még azért neki is tapasztalat kell HC-ként, még idegen ez a szerepkör párszor neki. Már tavaly is az volt, de azért az egész éve arról szólt mégis, hogy kórházról-kórházra, kezelésről-kezelésre járt.
Lesz ez jobb is.
Az a baj, hogy nálunk pont az offense alszik minden héten egy félidőt, azon ő pedig sosem fog tudni segíteni meg lendíteni. Pontosan ezért kellett volna Arians mellé, mert míg Paganoék összerakják a brutális védelmet, amihez értenek, addig Arians egyedül nyomta volna a támadósort, mivel nagy király, bármit megokoskodott egyedül.
Pepnél ezt annyira nem érzem, valahogy ez a tudatosság, meg talpraesettség olyan dolog, amit én nem érzékelek benne. Egyelőre, teszem hozzá. Remélem változik hamarosan. 😊
De itt most nem Pep-en volt a hangsúly.
Összességében nincs gond ezekkel a nyilatkozatokkal, viccesek, röhögünk rajtuk, de mondjuk képzeljük magunkat Trent helyébe, ha ez nem lenne, akkor lehet már buzi lenne, annyira kilenne. 😊Stez
És mint kiderült Luck a végén még fel akart menni a pályára, amikor már minden mindegy volt, és Pagano mondta neki hogy ne menjen fel, mert úgyis tudják az embere milyen jó játékos, csak aznap nem ment neki. De vagy 4 percen keresztül mondta neki, és látszott hogy Lucky megnyugszik, nem dúl fúl miért nem játszhatok, nem vágja a sisakot a földhöz, hanem rájött igaza van Pagano-nak..
Ui.: Carolina Szeretlek 😀 :cool:
több mint 12 éve
nagyon egyszerű, ha negyedikek leszünk akkor a Kansas City lesz az ellenfél, ha harmadik akkor meg valami negatív mérlegű 😀😀😀| remélem a Dolphins, olyan nincs hogy kétszer megrakjanak | .
több mint 12 éve
Nem fogja egy edző nyilvánosan fikázni a játékosát.Ez nem soccer, ahol az ilyen még jól is elsülhet. Itt azért az edzők, a coordinátorok végig azon vannak, hogy mentálisan igyekezzenek elhitetni mindenkivel, hogy számítanak rájuk, hisznek bennük, stb. Mivel ebben a sportban különösen számít a koncentráció és hogy mentálisan rendben legyen mindenki.
DHB-nek és Richardsonnak épp elég, hogy fosul játszanak, a média szanaszét szedi őket, hatalmas nyomás van rajtuk, Pagano pedig nyilván igyekszik őket picit felhúzni.
Davissel is ez volt. Miután elhoztuk, szar volt, sérülgetett. Azért az a jelenet állandóan bennem van, amikor az egyik meccsen, Vontae idejövetele után 1-2 héttel még híg fos volt, kaptuk róla a TD-t, majd Pagano percekig négyszemközt beszél vele, istápolja, igyekszik tartani benne a lelket, hogy ne törjön össze azok után, hogy csórikám totálisan ledöbbent a csapatváltáson és a nagymamit akarta hívni egyből.
Nyilván sokat számít, hogy Pagano DB edző volt, így hasznos dolgokat is tud elmondani Davisnek, de azért azt becsülöm benne, hogy ő eddig is ilyen faszinak látszott, aki szépen egyesével is foglalkozik a játékosaival és próbálja őket topra dicsérni, a lelket tartani bennük, erőt adni nekik.
Én nem tudom, hogy hány ilyen HC van a ligában, akinek ez ennyire prioritás, biztos van jó pár, de számomra ez akkor is fontos és szimpatikus dolog.
Számomra nem feltétlen az a jó edző, aki az oldalvonal mellett rohangál, üvölt, fesztiválozik. Csinálja ezt is, de a locker roomban, és az egyéni problémáknál is legyen ott azonnal.
Pagano pedig szerintem ott van, én legalábbis úgy érzékelem fotókból, cikkekből, különböző felvételekből.
Az látszik, hogy az oldalvonal mellett ő inkább a Dungy féle csöndes típus, meg igazából azért az is érzékelhető szerintem, hogy még azért neki is tapasztalat kell HC-ként, még idegen ez a szerepkör párszor neki. Már tavaly is az volt, de azért az egész éve arról szólt mégis, hogy kórházról-kórházra, kezelésről-kezelésre járt.
Lesz ez jobb is.
Az a baj, hogy nálunk pont az offense alszik minden héten egy félidőt, azon ő pedig sosem fog tudni segíteni meg lendíteni. Pontosan ezért kellett volna Arians mellé, mert míg Paganoék összerakják a brutális védelmet, amihez értenek, addig Arians egyedül nyomta volna a támadósort, mivel nagy király, bármit megokoskodott egyedül.
Pepnél ezt annyira nem érzem, valahogy ez a tudatosság, meg talpraesettség olyan dolog, amit én nem érzékelek benne. Egyelőre, teszem hozzá. Remélem változik hamarosan. 😊
De itt most nem Pep-en volt a hangsúly.
Összességében nincs gond ezekkel a nyilatkozatokkal, viccesek, röhögünk rajtuk, de mondjuk képzeljük magunkat Trent helyébe, ha ez nem lenne, akkor lehet már buzi lenne, annyira kilenne. 😊
több mint 12 éve
Nem mondtam, hogy nem jogos😊Igen, csak akkor sem az a megoldás, hogy lefejelem a másikat. Előtte meg letépte a sisakját. és akkor még nem volt "rinya" Walker részéről. Ez után kezdődött a "szájkarate" 😊 Jogos az egy meccses eltiltás, még ha nem is a mi meccsünkön történt volna akkor is ezt mondanám.pakeszÉn azt nem szeretem, ha valaki pofázik, Walker meg kb. 1 liter nyálat ráköpött Walden arcára, úgy ordibált.FearTomiWalden 1 meccses eltilást kapott, várható volt.FearTomiSőt, igazi "cheap shot" mert utána Walker már nem a játékra koncentrált... Bár az ilyen dolgokat nem nagyon szeretem... Sőt...Stev85
több mint 12 éve
Igen, csak akkor sem az a megoldás, hogy lefejelem a másikat. Előtte meg letépte a sisakját. és akkor még nem volt "rinya" Walker részéről. Ez után kezdődött a "szájkarate" 😊 Jogos az egy meccses eltiltás, még ha nem is a mi meccsünkön történt volna akkor is ezt mondanám.Én azt nem szeretem, ha valaki pofázik, Walker meg kb. 1 liter nyálat ráköpött Walden arcára, úgy ordibált.FearTomiWalden 1 meccses eltilást kapott, várható volt.FearTomiSőt, igazi "cheap shot" mert utána Walker már nem a játékra koncentrált... Bár az ilyen dolgokat nem nagyon szeretem... Sőt...Stev85
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
mit mondjon? T-Rich egy szerencsétlen és balfaszok voltunk h ellőtünk rá egy első kört?Jó persze, nyílván azt nem mondhatja, de DHB-re is azt mondja mindig, hogy "Heck of a player..."😀 Nyilánvalóan tudja mindenki, hogy kamuzik és amúgy meg kitörölhetjük az ilyen nyilatkozatokkal😊 Inkább csinálniuk kéne valamit ezek helyett...
Amúgy simán robbanthat, de lehet csak jövőre. Ha nem, akkor megválunk tőle. Nem ő lenne az első bust.shady
több mint 12 éve
mit mondjon? T-Rich egy szerencsétlen és balfaszok voltunk h ellőtünk rá egy első kört?nem ezt mondtam. csak már unalmas, hogy lenyilatkozza minden héten, ahelyett, hogy tényleg tudna kezdeni vele valamit
Amúgy simán robbanthat, de lehet csak jövőre. Ha nem, akkor megválunk tőle. Nem ő lenne az első bust.shady
több mint 12 éve
mit mondjon? T-Rich egy szerencsétlen és balfaszok voltunk h ellőtünk rá egy első kört?Amúgy simán robbanthat, de lehet csak jövőre. Ha nem, akkor megválunk tőle. Nem ő lenne az első bust.
több mint 12 éve
én a "heti Pep-et" várom: "megtaláltuk Richardson igazi helyét, ahol megfelelő módon tudjuk majd használni" aztán minden ugyan olyan lesz, mint volt
több mint 12 éve
ja, borzasztó egy paccer az ürge, nem hiszem, hogy valaha eljut egy NFL-csapat kispadjára...
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
"Pagano azt nyilatkozta, hogy Richardson egy borzasztóan jó RB és hamarosan robbanni fog..." Kár, hogy mindegyik játékosról ezt mondja...ezt kezdem kicsit unni.
több mint 12 éve
Bethea lett a man of the year
több mint 12 éve
Nem a "headbutt" a gondom, ne értsd félre, de ha leveszi a sisakot és úgy "koccolja" le akkor 1 szavam sincs... Mindemellett Walker rinyája az ritka nőiesre sikerült 😀 :cool:Én azt nem szeretem, ha valaki pofázik, Walker meg kb. 1 liter nyálat ráköpött Walden arcára, úgy ordibált.FearTomiWalden 1 meccses eltilást kapott, várható volt.FearTomiSőt, igazi "cheap shot" mert utána Walker már nem a játékra koncentrált... Bár az ilyen dolgokat nem nagyon szeretem... Sőt...Stev85
több mint 12 éve
Én azt nem szeretem, ha valaki pofázik, Walker meg kb. 1 liter nyálat ráköpött Walden arcára, úgy ordibált.Walden 1 meccses eltilást kapott, várható volt.FearTomiSőt, igazi "cheap shot" mert utána Walker már nem a játékra koncentrált... Bár az ilyen dolgokat nem nagyon szeretem... Sőt...Stev85
több mint 12 éve
Walden 1 meccses eltilást kapott, várható volt.FearTomiSőt, igazi "cheap shot" mert utána Walker már nem a játékra koncentrált... Bár az ilyen dolgokat nem nagyon szeretem... Sőt...
több mint 12 éve
Walden 1 meccses eltilást kapott, várható volt.
több mint 12 éve
Nekem nem mindegy. Én azt szeretném, hogy ha lehetőleg kiütnék egymást a királyok, mi pedig utána szépen meglepjük a többieket. 😀StezHa jönne a Pats Indybe az tetszene, főleg ha a végén láthatnám Tommy boy és BB búskomor arcát 😀
több mint 12 éve
Nekem nem mindegy. Én azt szeretném, hogy ha lehetőleg kiütnék egymást a királyok, mi pedig utána szépen meglepjük a többieket. 😀
több mint 12 éve
de nekünk nem tök mind1 h mit csinál a Denver meg a KC? Egy csoportban vannak, az egyikük wild card-ra megy mindenképp, ergo ha mi nyerjük a csoportot (ami nagyon úgy néz ki), akkor az egyik mögöttünk lesz kiemelésbe.Sztem az AFC első kiemeltje a Denver lesz, a másodikért meg mi harcolunk a New England-el.
de a legszebb az lenne h a Pats lecsúszik 4. helyre, és wild card körben a KC-val játszanak 😀
több mint 12 éve
Nem tudom miért maradnának tutira mögöttünk, miután egymással már csak egyszer játszanak, és mindkettőnek egy veresége van.Simán benne van, hogy 13 W-t összehoznak mindketten. Engem pedig nem az érdekel, hogy a csoportgyőzelem miatt meglenne a hazai pálya az egyikkel szemben.
Nem ezt mondtam. Hanem azt, hogy pályától függetlenül ettől a két csapattól sokkal jobban tartok, mint a Patstől mondjuk.
több mint 12 éve
Egyik tuti mögöttünk marad mivel egy csoportban vannak. 😊Szerintem mi jó esetben 11-5-tel fogunk végezni, én legalábbis arra tippelek. A 12-4 az nálam no chance kategória. 😊Nem tudom, én egyelőre nem számolok még a Patssel, azért a KC hiába kapott ki, simán bennük van egy 14-2-es, 13-3-mas mérleg a Broncossal együtt. A Pats szerintem max egy 12-4-et produkál majd. Jobb mérlegük lesz, mint nekünk, de nem tőlük félnék elsősorban, ami a seedeket illeti.StezEgy 12-4 re mi is képesek vagyunk... Sőt... De majd meglátjuk 😊Stev85
De egyébként tök mindegy, 12-4 lenne-e vagy 11-5, amint mondtam, szerintem még előbbi is kevés lesz a Broncos-Chiefs duó beelőzéséhez.Stez
Szerintem a Bengals/Chiefs duóból egyet el fogunk kapni legalább....
Minden mást meg meglátunk.
De a Bengalssal lesz kemény harc a 3. seedért... Szerintem, ezért őket el kéne kapni...
több mint 12 éve
Szerintem mi jó esetben 11-5-tel fogunk végezni, én legalábbis arra tippelek. A 12-4 az nálam no chance kategória. 😊Nem tudom, én egyelőre nem számolok még a Patssel, azért a KC hiába kapott ki, simán bennük van egy 14-2-es, 13-3-mas mérleg a Broncossal együtt. A Pats szerintem max egy 12-4-et produkál majd. Jobb mérlegük lesz, mint nekünk, de nem tőlük félnék elsősorban, ami a seedeket illeti.StezEgy 12-4 re mi is képesek vagyunk... Sőt... De majd meglátjuk 😊Stev85
De egyébként tök mindegy, 12-4 lenne-e vagy 11-5, amint mondtam, szerintem még előbbi is kevés lesz a Broncos-Chiefs duó beelőzéséhez.
több mint 12 éve
Nem tudom, én egyelőre nem számolok még a Patssel, azért a KC hiába kapott ki, simán bennük van egy 14-2-es, 13-3-mas mérleg a Broncossal együtt. A Pats szerintem max egy 12-4-et produkál majd. Jobb mérlegük lesz, mint nekünk, de nem tőlük félnék elsősorban, ami a seedeket illeti.StezEgy 12-4 re mi is képesek vagyunk... Sőt... De majd meglátjuk 😊