Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
érkezett Chris Rainey, gondolom visszahordónak elsősorban.bűnözés miatt rakta ki a Steelers, pedig nem volt reménytelen.
offense-ben szerintem nem fogjuk használni, de ha igen, az se baj.
Dorin Dickerson a másik
több mint 12 éve
Remek hírek.Viszont őrülhetsz, Toler újra active és játszik, azaz Vaughn kevés snappet lesz a pályán.😛
Haviliról kiderült, hogy concussion symptoms-ja van.
Nagyon szeretem ezt a sérülést, aki ezzel küzd, az szinte biztosan 1-2 éven belül befejezi a játékot, amikor évi 3-4 agyrázkódást szed össze. Boldog vagyok nagyon.
Ami várható volt, Werner kezd majd Walden helyén, kíváncsian várom, hogy mire lesz képes több snap alatt, hogy a legtöbb playben fent lesz. Sokat nem várok tőle, de ki tudja, a Cards fal nem túl jó azért.Stez
havili kimondottan szar ír.. Véégre van egy normális FB erre nesze..-,-
.
több mint 12 éve
az én szememben gyakorlatilag ugyanolyan gyenge volt, mint év elején. nem sokat javult szvsz, úgyhogy akkor már inkább játszon Werner, akinek bőven szoknia kell még az NFL-t és jóval több potenciál van benneWalden az elmúlt hetekben kifejezetten jól játszott, szóval de, szerintem visszaesés lesz.StezAmi várható volt, Werner kezd majd Walden helyén, kíváncsian várom, hogy mire lesz képes több snap alatt, hogy a legtöbb playben fent lesz. Sokat nem várok tőle, de ki tudja, a Cards fal nem túl jó azért.Stezszvsz nem lesz nagy visszaesés Waldenhez képest.dugo1993
több mint 12 éve
Walden az elmúlt hetekben kifejezetten jól játszott, szóval de, szerintem visszaesés lesz.Ami várható volt, Werner kezd majd Walden helyén, kíváncsian várom, hogy mire lesz képes több snap alatt, hogy a legtöbb playben fent lesz. Sokat nem várok tőle, de ki tudja, a Cards fal nem túl jó azért.Stezszvsz nem lesz nagy visszaesés Waldenhez képest.dugo1993
több mint 12 éve
Ami várható volt, Werner kezd majd Walden helyén, kíváncsian várom, hogy mire lesz képes több snap alatt, hogy a legtöbb playben fent lesz. Sokat nem várok tőle, de ki tudja, a Cards fal nem túl jó azért.Stezszvsz nem lesz nagy visszaesés Waldenhez képest.
több mint 12 éve
Remek hírek.Haviliról kiderült, hogy concussion symptoms-ja van.
Nagyon szeretem ezt a sérülést, aki ezzel küzd, az szinte biztosan 1-2 éven belül befejezi a játékot, amikor évi 3-4 agyrázkódást szed össze. Boldog vagyok nagyon.
Ami várható volt, Werner kezd majd Walden helyén, kíváncsian várom, hogy mire lesz képes több snap alatt, hogy a legtöbb playben fent lesz. Sokat nem várok tőle, de ki tudja, a Cards fal nem túl jó azért.
több mint 12 éve
Pat McAfee egyértelmű HoF 😀
több mint 12 éve
Off :Szerintem Wayne mellett Vina is megy HoF-ba , 4 SB az 4 Sb..
Köszi a segítséget, ad blockert kilőttem, jó is.
On:
Év elején beszéltük (mmint még pre season környékén), hogy kik lehetnek HoF-ok később. Wayne ugye, no doubt. És Mathisre sokan írták, hogy kéne még pár jó szezon. Na sztem Mathis simán HoF-os lesz. 3 sackre van Freeneytől, 167el több tackleje van, 1el kevesebb FF-je, | és még 1 pickje is van 😀 | .
Szegény Freeneynek nagyon nem jött be a 3-4re való átállás, valószínű, hogy ha maradtunk volna 4-3ban, és itt maradt volna, még mindig őt dupláznák, és nem Mathist. De ez már soha nem fog kiderülni.
Még aktív játékosok közül Abraham (129), Jared Allen (122), Ware (116), Peppers (115,5) és Freeney vannak Mathis előtt. Mathis formáját nézve a top 20 szinte biztos (109,5, Greg Townsend), de sztem még a top 15 is simán benne van (122, Allen + Simeon Rice). Ha lesz még 3-4 egészséges szezonja, akkor a 130 is összejöhet (évi 6 sackkel számolva).
Szóval szerintem ha Freeney HoF, akkor Mathis meg főleg. PO statokban | talán | jobb Freeney (35tackle, 9 sack, 2ff, 1 fr), de Mathis (50tackle, 4,5 sack, 4 ff,1 fr) még idén is bizonyíthat + több esélyt látok, hogy PO-ba jusson a kövi években ,mint Freeney a Chargersben (bár kétlem, hogy maradna jövőre is, hiába 2éveset írt alá, egyik félnek se érdeke igazából, Freeney nem játszik jól 3-4ben, a Chargers meg sokat penget neki).Borbinho
Mathis, én már megmondtam az év elején, HoF simán. Van még benne remélem 4-5 év, és ha nem kezd el nagyon visszaesni, akkor az évi 6 jóval több is lesz. Csak ne sérüljön meg...
Freeney szerintem ennyi volt... Sajnálom, mert szerettem, de hogy ennyire sz*r legyen a 3-4ben az hihetetlen számomra... Sd ben meg volt 4 meccse összesen 1 tackle és 1 assist...
És látható a visszaesés... 4 év alatt 25ről 12re esett vissza... Sack meg 13,5 ről 5 re...
több mint 12 éve
Off :Köszi a segítséget, ad blockert kilőttem, jó is.
On:
Év elején beszéltük (mmint még pre season környékén), hogy kik lehetnek HoF-ok később. Wayne ugye, no doubt. És Mathisre sokan írták, hogy kéne még pár jó szezon. Na sztem Mathis simán HoF-os lesz. 3 sackre van Freeneytől, 167el több tackleje van, 1el kevesebb FF-je, | és még 1 pickje is van 😀 | .
Szegény Freeneynek nagyon nem jött be a 3-4re való átállás, valószínű, hogy ha maradtunk volna 4-3ban, és itt maradt volna, még mindig őt dupláznák, és nem Mathist. De ez már soha nem fog kiderülni.
Még aktív játékosok közül Abraham (129), Jared Allen (122), Ware (116), Peppers (115,5) és Freeney vannak Mathis előtt. Mathis formáját nézve a top 20 szinte biztos (109,5, Greg Townsend), de sztem még a top 15 is simán benne van (122, Allen + Simeon Rice). Ha lesz még 3-4 egészséges szezonja, akkor a 130 is összejöhet (évi 6 sackkel számolva).
Szóval szerintem ha Freeney HoF, akkor Mathis meg főleg. PO statokban | talán | jobb Freeney (35tackle, 9 sack, 2ff, 1 fr), de Mathis (50tackle, 4,5 sack, 4 ff,1 fr) még idén is bizonyíthat + több esélyt látok, hogy PO-ba jusson a kövi években ,mint Freeney a Chargersben (bár kétlem, hogy maradna jövőre is, hiába 2éveset írt alá, egyik félnek se érdeke igazából, Freeney nem játszik jól 3-4ben, a Chargers meg sokat penget neki).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Srácok, nemtudom hova írjam, de tudnátok segíteni egy picit?nekem az adblock kiiktatas onmagaban segitett.
NFL.com-on 2 napja egy videót se tudok megnézni, semmilyen böngészőről. El sem indítja, rákattintok, és elmegy a kép, szürke lesz. Ez mi miatt lehet?Borbinho
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Friss 11. heti NFL Power Rankings by Peterk2005.A hazai/idegenbeli meccseket súlyozó alternatív rangsor természetesen most is elkészült.
Az AFC-NFC összevetésben momentum change van, átvette az NFC a vezetést. Jó böngészgetést!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
adblockot kilövöd, nfl.comon meg frissitesz flasht, 99%ban jó szokott lenni, lehet mire megcsinálod, ők is megcsináljákSrácok, nemtudom hova írjam, de tudnátok segíteni egy picit?nekem sem jó. volt topic ahol azt írták, hogy ki kell lőni az adblockot (én nem próbáltam), erre volt aki azt írta, hogy nem használ. szvsz náluk lehet a gond, szerintem pár nap és rendbeteszik.dugo1993
NFL.com-on 2 napja egy videót se tudok megnézni, semmilyen böngészőről. El sem indítja, rákattintok, és elmegy a kép, szürke lesz. Ez mi miatt lehet?Borbinho
több mint 12 éve
Srácok, nemtudom hova írjam, de tudnátok segíteni egy picit?nekem sem jó. volt topic ahol azt írták, hogy ki kell lőni az adblockot (én nem próbáltam), erre volt aki azt írta, hogy nem használ. szvsz náluk lehet a gond, szerintem pár nap és rendbeteszik.
több mint 12 éve
Srácok, nemtudom hova írjam, de tudnátok segíteni egy picit?NFL.com-on 2 napja egy videót se tudok megnézni, semmilyen böngészőről. El sem indítja, rákattintok, és elmegy a kép, szürke lesz. Ez mi miatt lehet?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
én nem annyira értem most ezt a Davis savazást. mióta volt a Denver elleni meccs, ahol emberfelettit nyomott senki nem elégszik meg kevesebbel. pedig a Rams elleni meccset leszámítva (ahol az egész csapat borzasztót nyújtott) nem volt rossz.dugo1993Savazás nincs, én jeleztem szét van hullva, ennyi. Szerintem jók leszünk, és W
több mint 12 éve
Fitzi sérült, fél lábú, idén már minden baja van. Így is jó, de én ezúttal Floydtól jobban tartok.Már alig várom, hogy csinál hülyét Floyd Davisből és Vaughnból is.és akkor Fitzi mit csinál ?😀Borbinho
Stez
Abban viszont már most biztos vagyok egyébként, hogy nem lesz pass rushunk, annyira jó matchup nekünk a Cards OL-je, hogy ilyenkor szoktunk szarok lenni. 😀
több mint 12 éve
Már alig várom, hogy csinál hülyét Floyd Davisből és Vaughnból is.és akkor Fitzi mit csinál ?😀
Stez
több mint 12 éve
én nem annyira értem most ezt a Davis savazást. mióta volt a Denver elleni meccs, ahol emberfelettit nyomott senki nem elégszik meg kevesebbel. pedig a Rams elleni meccset leszámítva (ahol az egész csapat borzasztót nyújtott) nem volt rossz.
több mint 12 éve
Már alig várom, hogy csinál hülyét Floyd Davisből és Vaughnból is.Hiltontól meg ne várjunk nagy meccset, Peterson le fogja radírozni a pályáról, olyan mázlink sajnos nem lesz, hogy DHB-t vagy Brazillt fogja majd PP. 😀
Kicsit tartok a Cards védelmétől, Lucknak nem lesz túlságosan sok ideje.
több mint 12 éve
jó párosítás lesz ez most.Én jobban remélem Davis visszatalál szezon eleji önmagára mert szét van hulva szépen,
nem csak a játékosok miatt, hanem az is kiderülhet melyik edző ismeri jobban a másikat.
remélem Palmer visszatalál a szezon eleji ösvényre 😀 és Donald lesz a kezdőHöri
És véégre T-Rich megtalálja a futó cipőjét 😊
Bár lehet aljas Browns nem küldte el direkt.. :cool:
több mint 12 éve
és Donald lesz a kezdőHöriaz T-Rich egyébként is magas önbizalmának...😕
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
jó párosítás lesz ez most.nem csak a játékosok miatt, hanem az is kiderülhet melyik edző ismeri jobban a másikat.
remélem Palmer visszatalál a szezon eleji ösvényre 😀 és Donald lesz a kezdő
több mint 12 éve
Azért jó lenne nem bukni most hétvégén... Csíptem Arianst de rá koppinthatnánk az orrára 😛😛az gondolom h nekünk a legfontosabb meccs a CIN. mert így is 1 meccs előnyünk van, ha nyerünk akkor kvázi 2,5 győzelemmel megyünk. ha hozzuk a 3 hazai meccset (mind csoportellenfél) akkor ha ki is kapunk KC és ARIban akkor is megvan a 11-5, amit überelni csak úgy tudna a NE ha 6ból 5öt nyerne, amire kicsi az esély. azonos számú W esetén pedig a 6-0 csoportgyőzelmi arány számít, tehát megvan a 2. seed.nagyon egyszerű, ha negyedikek leszünk akkor a Kansas City lesz az ellenfél, ha harmadik akkor meg valami negatív mérlegű 😀😀😀főleg h jelenleg másodikak vagyunk :cool:shady
| remélem a Dolphins, olyan nincs hogy kétszer megrakjanak | .Höri
ergo most 7végén ki is kaphatunk 😀Miska84
több mint 12 éve
az gondolom h nekünk a legfontosabb meccs a CIN. mert így is 1 meccs előnyünk van, ha nyerünk akkor kvázi 2,5 győzelemmel megyünk. ha hozzuk a 3 hazai meccset (mind csoportellenfél) akkor ha ki is kapunk KC és ARIban akkor is megvan a 11-5, amit überelni csak úgy tudna a NE ha 6ból 5öt nyerne, amire kicsi az esély. azonos számú W esetén pedig a 6-0 csoportgyőzelmi arány számít, tehát megvan a 2. seed.nagyon egyszerű, ha negyedikek leszünk akkor a Kansas City lesz az ellenfél, ha harmadik akkor meg valami negatív mérlegű 😀😀😀főleg h jelenleg másodikak vagyunk :cool:shady
| remélem a Dolphins, olyan nincs hogy kétszer megrakjanak | .Höri
ergo most 7végén ki is kaphatunk 😀
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick