Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tudom, én egyelőre nem számolok még a Patssel, azért a KC hiába kapott ki, simán bennük van egy 14-2-es, 13-3-mas mérleg a Broncossal együtt. A Pats szerintem max egy 12-4-et produkál majd. Jobb mérlegük lesz, mint nekünk, de nem tőlük félnék elsősorban, ami a seedeket illeti.
több mint 12 éve
Ja, és ezek tudatában simán lezakóztunk Miami ellen, St. Louis ellen és San Diegoban is. Első kettőt ugye itthon buktuk el.Igazad van, Sd és Miami fájó, Rams ellen valahogy a meccs elejétől kezdve azt éreztem szarok vagyunk... Azt nem venném a másik 2vel összefüggésbe...
Hiába verünk Broncost, Hawksot, 49erst, azért ezek az elgyökérkedett meccsek fájóak.Stez
Jó lenne a 2. seed, de azért még nagy harc lesz....
Ha meglenne megúsznánk a Foxborough-i "meleget"
De lehet Davis arra vár és azért készül még mindig Bradyre :cool:
több mint 12 éve
Ja, és ezek tudatában simán lezakóztunk Miami ellen, St. Louis ellen és San Diegoban is. Első kettőt ugye itthon buktuk el.Hiába verünk Broncost, Hawksot, 49erst, azért ezek az elgyökérkedett meccsek fájóak.
több mint 12 éve
h azonos a W és nincs egymás elleni akkor a divízión belüli eredmény dönt? mert ha igen akkor ha nyer ma este a CAR akkor már meg is a pillanatnyi 2. kiemelésMiska84Azért b*szki jól esik látni a Broncos 9-1 és a Seahawks 10-1 nél mind a 2 1 es mi vagyunk 8)
:cool:
több mint 12 éve
h azonos a W és nincs egymás elleni akkor a divízión belüli eredmény dönt? mert ha igen akkor ha nyer ma este a CAR akkor már meg is a pillanatnyi 2. kiemelés
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Közben meglestem, Colts-Jets lenne.. Ha most lenne vége az alapszakasznak.Vagy igazából talán lassan kezd kiderülni, hogy gyenge, hiába gondolja mindenki Brazillról, hogy mekkora király, meg majd robbant, meg ő amúgy egy 1/1-es tehetség.Jó múltkor volt egy "Sounds of the Game" amikor TY-t mikrofonozták be.
Igen, tavaly volt két jó meccse kb, na puff. További egymillió ilyen játékos van.
Szegény Brazill is a sebességéből él, mert hogy routeot futni nem tud, az is biztos, a kezei sem kifejezetten jók, a munkamoráljáról pedig már hallottunk volna két év alatt, ha annyira hajtana...
Plusz még azért lájtosan drogozik is, hogy el is tiltsák.
Háttőőő.Stez
Akkor mondta tavaly sok volt a dropja, ezért idén a pálya mellett is magának dobálgatja fel a labdát elkapja azokat...
Na már most lehet Dhb és Brazil is ezt teszik de tuti mindig el is ejtik őket
Áttérve Brazillra...Lehet droppol, de nem ő lett kikiáltva első számú célpontnak... Hanem a dropkirály Dhb...
De felőlem mehetett volna a Dhb Brazil tandem is Gordonért.. És Whalen többet jut fel.
Na de mind1..
Kérdés: Ha mondjuk a Conference 3. helyén jutunk be akkor hanyadik helyezettel kezdünk?Stev85
több mint 12 éve
Vagy igazából talán lassan kezd kiderülni, hogy gyenge, hiába gondolja mindenki Brazillról, hogy mekkora király, meg majd robbant, meg ő amúgy egy 1/1-es tehetség.Jó múltkor volt egy "Sounds of the Game" amikor TY-t mikrofonozták be.
Igen, tavaly volt két jó meccse kb, na puff. További egymillió ilyen játékos van.
Szegény Brazill is a sebességéből él, mert hogy routeot futni nem tud, az is biztos, a kezei sem kifejezetten jók, a munkamoráljáról pedig már hallottunk volna két év alatt, ha annyira hajtana...
Háttőőő.Stez
Akkor mondta tavaly sok volt a dropja, ezért idén a pálya mellett is magának dobálgatja fel a labdát elkapja azokat...
Na már most lehet Dhb és Brazil is ezt teszik de tuti mindig el is ejtik őket
Áttérve Brazillra...Lehet droppol, de nem ő lett kikiáltva első számú célpontnak... Hanem a dropkirály Dhb...
De felőlem mehetett volna a Dhb Brazil tandem is Gordonért.. És Whalen többet jut fel.
Na de mind1..
Kérdés: Ha mondjuk a Conference 3. helyén jutunk be akkor hanyadik helyezettel kezdünk?
több mint 12 éve
Vagy igazából talán lassan kezd kiderülni, hogy gyenge, hiába gondolja mindenki Brazillról, hogy mekkora király, meg majd robbant, meg ő amúgy egy 1/1-es tehetség.Igen, tavaly volt két jó meccse kb, na puff. További egymillió ilyen játékos van.
Háttőőő.
több mint 12 éve
Tegnap ahogy néztem a Clevelandet, komolyan sajnáltam nem szereztük meg Gordont...Felőlem egy komplett Packban mehetett volna... 2.kör és Dhb... Tudom nem lettünk volna előrébb Wr létszámban, de minőségben az tuti hogy igen...
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Én akkor is azt mondom h várjunk még 1 évet Pep megítélésével.Brazillt igazából majdnem 3 meccsig pluszba padoztatták, amit a mai napig nem értek miért. Gyanítom, hogy nem Pagano mondta azt, hogy ne játsszon, hanem egyszerűen csak Pep nem küldte be, pedig akkor már erősen savazva volt DHB. Szóval az a helyzet, ami kialakult, abban azért Pep is benne van.
Lesérült az egyik legfontosabb elem Allen személyében, kidőlt a kezdő futó, pár forduló után Bradshaw is IR-en kötött ki, Brazill sem volt bevethető jódarabig. shady
több mint 12 éve
😀😀: Fu de tudok ma 😀 Azt hiszem kidőlök holnapra mert ez így nem pálya 😀😀😀 :cool:Milyen fura így a szombat nincs miért körmöt rágni 😛😛 :cool:Stev85hát még a vasárnap 😀dugo1993
több mint 12 éve
Milyen fura így a szombat nincs miért körmöt rágni 😛😛 :cool:Stev85hát még a vasárnap 😀
több mint 12 éve
Milyen fura így a szombat nincs miért körmöt rágni 😛😛 :cool:
több mint 12 éve
Of the 64 NFL games Zbikowski participated in, he estimated at least 12 were played with a massive hangoverEscaladeSo what? Tim Rigginst ez csak doppingolta, fatökű ez a Zibi.
több mint 12 éve
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-1117-haugh-bears-chicago-20131117,0,6267128.columnAlcohol had become such a part of Zbikowski's routine the night before games that he compared it to a superstition. His ideal mix: four glasses of scotch and four Guinnesses. Of the 64 NFL games Zbikowski participated in, he estimated at least 12 were played with a massive hangover.
A jó öreg Tom... megmagyarázna pár dolgot a tavalyi évről.

több mint 12 éve
Vicces egyébként, hogy mennyi baja van a csapatnak és a 11. heti vasárnapi meccsnapon számunkra tök mindegy mi történik a ligában annyira jól állunk.Most annak kezdek szurkolni, hogy nyerjen a Browns és akkor az AFC 3. helyére odaérhetünk, így elkerülve a nyugati wildcard csapatot.
több mint 12 éve
Én akkor is azt mondom h várjunk még 1 évet Pep megítélésével. Lesérült az egyik legfontosabb elem Allen személyében, kidőlt a kezdő futó, pár forduló után Bradshaw is IR-en kötött ki, Brazill sem volt bevethető jódarabig.
Wayne, Brown, Coby és TY. Ennyiből gazdálkodhatott szinte végig. Reggie-t kettőzött erővel figyelték mindig, Fleener meg Hilton pedig még mindig csak tehetség, nincsenek azon a szinten hogy konstans jó teljesítményt nyújtsanak és vállukon cipeljék a csapatot. Ráadásul Wayne is lesérült.
Pep nagyon nincs könnyű helyzetben.
Vannak hülyeségei, de Ariansnak is voltak. Vegyük ezt tanulóévnek, feltérképezheti a csapatát, következő offseasont pedig azzal töltheti h hozzá alakítja a taktikát. Aztán van 1 év bizonyítani.
több mint 12 éve
Mar nem azert, de ez Pep 6. eve az NFL-ben, szoval elegge szanalmas...Mert ez a különbség Pep és Arians között.Most tudtam utána olvasni a kinti szakértőknél a teljesítményeknek..
Utóbbi egyszerűen tudja, hogy hogyan használjon megfelelően egy játékost. Avery is egy dropos faszi volt, a sebességéből élt, Arians erre is alapozott, ilyen játékokat írt rá, amiben az erősségét ki tudja hozni.
DHB szintén gyors. Na most 5-10-15 yardoknál a gyorsaságát még nehezen fogja tudni kamatoztatni, ilyen rövid routeokon meg nem tud elszakadni az emberétől, pedig benne amúgy sokkal több lehetőség van, mint Averyben volt, mert a fizikuma is meglenne hozzá.
Pepnél továbbra is azt érzem, hogy nem képes olyan játékokat írni valakire, hogy kihozza az erősségét az illetőnek. Van ez a rendszer, amihez ragaszkodik, teljesen mindegy, kik az elkapók, ugyanazt játsszák. DHB szerintem erre nem alkalmas, amit Pep játszat vele. Ő az Arians féle agresszív, sok deep passzos rendszerben lenne jó.
Ezzel meg idén nem fogunk tudni mit csinálni, a playbookot nem fogják újraírni, mint ahogy látjuk, hogy Pep, de még Pagano is ragaszkodik ehhez a power run felfogáshoz, akkor pedig nem is lesz változás.
Csak a fő probléma, hogy szerintem Luck is azok között van, akikből ez a rendszer nem hozza ki a királyt, az meg gond. Azzal meg kitörölhetjük, ha Fleener jobban érzi magát ebben a sémában, így is 50 yardokat kap el meccsenként, szarul blokkol, többet nem tesz hozzá a játékhoz. Ezzel szemben Luck, Hilton, DHB véleményem szerint mind megsínylik ezt a rendszert, még ha Hilton számaira ránézve nem is mondaná senki sem ezt.
Én mégis.
Lehet egyedül vagyok vele, ez van.Stez
Whalen és Brazilt nem savazták, Igazából Whalen 3 ból 1 passzt kapott el, Ami ok.
Szerintem azért Pepnél is lehet első évben nem akar ő lenni a király csávó aki mindent tud, közbe hülye mint a s*gg..
Lehet Arians marad most nem 7-3 hanem 9-1 de lehet 5-5.. Akármi lehetett volna.. De Dhbt nézve, én személy szerint inkább nézném Averyt.. Mert bármilyen ergya is több passzt kapott el mint Dhb...
Mind2 rossz megoldás, de ha választhatnék 2jük közt..Lehet 2. körért Wrt draftolnék jövőre 😀😀😀 :cool:
És igazából ha mögé nézünk Ariansnak rengeteg Nfl tapasztalata volt már mikor ide jött.
Pepnek meg első éve... Idén remélem jó eredményt érünk el, (ha a jóisten lecsap Pep agyára és megvilágosodik egy Sbt sem zárok ki..)
De jövőre szerintem bivalyok leszünk, főleg ha sikerül Trent és Pep is megtáltosodik..Stev85
több mint 12 éve
nem attól lesz egy corner jó játékos, hogy a labdával rohangál. persze nem rossz dolog, de inkább több jó védekezése legyen, mint hogy állandóan a labdára menve, benyeljen pár nagy játékot. szvsz a 4 annyira nem is kevés, egyébként se jellemző különösebben az Indy secondaryre, hogy nagy ballhawkokból állnade nem a csapaton belüli sorrend ami a piacon dönt, vakok között a félszemű.. 😕 szerintem nem kell nagy pénzt adni neki, a számok alapján más sem fogja agyonkínálni. volt 20 itteni meccs alatt kezdőként 4 intije..Miska84davisre szerintem annyira nem. nincs jó éve és nem volt zsinórban még 3 jó meccseMiska84nem csak papíron, de tettekben is a csapat legjobb cornere. nagyon nagy hülyeség lenne elengedni. ráadásul igen is jól megy neki idén. attól függetlenül, hogy volt 1-2 szar meccse. de ebben a szezonban már az összes játékosnak volt a csapatba, beleértve Luckot is.dugo1993
több mint 12 éve
Nem az a lényeg, hogy hány pickje van valakinek.Voltak jó meccsei és voltak szarok is. Várjuk meg még a szezon további meccseit. Én attól félek, hogy mindenképp komoly pénzt ki kell neki perkálnunk, vagy megy a piacra, akkor meg egy év után bukunk egy 2. körünket.
több mint 12 éve
de nem a csapaton belüli sorrend ami a piacon dönt, vakok között a félszemű.. 😕 szerintem nem kell nagy pénzt adni neki, a számok alapján más sem fogja agyonkínálni. volt 20 itteni meccs alatt kezdőként 4 intije..davisre szerintem annyira nem. nincs jó éve és nem volt zsinórban még 3 jó meccseMiska84nem csak papíron, de tettekben is a csapat legjobb cornere. nagyon nagy hülyeség lenne elengedni. ráadásul igen is jól megy neki idén. attól függetlenül, hogy volt 1-2 szar meccse. de ebben a szezonban már az összes játékosnak volt a csapatba, beleértve Luckot is.dugo1993
több mint 12 éve
davisre szerintem annyira nem. nincs jó éve és nem volt zsinórban még 3 jó meccseMiska84nem csak papíron, de tettekben is a csapat legjobb cornere. nagyon nagy hülyeség lenne elengedni. ráadásul igen is jól megy neki idén. attól függetlenül, hogy volt 1-2 szar meccse. de ebben a szezonban már az összes játékosnak volt a csapatba, beleértve Luckot is.
több mint 12 éve
Az a szerencsénk egyébként, hogy habár draftunk nem nagyon lesz, de jövőre ismét nekünk van az egyik legtöbb helyünk a sapka alatt majd.davisre szerintem annyira nem. nincs jó éve és nem volt zsinórban még 3 jó meccse
Igaz, hogy ugye Vontae, Bethea és Angerer is UFA lesz, de azért ha draftolni nem is fogunk nagyon, FA-n tudunk majd mozgolódni, ha Grigsonék akarnak.
Remélem, hogy azért megint lesz 1-2 nagy dobásuk, mert szükségünk lesz rá.
Davist itt kellene tartani, Betheát is szeretném, ha maradna, de talán csak ez a két szabadügynökünk az, akire azért rendesen költenünk is kell majd.Stez
több mint 12 éve
Az a szerencsénk egyébként, hogy habár draftunk nem nagyon lesz, de jövőre ismét nekünk van az egyik legtöbb helyünk a sapka alatt majd.Igaz, hogy ugye Vontae, Bethea és Angerer is UFA lesz, de azért ha draftolni nem is fogunk nagyon, FA-n tudunk majd mozgolódni, ha Grigsonék akarnak.
Remélem, hogy azért megint lesz 1-2 nagy dobásuk, mert szükségünk lesz rá.
Davist itt kellene tartani, Betheát is szeretném, ha maradna, de talán csak ez a két szabadügynökünk az, akire azért rendesen költenünk is kell majd.