Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Nemtudom mi kell még hogy végre padra vágjuk DHB-t. Förtelmes amit csinál.
több mint 12 éve
DHB-vel kapcsolatban nekem az a meglátásom, hogy jobb lenne a csapat, ha 10 emberrel támadna és ő inkább fel se jönne...csak down pazarlásra jó a rá dobott labda, mert úgy is elejti. jó, blokkoknál nem rossz, de nem csak ezért lett idehozva.Futás: Trentet leraknám második RBnek, de ha Brown annyira full jó lett volna, akkor nem kellett volna Trent... De az év elején Kacsa is ergya volt, mocskosul....
más, tegnapi napról annyit, hogy valamit nagyon kellene kezdeni az első félidőkkel, mert ez így necces lesz. azt hiszem 66-6 az első félidei mutatónk az előző 3 meccsen. a legnagyobb poén, hogy ebből 2t megnyertünk. ez rendben is van, de egyszerűbb lenne egész meccsen kiegyensúlyozottan játszani.
futással kapcsolatban annyi, hogy Brown tényleg nagyon jó. az a durva, hogy a legjobbat az tenné a csapatnak, ha ő lenne az első számú futó, és T-Rich meg szexelhetne a padon. csak nyilván ezt a döntést nehéz meghozni, mert az egy beismeréssel érne fel, hogy mellé nyúltunk.
ez a helyzet egyébként jövőre lesz érdekes, mert lesz 4 db egész jó futónk (Trentet is most ide veszem), ami ugyebár sok. valószínű Bradshow vagy Donald lesz elküldve. mindkettőt sajnálnám azért.dugo1993
Ezért kellett T-Rich Ballard, és Bradshaw IR-re után...
Jövőre megnézzük mi lesz, de ha a Ballard, Brown, T-Rich, Bradshaw
Banda marad... Akkor én Brownt raknám ki, 3 év alatt volt fél idénye amikor olyan volt mint amit vártunk tőle... Mindamellett hogy utóbbi 5-6 meccsen extra teljesítményt nyújt...
több mint 12 éve
Pár dolog az esti meccsről.:Ezt a meccset Kacsa és Fleener nyerte meg..
Dhb 1 pasz 10 yard...
Dhb 1 pasz 6 yard..
Ehhez képest T-Rich 31 elkapott yardja elit....
A D ma nem volt rossz, de nem is annyira karcolt mint szokott, de ma ez elég volt,
Kiemelném Vaughnt, igaz az utolsó kapott TD részben az övé, de az utolsó Driveban volt egy hatalmas mentése. (Jó elkapó is p*cs volt, de azért kellett oda ő is)
több mint 12 éve
DHB-vel kapcsolatban nekem az a meglátásom, hogy jobb lenne a csapat, ha 10 emberrel támadna és ő inkább fel se jönne...csak down pazarlásra jó a rá dobott labda, mert úgy is elejti. jó, blokkoknál nem rossz, de nem csak ezért lett idehozva.más, tegnapi napról annyit, hogy valamit nagyon kellene kezdeni az első félidőkkel, mert ez így necces lesz. azt hiszem 66-6 az első félidei mutatónk az előző 3 meccsen. a legnagyobb poén, hogy ebből 2t megnyertünk. ez rendben is van, de egyszerűbb lenne egész meccsen kiegyensúlyozottan játszani.
futással kapcsolatban annyi, hogy Brown tényleg nagyon jó. az a durva, hogy a legjobbat az tenné a csapatnak, ha ő lenne az első számú futó, és T-Rich meg szexelhetne a padon. csak nyilván ezt a döntést nehéz meghozni, mert az egy beismeréssel érne fel, hogy mellé nyúltunk.
ez a helyzet egyébként jövőre lesz érdekes, mert lesz 4 db egész jó futónk (Trentet is most ide veszem), ami ugyebár sok. valószínű Bradshow vagy Donald lesz elküldve. mindkettőt sajnálnám azért.
több mint 12 éve
Megmondtam, hogy Coby dobbantani fog. Legközelebb dzsinkszelek egy DHB 130 yard 2TD-t....😀 na jó, arra még annyi esély sincs
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Gratula a győzelemhez! A jelenlegi helyzetben bravúr lett volna, ha mi nyerünk. De legalább fordulatos volt a meccs. 😊amúgy tényleg csak a futó és TE játékunkkal nyertünk, a meccs alatt az volt az érzésem, hogy a legtöbb poszton jobbak vagytok. jó elkapósor, (eleinte) agilis futó, jó fal főleg futásblokkban. elit cb-k. a védelmetek sem volt rossz, kicsit a safety poszt tűnt nekem lyukasnak, meg látszott h a LB sor sem passz ellen sem futás ellen nem valamit jó. de a DL is jól működött nálatok, casey nagyon jó volt.
Azért az nem véletlen, hogy jól ment nálatok a futójáték. A run defense-ünk meccsről meccsre rosszabb, ami Fokou kiesésével tovább tetőzött. Nézzük csak a bye óta a mérkőzéseket. Már a Rams is szétfutott minket, míg a Jaguars ugyan nem termelte a yardokat, de a szükséges játékokat meg tudta csinálni. Na mindegy, talán két hét múlva visszavágunk. 😊Nandito
vitatkozok veled abban, h csoda lett volna ha nyertek, szerintem közel sem
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Gratula a győzelemhez! A jelenlegi helyzetben bravúr lett volna, ha mi nyerünk. De legalább fordulatos volt a meccs. 😊Azért az nem véletlen, hogy jól ment nálatok a futójáték. A run defense-ünk meccsről meccsre rosszabb, ami Fokou kiesésével tovább tetőzött. Nézzük csak a bye óta a mérkőzéseket. Már a Rams is szétfutott minket, míg a Jaguars ugyan nem termelte a yardokat, de a szükséges játékokat meg tudta csinálni. Na mindegy, talán két hét múlva visszavágunk. 😊
Music City Miracle
több mint 12 éve
ahogy én láttam:poz:
-volt futójáték, richardson is jobb volt, sok plusz yardot hozott, a screenek különösen ültek a futókkal. kacsa meg isten volt, nagyon jól futott. két különböző stílus, kezdjük elkapni a fonalat
-félidőben megint összeszedtük magunkat, amit nem tudok, hogy a coaching vagy szerencse dolga de minden esetre ha ez mindig így van akkor kezdem azt hinni h az első
-összességében szerencsések vagyunk. ez Luckkal jött. 😀 jön a buttfumble, felénk pattan a fumble, dropol az ellenfél amikor nagyon kell. ezekhez sok közünk nem volt de kellett nagyon
-jó volt a playcalling, felőröltük őket, próbált a védelmük rotálni, de seggükön vettél a levegőt.
-bravó OL
neg:
-szétkaptak minket a középső zóna passzokkal. egy TE-nek ne legyen már fitzpatricktól 10 elkapása. mert mi lesz majd brady-gronko ellen? megdöntik marshall rekordját? ott volt még wright is aki szintén szopatott minket a drag-ekkel. akárcsak SD-ban allen. ezek javítani kell
-nem szeretnék életemben még egy ilyen fegyelmezetlen védelmet látni. colts meccsen ne legyen az ellenfélnek EGYMÁS UTÁNI 2 PLAYBEN 15 yardos ajándáka szükségtelen durvaság miatt.
-amúgy a védelemmel sem volt baj, leszámítva az első 1-2 drivet. tudtunk váltani ez a lényeg
több mint 12 éve
persze Da'ricket basztuk benevezni.ennek is tuti megvan az oka. meg annak is h minden "be" routot beszopunk
Höri
több mint 12 éve
persze Da'ricket basztuk benevezni.Remélem jók lesznek a gazdag elkapó gyerekek.
több mint 12 éve
zsamó csikók
több mint 12 éve
hazaiba vettem ki, 2pont17es odds van ráMivel múltkor is bejött ezért, ha nyer a csapat elmosogatok 😉ez nagyobb tét, mint az 1.89 a Szentpétervásáron 😀JSanyo
T-Rich: 80+ yard 1 TD
T.Y.: 100+ yard 1 TDszampi#33
több mint 12 éve
Mivel múltkor is bejött ezért, ha nyer a csapat elmosogatok 😉ez nagyobb tét, mint az 1.89 a Szentpétervásáron 😀
T-Rich: 80+ yard 1 TD
T.Y.: 100+ yard 1 TDszampi#33
több mint 12 éve
Mivel múltkor is bejött ezért, ha nyer a csapat elmosogatok 😉T-Rich: 80+ yard 1 TD
T.Y.: 100+ yard 1 TD
több mint 12 éve
Lükit nem szabad zaklatni, még a végén paranoiás agybeteg lesz, hogy üldözitek őt, aztán vége is a karrierjének.De Barackhoz be lehet csöngetni, úgy is Bears fan.
több mint 12 éve
Igazából Lucky boy címére kellett volna 😀 Na de mind1..😀0690 666 666Ha hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉Miska84
Mondjuk nagyon boldog vagyok, hajnalban dolgozom, így a 7 éves pályafutásom során az első Colts meccset leszek kénytelen kihagyni.
Aztán holnap semmi facebook, semmi bowl.hu és társai, nehogy megtudjam az eredményt. 😀Stez
Bársonyos hanggal várom a hívásotok! 😊
1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500, Egyesült Államok+ utca, házszám 😊BorbinhoHa hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉Miska84
Mondjuk nagyon boldog vagyok, hajnalban dolgozom, így a 7 éves pályafutásom során az első Colts meccset leszek kénytelen kihagyni.
Aztán holnap semmi facebook, semmi bowl.hu és társai, nehogy megtudjam az eredményt. 😀Stez
Barack biztos örülni fog, amikor megtudja az eredményt. 😊Stez
több mint 12 éve
1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500, Egyesült Államoknem hiszem el, hogy kinézted a Fehér Ház címét 😀...
Barack biztos örülni fog, amikor megtudja az eredményt. 😊Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
0690 666 666Ha hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉Miska84
Bársonyos hanggal várom a hívásotok! 😊
1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500, Egyesült Államok+ utca, házszám 😊BorbinhoHa hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉Miska84
Barack biztos örülni fog, amikor megtudja az eredményt. 😊
több mint 12 éve
+ utca, házszám 😊Ha hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉Miska84
több mint 12 éve
Ha hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉
több mint 12 éve
Ha hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.Mondjuk nagyon boldog vagyok, hajnalban dolgozom, így a 7 éves pályafutásom során az első Colts meccset leszek kénytelen kihagyni.
Aztán holnap semmi facebook, semmi bowl.hu és társai, nehogy megtudjam az eredményt. 😀
több mint 12 éve
még egy 6+ emeletes komment és gazdáját kivágom 3 napra józanodni legközelebb!ON
Most 100-yard rec games past 2 yrs: Calvin 15, BMarsh 11, AJGreen 10, Andre J & TY Hilton 9 :cool:
Höri