Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Hiltont ne is hasonlítsuk DHB-hez, mert lelövöm magamat.Stez
nem is hasonlítottam.

Hilton alapvetően kurvára nem különleges gyerek. Egyszerűen már tavaly is minden egyes edzésen küzdött, hajtott, gyakorolt, mindent megtett, edzések után tanulmányozta a playbookot külön, ecsetelte a játékokat, gyakorolta a routeokat, a mozgást, illetve az egész nyara arról szólt, hogy tanulta a játékot tovább, képezte magát minden nap, illetve állandóan külön gyakoroltak Luckkal is, de még Hasselbeckkel is.
Na ő akart. Neki nincsenek olyan adottságai, mint Megatronnak például, ő ezeket a különbségeket a kőkemény munkával igyekszik kicsit elhomályosítani.
De DHB?
Aláírt hozzánk, aztán a TC fele arról szólt, hogy nem edz rendesen és minden 2-3. nap ő vezette a droplistát.

És Hilton meg is mondta, hogy ő az egyik legjobb akar lenni, és ennek érdekében mindent meg is fog tenni. Na ez a különbség. Avery nem volt ekkora állat, de ő is odatette magát mindig. DHB mikor csinálta ezt?
Stez
szerintem DHB-nál nem a munkamorállal van gond, ő is nagy munkás ember hírében áll. egyszerűen nincs túl sok labdaérzéke, még ha ez hülyén is hangzik az NFL-ben. de nem láttam még egy ilyen rossz kezű elkapót az NFL-ben kezdőjátékosként.

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Erről a Whalenről mikor derül ki, hogy csak valami make-a-wish alapítvány kezdeményezéséből lehet a csapattal? Illetve valaki tud nekem mutatni Mcglynnél gyatrább játékost, aki 2 évig PO csapatban stabil kezdő volt?

Ezzel együtt sírhatok itt naphosszat, hogy ismét botrányosan laposan jött ki a csapat, FB FB hátán minden formációban, 40ről puntolgattunk, Bethea gyenge, idei draft katasztrófának tűnik, a jövő évi meg szinte nem is lesz, stb, de egy kezemen meg tudom számolni azon franchise-okat, akik nem akarnak a Colts helyében lenni.

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
dhb-ről azt mondta Pagano, hogy a bokája day-to-day, valszeg játszik, örüljetek 😊
ez meg eléggé raj lett  www.nfl.com/videos/indianapolis-colts/0ap2000000281746/Andrew-Luck-the-architect

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Miért, Avery el tudta kapni az 5-10 yardos passzokat?
Nem nagyon, általában ő sem tudott elszakadni az emberétől, mivel a sebességéből élt.
Na de DHB bazmeg még fizikálisan is erős WR, tehát sokkal több potenciál lenne benne. Azt meg nem tudom, hogy elkapná-e a 30+ yardos passzokat. Miért ne kapná el? Ha lenne ideje deep routeokon, talán a sebességével megverné az embert és akkor talán el is kapna valamit. Emberrel a nyakán az 5-10 yardokat biztos nem is fogja elkapni, mert egy punci. De ez egy olyan dolog, hogy talán ki kellene próbálni, aztán meglátjuk.
Stez
igen, Avery eltudta. most stat ide, stat oda, szerintem Avery jóval finomabb kezű mint DHB. tavaly amikor itt volt egyáltalán nem húztam fel magam rajta, mert az nagyon nem mindegy, hogy egy 20-30 yardos passzokat kell elkapni, vagy 5-10 yardosakat. és az sem igaz, hogy a védők miatt nem kapja el, mert minden meccsen van vagy 2 dropja úgy, hogy full üres. ezeket Avery elkapta. DHB meg a testét csak arra használja, hogy lepattanjon róla a labda..ráadásul idén kapott már pár hosszú labdát, ahol el is szakadt és a labda is jó volt, ő meg simán elejtette. tipikus olyan labdákat, mint amilyenekből Hilton nagy játékokat csináldugo1993
Ezzel tudnék vitatkozni, mert egyébként egyáltalán nem kapta el Avery. 😊
És ha visszaemlékeztek, őt is rohadt sokszor savaztuk.
Egy lényeges különbség volt. Averyben volt meglepetés faktor. Elejtett nem egyszer könnyű labdát, egymás után akár többet is, de ő tovább hajtott és amikor kellett, mindig összejött az 1-2 elkapás. Ha nem is sokszor, de el tudott szakadni az emberétől és pár yardot tudott hozni. Neki a kezeivel baj nem volt, párszor dekoncentrált volt, nagyon akart és már-már túlságosan is, és ezért jött a hiba.
De ő bármikor tudott villanni egy-egy deep elkapással.
Na most DHB-nél ezt nem tudjuk, megvolna-e. Mert deepre harmad annyiszor sem küldték még el, mint tavaly ugyaneddig a napig mondjuk Averyt.
DHB meg emellé szar is, dekoncentrált is, a könnyű labdát is sokszor elejti, meg alapból egy meccsen jó, ha egyszer vagy kétszer tudja magát üresre játszani, azt meg el is ejti.
De én jól emlékszem azért, hogy Averynél is micsoda fikázások mentek tavaly... Csak ő a hibák ellenére folytatta a munkát, és a végén azért nyert is meccset nekünk, meg összejött neki 2-3 remek meccs.

Hiltont ne is hasonlítsuk DHB-hez, mert lelövöm magamat.
Hilton alapvetően kurvára nem különleges gyerek. Egyszerűen már tavaly is minden egyes edzésen küzdött, hajtott, gyakorolt, mindent megtett, edzések után tanulmányozta a playbookot külön, ecsetelte a játékokat, gyakorolta a routeokat, a mozgást, illetve az egész nyara arról szólt, hogy tanulta a játékot tovább, képezte magát minden nap, illetve állandóan külön gyakoroltak Luckkal is, de még Hasselbeckkel is.
Na ő akart. Neki nincsenek olyan adottságai, mint Megatronnak például, ő ezeket a különbségeket a kőkemény munkával igyekszik kicsit elhomályosítani.
De DHB?
Aláírt hozzánk, aztán a TC fele arról szólt, hogy nem edz rendesen és minden 2-3. nap ő vezette a droplistát.

És Hilton meg is mondta, hogy ő az egyik legjobb akar lenni, és ennek érdekében mindent meg is fog tenni. Na ez a különbség. Avery nem volt ekkora állat, de ő is odatette magát mindig. DHB mikor csinálta ezt?

Ettől függetlenül tartom, hogy megnézném, DHB mit tudna Arians keze alatt, abban a rendszerben. Mert neki szerintem mindenképp az ízlene, nem pedig ez a mostani Pep féle felfogás.
Nagyon jó, meg király semelyikben sem lenne ilyen alapvető technikai és mentális hibával, az biztos, de jelentősen jobb lenne szvsz.

több mint 12 éve
Az meg oké, hogy Pepnek nincsen sok tapasztalata, de hát bocsesz, de én nem is szeretnék 10-15-20 évet várni, hogy király legyen. 😊Stez
Ilyen játékosanyaggal meg főleg. Arról nem is dumálva, hogy akkor először legyen WR, QB, vagy faszom bánja, bármilyen edző, de ne rögtön OC, zéró NFL tapasztalattal. Akkor már visszahozhattuk volna CC-t is, Pep pedig tanulásként mehetett volna helyére.

Averynek pedig tavaly a ligában a legtöbb elejtett labdája volt, DHB-nek sincsen több, csak tök más szerepkörbe játszik, ami láthatóan nem ízlik neki.Stez
Azért ezzel vitatkoznék. Elmúlt két meccsen Luck kétszer is mellbe lőtte a labdával, amit már kb én is elkaptam volna, ő meg elejtette. Ez nem rendszer hiba, hanem szakmai kifejezéssel élve, szimplán szar.coltman
Az a baj, hogy DHB szar is, meg a rendszer sem ízlik neki.
Ez meg így sakk-matt.
Én lennék az utolsó, aki őt védené, de azért nem csak az ő hibája, hogy keményen ennyit tud letenni az asztalra azért a 2,5 millióért. Ő is benne van jócskán, de Pep is.
A lényeg pedig az, hogy szar sajnos.
Reggie sérülése és kora miatt mindenképpen hoznunk kell FA-ról WR-t, vagy draftról, lehetőleg korán valami jobb nevet.
Viszont annak örülök, hogy TY most papíron #1 WR és azért egy fél szezonon át szokja ezt a szerepkört és mi is meglátjuk, hogy számolhatunk-e vele esetlegesen #1 WR-ként, ha úgy alakulna, vagy pedig egy erős #2 WR-nek jó-e csak.
Tök mindegy, egy kezdő WR kelleni fog mindenképpen, akkor is, ha Reggie egészséges lesz TC-re.

több mint 12 éve
Nem nagyon, általában ő sem tudott elszakadni az emberétől, mivel a sebességéből élt.
Na de DHB bazmeg még fizikálisan is erős WR, tehát sokkal több potenciál lenne benne. Azt meg nem tudom, hogy elkapná-e a 30+ yardos passzokat. Miért ne kapná el? Ha lenne ideje deep routeokon, talán a sebességével megverné az embert és akkor talán el is kapna valamit. Emberrel a nyakán az 5-10 yardokat biztos nem is fogja elkapni, mert egy punci. De ez egy olyan dolog, hogy talán ki kellene próbálni, aztán meglátjuk.
Stez
igen, Avery eltudta. most stat ide, stat oda, szerintem Avery jóval finomabb kezű mint DHB. tavaly amikor itt volt egyáltalán nem húztam fel magam rajta, mert az nagyon nem mindegy, hogy egy 20-30 yardos passzokat kell elkapni, vagy 5-10 yardosakat. és az sem igaz, hogy a védők miatt nem kapja el, mert minden meccsen van vagy 2 dropja úgy, hogy full üres. ezeket Avery elkapta. DHB meg a testét csak arra használja, hogy lepattanjon róla a labda..ráadásul idén kapott már pár hosszú labdát, ahol el is szakadt és a labda is jó volt, ő meg simán elejtette. tipikus olyan labdákat, mint amilyenekből Hilton nagy játékokat csinál

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Az meg oké, hogy Pepnek nincsen sok tapasztalata, de hát bocsesz, de én nem is szeretnék 10-15-20 évet várni, hogy király legyen. 😊Stez
Ilyen játékosanyaggal meg főleg. Arról nem is dumálva, hogy akkor először legyen WR, QB, vagy faszom bánja, bármilyen edző, de ne rögtön OC, zéró NFL tapasztalattal. Akkor már visszahozhattuk volna CC-t is, Pep pedig tanulásként mehetett volna helyére.

Averynek pedig tavaly a ligában a legtöbb elejtett labdája volt, DHB-nek sincsen több, csak tök más szerepkörbe játszik, ami láthatóan nem ízlik neki.Stez
Azért ezzel vitatkoznék. Elmúlt két meccsen Luck kétszer is mellbe lőtte a labdával, amit már kb én is elkaptam volna, ő meg elejtette. Ez nem rendszer hiba, hanem szakmai kifejezéssel élve, szimplán szar.
több mint 12 éve
Utóbbi egyszerűen tudja, hogy hogyan használjon megfelelően egy játékost. Avery is egy dropos faszi volt, a sebességéből élt, Arians erre is alapozott, ilyen játékokat írt rá, amiben az erősségét ki tudja hozni.
DHB szintén gyors. Na most 5-10-15 yardoknál a gyorsaságát még nehezen fogja tudni kamatoztatni, ilyen rövid routeokon meg nem tud elszakadni az emberétől, pedig benne amúgy sokkal több lehetőség van, mint Averyben volt, mert a fizikuma is meglenne hozzá.
Stez
és szerinted, ha az 5-10 yardos passzokat nem tudja elkapni, akkor a 30+os passzokat elfogja? biztos, hogy nem. egyébként nem hoznám Averyvel párhuzamba. fele ennyi dropja nem volt. legalábbis nem ilyen látványosak. ráadásul neki sok bravúr elkapása is volt. DHB-nél az a bravúr ha elkap bármit is.dugo1993
Ebben a rendszerben szerintem Avery is pont annyit tudna egyébként, mint DHB.
Az meg oké, hogy Pepnek nincsen sok tapasztalata, de hát bocsesz, de én nem is szeretnék 10-15-20 évet várni, hogy király legyen. 😊
Averynek pedig tavaly a ligában a legtöbb elejtett labdája volt, DHB-nek sincsen több, csak tök más szerepkörbe játszik, ami láthatóan nem ízlik neki.
Abban pedig nem bíznék, hogy majd Pep megvilágosodik.
Mitől világosodna meg? A főedző Pagano támogatja a hülyeségeit, Irsay szintén, amíg a csapat nyer, a csapat mérlege teljesen korrekt, a csoportot vélhetően megnyerjük, mitől jönne rá, ha esetleg valami nem frankó? Luck sosem fogja ekézni, az offense fele stanfordi lesz lassan, akiket az egyetemen edzett, nem látom, miért jutna eszébe, hogy változtasson a felfogásán.

De én még mindig azt mondom, nem vagyok benne biztos, hogy ez a féle felfogás jó irányba viszi a csapatot...
Most is hiába nyertünk a Titans ellen, nekem győztes meccs után idén még ennyire vegyes érzéseim nem voltak.
Pedig hát a W az W, de én ezt nem tudnám szerintem megszokni, hogy ezzel a felfogással és gameplannel játsszunk hétről-hétre.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
azért ez a "power run" alapból nem lenne ám rossz. Sőt, amikor Kacsa van a pályán akkor egész szépen haladunk. És azt sem lehet mondani h run heavy van. A baj h Ricsi (még) nem érzi a játékot.
DHB-t hagyjuk. Felesleges bármilyen playt is írni rá. Volt már hosszú routon, droppolt akkor is. Először elkapni kéne megtanulni, aztán akkor talán hasznát is vennénk.
Reggie-t általában fogták rendesen, de az ő klasszisának köszönhetően még így is használható volt. Most hogy ő kiesett egyedül TY maradt azok közül aki bizonyított is már. Az valljuk be, elég kevés, főleg egy még fiatal irányítónál akinél még sokkal fontosabb a bizalom. Nem hiába lett jobban elővéve Fleener, és most h nem 2 passz megy felé meccsenként, azért látszik h van ott potenciál. Egyik hétről a másikra nem változik ez meg. Valószínű eddig is működött volna, csak basztunk kihasználni.
Az hogy Wayne kiesett, hosszú távon még jó is lehet, ugyanis muszáj a többieket erőltetni, kiderülhet h ki az aki megérett arra h rá építsük a jövőt. TY és Fleener egyértelműen profitálhat ebből.
Idén még felesleges bármit is várni ettől a power run-tól, amikor Pep kitalálta h ez lesz, akkor még máshogy nézett ki az O#.
Jövőre lesz Ballard, Bradshaw, Brown, T-Rich, ki lehet választani azt a 2-3at aki a legjobban illik a sémához. Visszatér Wayne, Allen, remélhetőleg DHB helyett vmi upgrade-et szerzünk. És tovább lehet foltozni a falat is. Simán működhet az amit Pep kitalált, és ha fog is, akkor nehéz lesz megállítani ezt az O-t.

Nyílván vannak faszságai, de egyrészt még ő is fiatal, másrészt nagyon nincs könnyű helyzetben, mert az az alapanyag ami a rendelkezésére áll kb a fele annak a tudásnak amire felkészült szezon elején.
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/clohua7odyer6rsp5oom
Trent Richardson's numbers will come, Pagano says
Indianapolis Colts coach Chuck Pagano plans to go with a "hot hand" approach in his backfield. He remains unwavering in his support of Trent Richardson.

Legyen igazad Chuck... Esküszöm szívesen megkövetem bármikor!!! :cool:

több mint 12 éve
Mert ez a különbség Pep és Arians között.
Utóbbi egyszerűen tudja, hogy hogyan használjon megfelelően egy játékost. Avery is egy dropos faszi volt, a sebességéből élt, Arians erre is alapozott, ilyen játékokat írt rá, amiben az erősségét ki tudja hozni.
DHB szintén gyors. Na most 5-10-15 yardoknál a gyorsaságát még nehezen fogja tudni kamatoztatni, ilyen rövid routeokon meg nem tud elszakadni az emberétől, pedig benne amúgy sokkal több lehetőség van, mint Averyben volt, mert a fizikuma is meglenne hozzá.
Pepnél továbbra is azt érzem, hogy nem képes olyan játékokat írni valakire, hogy kihozza az erősségét az illetőnek. Van ez a rendszer, amihez ragaszkodik, teljesen mindegy, kik az elkapók, ugyanazt játsszák. DHB szerintem erre nem alkalmas, amit Pep játszat vele. Ő az Arians féle agresszív, sok deep passzos rendszerben lenne jó.
Ezzel meg idén nem fogunk tudni mit csinálni, a playbookot nem fogják újraírni, mint ahogy látjuk, hogy Pep, de még Pagano is ragaszkodik ehhez a power run felfogáshoz, akkor pedig nem is lesz változás.
Csak a fő probléma, hogy szerintem Luck is azok között van, akikből ez a rendszer nem hozza ki a királyt, az meg gond. Azzal meg kitörölhetjük, ha Fleener jobban érzi magát ebben a sémában, így is 50 yardokat kap el meccsenként, szarul blokkol, többet nem tesz hozzá a játékhoz. Ezzel szemben Luck, Hilton, DHB véleményem szerint mind megsínylik ezt a rendszert, még ha Hilton számaira ránézve nem is mondaná senki sem ezt.
Én mégis.
Lehet egyedül vagyok vele, ez van.Stez
Most tudtam utána olvasni a kinti szakértőknél a teljesítményeknek..
Whalen és Brazilt nem savazták, Igazából Whalen 3 ból 1 passzt kapott el, Ami ok.

Szerintem azért Pepnél is lehet első évben nem akar ő lenni a király csávó aki mindent tud, közbe hülye mint a s*gg..
Lehet Arians marad most nem 7-3 hanem 9-1 de lehet 5-5.. Akármi lehetett volna.. De Dhbt nézve, én személy szerint inkább nézném Averyt.. Mert bármilyen ergya is több passzt kapott el mint Dhb...
Mind2 rossz megoldás, de ha választhatnék 2jük közt..Lehet 2. körért Wrt draftolnék jövőre 😀😀😀 :cool:
És igazából ha mögé nézünk Ariansnak rengeteg Nfl tapasztalata volt már mikor ide jött.
Pepnek meg első éve... Idén remélem jó eredményt érünk el, (ha a jóisten lecsap Pep agyára és megvilágosodik egy Sbt sem zárok ki..)
De jövőre szerintem bivalyok leszünk, főleg ha sikerül Trent és Pep is megtáltosodik..

több mint 12 éve
Stez
és szerinted, ha az 5-10 yardos passzokat nem tudja elkapni, akkor a 30+os passzokat elfogja? biztos, hogy nem. egyébként nem hoznám Averyvel párhuzamba. fele ennyi dropja nem volt. legalábbis nem ilyen látványosak. ráadásul neki sok bravúr elkapása is volt. DHB-nél az a bravúr ha elkap bármit is.

több mint 12 éve
Mert ez a különbség Pep és Arians között.
Pepnél továbbra is azt érzem, hogy nem képes olyan játékokat írni valakire, hogy kihozza az erősségét az illetőnek. Van ez a rendszer, amihez ragaszkodik, teljesen mindegy, kik az elkapók, ugyanazt játsszák. DHB szerintem erre nem alkalmas, amit Pep játszat vele. Ő az Arians féle agresszív, sok deep passzos rendszerben lenne jó.
Ezzel meg idén nem fogunk tudni mit csinálni, a playbookot nem fogják újraírni, mint ahogy látjuk, hogy Pep, de még Pagano is ragaszkodik ehhez a power run felfogáshoz, akkor pedig nem is lesz változás.
Csak a fő probléma, hogy szerintem Luck is azok között van, akikből ez a rendszer nem hozza ki a királyt, az meg gond. Azzal meg kitörölhetjük, ha Fleener jobban érzi magát ebben a sémában, így is 50 yardokat kap el meccsenként, szarul blokkol, többet nem tesz hozzá a játékhoz. Ezzel szemben Luck, Hilton, DHB véleményem szerint mind megsínylik ezt a rendszert, még ha Hilton számaira ránézve nem is mondaná senki sem ezt.
Én mégis.
Lehet egyedül vagyok vele, ez van.

több mint 12 éve
Azért Cj 86 yardja nem olyan durva ha levesszük az első 2 driveban amikor TDt kaptunk 70 yardot futkározott...
Utána egész meccsen 16ot az vállalható.

több mint 12 éve
Megnéztem a meccset.
Stez
Honnan szedted le? Megőrülök már, reggel óta nem tudom leszedni...FearTomi
TYT-ről.
Nekem nem engedte leszedni, mert hogy nem stimmelnek a letöltés-feltöltés arányaim, bár egy éve nem jártam az oldalon. 😀
Így elkértem olyantól a linket, akinek passzoltak az arányai és el tudta küldeni.

Ja amúgy arra számíthatunk, hogy Waldent el fogják tiltani. Szerintem megússza egy meccsel egyébként.Stez
Engem már az meglepet Waldent nem "ejectelték" a meccsen... Faszságot csinált, de az a komplett védő sorozat faszságokból állt.
Bár Mathis Roughing the Passere konkrétan olyan hazai fújás volt mint a ház...
Vaughn nem hibátlan, sőt.. De fejlődik. A gond az hogy annyira ergya volt hogy bőven van honnan fejlődnie...
De azért nyugodtabb lennék Toler visszatérne, vagy Gordy végre kiheverné az első pályára lépéses sérülését.. (Gigalol még mindig..)
Stez, Szerinted hatalmas hülyeség lenne Cards ellen DHbt nem nevezni és Megnézni Da'ricket??
Mert szerintem annyit tud csinálni mint Dhb... Mert komolyan irritál ha pályán van... Hála az égnek csak idén kell néznünk...Stev85
Már mennyit tud csinálni?
DHB annyit csinál, hogy meccsenként fut 25-40 routeot, meg elejt egy vagy két labdát.
Tegnap egyetlen labda ment felé, akkora drop lett, mint a ház, kétségbeejtő a pali. Elvileg speedster, ne most idén talán kétszer tudta megverni az emberét deep routeon, mindkettőt eldroppolta végül. Elvileg fizikálisan is jónak kellene lennie ilyen méretekkel, sem a termetét, sem a magasságát nem tudta még egyszer sem kihasználni talán.
Miben jó? Egyedül annyiban, hogy jól blokkol, emiatt is van még #2 WR-ként a kezdőben egyébként. Már most azt beszélik, hogy Brazill készülhet, mert a DC-n napokon belül leszorítja.
Da'Rick ha hajlandó edzeni rendesen, meg valami mutat is, szerintem nem hülyeség megnézni, mit tud. Miért lenne hülyeség? DHB-vel lassan emberhátrányban vagyunk, legrosszabb esetben Rogerssel is abban leszünk.
Egyébként igen, DHB elvileg megsérült az első félidőben, utána emiatt volt már alig a pályán, de szerintem ezek a sérülései már csak rátesznek egy lapáttal Paganoéknál, hogy a többi WR-t küldjék be a pályára.
Szerintem ők naívak és folyton várják az áttörést DHB-tól és emiatt próbálgatják újra és újra, elvégre a csávó azért már villantott Oaklandben párszor. Lassan majd rájönnek, hogy itt viszont hiába várják az áttörést, semmit sem fognak látni ebből.
Mondjuk ez is szubjektív vélemény, de DHB orbitálisan szar játékának szvsz Pepnek és a rendszerének is sok köze van. Igazából nagyon megnéztem volna, hogy Arians mit hozott volna ki belőle, vélhetően gyakrabban küldte volne deep routera, megkapta volna Avery tavalyi szerepét. Ezeken a rövid, 10-15-20 yardos útvonalakon DHB egyszerűen nem képes elszakadni az emberétől, semmilyen meglepetést sem tud okozni a védőknek, teljesen veszélytelen és hatástalan.
Emiatt is mondtam, hogy én egyébként nem tudom, hogy ez a csapat jó irányba halad-e ezzel a felfogással. Nem vagyok benne biztos.
Az meg szintén a saját véleményem, hogy én meg rosszul vagyok ettől a power run felfogástól és úgy érzem, hogy minden 2. héten sok offense játékosban ott marad az, amit tudna, mert nem megfelelően használjuk az illetőt.
Még mindig azt érzem, hogy ez a rendszer szinte egyedül Fleenernek jelent hatalmas pluszt, többeket viszont csak visszavet.Stez
Igazából én csak örülnék ha Dc n megelőzni Brazill. Akkor inkább őt nézem mert fele annyi dropja lesz mint DHB nek...
Lehet Oaklandben nem volt rossz. De itt nem elég kimenni a meznek, mert hogy itt mocskosul nem koncentrál az tuti..
Viszont ha már tudtuk milyen gameplant akarunk nagyjából, akkor miért nem megfelelő játékost hoztunk...
Dhb egyetlen elkapása: A 2min. drillben volt a félidő végén...
Nálam Vérlázító... Évi 2,5M Usd ért...

több mint 12 éve
Megnéztem a meccset.
Stez
TYT-ről.
Nekem nem engedte leszedni, mert hogy nem stimmelnek a letöltés-feltöltés arányaim, bár egy éve nem jártam az oldalon. 😀
Így elkértem olyantól a linket, akinek passzoltak az arányai és el tudta küldeni.

Ja amúgy arra számíthatunk, hogy Waldent el fogják tiltani. Szerintem megússza egy meccsel egyébként.Stez
Engem már az meglepet Waldent nem "ejectelték" a meccsen... Faszságot csinált, de az a komplett védő sorozat faszságokból állt.
Vaughn nem hibátlan, sőt.. De fejlődik. A gond az hogy annyira ergya volt hogy bőven van honnan fejlődnie...
De azért nyugodtabb lennék Toler visszatérne, vagy Gordy végre kiheverné az első pályára lépéses sérülését.. (Gigalol még mindig..)
Stez, Szerinted hatalmas hülyeség lenne Cards ellen DHbt nem nevezni és Megnézni Da'ricket??
Mert szerintem annyit tud csinálni mint Dhb... Mert komolyan irritál ha pályán van... Hála az égnek csak idén kell néznünk...Stev85
Már mennyit tud csinálni?
DHB annyit csinál, hogy meccsenként fut 25-40 routeot, meg elejt egy vagy két labdát.
Tegnap egyetlen labda ment felé, akkora drop lett, mint a ház, kétségbeejtő a pali. Elvileg speedster, ne most idén talán kétszer tudta megverni az emberét deep routeon, mindkettőt eldroppolta végül. Elvileg fizikálisan is jónak kellene lennie ilyen méretekkel, sem a termetét, sem a magasságát nem tudta még egyszer sem kihasználni talán.
Miben jó? Egyedül annyiban, hogy jól blokkol, emiatt is van még #2 WR-ként a kezdőben egyébként. Már most azt beszélik, hogy Brazill készülhet, mert a DC-n napokon belül leszorítja.
Da'Rick ha hajlandó edzeni rendesen, meg valami mutat is, szerintem nem hülyeség megnézni, mit tud. Miért lenne hülyeség? DHB-vel lassan emberhátrányban vagyunk, legrosszabb esetben Rogerssel is abban leszünk.
Egyébként igen, DHB elvileg megsérült az első félidőben, utána emiatt volt már alig a pályán, de szerintem ezek a sérülései már csak rátesznek egy lapáttal Paganoéknál, hogy a többi WR-t küldjék be a pályára.
Szerintem ők naívak és folyton várják az áttörést DHB-tól és emiatt próbálgatják újra és újra, elvégre a csávó azért már villantott Oaklandben párszor. Lassan majd rájönnek, hogy itt viszont hiába várják az áttörést, semmit sem fognak látni ebből.
Mondjuk ez is szubjektív vélemény, de DHB orbitálisan szar játékának szvsz Pepnek és a rendszerének is sok köze van. Igazából nagyon megnéztem volna, hogy Arians mit hozott volna ki belőle, vélhetően gyakrabban küldte volne deep routera, megkapta volna Avery tavalyi szerepét. Ezeken a rövid, 10-15-20 yardos útvonalakon DHB egyszerűen nem képes elszakadni az emberétől, semmilyen meglepetést sem tud okozni a védőknek, teljesen veszélytelen és hatástalan.
Emiatt is mondtam, hogy én egyébként nem tudom, hogy ez a csapat jó irányba halad-e ezzel a felfogással. Nem vagyok benne biztos.
Az meg szintén a saját véleményem, hogy én meg rosszul vagyok ettől a power run felfogástól és úgy érzem, hogy minden 2. héten sok offense játékosban ott marad az, amit tudna, mert nem megfelelően használjuk az illetőt.
Még mindig azt érzem, hogy ez a rendszer szinte egyedül Fleenernek jelent hatalmas pluszt, többeket viszont csak visszavet.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
még meccs után olvastam olyat h DHB összeszedett vmi sérülést, ezért is játszott Brazill a második félidőben.
Senkinek nem kívánok sérülést, de egy hetet azért simán pihenhetne, hogy megnézzük mire megyünk nélküle 😀
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
mi meg csak akkor vagyunk hajlandóak többet passzoltatni vele, ha már minimum 2 possession hátrányban vagyunk, és futni kell az eredmény után - lásd Rams meccs, ahol már annyira bepánikolt Pep, hogy el is felejtette néha megfordítani a lapját, ahol a futójátékok voltak, és csak passzt hívott.coltman
 twitter.com/PepHamilton/status/401096961945645056
amúgy az egész account zseniális

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Ez az egy vigasztal, hogy Grigsonék nem nyomorították meg hosszú távra a csapatot egy ilyen gumibábuval. Kezdem érteni, hogy a Lionsnak miért nem kellett mégsem, valamit ők megláttak.
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Megnéztem a meccset.
Most én leszek itt a geci szerintem, de egyszerűen rosszul vagyok, sőt hányni tudnék, amikor meglátom, hogy 6 játékból 5-ben felpakolunk a pályára 3 OT-t, két TE-t, FB-t, és futunk, futunk, futunk, és még csak meg sem próbálunk rámenni egyébként a 1st downra, csak van akkora kurva mázlink, hogy Donald TD-t fut a játékból.
Én odáig voltam a PM féle offenseért, a tavalyi Luck féle offenseért, idén néhány meccses produkciónkért, amikor rákényszerültünk a passzjátékra, de ez...Stez
Csatlakoznék, hogy már ketten legyünk akkor gecik 😀 Plusz kiegészíteném azzal, hogy folyamatosan PM, Brees, Rodgers szinteket emlegetik Luckkal kapcsolatban, mi meg csak akkor vagyunk hajlandóak többet passzoltatni vele, ha már minimum 2 possession hátrányban vagyunk, és futni kell az eredmény után - lásd Rams meccs, ahol már annyira bepánikolt Pep, hogy el is felejtette néha megfordítani a lapját, ahol a futójátékok voltak, és csak passzt hívott.

Vaughnért egy kurva nagy pofon jár Grigsonnak és Paganonak, hogy idehozták, majd berakták a kezdőbe. 😀Stez
És akkor DHB-ért mi jár? 😀
több mint 12 éve
Megnéztem a meccset.
Stez
TYT-ről.

Mert szerintem annyit tud csinálni mint Dhb... Mert komolyan irritál ha pályán van... Hála az égnek csak idén kell néznünk...

több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Megnéztem a meccset.
Stez
TYT-ről.

TYT...engem valamiért mindig kitiltanak...szóval feladtam😀FearTomi
T.Y.Tilton

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Megnéztem a meccset.
Stez
TYT-ről.

TYT...engem valamiért mindig kitiltanak...szóval feladtam😀

több mint 12 éve
Megnéztem a meccset.
Stez
TYT-ről.

Ja amúgy arra számíthatunk, hogy Waldent el fogják tiltani. Szerintem megússza egy meccsel egyébként.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Megnéztem a meccset.
Stez
Honnan szedted le? Megőrülök már, reggel óta nem tudom leszedni...