Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tud valaki egy torrentet adni, hogy végre láthassam a meccset? Ahonnan szedni szoktam onnan egész nap kb. 4 Kb/sec-kel jön...
több mint 12 éve
Üdv! Gratula! Walden-t megbüntették már? Az "okos" musztángot.... idióta 😀
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
miért kellene bárkit is elküldeni?4 futó egy run heavy offenseben nem sok. nézzétek meg milyen szépen rotálják breesék sproles ingram thomas robinson négyest. és tavaly itt volt ivory. és az aztán nem run heavy. marad mind a 4 és mikor a 3. héten IR-re megy kettő akkor nem lesz gond 😊
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
amugy lehet T-Rich azért fut bele folyton a falba mert ő a szűk lyukakat szereti 😀akkora van neki? 😛
csakhát nem fér el szegényshady
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Brown viszont hasznavehetetlen pass blockolásban...az okés hogy mondjuk eladjuk a fake-et, vele de onnantól kezdve őt gyakorlatilag kivehetjük a játékból, mert érdemlegeset nem fog csinálni abban a playben..Lehet, hogy jó futó, csak addig nem szokott eljutni, hogy fusson😛
Én úgy gondolom, hogy ezt a 2TD-t T-Rich is meg tudta volna oldani főleg, hogy a második TD-nél olyan blockolást csinált a fal, hogy ott szartam össze magam és az önbizalmának is kurvajót tett volna ha ezt vele csináljuk meg.Tudom, hogy elfogult vagyok Richardsonnal, de én még mindig azt gondolom hogy gecijó futó és nem kár érte az első kör!szampi#33
több mint 12 éve
amugy lehet T-Rich azért fut bele folyton a falba mert ő a szűk lyukakat szereti 😀csakhát nem fér el szegény
több mint 12 éve
Brown viszont hasznavehetetlen pass blockolásban...az okés hogy mondjuk eladjuk a fake-et, vele de onnantól kezdve őt gyakorlatilag kivehetjük a játékból, mert érdemlegeset nem fog csinálni abban a playben..Nem rossz, de szerintem jövőre fog kijönni a tudása.
Én úgy gondolom, hogy ezt a 2TD-t T-Rich is meg tudta volna oldani főleg, hogy a második TD-nél olyan blockolást csinált a fal, hogy ott szartam össze magam és az önbizalmának is kurvajót tett volna ha ezt vele csináljuk meg.Tudom, hogy elfogult vagyok Richardsonnal, de én még mindig azt gondolom hogy gecijó futó és nem kár érte az első kör!szampi#33
Mert szerintem jobban megviselhette a csere is mint gondoltuk...
Plusz új csajok keresése a szórakozáshoz.. 😛😛 (aljasság, de kijött 😀 )
:cool:
több mint 12 éve
itt most nem a másik karrierjére gondoltam 😀 😀nem tudom T-Rich egyszer is talált-e lyukat mióta itt van...talált hát 😀shady
dugo1993
több mint 12 éve
nem tudom T-Rich egyszer is talált-e lyukat mióta itt van...talált hát 😀
dugo1993
több mint 12 éve
Brown viszont hasznavehetetlen pass blockolásban...az okés hogy mondjuk eladjuk a fake-et, vele de onnantól kezdve őt gyakorlatilag kivehetjük a játékból, mert érdemlegeset nem fog csinálni abban a playben..Én úgy gondolom, hogy ezt a 2TD-t T-Rich is meg tudta volna oldani főleg, hogy a második TD-nél olyan blockolást csinált a fal, hogy ott szartam össze magam és az önbizalmának is kurvajót tett volna ha ezt vele csináljuk meg.Tudom, hogy elfogult vagyok Richardsonnal, de én még mindig azt gondolom hogy gecijó futó és nem kár érte az első kör!
több mint 12 éve
Jééézusom, mi történt este uraim? Én bealudtam, aztán ma feljövök és látom az eredményt😀 Alig várom, hogy láthassam a 2. félidőt😊FearTomiJó volt, 😀 Igazából a Tennessee tuti sokat nézhetett tavalyi Jets meccseket 😀 Nyoma maradt 😀 Majd meglátod 😀
több mint 12 éve
Jééézusom, mi történt este uraim? Én bealudtam, aztán ma feljövök és látom az eredményt😀 Alig várom, hogy láthassam a 2. félidőt😊
több mint 12 éve
Uraim, most nézek a szerződéseket, 😀 Jövőre megszabadulunk Dhbtől 8):cool:
több mint 12 éve
Stez 2 sörrel jön: 1 Fleenernek 1 Vaughnnak :cool:
több mint 12 éve
Igazából szerintem pénz kérdése...Jövőre megnézzük mi lesz, de ha a Ballard, Brown, T-Rich, Bradshawviszont ha úgy nézed hogy az a fél idény a legutóbbi, akkor mindjárt más a helyzet. Mert azt mutatja h fejlődött, és talán belelendül.
Banda marad... Akkor én Brownt raknám ki, 3 év alatt volt fél idénye amikor olyan volt mint amit vártunk tőle... Mindamellett hogy utóbbi 5-6 meccsen extra teljesítményt nyújt...Stev85
T-Rich semmi extra eddig, de tuti marad
Ballard sérült, majd meglátjuk mennyire törte ez meg a fejlődését
Bradshaw meg sokat volt sérült az elmúlt időben, ezért ő is rizikós
Ha így nézzük Kacsa van a legjobb helyzetben.shady
De ez egy kemény döntés lesz...
T-Rich Bagóért van itt
Ballardnak még Rookie contractja van,
Bradshaw kérdés, és az is Brown mennyit akar majd...
több mint 12 éve
Viszont T-Rich, Bradshaw, Ballard képes arra hogy ha fogják, akkor is hozz plusz pár yardot, Ha Kacsát megfogod ott lemegy... Mostanában azért jó mert most jobban látja a lyukakat mint eddig...Stev85azért volt rajta tegnap bőven elhibázott tackle. ráadásul elképesztő gyorsulási sebessége van. nem tudom ez hol volt eddig. ha megvan a lyuk, sokszor hoz vagy 10 yardot sebességből. idén meg elég sűrűn meg is találja.
nem tudom T-Rich egyszer is talált-e lyukat mióta itt van...
ettől függetlenül, a 2 rookie szerződését töltő játékos tuti marad. nálam a kérdés Bradshow és Brown között lenne.
több mint 12 éve
Jövőre megnézzük mi lesz, de ha a Ballard, Brown, T-Rich, Bradshawviszont ha úgy nézed hogy az a fél idény a legutóbbi, akkor mindjárt más a helyzet. Mert azt mutatja h fejlődött, és talán belelendül.
Banda marad... Akkor én Brownt raknám ki, 3 év alatt volt fél idénye amikor olyan volt mint amit vártunk tőle... Mindamellett hogy utóbbi 5-6 meccsen extra teljesítményt nyújt...Stev85
T-Rich semmi extra eddig, de tuti marad
Ballard sérült, majd meglátjuk mennyire törte ez meg a fejlődését
Bradshaw meg sokat volt sérült az elmúlt időben, ezért ő is rizikós
Ha így nézzük Kacsa van a legjobb helyzetben.
több mint 12 éve
Viszont T-Rich, Bradshaw, Ballard képes arra hogy ha fogják, akkor is hozz plusz pár yardot, Ha Kacsát megfogod ott lemegy... Mostanában azért jó mert most jobban látja a lyukakat mint eddig...Futás: Trentet leraknám második RBnek, de ha Brown annyira full jó lett volna, akkor nem kellett volna Trent... De az év elején Kacsa is ergya volt, mocskosul....de nem is kapott szinte semennyi lehetőséget Paganoéltól. csak a sérülések után kezdték játszatni és amikor lehetőséget kapott mindig élt vele. én inkább Bradshowt küldeném el jelen állás szerint, mert ő elég sérülékeny.
Ezért kellett T-Rich Ballard, és Bradshaw IR-re után...
Jövőre megnézzük mi lesz, de ha a Ballard, Brown, T-Rich, Bradshaw
viszont sokat fog számítani ki mennyit kér majd év végéndugo1993
több mint 12 éve
Futás: Trentet leraknám második RBnek, de ha Brown annyira full jó lett volna, akkor nem kellett volna Trent... De az év elején Kacsa is ergya volt, mocskosul....de nem is kapott szinte semennyi lehetőséget Paganoéltól. csak a sérülések után kezdték játszatni és amikor lehetőséget kapott mindig élt vele. én inkább Bradshowt küldeném el jelen állás szerint, mert ő elég sérülékeny.
viszont sokat fog számítani ki mennyit kér majd év végén
több mint 12 éve
Nemtudom mi kell még hogy végre padra vágjuk DHB-t. Förtelmes amit csinál.shadyÉn megnézném Da'rickot helyette.... Mert egyszerűen fogalmatlan Dhb...
több mint 12 éve
Nemtudom mi kell még hogy végre padra vágjuk DHB-t. Förtelmes amit csinál.
több mint 12 éve
DHB-vel kapcsolatban nekem az a meglátásom, hogy jobb lenne a csapat, ha 10 emberrel támadna és ő inkább fel se jönne...csak down pazarlásra jó a rá dobott labda, mert úgy is elejti. jó, blokkoknál nem rossz, de nem csak ezért lett idehozva.Futás: Trentet leraknám második RBnek, de ha Brown annyira full jó lett volna, akkor nem kellett volna Trent... De az év elején Kacsa is ergya volt, mocskosul....
más, tegnapi napról annyit, hogy valamit nagyon kellene kezdeni az első félidőkkel, mert ez így necces lesz. azt hiszem 66-6 az első félidei mutatónk az előző 3 meccsen. a legnagyobb poén, hogy ebből 2t megnyertünk. ez rendben is van, de egyszerűbb lenne egész meccsen kiegyensúlyozottan játszani.
futással kapcsolatban annyi, hogy Brown tényleg nagyon jó. az a durva, hogy a legjobbat az tenné a csapatnak, ha ő lenne az első számú futó, és T-Rich meg szexelhetne a padon. csak nyilván ezt a döntést nehéz meghozni, mert az egy beismeréssel érne fel, hogy mellé nyúltunk.
ez a helyzet egyébként jövőre lesz érdekes, mert lesz 4 db egész jó futónk (Trentet is most ide veszem), ami ugyebár sok. valószínű Bradshow vagy Donald lesz elküldve. mindkettőt sajnálnám azért.dugo1993
Banda marad... Akkor én Brownt raknám ki, 3 év alatt volt fél idénye amikor olyan volt mint amit vártunk tőle... Mindamellett hogy utóbbi 5-6 meccsen extra teljesítményt nyújt...
több mint 12 éve
Pár dolog az esti meccsről.:Ezt a meccset Kacsa és Fleener nyerte meg..
Dhb 1 pasz 10 yard...
Dhb 1 pasz 6 yard..
Ehhez képest T-Rich 31 elkapott yardja elit....
A D ma nem volt rossz, de nem is annyira karcolt mint szokott, de ma ez elég volt,
Kiemelném Vaughnt, igaz az utolsó kapott TD részben az övé, de az utolsó Driveban volt egy hatalmas mentése. (Jó elkapó is p*cs volt, de azért kellett oda ő is)
több mint 12 éve
DHB-vel kapcsolatban nekem az a meglátásom, hogy jobb lenne a csapat, ha 10 emberrel támadna és ő inkább fel se jönne...csak down pazarlásra jó a rá dobott labda, mert úgy is elejti. jó, blokkoknál nem rossz, de nem csak ezért lett idehozva.más, tegnapi napról annyit, hogy valamit nagyon kellene kezdeni az első félidőkkel, mert ez így necces lesz. azt hiszem 66-6 az első félidei mutatónk az előző 3 meccsen. a legnagyobb poén, hogy ebből 2t megnyertünk. ez rendben is van, de egyszerűbb lenne egész meccsen kiegyensúlyozottan játszani.
futással kapcsolatban annyi, hogy Brown tényleg nagyon jó. az a durva, hogy a legjobbat az tenné a csapatnak, ha ő lenne az első számú futó, és T-Rich meg szexelhetne a padon. csak nyilván ezt a döntést nehéz meghozni, mert az egy beismeréssel érne fel, hogy mellé nyúltunk.
ez a helyzet egyébként jövőre lesz érdekes, mert lesz 4 db egész jó futónk (Trentet is most ide veszem), ami ugyebár sok. valószínű Bradshow vagy Donald lesz elküldve. mindkettőt sajnálnám azért.