Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
bocs, hogy beleszólok, de nem lehetne kerülni a 12 emeletes kommenteket?
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Ez már csak teoretikusan is kegyetlenül durván hangzik - szóval ki tudja, lehet hogy megalapítom 😀Te vagy a magyar KPO szövetség elnöke? 😀😀😀😀Stev85Bukó, azért remélem facebookon nem találtok rám még ez alapján 😀coltmanTuti hatalmas "kő" pólóban ültél a kanapén 😀Hát kő-papír-olló VB volt rajta, szóval fene tudja 😀 És ami a legkeményebb, hogy ez nem kitaláció, hanem véres valóság, mármint a KPO VB 😀Á.. Akkor nem is jó 😀😀: Női golf rulz 8) De gondolom helyből távol nézés sincs rajta??😀Stev85Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀coltmankulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
Feltennék egy költői kérdést urak: A Sport tv eddig minden évben adta a TNF eket, most miért hagyta el eme jó szokását????Stev85
És mielőtt valaki félreértené, nem, nem kerestem, csak 1 órával előbb lőttem be a streamet, és még másik csatorna jött rajta, amin pont ez ment. Nagyon kemény volt 😀coltman
És ott izgultál mi lesz a vége.. 😀
Erre valami Colts meccs elkezdődött 😀Stev85
több mint 12 éve
Te vagy a magyar KPO szövetség elnöke? 😀😀😀😀Bukó, azért remélem facebookon nem találtok rám még ez alapján 😀coltmanTuti hatalmas "kő" pólóban ültél a kanapén 😀Hát kő-papír-olló VB volt rajta, szóval fene tudja 😀 És ami a legkeményebb, hogy ez nem kitaláció, hanem véres valóság, mármint a KPO VB 😀Á.. Akkor nem is jó 😀😀: Női golf rulz 8) De gondolom helyből távol nézés sincs rajta??😀Stev85Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀coltmankulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
Feltennék egy költői kérdést urak: A Sport tv eddig minden évben adta a TNF eket, most miért hagyta el eme jó szokását????Stev85
És mielőtt valaki félreértené, nem, nem kerestem, csak 1 órával előbb lőttem be a streamet, és még másik csatorna jött rajta, amin pont ez ment. Nagyon kemény volt 😀coltman
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Bukó, azért remélem facebookon nem találtok rám még ez alapján 😀Tuti hatalmas "kő" pólóban ültél a kanapén 😀Hát kő-papír-olló VB volt rajta, szóval fene tudja 😀 És ami a legkeményebb, hogy ez nem kitaláció, hanem véres valóság, mármint a KPO VB 😀Á.. Akkor nem is jó 😀😀: Női golf rulz 8) De gondolom helyből távol nézés sincs rajta??😀Stev85Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀coltmankulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
több mint 12 éve
Tuti hatalmas "kő" pólóban ültél a kanapén 😀Hát kő-papír-olló VB volt rajta, szóval fene tudja 😀 És ami a legkeményebb, hogy ez nem kitaláció, hanem véres valóság, mármint a KPO VB 😀Á.. Akkor nem is jó 😀😀: Női golf rulz 8) De gondolom helyből távol nézés sincs rajta??😀Stev85Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀coltmankulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
Erre valami Colts meccs elkezdődött 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Hát kő-papír-olló VB volt rajta, szóval fene tudja 😀 És ami a legkeményebb, hogy ez nem kitaláció, hanem véres valóság, mármint a KPO VB 😀Á.. Akkor nem is jó 😀😀: Női golf rulz 8) De gondolom helyből távol nézés sincs rajta??😀Stev85Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀coltmankulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
És mielőtt valaki félreértené, nem, nem kerestem, csak 1 órával előbb lőttem be a streamet, és még másik csatorna jött rajta, amin pont ez ment. Nagyon kemény volt 😀
több mint 12 éve
Á.. Akkor nem is jó 😀😀: Női golf rulz 8) De gondolom helyből távol nézés sincs rajta??😀Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀coltmankulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀kulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
több mint 12 éve
Na, ma reális esélyt látok rá, hogy Fleener "robbantson". 100 yard 1TD-t várok.Na, ma sem látok reális esélyt rá, hogy Fleener "robbantson". 47 yardot várok.
Érv?
-TY-on kívül Max Whalen nevezhető még biztoskezű elkapónak, Da'Rick nem tudom mit tud alkotni első meccsén.
-Futni szerintem ma sem fogunk tudni (NE legyen igazam!), mehet a pass heavy offense.
-Két elég jó CB(Verner + McCourty személyében) fogják majd a WR-jeinket, TY sebességén kívül nincs nagyon mire építenünk.
Ezeket mind azért írtam, hogy Luck talán többet fogja keresni Fleenert.
Ezekhez jön még, hogy a Titans LB sora nem annyira veretes TE-k ellen (Texans ellen 54 yard 2 td, Chargers ellen 103 yard 1 TD, Jets ellen 107 yard 1 TD, 49ers ellen 82 yard, Rams ellen 49 yard 1 TD, még a Jax TE-k is összeszenvedtek 52 yard). Ha nem is sok yardja lesz, de EZ közelében keresheti Luck sztem.Borbinho
Érv?
- Minden 2. héten olyan matchupunk volt, ahol Fleenernek kellett volna lennie a nagy fegyverünknek, ehhez képest szinte minden meccsen a várt szint alatt teljesít.
- Sokat fogunk ma futni, csak a nagyszünetre, amikor már 14 pontos hátrányba leszünk, rájön az edzői stáb, hogy az még mindig nem megy nekünk, viszont Fleener nem fogja tudni tisztára játszani magát, mert homokos. 😀
Ezeket mind azért írtam, mert Luck szerintem hiába keresi többet Fleenert, nem fogja megtalálni. 😀
Ezekhez jön még, hogy nem hiszek a tündérmesékben. 😀
több mint 12 éve
Ma van TY szülinapja!!!! Szülinapi ajándékként 300 yardot és 3 TDt kívánok 8)
több mint 12 éve
Én alapból nem Rams meccsből indulok ki, hanem az eddig hozott teljesítményből.. Szerintem ott ha St jó lett volna az sem tűnt volna fel.. Tök mind1 hogy 31-8 vagy 38-8... De azért az St ritka jó idén, a D pedig... Nekem meglepően jó... Rosszabbra számítottam, De ami mindenképpen kell: O Line feljavuljon. Mert különben beáll a Hungarian Colts Community és ott ember nem marad 😀😀😀 (Erős túlzással 😛)én le se szoktam már feküdni. legjobb vasárnap 7től fél 7ig meccset nézni 😀Na, ma reális esélyt látok rá, hogy Fleener "robbantson". 100 yard 1TD-t várok.Én bízom az O-line összekapja magát, mert elöző meccsen nyújtott teljesítmény egyenlő volt a x*rral...
Érv?
-TY-on kívül Max Whalen nevezhető még biztoskezű elkapónak, Da'Rick nem tudom mit tud alkotni első meccsén.
-Futni szerintem ma sem fogunk tudni (NE legyen igazam!), mehet a pass heavy offense.
-Két elég jó CB(Verner + McCourty személyében) fogják majd a WR-jeinket, TY sebességén kívül nincs nagyon mire építenünk.
Ezekhez jön még, hogy a Titans LB sora nem annyira veretes TE-k ellen (Texans ellen 54 yard 2 td, Chargers ellen 103 yard 1 TD, Jets ellen 107 yard 1 TD, 49ers ellen 82 yard, Rams ellen 49 yard 1 TD, még a Jax TE-k is összeszenvedtek 52 yard). Ha nem is sok yardja lesz, de EZ közelében keresheti Luck sztem.Borbinho
Lucky nem fog többet olyan pocsékul játszani...
Da'Ricknak számolók pár hosszú passzt. Ty szokásos, DHb remélem enyvbe nyúl meccs előtt....
A D és St csak hozza a szokásost és minden király 8)
T-Rich szerintem robbant ma, nem nagyot de egy 80 yard körüli és 1 Tds produktummal elégedett leszek.
Ui.: Alig várom a 2.20 as kelést 😀Stev85
D és ST hozza a szokásost?😀 98 yard punt return, 80 + 60 yardos TD-ket beszopni? most épp mondjuk Wrightra? 😀 (túlzok)Borbinho
A gáz reggel 5 óta fent vagyok és 20.00ig melóban döglök, úgyhogy le kell dőlnöm, mert kisülnek az agyi IC-ím és olyankor vállalhatatlan vagyok 😀😀
több mint 12 éve
én le se szoktam már feküdni. legjobb vasárnap 7től fél 7ig meccset nézni 😀Na, ma reális esélyt látok rá, hogy Fleener "robbantson". 100 yard 1TD-t várok.Én bízom az O-line összekapja magát, mert elöző meccsen nyújtott teljesítmény egyenlő volt a x*rral...
Érv?
Da'Ricknak számolók pár hosszú passzt. Ty szokásos, DHb remélem enyvbe nyúl meccs előtt....
T-Rich szerintem robbant ma, nem nagyot de egy 80 yard körüli és 1 Tds produktummal elégedett leszek.
Ui.: Alig várom a 2.20 as kelést 😀Stev85
D és ST hozza a szokásost?😀 98 yard punt return, 80 + 60 yardos TD-ket beszopni? most épp mondjuk Wrightra? 😀 (túlzok)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Na, ma reális esélyt látok rá, hogy Fleener "robbantson". 100 yard 1TD-t várok.Én bízom az O-line összekapja magát, mert elöző meccsen nyújtott teljesítmény egyenlő volt a x*rral...
Érv?
Ui.: Alig várom a 2.20 as kelést 😀
több mint 12 éve
Na, ma reális esélyt látok rá, hogy Fleener "robbantson". 100 yard 1TD-t várok. Érv?
Ezekhez jön még, hogy a Titans LB sora nem annyira veretes TE-k ellen (Texans ellen 54 yard 2 td, Chargers ellen 103 yard 1 TD, Jets ellen 107 yard 1 TD, 49ers ellen 82 yard, Rams ellen 49 yard 1 TD, még a Jax TE-k is összeszenvedtek 52 yard). Ha nem is sok yardja lesz, de EZ közelében keresheti Luck sztem.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Hát ő... Kérj jegyet hátha jót röhögnek 😀😀😀 De nem lenne rossz az tuti 8)Akkor én meg születésnapomra egy SB wint kérek. Szeritned írak nekik? 😀 😀Double BVégén lehet Dec 22re megkapjátok a Ten-Jags et mint a karácsony előtti jótétemény 😀 Írjatok Ricsiéknek a sport tvbe 😀Stev85Az MB1.... a Mennyei Bajnokság! 😀pakeszOaklandet elkaphatjátok, ha nem nyelitek be sokszor a readet.... Persze ha Pryor játszik.. (vicc😀😀😀 Nfl.com szerint az oklandi depth chart irányítója: E.Manning 😀😀)Akkor a Denver meccs is kilőve. Szerintem több 19 órás közvetítés már nem lesz. Ebben az idősávban jellemzően európai foci, vagy NB I. megy, kivétel, amikor a válogatottak szereplése miatt bajnoki szünet van. Ez van a mostani hétvégén is, mennek a vb pótselejtezők.Nandito
A Denver elleni meccsetekkel együtt van (+20perccel) egy Sea-SF.... Hátha adnak még 19.00 s meccset... ÉS akkor ellenünk a visszavágót megmutatják ...Borbinho
több mint 12 éve
Akkor én meg születésnapomra egy SB wint kérek. Szeritned írak nekik? 😀 😀Végén lehet Dec 22re megkapjátok a Ten-Jags et mint a karácsony előtti jótétemény 😀 Írjatok Ricsiéknek a sport tvbe 😀Stev85Az MB1.... a Mennyei Bajnokság! 😀pakeszOaklandet elkaphatjátok, ha nem nyelitek be sokszor a readet.... Persze ha Pryor játszik.. (vicc😀😀😀 Nfl.com szerint az oklandi depth chart irányítója: E.Manning 😀😀)Akkor a Denver meccs is kilőve. Szerintem több 19 órás közvetítés már nem lesz. Ebben az idősávban jellemzően európai foci, vagy NB I. megy, kivétel, amikor a válogatottak szereplése miatt bajnoki szünet van. Ez van a mostani hétvégén is, mennek a vb pótselejtezők.Nandito
A Denver elleni meccsetekkel együtt van (+20perccel) egy Sea-SF.... Hátha adnak még 19.00 s meccset... ÉS akkor ellenünk a visszavágót megmutatják ...Borbinho
több mint 12 éve
Végén lehet Dec 22re megkapjátok a Ten-Jags et mint a karácsony előtti jótétemény 😀 Írjatok Ricsiéknek a sport tvbe 😀Az MB1.... a Mennyei Bajnokság! 😀pakeszOaklandet elkaphatjátok, ha nem nyelitek be sokszor a readet.... Persze ha Pryor játszik.. (vicc😀😀😀 Nfl.com szerint az oklandi depth chart irányítója: E.Manning 😀😀)Akkor a Denver meccs is kilőve. Szerintem több 19 órás közvetítés már nem lesz. Ebben az idősávban jellemzően európai foci, vagy NB I. megy, kivétel, amikor a válogatottak szereplése miatt bajnoki szünet van. Ez van a mostani hétvégén is, mennek a vb pótselejtezők.Nandito
több mint 12 éve
Ez a fájó igazság 😀 Személy szerint annak örülnék ha a Pats nem jutna be.. De mivel erre az esély 0a % így őrülök magunknak 😀FAF! 😀 azért köszipakeszViszont lassan vége a bajnokságnak, igaz akkor meg indul a Po igazából mögöttünk nem érdekel hogy álltok 😀 :pStev85Oaklandet elkaphatjátok, ha nem nyelitek be sokszor a readet.... Persze ha Pryor játszik.. (vicc😀😀😀 Nfl.com szerint az oklandi depth chart irányítója: E.Manning 😀😀)Akkor a Denver meccs is kilőve. Szerintem több 19 órás közvetítés már nem lesz. Ebben az idősávban jellemzően európai foci, vagy NB I. megy, kivétel, amikor a válogatottak szereplése miatt bajnoki szünet van. Ez van a mostani hétvégén is, mennek a vb pótselejtezők.Nandito
Este meg meglátjuk mi lesz 8) Just win baby!!! 30-3 Nekünk 😛😛 És Vaughn pick 8)
több mint 12 éve
FAF! 😀 azért kösziViszont lassan vége a bajnokságnak, igaz akkor meg indul a Po igazából mögöttünk nem érdekel hogy álltok 😀 :pStev85Oaklandet elkaphatjátok, ha nem nyelitek be sokszor a readet.... Persze ha Pryor játszik.. (vicc😀😀😀 Nfl.com szerint az oklandi depth chart irányítója: E.Manning 😀😀)Akkor a Denver meccs is kilőve. Szerintem több 19 órás közvetítés már nem lesz. Ebben az idősávban jellemzően európai foci, vagy NB I. megy, kivétel, amikor a válogatottak szereplése miatt bajnoki szünet van. Ez van a mostani hétvégén is, mennek a vb pótselejtezők.Nandito
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Az MB1.... a Mennyei Bajnokság! 😀Oaklandet elkaphatjátok, ha nem nyelitek be sokszor a readet.... Persze ha Pryor játszik.. (vicc😀😀😀 Nfl.com szerint az oklandi depth chart irányítója: E.Manning 😀😀)Akkor a Denver meccs is kilőve. Szerintem több 19 órás közvetítés már nem lesz. Ebben az idősávban jellemzően európai foci, vagy NB I. megy, kivétel, amikor a válogatottak szereplése miatt bajnoki szünet van. Ez van a mostani hétvégén is, mennek a vb pótselejtezők.Nandito
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Vigyázz, csak nehogy feltörjünk a csoport élére, mint a büdös víz! :pViszont lassan vége a bajnokságnak, igaz akkor meg indul a Po igazából mögöttünk nem érdekel hogy álltok 😀 :pStev85Oaklandet elkaphatjátok, ha nem nyelitek be sokszor a readet.... Persze ha Pryor játszik.. (vicc😀😀😀 Nfl.com szerint az oklandi depth chart irányítója: E.Manning 😀😀)Akkor a Denver meccs is kilőve. Szerintem több 19 órás közvetítés már nem lesz. Ebben az idősávban jellemzően európai foci, vagy NB I. megy, kivétel, amikor a válogatottak szereplése miatt bajnoki szünet van. Ez van a mostani hétvégén is, mennek a vb pótselejtezők.Nandito
Music City Miracle
több mint 12 éve
Viszont lassan vége a bajnokságnak, igaz akkor meg indul a Po igazából mögöttünk nem érdekel hogy álltok 😀 :pOaklandet elkaphatjátok, ha nem nyelitek be sokszor a readet.... Persze ha Pryor játszik.. (vicc😀😀😀 Nfl.com szerint az oklandi depth chart irányítója: E.Manning 😀😀)Akkor a Denver meccs is kilőve. Szerintem több 19 órás közvetítés már nem lesz. Ebben az idősávban jellemzően európai foci, vagy NB I. megy, kivétel, amikor a válogatottak szereplése miatt bajnoki szünet van. Ez van a mostani hétvégén is, mennek a vb pótselejtezők.Nandito
több mint 12 éve
Oaklandet elkaphatjátok, ha nem nyelitek be sokszor a readet.... Persze ha Pryor játszik.. (vicc😀😀😀 Nfl.com szerint az oklandi depth chart irányítója: E.Manning 😀😀)Akkor a Denver meccs is kilőve. Szerintem több 19 órás közvetítés már nem lesz. Ebben az idősávban jellemzően európai foci, vagy NB I. megy, kivétel, amikor a válogatottak szereplése miatt bajnoki szünet van. Ez van a mostani hétvégén is, mennek a vb pótselejtezők.
Music City Miracle
több mint 12 éve
ergó, nem lesz gamepassod 😀😀KOmolyan nyerek mixen félreteszek a gamepassra 😀Stev85kulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
több mint 12 éve
Oaklandet elkaphatjátok, ha nem nyelitek be sokszor a readet.... Persze ha Pryor játszik.. (vicc😀😀😀 Nfl.com szerint az oklandi depth chart irányítója: E.Manning 😀😀)Oké, támogatom! 😊 Az a baj, hogy a Jaguars ellen fontos w-t engedtünk el, amit valahol vissza kell hozni, ha WC-re akarunk menni. Szóval egy mai győzelemmel kisegíthetnétek. 😀 (Bár a realitás azt mutatja, hogy a Titans jelenleg nem PO kaliber csapat.)kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 )gamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
Wild cardon jussatok be PO-ba, és lesz meccs 😊BorbinhoAz a vicc, hogy a jövő heti Saints-Falcons meccset bezzeg közvetítik... Ráadásul az első játéknapon is ezt a két csapatot néztük. Ti még jó helyzetben vagytok, a Colts biztosan sport tévére kerül, ellenben nekünk ez volt az egyetlen esélyünk. :-/NanditoViszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
A Broncos meccs elvileg működhetne, a 49ers-Pantherst is csúsztatva adták. Ellene szól, hogy a Denvert már sokat mutatták, plusz addigra totál el is szállhatunk. Sajnos három vereség is kinézhet a Colts, Raider, Colts sorozatból.Nandito
A Denver elleni meccsetekkel együtt van (+20perccel) egy Sea-SF.... Hátha adnak még 19.00 s meccset... ÉS akkor ellenünk a visszavágót megmutatják ...