Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Srácok, tudom,hogy ilyenkor nem ildomos megszólalni más csapat szurkolójának,de talán amennyire nem illendő, annyira hasznos a topic morál szempontjából 😛Szerintem kicsit sötétebben látjátok a képet,mint amilyen. Persze ez rendszerint így van velünk szurkolókkal, szóval csak azért írok,hogy egy objektív vélemény is legyen.
Én a magam részéről nem vonnék le elhamarkodott következtetéseket a tegnapi eredményből.
Pozitívnak sem értékelném nyilván,de hadd emeljek ki pár dolgot:
-Ez a Rams egy jó csapat. Egy masszív, de még formálódó csapat. És mivel még mozgásban vannak a kirakós darabjai, ezért hajlamos szélsőséges teljesítményre, szóval nem kell depresszióba esni, amiért egy nem túl fényes mérlegű csapattól kikaptatok.
-Aki követte a meccseiket, az láthatta,hogy igencsak jól vannak felépítve,hiszen évekig elsőkként húztak, és sikerült egy jó keretet összetenni. Főleg védelmi oldalon. Okoznak még kellemetlen meglepetést másoknak is, ettől nem kell félnetek.
-Egy kiütéses vereségtől az alapszakaszban még nem lesz a csapat rosszabb. Lehetséges,hogy bizonyos korlátokat felfedez az ellenfél, és így nyilvánvalóvá válnak- pl Wayne hiányában a passzjáték-de nem felejt el a csapat jászani.
-NFC csapat a Rams, szóval a vereségek között is a jobbik fajta
-Ahogyan a győzelmeknél is figyelembe kell venni, hogy adott játékos képességei túl vannak reprezentálva, úgy a vereségnél pedig azt kell,hogy ilyenkor pont az ellenkezője történik.
-Van egy Luck a csapatban
-Tavaly a Ravens is belefutott nagy verésbe év közben, aztán mégis kijavította.
Van egy BB nyilatkozat amit 1 hónapja többször is linkeltem, szóval ha úgy tűnhet,hogy megszállottja vagyok, akkor jusson eszetekbe,hogy nem ez a helyzet, pusztán nagyon találó 😛
Azt nyilatkozta az "öreg",hogy azért kezdődik igazából decemberben a foci, mert addigra már egy kompetens szakmai stáb felfedezi a problémákat a csapatban, és decemberre már tudnak mentő csomagot készíteni, befoltozni, upgrade-elni.
Még bőven időben vagytok, ráadásul Locker sajnálatos kidőlésével nagyon úgy tűnik,hogy top4 seed az már biztos.
több mint 12 éve
nem tudom mi lett ez a hirtelen lázadás Castonzo ellen. 3 hete még mindenki istenítette. azóta kicsit visszaesett, de még így is ő a legjobb a támadófalba..
több mint 12 éve
szerintem meg csak azt kapsz de ez ettől szép.8-ért nem kapok jobbat, mint Castonso.peterk2005tehát 8-ért csak szart kapsz? 😊Miska84😊peterk2005Castonzo nem egy Ryan Clady, de nem rossz LT szerintem. A problémáját az is okozza, hogy nincs mellette jó guard. Illetve, Thorton még nagyon zöld.hát 8 millió felett 6-7 OT van évente...Miska84
Évi 8 mikulásért egyébként mikulás csokit kapni az NFL-ben, nem Castonzo-nál jobb LT-t. 😊peterk2005
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Castonzo nem egy Ryan Clady, de nem rossz LT szerintem. A problémáját az is okozza, hogy nincs mellette jó guard. Illetve, Thorton még nagyon zöld.Decker nem sérülékeny? Ahhoz képest az első meccse óta minden héten probable a szar lábfeje miatt...😊
Évi 8 mikulásért egyébként mikulás csokit kapni az NFL-ben, nem Castonzo-nál jobb LT-t. 😊 Ha már 8 mikulás, akkor azért egy Garcon szintű elkapó kéne DHB helyett jövőre. Garconra nem volt sajnos pénzünk tavaly. Most viszont lenne. És lenne is választék, Nicks, Emmanuel Sanders (ő nem 8 milla, de nekem tetszik, bár ő nem benga), Britt, Decker. Brittnek nem örülnék mondjuk. Leginkább Decker tetszene. Jó kezű, nem sérülékeny, méretes/fizikális és jó route futó. És mentálisan is rendben van.
A falba meg kell guard még, nincs mese. Jó G-t mondjuk draftról is lehet hozni és FA-n se kerül olyan sokba.peterk2005
több mint 12 éve
8-ért nem kapok jobbat, mint Castonso.tehát 8-ért csak szart kapsz? 😊Miska84😊peterk2005Castonzo nem egy Ryan Clady, de nem rossz LT szerintem. A problémáját az is okozza, hogy nincs mellette jó guard. Illetve, Thorton még nagyon zöld.hát 8 millió felett 6-7 OT van évente...Miska84
Évi 8 mikulásért egyébként mikulás csokit kapni az NFL-ben, nem Castonzo-nál jobb LT-t. 😊peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
tehát 8-ért csak szart kapsz? 😊😊peterk2005Castonzo nem egy Ryan Clady, de nem rossz LT szerintem. A problémáját az is okozza, hogy nincs mellette jó guard. Illetve, Thorton még nagyon zöld.hát 8 millió felett 6-7 OT van évente...Miska84
több mint 12 éve
😊Castonzo nem egy Ryan Clady, de nem rossz LT szerintem. A problémáját az is okozza, hogy nincs mellette jó guard. Illetve, Thorton még nagyon zöld.hát 8 millió felett 6-7 OT van évente...Miska84

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Castonzo nem egy Ryan Clady, de nem rossz LT szerintem. A problémáját az is okozza, hogy nincs mellette jó guard. Illetve, Thorton még nagyon zöld.hát 8 millió felett 6-7 OT van évente...
több mint 12 éve
castonzo nem megoldás, ez látszik, azon kívül h egy részeg aldon smitht leszedett a pályáról nem volt jó meccse.ez azért elég nagy túlzás. az első kb 5 meccsen az egyik legjobb volt az egész csapatban. de még liga szinten is minimum top10 LT volt. az elmúlt 1-2 meccsen esett vissza, de nem volt katasztrófa itt se. főleg, ha hozzávesszük, hogy tegnap milyen fallal állt szemben.
kell hozzunk egy ligaelit LT (vagy 2 top elkapót), mivel ennek a WR corpnak több idő kell a szeparálódáshoz mint ami most adatik, ez látszik.
ha évi 8 mikulás egy LT akkor annyi.Miska84
több mint 12 éve
Castonzo nem egy Ryan Clady, de nem rossz LT szerintem. A problémáját az is okozza, hogy nincs mellette jó guard. Illetve, Thorton még nagyon zöld. Évi 8 mikulásért egyébként mikulás csokit kapni az NFL-ben, nem Castonzo-nál jobb LT-t. 😊 Ha már 8 mikulás, akkor azért egy Garcon szintű elkapó kéne DHB helyett jövőre. Garconra nem volt sajnos pénzünk tavaly. Most viszont lenne. És lenne is választék, Nicks, Emmanuel Sanders (ő nem 8 milla, de nekem tetszik, bár ő nem benga), Britt, Decker. Brittnek nem örülnék mondjuk. Leginkább Decker tetszene. Jó kezű, nem sérülékeny, méretes/fizikális és jó route futó. És mentálisan is rendben van.
A falba meg kell guard még, nincs mese. Jó G-t mondjuk draftról is lehet hozni és FA-n se kerül olyan sokba.

több mint 12 éve
castonzo nem megoldás, ez látszik, azon kívül h egy részeg aldon smitht leszedett a pályáról nem volt jó meccse.kell hozzunk egy ligaelit LT (vagy 2 top elkapót), mivel ennek a WR corpnak több idő kell a szeparálódáshoz mint ami most adatik, ez látszik.
ha évi 8 mikulás egy LT akkor annyi.
több mint 12 éve
Apropó, Whalen, van hír róla? Rendben van? Jó nagyot kapott, és nem figyeltem játszott-e még utána.peterk2005Játszott.
több mint 12 éve
Apropó, Whalen, van hír róla? Rendben van? Jó nagyot kapott, és nem figyeltem játszott-e még utána.

több mint 12 éve
Meg lett 😀Azért szerintem Whalen-t is meg lehet említeni, mint használható elkapó...nekem egyre jobban tetszik a játéka...FearTomiMi a jo Istent (nem) csinaltatok???ZoliZoltánLejátszottuk (szerintem) az utóbbi évek egyik leggyengébb meccsét, ha nem a leggyengébbet. Nem volt csapatrész, amelynek ment volna a játék. A meccs elején jött a turnover TD, nem tudtunk válaszolni, állandó jó field pozíciót hagytunk a Ramsnek, amelyet előbb-utóbb sikerült kihasználni, onnantól pedig semmi sem jött össze.
Mondtam, én bizakodom azért amiatt, hogy Luck ilyen gyenge szvsz nem lesz még egyszer, ami által azért az offense is javul.
Csak hát látszik rajta, hogy semmi ideje sincs az utóbbi hetekben, de hiába keres célpontot, legtöbbször nem talál. DHB és a védő megverése két külön kategória, Hilton az egyedüli használható elkapónk, de őt már most duplázni fogják lassan, meg tőle egyedül csodát nem lehet várni, így is emberfelettit játszik.
Whalen is használható WR, csak most meg is sérült, de amúgy is ő ilyen 5-10 yardos passzoknál használható.
Sajnos azt veszem észre, hogy Wayne baromira hiányzik. Nincs meg az a biztos pontja Lucknak, a hatalmas nyomás mellett hamarabb elbizonytalanodik. Mint ahogy a Texans ellen is tette, csak van akkora zseni a srác, hogy az utolsó negyedre végül úgy összeszedte magát, hogy tökéleteset játszott és megnyerte a meccset. Mindezt idegenben.
De egyébként ilyen lélektelen játékot nem sokszor láttam tőlünk, mióta NFL-t nézek. Konkrétan fejben nem érkeztünk meg erre a meccsre, csak testben volt ott mindenki. Szomorú vagyok, hogy pont otthon kapartunk elő egy ilyen produkciót.
Ennél csak jobb lehet, remélem hozzuk a Titans elleni meccset, akkor 3 meccses fórunk lesz. Igazából életbevágó lenne.
Remélem ez nem egy olyan csapat lesz, amelyik a cél kapujában kipukkad, meg nem bírják a tempót.Stez
több mint 12 éve
Azért szerintem Whalen-t is meg lehet említeni, mint használható elkapó...nekem egyre jobban tetszik a játéka...Mi a jo Istent (nem) csinaltatok???ZoliZoltánLejátszottuk (szerintem) az utóbbi évek egyik leggyengébb meccsét, ha nem a leggyengébbet. Nem volt csapatrész, amelynek ment volna a játék. A meccs elején jött a turnover TD, nem tudtunk válaszolni, állandó jó field pozíciót hagytunk a Ramsnek, amelyet előbb-utóbb sikerült kihasználni, onnantól pedig semmi sem jött össze.
Mondtam, én bizakodom azért amiatt, hogy Luck ilyen gyenge szvsz nem lesz még egyszer, ami által azért az offense is javul.
Csak hát látszik rajta, hogy semmi ideje sincs az utóbbi hetekben, de hiába keres célpontot, legtöbbször nem talál. DHB és a védő megverése két külön kategória, Hilton az egyedüli használható elkapónk, de őt már most duplázni fogják lassan, meg tőle egyedül csodát nem lehet várni, így is emberfelettit játszik.
Whalen is használható WR, csak most meg is sérült, de amúgy is ő ilyen 5-10 yardos passzoknál használható.
Sajnos azt veszem észre, hogy Wayne baromira hiányzik. Nincs meg az a biztos pontja Lucknak, a hatalmas nyomás mellett hamarabb elbizonytalanodik. Mint ahogy a Texans ellen is tette, csak van akkora zseni a srác, hogy az utolsó negyedre végül úgy összeszedte magát, hogy tökéleteset játszott és megnyerte a meccset. Mindezt idegenben.
De egyébként ilyen lélektelen játékot nem sokszor láttam tőlünk, mióta NFL-t nézek. Konkrétan fejben nem érkeztünk meg erre a meccsre, csak testben volt ott mindenki. Szomorú vagyok, hogy pont otthon kapartunk elő egy ilyen produkciót.
Ennél csak jobb lehet, remélem hozzuk a Titans elleni meccset, akkor 3 meccses fórunk lesz. Igazából életbevágó lenne.
Remélem ez nem egy olyan csapat lesz, amelyik a cél kapujában kipukkad, meg nem bírják a tempót.Stez
több mint 12 éve
Mi a jo Istent (nem) csinaltatok???ZoliZoltánLejátszottuk (szerintem) az utóbbi évek egyik leggyengébb meccsét, ha nem a leggyengébbet. Nem volt csapatrész, amelynek ment volna a játék. A meccs elején jött a turnover TD, nem tudtunk válaszolni, állandó jó field pozíciót hagytunk a Ramsnek, amelyet előbb-utóbb sikerült kihasználni, onnantól pedig semmi sem jött össze.
Remélem ez nem egy olyan csapat lesz, amelyik a cél kapujában kipukkad, meg nem bírják a tempót.
több mint 12 éve
Mi a jo Istent (nem) csinaltatok???
több mint 12 éve
el nem tudom képzelni hogy szedett össze Luck 353 yardot. Ez rögtön meg is cáfolja, hogy nincs kit megjátszani mert ezek szerint van, de így, hogy a 80%-a garbage-ben történt, fene tudja mennyire vehető komolyan.HöriCsak annyiban, hogy garbage time-ban, prevent ellen tudunk dobálózni. Három-négy INT kíséretében persze. 😀
Ezen a meccsen nincs mit értéelni. Totál fejreállás volt az egész, minden csapatrészben. Mázlinkra a Cincy, a Chargers és legfőképpen a Titans is kikapott, a Titans ráadásul csoportmeccsen, úgyhogy semmivel nem vagyunk rosszabb helyzetben, mint fél napja. 😊

több mint 12 éve
nincs humorerzeketek, nemtom mit kell fosni 😊1 olyan naptol, amikor total vakon volt az egesz banda a D meccseleji produktumat kiveve, meg nem lett szar a csapat. sok kulcsemberunk serult, ez van, ezt mas csapat sem birna el, csak mi megszoktuk h peyton igyis betolja a gardat a poba pulzusemelkedes nelkul. toler mondjuk osszevakarhatna magat csutortokre, mert vaughn hihetetlen. mindig ott van az embere arcaban, de minden catch mellette. mondjuk ez is muveszet a maga nemeben 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Semennyire sem vehető komolyan sajnos, a második félidőben ahogy néztem, végig engedték a rövid passzos játékot nekünk, szépen pörgött az óra, de ebben ki is merült a Luck faktor ezúttal. Szerencsétlen annyira rossz volt most, hogy az valami elképesztő. Végig pontatlan passzai voltak, az első pick meg érthetetlen...
Ha Fleener van ott, azt mondom oké, az előző héten is ugyanilyen lasztit nyomott neki az EZ-ben, de Hilton volt ott, rajta két ember... A passz meg pont csak olyanra sikeredett, hogy mindenki elkaphassa, csak TY ne.
Ezekkel a speedster, YAC-ban király WR-ekkel pedig valamit kezdeni kellene, mert Vaughn nem megoldás. Szerintem rá kaptuk a legtöbb passzt, bár Austin egyszer Vontaet is lazán elverte, TD is lett.
A nagy Vontae a Broncos elleni hibátlan meccs óta csak hibázik.
Kellett megírni a médiának, hogy micsoda trade volt, jinxeltek. 😀
több mint 12 éve
én szünetben átkapcsoltam a Jaguars meccsre annyira reménytelen volt az egész.el nem tudom képzelni hogy szedett össze Luck 353 yardot. Ez rögtön meg is cáfolja, hogy nincs kit megjátszani mert ezek szerint van, de így, hogy a 80%-a garbage-ben történt, fene tudja mennyire vehető komolyan.
csütörtökön nagy meccs lesz. L után mindig nyertünk eddig Paganóval, szóval remélem kitalál valamit.
Mindenesetre a Titans se lehet sokkal bizakodóbb mint mi.
több mint 12 éve
Az lehet elég is lesz. Látod mi noname emberkékkel (és Poslusznyval) szereztünk 4 labdát ma.egy Mathissel vagyunk többek csak...BorbinhoLisfranc injury for Jake LockerSokkal jobban játszott, mint Locker, bár Will Blackmon tőle lopta el a game winning TDt.
készülhetünkBradyreFitzreFarky
Nézd meg milyen statokat produkáltunk offenseben. Annál rosszabbat ti már csak nem fogtok felmutatni. És nálatok még van pass rush is.iktriad
több mint 12 éve
egy Mathissel vagyunk többek csak...Lisfranc injury for Jake LockerSokkal jobban játszott, mint Locker, bár Will Blackmon tőle lopta el a game winning TDt.
Nézd meg milyen statokat produkáltunk offenseben. Annál rosszabbat ti már csak nem fogtok felmutatni. És nálatok még van pass rush is.iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Lisfranc injury for Jake LockerSokkal jobban játszott, mint Locker, bár Will Blackmon tőle lopta el a game winning TDt.
Nézd meg milyen statokat produkáltunk offenseben. Annál rosszabbat ti már csak nem fogtok felmutatni. És nálatok még van pass rush is.
több mint 12 éve
Lisfranc injury for Jake LockerNem mindegy, amikor Clemens szétszívatott minket?
A Titansnél pont megvan a Tavon féle speedster Wright személyében, a védelmük pedig idén eddig rohadt jó, szóval nem várok jó meccset a mi szempontunkból. Simán benne van, hogy kinyalunk, mint most a Rams ellen, de a győzelem sem lepne meg.
Paganoék az ilyen vereségek után eddig valamit jól csináltak, mert meg tudott újulni a csapat és nyerni tudtunk. Nem fogom elkiabálni, főleg a mai blama után, de azért reménykedem, hátha most is alkotnak valamit.