Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Smith? nemá, ez azért még viccnek is rossz 😀 a KCtől kell tartani, főleg futás fronton, de attól, hogy Smith szétdobál minket...az azért szerintem nem túl nagy realitás - utolsó 5 meccs 2TD / 2INT. Kövezzetek meg, de egy ilyen irányítótól nem csinálok a gatyámba 😉Azért Locker, Dalton, Smith trió nem lesz séta galopp...Sérült lista:fullban edzett mindkettő nem lesz gond. engem toler zavar. a lényeg h jöjjön rendbe a PO-ra ott jöhetnek a sztár QB-k. passz heavy O-val. a hátralévő ellenfelék irányítói: clemens locker palmer locker dalton keeenum smith henne/gabbert
Chapman, Toler, Gordy, Howell OUT
Thorntom, T-Rich questionable.... OOOh yeahhh -,-Stev85
nem olyan veretes..Miska84
Persze kérdés a Kc addigra fixálja e a Div győzelmet mert akkor lehet pihentetik...
És Howell sem lenne rossz már összeforrna..
Gordy vicc..😀 Egyetlen 1 Def playt volt pályán, még mindig nyögi 😀Stev85
több mint 12 éve
Azért Locker, Dalton, Smith trió nem lesz séta galopp...Sérült lista:fullban edzett mindkettő nem lesz gond. engem toler zavar. a lényeg h jöjjön rendbe a PO-ra ott jöhetnek a sztár QB-k. passz heavy O-val. a hátralévő ellenfelék irányítói: clemens locker palmer locker dalton keeenum smith henne/gabbert
nem olyan veretes..Miska84
Persze kérdés a Kc addigra fixálja e a Div győzelmet mert akkor lehet pihentetik...
És Howell sem lenne rossz már összeforrna..
Gordy vicc..😀 Egyetlen 1 Def playt volt pályán, még mindig nyögi 😀
több mint 12 éve
Sérült lista:fullban edzett mindkettő nem lesz gond. engem toler zavar. a lényeg h jöjjön rendbe a PO-ra ott jöhetnek a sztár QB-k. passz heavy O-val. a hátralévő ellenfelék irányítói: clemens locker palmer locker dalton keeenum smith henne/gabbert
nem olyan veretes..
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Sérült lista:Chapman, Toler, Gordy, Howell OUT
Thorntom, T-Rich questionable.... OOOh yeahhh -,-
több mint 12 éve
Bírom, hogy Pep minden héten lenyilatkozza, hogy igyekszik megtalálni Richardsonnak a legjobb játékokat, ahol a legjobban kihozhatja belőle a királyt. 😀Stezszerintem legóznak.
több mint 12 éve
összességében úgy is meg lehetne fogalmazni a kérdést, hogy ha mondjuk Bengals vagy akár Pats szurkolók lennénk, akkor most azt mondanánk, hogy "ha PO-ban a Coltsot kapjuk, akkor nyugodtam játszhatunk, mert simán elverjük őket"? nem hiszem.dugo1993A PO-ban inkább már az megy, hogy kit szeretnének kevésbé. Ha úgy fogalmazod meg a kérdést, hogy vajon a Bengals vagy a Pats szurkolók inkább választanák-e mondjuk a Denvert, akkor lehet, hogy azt mondanák, hogy jöjjön inkább a Colts. Ezzel együtt, idén már nem vagyunk a 2-14-es csapat Luck-al meg a Chuckstrong-al, akiknek kifutott az idényben. Manapság már tartanak tőlünk..

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Bírom, hogy Pep minden héten lenyilatkozza, hogy igyekszik megtalálni Richardsonnak a legjobb játékokat, ahol a legjobban kihozhatja belőle a királyt. 😀De valahogy eddig baromi ritkán sikerül szegénynek eltalálnia a dolgokat. 😀
Inkább cutoljuk Trentet, Brownnál nem kéne semmilyen nyilatkozat, neki minden labdaérintéséből nagy játék lesz. 😀
több mint 12 éve
Sztem pont fordítva értette. Legalábbis nekem úgy logikus. Ez már elég körmönfont lesz.és a Chargers nálad elit? ennyi erővel a Miamit is mondhatnád.dugo1993egyébként, nem azt akarom mondani, hogy SB-t nyerünk, de eddig az elit csapatok ellen, elit szinten játszottunk. csak a gyengébbek ellen szenvedtünk. olyan meg nem sok van a PO-ban.Khm...Chargers...khmFearTomi
a sérülésekre meg kár hivatkozni. mindig mindenki erre fogja, pedig sérülés minden évben, minden csapatban vandugo1993
Szal te írtad, hogy elit csapatok ellen jó a Colts (gyengék ellen bénáznak néha) viszont POban pont azok (kiválók) vannak. Vagyis no problem.
De ugye a Chargers nem elit csapat, mégis PO esélyes.
Vagyis ha az a "rossz" ha a csapat nem elit, akkor a Chargers most jó ellenfél vagy nem?
Értette valaki? 😀
Én egyébkét azt gondolom, ez csak szerencse kérdés, hogy a Colts győzött erősebb, és vesztett gyengébbek ellen. Semmit nem szabad ebből levonni. Így alakult, mert nem lehet mindig minden logikus, ez sport. Ha nem lenne randomitása, senki nem nézné, mert minek? Ettől még aki jobb az jobb, aki nem az nem, és mégis néha egy Chiefs nyerhet 9et, vagy lehet bármi, mert ennyi kilengés kell. Aztán úgyis jön a realitás, de néha nem, és Dilfer lesz bajnok (aki akarja helyettesítse más névvel). Mert még az is benne van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
A PO-ban szerintem már senki sem mondja senkire, hogy biztos W. Megszoktuk már, hogy a leghülyébb dolgok történnek meg folyton. 😊Ebben az idényben ez a hülye dolog egy Colts SB győzelem lehetne. 😊
több mint 12 éve
összességében úgy is meg lehetne fogalmazni a kérdést, hogy ha mondjuk Bengals vagy akár Pats szurkolók lennénk, akkor most azt mondanánk, hogy "ha PO-ban a Coltsot kapjuk, akkor nyugodtam játszhatunk, mert simán elverjük őket"? nem hiszem. reálisan biztos nem lehetne ezt mondani. ők se nyerik semmivel sem könnyebben a meccseiket, mint mi, sőt. arról nem is beszélve, hogy a 3 legerősebbnek vélt csapattal csak mi játszottunk. az ő sorsolások eddig jóval lazább volt mint a miénk.fel lehet úgy is tenni a kérdést, hogy "ha mi nem akkor ki?" legrosszabb esetben is én azt mondanám, hogy egyenlő erősek vagyunk velük.
persze ebbe a Denvert nem kell beleszámolni, de jelen állás szerint papíron jóval erősebbek akármelyik AFC csapatnál.
több mint 12 éve
és a Chargers nálad elit? ennyi erővel a Miamit is mondhatnád.egyébként, nem azt akarom mondani, hogy SB-t nyerünk, de eddig az elit csapatok ellen, elit szinten játszottunk. csak a gyengébbek ellen szenvedtünk. olyan meg nem sok van a PO-ban.Khm...Chargers...khmFearTomi
a sérülésekre meg kár hivatkozni. mindig mindenki erre fogja, pedig sérülés minden évben, minden csapatban vandugo1993
több mint 12 éve
és Wayne-nel igenis Super Bowlba várnám magunkat.Most úgy áll a helyzet, hogy a wildcardon azt a csapatot megcsaphatjuk amelyik a nemnyugati és utána underdogok leszünk. A Bengals-ból meglátjuk mennyit visz el Atkins és Hall kidőlése, bennük ott a betli lehetősége bármikor nagy meccsen. A Pats-nél szintén, nincs védő és a támadók sérülékenyek.
Szóval igazából csak a Denver-Kansas páros lenne igazán meleg, de az épp elég.
több mint 12 éve
egyébként, nem azt akarom mondani, hogy SB-t nyerünk, de eddig az elit csapatok ellen, elit szinten játszottunk. csak a gyengébbek ellen szenvedtünk. olyan meg nem sok van a PO-ban.Khm...Chargers...khm
több mint 12 éve
véleményem szerint a wild card kört sem éljük túl, ha eljutunk odáig, és nem 1-2. kiemelés egyikét szerezzük meg.Stezte örök pesszimista 😀
több mint 12 éve
Hiába vertük el a jobb csapatokat, azoktól a PO-ban szerintem mind kikapnánk. 😊Mint ahogy én a Patset is esélyesebbnek vélném most, hogy azért az offenseük kezd összeállni és Gronkowski megint beteg.
A Bengals olyan kétarcú, mint mi, a legjobbakat is el tudják verni, de ki is tudnak kapni simán a gyengébbektől. Az tény, hogy a PO-ban már bármi lehet, de azért én egy győzelemnél többel nem számolok, bár véleményem szerint a wild card kört sem éljük túl, ha eljutunk odáig, és nem 1-2. kiemelés egyikét szerezzük meg.
több mint 12 éve
Miért, mi amiatt, hogy Wayne sérült, már nem vagyunk SB esélyesek? Vagyis vele azok voltunk? Mert szerintem nem.az első kommentemben írtam, hogy nem azt mondom, hogy SB esélyesek vagyunk, DE Paganoék úgy tűnik a nagy csapatok ellen ráéreztek valamire. nagyon jól fel tudja készíteni a csapatot és eddig az összes olyan csapatot elvertük amelyik papíron jobb nálunk. és kicsit tovább gondolva a dolgot, kit lehet nálunk nagyobb SB esélyesnek mondani? Sea, Den, SF, esetleg a NO? szerintem többet nem és ez egyáltalán nem sok. Patsszet semmivel sem érzem erősebbnek nálunk. KC pedig nem játszott még igazán nagy csapat ellen.
Így meg végképp nem. PO-ig menjünk el, és szerintem már remek évet zártunk.
És azért mondjuk oké, hogy sok csapatnál kiesik alapember, de azért ennyire fontos láncszem, mint Wayne, nem feltétlenül.
Nála nagyobb veszteség ennek a csapatnak csak Luck elvesztése lehetne. Csak Luck meg részben pont Reggieből élt.Stez
tavaly ki gondolta volna, hogy az addig döcögő Ravens behúzza a végén? szerintem fele annyian se, mint idén aki ránk gondol.
egyszóval lehet tény, hogy nem mi vagyunk a legnagyobb favoritok, de nagy valószínűséggel bejutunk a PO-ba, ráadásul nem is rossz eredménnyel. onnan pedig bármi lehet. azt már láttuk idén, hogy a fent említett "jobb" csapatokat a NO kivételével elvertük.
több mint 12 éve
Miért, mi amiatt, hogy Wayne sérült, már nem vagyunk SB esélyesek? Vagyis vele azok voltunk? Mert szerintem nem.szerintem is a következő hetek döntik el h mit bír az O a 87es nélkül. volt TY-nak egy jó meccse, de nem lesz minden meccsen 3 TDje. elő kell lépni másoknak, legyen az TE WR RB vagy éppen a fal, mert ha jobbak blokkolnak T-Richnek akkor hozni fogja a 5+ carryket, ami megnyitja a hosszúra a lehetőségeket. most is 2&1re repült a fly.
Így meg végképp nem. PO-ig menjünk el, és szerintem már remek évet zártunk.
És azért mondjuk oké, hogy sok csapatnál kiesik alapember, de azért ennyire fontos láncszem, mint Wayne, nem feltétlenül.
Nála nagyobb veszteség ennek a csapatnak csak Luck elvesztése lehetne. Csak Luck meg részben pont Reggieből élt.Stez
én továbbra is azt gondolom h Luck nehezen fog ezzel a csapattal egy esetleges WC győzelem után idegenben foxboroughban vagy denverben meccset nyerni, aki rápihentek egy hetet és óriási home field advantage van. ezért meg kell szakadni minden meccsen, sírni minden héten hogy visszajöjjön bradying (eddig 26 zsákolták), nyerni cincyben és akkor lehet egy hetet pihenni egy HAZAI meccsre, a főcsoportdöntőtől pedig már minden elképzelhető
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Miért, mi amiatt, hogy Wayne sérült, már nem vagyunk SB esélyesek? Vagyis vele azok voltunk? Mert szerintem nem.Így meg végképp nem. PO-ig menjünk el, és szerintem már remek évet zártunk.
Nála nagyobb veszteség ennek a csapatnak csak Luck elvesztése lehetne. Csak Luck meg részben pont Reggieből élt.
több mint 12 éve
Az elit csapatok ellen elit szinten játszottunk tény, amíg volt egy elit elkapónk.jó, de nehéz olyan évet kifogni, hogy legalább 1 alapember/kulcsjátékos ne dőljön ki. ettől szvsz nem kell eldobni az adott évet
Ellenben még az elit elkapónkkal is blamáztunk gyengébb csapatok ellen is, tehát hullámzóak vagyunk azért, sajnos.
És most pedig elit elkapónk sincsen már. Vagyis de, Whalen. 😊Stez
több mint 12 éve
Az elit csapatok ellen elit szinten játszottunk tény, amíg volt egy elit elkapónk.Ellenben még az elit elkapónkkal is blamáztunk gyengébb csapatok ellen is, tehát hullámzóak vagyunk azért, sajnos.
És most pedig elit elkapónk sincsen már. Vagyis de, Whalen. 😊
több mint 12 éve
egyébként, nem azt akarom mondani, hogy SB-t nyerünk, de eddig az elit csapatok ellen, elit szinten játszottunk. csak a gyengébbek ellen szenvedtünk. olyan meg nem sok van a PO-ban.a sérülésekre meg kár hivatkozni. mindig mindenki erre fogja, pedig sérülés minden évben, minden csapatban van
több mint 12 éve
Ajjaj, Höri biztos teledumálta már akkor is a fejem 😀Szerintem húzzuk be akkor már Keenum-ot. 😀peterk2005Ezt a tavalyelőtti drafton mondtad 😀 😀bobi0092

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Szerintem a Broncost és a Patset biztosan nem tudjuk megelőzni mérlegben, de ahogy elnézem, a KC-nak is lesz 12-13W-je. Mivel ellenük még játszunk, így könnyen lehet, hogy az a meccs döntő jelentőségű lehet. Legalábbis ha kikapunk, akkor számunkra az. Csak hát ugye mint mondtam, a 2. kiemeléshez szvsz kelleni fog minimum 13 W.StezA Broncos és a Chiefs közül az egyik WC lesz, úgyhogy ha nyerjük a csoportot, az egyiket mindenképpen megelőzzük. Valószínűleg a Pats-el fogunk versenyben lenni a 2. kiemelt helyre. És még a Cincy-t se hagyjuk azért ki, mert bár hullámzóak, mi is azok vagyunk. A Pats meg hasonlóan áll 7-2-vel, mint ahogy mi 6-2-vel. Ők is jópár meccset a "varázskalapból" húztak be, nem a játékukkal.
Szóval tudjafene. Ha azt nézem milyen schedule-n vagyunk túl 6-2-vel, akkor ahhoz képest egy másik 6-2 még Reggie nélkül sem elképzelhetetlen, sőt. De az is, hogy behúzzuk a féket és szenvedés lesz innentől. Majd meglátjuk. Én csak azért vagyok nyugodt, mert idény elején sem gondoltam magunkat még csak marginális SB esélyesnek sem, így ha lesz egy playoff - akárhogy - akkor én már jó szezonnak könyvelem el.

több mint 12 éve
Szerintem húzzuk be akkor már Keenum-ot. 😀peterk2005Ezt a tavalyelőtti drafton mondtad 😀 😀