Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
shop.lenovo.com/us/en/landingpage/nfl/tough-season-videos.html/?cid=us:display:GN2yA&dfaid=1Miska84másoljátok quote-ból mert mosolyjelnek veszi a : d - t
kicsit orr de vicces
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
shop.lenovo.com/us/en/landingpage/nfl/tough-season-videos.html/?cid=us:display:GN2yA&dfaid=1
több mint 12 éve
Szerintem a Broncost és a Patset biztosan nem tudjuk megelőzni mérlegben, de ahogy elnézem, a KC-nak is lesz 12-13W-je. Mivel ellenük még játszunk, így könnyen lehet, hogy az a meccs döntő jelentőségű lehet. Legalábbis ha kikapunk, akkor számunkra az.Csak hát ugye mint mondtam, a 2. kiemeléshez szvsz kelleni fog minimum 13 W.
több mint 12 éve
ezért kell a 2. kiemelés. akkor bye, és hazai pálya. ha nyerünk akkor holtversenyben pont ott állunk
több mint 12 éve
Azért ezzel a csapattal nem tudom, én nem sírok, ha kiesünk PO-ból.A csapat fiatal, tele van másodévesekkel, sérült Wayne, Allen, Thomas, meg minden 2-3. héten hiányzik még valami kulcsjátékosunk. Így Luck második évében rögtön számomra nem a SB a cél, hanem a tisztes helytállás.
A PO győzelmek is jönni fognak hamarosan, de ahhoz kell a tapasztalat, emg kell tudni nyerni a meccseket és ami a lényeg, hogy mondjuk ne legyen sérült a csapatunk fele.
több mint 12 éve
Nem szeretném, ha az "új Colts" is főként alapszakasz menő lennebobi0092akkor lassan szoktasd magad hozzá a gondolathoz, hogy ki fogunk esni elég korán.
regularban vannak nyerhető meccsek, amiket be lehet húzni tartalékosan is, playoffban nincs. ott az egészségesebb fog nyerni, amik nem mi leszünk. Hiába Wayne hiányzik egyedül.
több mint 12 éve
Kíváncsi lennék ha vasárnap este mondjuk kikapunk 3 ponttal, vagy hosszabbításban akkor most mik lennének a vélemények a fórumban. Azért a győzelmeink ellenére elég hullámzó teljesítményt nyújtunk néha, oké elvertük a nagy ellenfeleket, de azért ilyen félidőt produkálni... Nem szeretném, ha az "új Colts" is főként alapszakasz menő lenne, mert valljuk be azért (igen Playoff csapatként kell gondolkodni magunkról, ez egyértelmű szerintem) ha nem ezzel a 2-6-os Houstonnal találkozunk nincs meg a meccs. András amúgy elviszi sokszor a hátán a csapatot, éppen ezért nem szeretném ha olyan Manningesen a Playoffra elfogyna ez a tulajdonsága (jó ez elég anti-Manning szurkolós hozzállás...).De azért, hogy pozitívat is írjak: 1.10-es az Odds, hogy nyerjük az AFC South-ot (32 csapat közül a mienk a legjobb a csoportgyőzelemre NE 1.11 Bengals 1.15 Broncos 1.44), mögöttünk a Titans 7.50, és ha minden aktív kommentelő adna egy kisebb összeget arra, hogy a Jacksonville nyeri a csoportot szerintem jövőre mi is indíthatnánk a nyereményből egy NFL csapatot (2001.0-ás odds 😀 )
több mint 12 éve
volt egy olyan sorozat is, hogy 12 egymás utáni incomplete, plusz 3 sack.ennek a fele tuti DHB volt. komolyan még az is kevés volt, hogy mellkason lője Luck
peterk2005
több mint 12 éve
Az a vicc, hogy az első félidőben ha jól emlékszem összesen 4 passza lett complete, és volt egy olyan sorozat is, hogy 12 egymás utáni incomplete, plusz 3 sack.Ezek után passzolni 220 yardot és 3TD-t elég viccess. Valaki a meccs után írta, hogy nyertünk, de nem tudja hogyan. Hát ja. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
funfact: 18 pontos hátrány után a következő 33 playből 32 alkalommal Lucknál volt a labda.Csináltunk is 24 pontot. #buzifutás
több mint 12 éve
Kikapunk 88-2-re.A Mathis safety viszont ütni fog.
több mint 12 éve
otthon játszunk, ami mindig feltüzeli a srácokat, főleg egy ilyen győzelem után, nem tudom elképzelni h field gól háború lenne.
több mint 12 éve
Pat "The Tackle Machine" Mcaffe - Superstar Tackle és FF 😛
több mint 12 éve
Butler pick6, ééérzemStev85Németember PICK6 😀
több mint 12 éve
Jobban örülnék, ha Luck és az offense nyerné meg a meccset, nem pedig Vina. 😀
több mint 12 éve
érdekes hét ez a mostani a Rams meccsel bezárva.Vina 10/10, Legatron 10/9, és 30-27re nyerünk...😊
úgy érzem most eljöhet Hamilton terepe, ultrakonzervatív játékkal szerintem nyernénk, igaz csak néhány ponttal, de pont elég az.
Hagyni kell, hogy Clemens hibázgasson, és azokat kihasználni, nem kell túlvariálni.
Mivel nem sok offenzív fegyverünk van, így a türelmetlenség biztos nem tenne jót.
Mezőnygól parádéra számítok.Höri
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
érdekes hét ez a mostani a Rams meccsel bezárva.úgy érzem most eljöhet Hamilton terepe, ultrakonzervatív játékkal szerintem nyernénk, igaz csak néhány ponttal, de pont elég az.
Hagyni kell, hogy Clemens hibázgasson, és azokat kihasználni, nem kell túlvariálni.
Mivel nem sok offenzív fegyverünk van, így a türelmetlenség biztos nem tenne jót.
Mezőnygól parádéra számítok.
több mint 12 éve
Kellett emlegetni Thorntont, állítólag valami "rejtélyes" sérülése van. A bal lábával van valami, ami miatt nem is edzett ma.Hát azért én nem örülnék, ha mondjuk Reitznek kellene kezdenie.
több mint 12 éve
Akarod mondani az NFC zárkózik. 😊StezAkarom mondani. 😊 (Javítva)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Akarod mondani az NFC zárkózik. 😊
több mint 12 éve
Itt a 9. heti Power ranking-em, elérhető a szokott helyen: NFL Power Rankings by Peterk2005.Van pár változás a sorrendben, néhány érdekes is. Több csapatnál változott a strength of shedule is elég jelentősen, köszönhetően a legutóbbi fordulóbeli ellenfélnek. És készült egy plusz fül is, ahol ezentúl követem az AFC vs NFC párharcok állását. Összesített, és csapatokra bontott állás is követhető lesz itt. Pillanatnyilag 23-19 az AFC javára, de az utóbbi időben az NFC felzárkózásba kezdett. 😊 Jó böngészgetést!

több mint 12 éve
Thornton gyenge.De meg is mondta róla Pagano is, hogy azért nem kezd McGlynn helyén, mert még nagyon látszik rajta, hogy nem érett a profikhoz. Lassú is, valamint könnyen elnyomják, sok izmot kell még felszednie. Ezt mondta szezon elején, mert ugye mindenki Thorntont kiáltotta kezdőbe McGlynn helyett.
Ugye közben Thomas megsérült, emiatt kényszerből azonnal kezdőbe került a pufi, de attól még jobb nem lett. Ha ezen gondolkodom, azért korrekt a csávó, de hát van hová fejlődnie, az fix. Ami fontos viszont, hogy legalább rögtön kezdőtapasztalatot szerez és a legjobbakkal kerül szembe, remélhetőleg a fejlődése így gyorsabb lesz.
McGlynnél egyébként jobb. Futásblokkolásban például egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennek tűnik, a gyorsasága hiánya viszont passzblokkolásnál jön elő, mert elképesztően könnyen elfutnak mindig mellette és nem tudja megfogni a védőket. Meg hát ugye nála ott van az a probléma, hogy még nagyon tanulnia kell a blitzek lereagálását, mert szerencsétlennek fogalma sincsen, olykor mit tegyen és hogyan.
több mint 12 éve
A képről jut eszembe: Thorton sem villog, ráadásul nem éppen jó irányba tendál a teljesítménye. A többi újoncról ne is beszéljünk, csodával határos, hogy ennyire jó eddig idén a csapat.Escaladeebben nem igazán értünk egyet. szerintem Thortonnal semmi baj nincs. legalább olyan szinten van már most mint McGlyn. jó ez nem nagy szó, de egy rookietól aki nem is kelt el korán nem rossz kezdés szvsz.
több mint 12 éve
3.hely 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."