Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Basszus, mit művelt Hilton? Sajnos nem láttam a meccset, csak a fantasymban a pontokat, de amint lesz torrent szedem is le! Azt közben írjátok, hogy melyik negyedeket tekerjem át😀FearTomiTenyardon fent de lassan jön. 1-2-3 at tekerd át 😀 De 1-2t mindenképpen!!!
több mint 12 éve
Basszus, mit művelt Hilton? Sajnos nem láttam a meccset, csak a fantasymban a pontokat, de amint lesz torrent szedem is le! Azt közben írjátok, hogy melyik negyedeket tekerjem át😀
több mint 12 éve
negyedik negyed 15-0 :cool:Kereken annyi.
ez hányadik fordítása is volt Bandinak az utolsó negyedben/OT-ban? 10?shady
több mint 12 éve
negyedik negyed 15-0 :cool: ez hányadik fordítása is volt Bandinak az utolsó negyedben/OT-ban? 10?
több mint 12 éve
Pagano is azt mondta az első 30 perc az konkrétan semmi nem volt...Hát ezt többünk tanúsíthatja 😀
Borbinho nak sok sikert a Jog órára 😛😛
több mint 12 éve
Lassan nyitni kéne egy Colts táncsulit 😀www.colts.com/videos/videos/Pagano-Postgame-Speech-Colts-vs-Texans/eb3bf349-c838-4fc5-93d5-29aa9d1b33d4
több mint 12 éve
Colt pályafutásom során nem volt még olyan győzelmünk, amelyikben ennyire kevésbé hittem volna mint a mai. Főleg meccs közben. WTF!
több mint 12 éve
Uraim, ez a meccs ergya volt, de a lényeg a W és Ty. máskor játszhatna egész meccsen nem csak 1 negyedet..😀
több mint 12 éve
Holnap álljon sorba körmösért az ajtóm előtt mindenki, aki nem hitte el nekem, hogy Keenum kiheréli a csoportot.Hörimax jövőre
több mint 12 éve
A lényeg a W.Keenum meg csak fos lehet, ha nem tudott rúgni Bulluck helyett. 😊
több mint 12 éve
Holnap álljon sorba körmösért az ajtóm előtt mindenki, aki nem hitte el nekem, hogy Keenum kiheréli a csoportot.
több mint 12 éve
elmegyek hányni
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Foster aktív lesz szombaton...FearTomiAbban azért remélem bízhatunk, hogy nem fog úgy menni neki a játék, mint ha 100%-os lenne!
több mint 12 éve
Guy közben FG-t blokkolt Skins ellen, még mindig sajnálom, h nem nálunk vanBorbinhoés előkészített egy picksixet.
több mint 12 éve
Bocs késő van😀 Szóval ma este-reggel ellenünk...Foster aktív lesz szombaton...FearTomiSzombaton?bobi0092
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Pagano azt nyilatkozta, hogy Toler kiesését Vaughn/Butler kettőssel oldják meg. De én is azt várom sajna, hogy jóval többet lesz fent Vaughn. Lévén, hogy a Texansnak nem nagyon lesz futójátéka, így csak könnyebb lesz egy kicsivel a passzt levédekezni, mintha Foster és Tate is egészséges lenne - meccs elején jó lenne ha Freeman/Landry beköszönne 1-2 méretes tacklel a két futóra, hátha egyik, esetleg mindkettő lesántikálna a pályáról, és könnyebb lenne a D-nek a meccs.nyugalom Butler TimeFarkyButler nem lesz szélső corner, ő nickel marad így is valszeg, , Vaughn megy ki szélre majd.Stez
több mint 12 éve
nyugalom Butler TimeFarkyButler nem lesz szélső corner, ő nickel marad így is valszeg, , Vaughn megy ki szélre majd.
több mint 12 éve
nyugalom Butler Time
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Most látom, Toler out, na ettől féltem.Átjáróház lesz a védelmünk.
több mint 12 éve
Guy közben FG-t blokkolt Skins ellen, még mindig sajnálom, h nem nálunk van
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
mondjuk ajándékba csak nem azt kapja, hogy Johnsont foghatja 😀ha leveszi Johnsont a pályáról már Boldog leszek, és akkor a Pickekről le is mondok 😀Stev85legyen igazad (nem lesz) 😀FarkyTuti pályán lesz, és szerintem Élete meccsét nyomja majd, 2 pickkel abból egyik lehet pick6...Vaughnnak szülinapja van. pick6 gyanúsdugo1993inkább ne is lássam a pályán, neki is szebb ajándék, h nem küldjük el az anyjába 😊Farky
Éjszaka érkezem 😀Stev85
több mint 12 éve
ha leveszi Johnsont a pályáról már Boldog leszek, és akkor a Pickekről le is mondok 😀legyen igazad (nem lesz) 😀FarkyTuti pályán lesz, és szerintem Élete meccsét nyomja majd, 2 pickkel abból egyik lehet pick6...Vaughnnak szülinapja van. pick6 gyanúsdugo1993inkább ne is lássam a pályán, neki is szebb ajándék, h nem küldjük el az anyjába 😊Farky
Éjszaka érkezem 😀Stev85