Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
ma van, este 21.00-kor.Tessék csak megnyugodni, Allen-t a Broncos akarja😊
reménykedjünk, hogy Jared Allen nem a Titansbe kerül.Höri
több mint 12 éve
Üdv urak, 1 hét pihi után visszatértem 😀Sajnos WR traderől nem maradtam le, de láttam
Whalen feljött, sok sikert neki.
több mint 12 éve
Bazz, elcsesztem, bocsi srácok😀Megkaptad.Pagano azt nyilatkozta, nem lesz trade.Én már úgy vagyok vele, hogy vagy Johnson-t ügyködje ide, vagy senkit😀FearTomi
Én hiszek neki, valamiért eltűnt a levegőből ez a trade szag, de lehet, Grigson nagyon ügyködik a háttérben. 😀Stez
Csak Nem Calvint, hanem Camet. De mivel te csak Johnsont kértél, így Grigs meghozta a karácsonyi ajándékod. 😀Stez
több mint 12 éve
Megkaptad.Pagano azt nyilatkozta, nem lesz trade.Én már úgy vagyok vele, hogy vagy Johnson-t ügyködje ide, vagy senkit😀FearTomi
Én hiszek neki, valamiért eltűnt a levegőből ez a trade szag, de lehet, Grigson nagyon ügyködik a háttérben. 😀Stez
Csak Nem Calvint, hanem Camet. De mivel te csak Johnsont kértél, így Grigs meghozta a karácsonyi ajándékod. 😀
több mint 12 éve
ma van, este 21.00-kor.reménykedjünk, hogy Jared Allen nem a Titansbe kerül.
több mint 12 éve
nem ma van a deadline?Pagano azt nyilatkozta, nem lesz trade.Én már úgy vagyok vele, hogy vagy Johnson-t ügyködje ide, vagy senkit😀FearTomi
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Pagano azt nyilatkozta, nem lesz trade.Én már úgy vagyok vele, hogy vagy Johnson-t ügyködje ide, vagy senkit😀
több mint 12 éve
Pagano azt nyilatkozta, nem lesz trade.Én hiszek neki, valamiért eltűnt a levegőből ez a trade szag, de lehet, Grigson nagyon ügyködik a háttérben. 😀
több mint 12 éve
5.hely továbbiakban is
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Szerintem pedig ideje lenne azt olvasnom, hogy Gordon még a deadline lejárta előtt Colts játékos lesz.
több mint 12 éve
Tate számomra a pályán nyilvánul meg de ott nagyon. szeretem a Hawkst, szeretem Carollt, a legtöbb játékost is. de aki minden first downnál előrenyújtja a labdát és leejti vigyorogva (pl. az isteni szuperman Caaaam), na az számomra patkány. bocs, de ez a véleményem. látszik, hogy egy igazi suttyó gettónéger. láttál ilyet valaha Fitzgerardtól, Megatrontól vagy Waynetól? nem is fogsz...és hogy ki mennyit sportol vagy sportolt az hagyjuk már. ettól nem fogod ezt jobban megítélni. én hetente kétszer focizom és kétszer amerikai focizom. játszom elkapót, TE-t és CB-t is. ettől jobban ítélem meg a szitut? kötve hiszem.
engem is fel lehet bosszantani. szoktak is. nyerjen az erősebb a jobb a gyorsabb. de így nem láttam még reagálni Mo-on sem 2 embernél többet. pedig itt sem mindenki báránylelkű elsőáldozó. nem hinném h az érv lenne, hogy ki mennyit sportol ennek helyes megítélésében..
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Nem tudom itt mrie gondolsz, talán felvilágosítasz 😊 Carroll egyből mondta neki,hogy mi nem így játszunk, a felvételeken is látszik,hogy mikor jön le a pályáról, már akkor beszél vele, plusz utána oda is ült hozzá. Ráadásul Tate a meccs után elnézést kért.undisputedlyCaroll is azok közé az edzők közé tartozik, akiknek van egy egyéni stílusa, ami egyeseknek nagyon bejön, másoknak nagyon nem. Nekem se jön be. Ugyanúgy, ahogy pl. Belichick stílusa sem. Pedig a maga módján Belichick is fair a pályán is, és nem tudok magánéleti visszásságáról sem. De a stílusa unszimpatikus, annak ellenére is, hogy egyébként nagy edzőnek tartom.
Ennek ellenére szerintem túl van reagálva 😊 Hogy mi a "patkány", azt nem tudom, de szerencsére Tate neve még nem merlt fel semmilyen pályán kívüli problémában. Nem kellett elvonóra mennie szezonban közben,mert árokba futott a kocsival, nem vert barátnőt, nem drogozott-le nem bukott az biztos-, nem hagy ki edzéseket stbstb.undisputedlySzimpátia hogy lehet "túlreagálva"? Favre-t is sokan utálják, sokan meg imádják. Mindkettőre lehet indokot találni.
Én szeretek ultizni, és van egy társaság, amelyikkel időnként összejövünk egy-egy estére. A társaságban van egy pali, aki civilben egyéként főorvos, intelligens ember, normális családapa, de az egyéniségét rühellem. Kicsinyes, pökhendi, ami a játék stílusára is rávetül. Na, ő is "patkány". 😊 Jó ideje nem is megyek játszani, ha ő ott van, mert elrontja a hangulatomat. Ez a Tate gyerek számomra hasonló jelenség. Meg tudja utáltatni velem a meccset, de lassan már a csapatát is.
(Tate jellemének megvitatását befejezném, nem ebbe a topicba való. Csak azért reagáltam rá, mert felmerült, hogy jöjjön ide, én meg úgy vagyok vele, hogy inkább jöjjön Tim Tebow Luck helyett, mint ez a Tate. 😀)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Tavalyhoz hasonlóan idén is elkészítem a 8. héttől a győzelmi mutatóra és strength of schedule-re épülő saját power ranking-et. Túl vagyunk a 8. héten, úgyhogy itt az első lista: NFL Power Rankings by Peterk2005.A ranking tehát a tavalyihoz hasonlóan van számolva, azaz a "Power Index"-et a W/L arány és a schedule erősségének szorzata adja, ahol a schedule erősségénél nem veszem figyelembe az adott csapattal játszott meccseket, hogy a W/L arány ne számítson duplán. (Azaz, pl. a Colts esetén az ellenfelek 28W, 18L eredményébe nem számít bele a Colts-al játszott 7 meccs.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Carroll számomra nagyon nem szimpatikus ember, főleg a Green Bay meccs utáni egyik nyilatkozata óta - nem sok gerinccel áldotta meg a sors, szerintem, és gondolom akkor a játékosait sem arra oktatja, hogy legyen tartásuk. De ez az én véleményem, fix, hogy te ezzel nem fogsz egyetérteni, de nem is akarlak erről meggyőzni.Nem tudom itt mrie gondolsz, talán felvilágosítasz 😊kíváncsi vagyok h ezt a patkány tate-et mikor töri el valaki de úgy rendesen. én várom és helyeselném. suh-val össze lehetne kötni őket.Miska84Mit vársz, Carroll az edzője...arra azért kíváncsi lettem volna, ha mondjuk John Lynchnek integet így, akkor mi történik 😀coltman
Carroll egyből mondta neki,hogy mi nem így játszunk, a felvételeken is látszik,hogy mikor jön le a pályáról, már akkor beszél vele, plusz utána oda is ült hozzá. Ráadásul Tate a meccs után elnézést kért.undisputedly
több mint 12 éve
ott meg titansben volt. vajon fisher miert igazolta le ? h egybol tudjon peldat is mutatni, amikor arra okitja a jatekosokat h hogyan kepzeli el a kocsogoskodest 😀MMMSjaja, azóta már utánanéztem-szerkesztettem 😉
több mint 12 éve
Nem tudom itt mrie gondolsz, talán felvilágosítasz 😊kíváncsi vagyok h ezt a patkány tate-et mikor töri el valaki de úgy rendesen. én várom és helyeselném. suh-val össze lehetne kötni őket.Miska84Mit vársz, Carroll az edzője...arra azért kíváncsi lettem volna, ha mondjuk John Lynchnek integet így, akkor mi történik 😀coltman
Carroll egyből mondta neki,hogy mi nem így játszunk, a felvételeken is látszik,hogy mikor jön le a pályáról, már akkor beszél vele, plusz utána oda is ült hozzá. Ráadásul Tate a meccs után elnézést kért.
Ennek ellenére szerintem túl van reagálva 😊 Hogy mi a "patkány", azt nem tudom, de szerencsére Tate neve még nem merlt fel semmilyen pályán kívüli problémában. Nem kellett elvonóra mennie szezonban közben,mert árokba futott a kocsival, nem vert barátnőt, nem drogozott-le nem bukott az biztos-, nem hagy ki edzéseket stbstb.
Ward a steelersből szintén ilyen keményfejű játékos volt, anno nem is kedveltem. De pl Smith is ilyen a Panthersből.
Ahogyan előttem írták, a Rams másodvonal pedig olyan, akiknél nem húzod el a szádat,hogy "szegények, nem érdemlik meg". Ők sem ártatlanok 😊
Nem hiszem viszont,hogy elengedjük majd. Rice biztosan megy szezon végén, őt vihetitek ha kell 😛 Baldwint hozták még anno össze veletek, és sajnos őt is keveset használjuk, és Percy ugye főleg slotban lesz majd, szóval esélyesebb,hogy ő jön, plusz ugye az OC-tok alatt Luckkal játszott egyetemen 😊 RFA lesz offseasonben 😊
több mint 12 éve
ott meg titansben volt. vajon fisher miert igazolta le ? h egybol tudjon peldat is mutatni, amikor arra okitja a jatekosokat h hogyan kepzeli el a kocsogoskodest 😀hat en tokre megertem tate-t. ha az ellenfel tullep egy hatart, akkor add is nekik vissza, tan nem veletlen h nem mas secondaryvel tauntingolnak ennyit, hanem a ramsevel, gondolom tulleptek mar par hatart. mult heten jenkins smittyt pl a felesegevel kezdte el baszogatni. jo ugy annyira nem lenne mokas, ha colts jatekos csinalna ezt, de sztem ennyi benne kell h legyen. inkabb kapjon a csapatom td utani taunting utan buntit, minthogy mentalisan bealazzak a jatekost es utana mintha a palyan se lenne ...MMMSígy hirtelen a a Cortland Finnegan - Andre Johnson bunyó ugrik be pl, ekkor finnegan már talán Rams-es volt, pedig Johnson se egy idegbeteg forma, de csak sikerült felcuccolnia az agyát.. mondjuk ha még titanses is volt, a mentalitást-karaktert csak áthozta magával 😊JSanyo
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
hat en tokre megertem tate-t. ha az ellenfel tullep egy hatart, akkor add is nekik vissza, tan nem veletlen h nem mas secondaryvel tauntingolnak ennyit, hanem a ramsevel, gondolom tulleptek mar par hatart. mult heten jenkins smittyt pl a felesegevel kezdte el baszogatni. jo ugy annyira nem lenne mokas, ha colts jatekos csinalna ezt, de sztem ennyi benne kell h legyen. inkabb kapjon a csapatom td utani taunting utan buntit, minthogy mentalisan bealazzak a jatekost es utana mintha a palyan se lenne ...MMMSígy hirtelen a a Cortland Finnegan - Andre Johnson bunyó ugrik be pl, igaz finnegan ekkor még titanses volt pedig Johnson se egy idegbeteg forma, de csak sikerült felcuccolnia az agyát.. 😊
több mint 12 éve
Ez egy dolog, de mivel Tate idén ezt már nem először csinálja, így szerintem azért az is kiderült, hogy vélhetően nem ő a nagy áldozat a dologban, hanem ő is baromira szeret köcsögösködni a védőkkel. Bár Tate még mindig off, írjon alá hozzánk olcsóért márciusban. 😀
több mint 12 éve
hat figyi, mivel magam is sportolok, es kb mindig is sportoltam, ezert nyilvan inkabb neked adok igazat. ha belemegy az ember ebbe, abbol csak rosszul johet ki, mert nem a jatekra figyel. de amikor vki vegig pofazik es patkanykodik, hogy meglehetosen nagy onuralom kelljen, h menet kozben ne erre figyeljen az ember, akkor ugy gondolom h abszolut bocsanatos bun ugy a pofajaba baszni az illetonek, amikor teljesen "meztelen". azt en sem helyeslem, ha errol szol vki jateka, mert ez csak koncentracioveszteshez vezet. de visszaadni a kolcsont mar mas dolog az en meglatasomban.hat en tokre megertem tate-t. ha az ellenfel tullep egy hatart, akkor add is nekik vissza, tan nem veletlen h nem mas secondaryvel tauntingolnak ennyit, hanem a ramsevel, gondolom tulleptek mar par hatart. mult heten jenkins smittyt pl a felesegevel kezdte el baszogatni. jo ugy annyira nem lenne mokas, ha colts jatekos csinalna ezt, de sztem ennyi benne kell h legyen. inkabb kapjon a csapatom td utani taunting utan buntit, minthogy mentalisan bealazzak a jatekost es utana mintha a palyan se lenne ...MMMSSzerintem sokkal stílszerűbb az, amit T.Y. csinált, csöndben összeszedett 140 yardot. Az meg hogy mit ugatnak szembe, ugyan már - ezeket mindenki tudja már 16 évesen a sportban, hogy le kell szarni, és sokkal inkább mutatja az ellennek az IQ szintjét.coltman
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Hát én eret vágnék az biztos. A McAfee féle hülyéket imádom, még a TO félék is tudnak szórakoztatni, de az ilyen mutogatós kis patkányok kiverik nálam a biztosítékot. Hogy nézne már ki, hogy egy Colts TD után vágom oda a távirányítót a TV-hez? 😀 😀 😀peterk2005Hülyén? 😀
Amúgy egyetértek, de szerintem nem kell attól félni, hogy az ilyen félék idekerülnek. Tavaly olvastam Grigsontól egy hosszabb interjút, és abból azért erősen az jött le, hogy Paganoval együtt emberileg is nézik a drafton a csókákat, nem csak a teljesítményt, és gondolom FA-nál is ugyanígy működik ez a dolog.
hat en tokre megertem tate-t. ha az ellenfel tullep egy hatart, akkor add is nekik vissza, tan nem veletlen h nem mas secondaryvel tauntingolnak ennyit, hanem a ramsevel, gondolom tulleptek mar par hatart. mult heten jenkins smittyt pl a felesegevel kezdte el baszogatni. jo ugy annyira nem lenne mokas, ha colts jatekos csinalna ezt, de sztem ennyi benne kell h legyen. inkabb kapjon a csapatom td utani taunting utan buntit, minthogy mentalisan bealazzak a jatekost es utana mintha a palyan se lenne ...MMMSSzerintem sokkal stílszerűbb az, amit T.Y. csinált, csöndben összeszedett 140 yardot. Az meg hogy mit ugatnak szembe, ugyan már - ezeket mindenki tudja már 16 évesen a sportban, hogy le kell szarni, és sokkal inkább mutatja az ellennek az IQ szintjét.
több mint 12 éve
hat en tokre megertem tate-t. ha az ellenfel tullep egy hatart, akkor add is nekik vissza, tan nem veletlen h nem mas secondaryvel tauntingolnak ennyit, hanem a ramsevel, gondolom tulleptek mar par hatart. mult heten jenkins smittyt pl a felesegevel kezdte el baszogatni. jo ugy annyira nem lenne mokas, ha colts jatekos csinalna ezt, de sztem ennyi benne kell h legyen. inkabb kapjon a csapatom td utani taunting utan buntit, minthogy mentalisan bealazzak a jatekost es utana mintha a palyan se lenne ...
több mint 12 éve
Hát én eret vágnék az biztos. A McAfee féle hülyéket imádom, még a TO félék is tudnak szórakoztatni, de az ilyen mutogatós kis patkányok kiverik nálam a biztosítékot. Hogy nézne már ki, hogy egy Colts TD után vágom oda a távirányítót a TV-hez? 😀 😀 😀

több mint 12 éve
Nem kell oda Lynch.kíváncsi vagyok h ezt a patkány tate-et mikor töri el valaki de úgy rendesen. én várom és helyeselném. suh-val össze lehetne kötni őket.Miska84Mit vársz, Carroll az edzője...arra azért kíváncsi lettem volna, ha mondjuk John Lynchnek integet így, akkor mi történik 😀coltman
Csak egy egészséges Landry kellett volna néhány hete, és IR. 😊
Amúgy kár Tateért, mert jó kis elkapó, évről-évre jobb, egy pass heavy offenseben szerintem király lenne, csak egy pöcs.
No de mindegy, szerintem ez nem a Colts topikba való, mindenesetre én nem vágnék eret, ha olcsón elhoznánk mondjuk piacról. DHB-nál jobb, csak ugye Tate kicsi.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
kíváncsi vagyok h ezt a patkány tate-et mikor töri el valaki de úgy rendesen. én várom és helyeselném. suh-val össze lehetne kötni őket.Miska84Mit vársz, Carroll az edzője...arra azért kíváncsi lettem volna, ha mondjuk John Lynchnek integet így, akkor mi történik 😀