Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Aztán nehogy itt kössön ki márciusban, annyit panaszkodtok rá. 😊Stezérfelvágás
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Aztán nehogy itt kössön ki márciusban, annyit panaszkodtok rá. 😊
több mint 12 éve
kíváncsi vagyok h ezt a patkány tate-et mikor töri el valaki de úgy rendesen. én várom és helyeselném. suh-val össze lehetne kötni őket.
több mint 12 éve
Rá nem is mondtam semmi rosszat. Az, hogy rosszul használja Pep, az nem Hiltonnak fika.Hiltont épp azért szerette velem együtt mindenki, mert nem droppol, és nagy playmaker. TC-ben 0 droppja volt, és idén is volt már pár nagy catche.BorbinhoWhalen egyáltalán nem Welker klón.Pagano méltatja Whalent.Még mindig azt mondja egyébként, hogy "Welker klón", hát nagyon remélem, hogy igaza van😊
"(He) knows every intricacy of the offense, so he’s able to play fast and he’s got a great set of hands."
több:
www.colts.com/news/article-1/Griff-Whalen-Ready-for-Role/7698b4f9-79b5-4672-9449-faa6d12f2a14?campaign=fb_art__20131028_13701504Borbinho
Más: "Colts LBer Bjoern Werner Could Return For Texans Game "FearTomi
Imádom, hogy ha valaki alacsony, fehér és a pálya közepén használható, egyből Welker lesz.
Ha valaki meg 230 font és 6'5 magas, akkor Megatron.
Nem szeretem ezeket a párhuzamokat. 😊
Whalen nagyon jó srác, de köze sincsen a robbanékonyságának Welkeréhez. Lassabb a reakcióideje is, a mozgása és az irányváltása sincs Welker közelében.
Whalen igazából lassú, kiszámítható is, nem az az erőssége, hogy a testcseleivel elszakadjon a védőtől. De azért magabiztosan kap el labdákat. Viszont addig ér a tudomány. Welkernél azért az elkapás után hozott yardok is fontosak, Whalen viszont sosem lesz az a slot elkapó, aki nagyon sok plusz yardot hoz majd az elkapása után.
Azért nem véletlenül lett UDFA és nem véletlen, hogy a Colts igazolta le, mert egy bizonyos Luck szobatársa volt.
Én imádom a srácot, de sajnos neki a repertoárja igen szegényes. Ő pont arra jön, hogy 5-10 yardos passzokat elkapdosson, de semmi több. Sosem lesz egy playmaker.
Sokat néztem a mozgását és azért nagyon feltűnő a robbanékonyság hiánya Welkerrel szemben, legalábbis nekem ez kitűnt. Welker pedig azzal és a mozgékonyságával királykodik.
Whalen sosem lesz egy Welker. 😊
Viszont a keze jobb, mint Welkeré véleményem szerint és mi ebben bízhatunk. Mert pont ez a tulajdonság az, ami a sok droppos között igazi kincs lehet nekünk.
Hiszen DHB droppos, Brazillból semmit sem láttunk, Fleener szintén droppos, míg azért Hilton is tud ám droppolni, bár rá nem akarok kitérni, mert őt meg szarul használja Pep. Amikor jól használja, akkor király is és nem ejt el labdákat.
Werner visszatérésének örülök, bár most Walden sem rossz manapság, így nem is Werner hozza a megváltást.Stez
több mint 12 éve
Hiltont épp azért szerette velem együtt mindenki, mert nem droppol, és nagy playmaker. TC-ben 0 droppja volt, és idén is volt már pár nagy catche.Whalen egyáltalán nem Welker klón.Pagano méltatja Whalent.Még mindig azt mondja egyébként, hogy "Welker klón", hát nagyon remélem, hogy igaza van😊
"(He) knows every intricacy of the offense, so he’s able to play fast and he’s got a great set of hands."
több:
www.colts.com/news/article-1/Griff-Whalen-Ready-for-Role/7698b4f9-79b5-4672-9449-faa6d12f2a14?campaign=fb_art__20131028_13701504Borbinho
Imádom, hogy ha valaki alacsony, fehér és a pálya közepén használható, egyből Welker lesz.
Whalen nagyon jó srác, de köze sincsen a robbanékonyságának Welkeréhez. Lassabb a reakcióideje is, a mozgása és az irányváltása sincs Welker közelében.
Whalen igazából lassú, kiszámítható is, nem az az erőssége, hogy a testcseleivel elszakadjon a védőtől. De azért magabiztosan kap el labdákat. Viszont addig ér a tudomány. Welkernél azért az elkapás után hozott yardok is fontosak, Whalen viszont sosem lesz az a slot elkapó, aki nagyon sok plusz yardot hoz majd az elkapása után.
Azért nem véletlenül lett UDFA és nem véletlen, hogy a Colts igazolta le, mert egy bizonyos Luck szobatársa volt.
Én imádom a srácot, de sajnos neki a repertoárja igen szegényes. Ő pont arra jön, hogy 5-10 yardos passzokat elkapdosson, de semmi több. Sosem lesz egy playmaker.
Sokat néztem a mozgását és azért nagyon feltűnő a robbanékonyság hiánya Welkerrel szemben, legalábbis nekem ez kitűnt. Welker pedig azzal és a mozgékonyságával királykodik.
Viszont a keze jobb, mint Welkeré véleményem szerint és mi ebben bízhatunk. Mert pont ez a tulajdonság az, ami a sok droppos között igazi kincs lehet nekünk.
Hiszen DHB droppos, Brazillból semmit sem láttunk, Fleener szintén droppos, míg azért Hilton is tud ám droppolni, bár rá nem akarok kitérni, mert őt meg szarul használja Pep. Amikor jól használja, akkor király is és nem ejt el labdákat.
Werner visszatérésének örülök, bár most Walden sem rossz manapság, így nem is Werner hozza a megváltást.Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
ja, most nézem "~$120k for 4 weeks" ennyiért én is mennék 😀Colts waived OT Xavier Nixonjól keresett nálunk meccs nélkül 😊Höri
van egy szabad helyünk a rosteren...Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Colts waived OT Xavier Nixonjól keresett nálunk meccs nélkül 😊
több mint 12 éve
Colts waived OT Xavier NixonMegatron trade? 😛
több mint 12 éve
Colts waived OT Xavier Nixonvan egy szabad helyünk a rosteren...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Whalen egyáltalán nem Welker klón.Pagano méltatja Whalent.Még mindig azt mondja egyébként, hogy "Welker klón", hát nagyon remélem, hogy igaza van😊
több:
Werner visszatérésének örülök, bár most Walden sem rossz manapság, így nem is Werner hozza a megváltást.
több mint 12 éve
De amúgy azért én nem bánom Keenumot. Jó volt a srác az első meccsén, de igazából csak addig, amíg a KC semmi nyomást nem fejtett ki rá. Amint megjött a nyomás, szét is esett. Azért ő is csak rookie. Mathis majd móresre tanítja. 😊peterk2005oké, de nem azért nem helyezett nyomást rá a KC 45 percig mert nem akart hanem mert nem bírt.
Mathis oké, de nekünk csak egy olyan OLB-nk van mint nekik kettő, plusz nincs Poenk.
De nem is ez volt a lényege a beírásomnak, hanem elsősorban az, hogy nincs futójuk 😊
több mint 12 éve
kérdés melyikre 😀Pagano méltatja Whalent.Még mindig azt mondja egyébként, hogy "Welker klón", hát nagyon remélem, hogy igaza van😊
több:
több mint 12 éve
Pagano méltatja Whalent.Még mindig azt mondja egyébként, hogy "Welker klón", hát nagyon remélem, hogy igaza van😊
több:
Más: "Colts LBer Bjoern Werner Could Return For Texans Game "
több mint 12 éve
Pagano méltatja Whalent. "(He) knows every intricacy of the offense, so he’s able to play fast and he’s got a great set of hands."
több:
www.colts.com/news/article-1/Griff-Whalen-Ready-for-Role/7698b4f9-79b5-4672-9449-faa6d12f2a14?campaign=fb_art__20131028_13701504
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Ez azért megnyugtató: Pagano a WR corpról: "They all will step up. They have to. They don't have a choice."
több mint 12 éve
szerintem most WR-t csak horror áron tudnánk szerezni, ezért - mivel csak 2 van a rosteren - a TE is jól jöhet, úgyis beleillik a több "összekötős" játék pep rendszerébe. ha ma kikap a Rams és kéne csalni Cookot. adnék érte egy 2 körtMiska84Fleener is tud olyan számokat mint Cook, volt 1 jó meccse és kész. 2.kör pénzkidobás sztem. Rams meg röhögne a markába,h ingyér szerez 1 TE-t és eladja 2.körért. Vicc kategória nálam.
több mint 12 éve
szerintem most WR-t csak horror áron tudnánk szerezni, ezért - mivel csak 2 van a rosteren - a TE is jól jöhet, úgyis beleillik a több "összekötős" játék pep rendszerébe. ha ma kikap a Rams és kéne csalni Cookot. adnék érte egy 2 körtMiska84És akkor drafton mit csinálunk? Vakargatjuk a fejünket? Nem ér meg ennyit...😊
több mint 12 éve
szerintem most WR-t csak horror áron tudnánk szerezni, ezért - mivel csak 2 van a rosteren - a TE is jól jöhet, úgyis beleillik a több "összekötős" játék pep rendszerébe. ha ma kikap a Rams és kéne csalni Cookot. adnék érte egy 2 kört
több mint 12 éve
Kezdjen csak Keenum.Teljesen mindegy a QB személye. A védelem egy hete egy bizonyos Manninget tudott rendre hatástalanítani, ha nem esnek vissza, akkor Keenum sem jelenthet nagy gondot.
Nyilván kelleni fog a komoly pass rush is, de úgy is a Reggie nélküli offense minőségén múlik majd a meccs.
Láttuk már egyszer, hogy egy Chargers vert el minket úgy, hogy tulajdonképpen nem is engedett sok pontot a védelem, Rivers sem alázott, de az offense hanyatlása miatt ezekkel kitörölhettük a seggünk.
Foster jó volna, ha nem tudna játszani, mert ő mondjuk könnyedén lent tudja tartani Luckot a pálya szélén.
Igazából nagyon remélem, hogy nem szopjuk be ismét azt, amit a Chargers ellen és ezúttal Pep koma bele tud nyúlni a meccsbe, ha szarban van a haza.
több mint 12 éve
Jah, Gordon meg rendesen felverte az árát tegnap...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Jah, értem. 😀Mert mindenki jobb Schaubnál😀FearTomiMiért nem?peterk2005Keenum kezd Houstonban, eldőlt.Ez nem jó hír...FearTomi
viszont nem edz se Foster, se Tate.Höri
De amúgy azért én nem bánom Keenumot. Jó volt a srác az első meccsén, de igazából csak addig, amíg a KC semmi nyomást nem fejtett ki rá. Amint megjött a nyomás, szét is esett. Azért ő is csak rookie. Mathis majd móresre tanítja. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mert mindenki jobb Schaubnál😀Miért nem?peterk2005Keenum kezd Houstonban, eldőlt.Ez nem jó hír...FearTomi
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Gondolom jobban örülne neki, ha Schaub kezdene - mint kb mindegyik ellenfél 😉Miért nem?peterk2005Keenum kezd Houstonban, eldőlt.Ez nem jó hír...FearTomi
több mint 12 éve
Miért nem?Keenum kezd Houstonban, eldőlt.Ez nem jó hír...FearTomi

több mint 12 éve
deleted account
1 758
Amúgy DHB-ról annyit, ha eddig nem tanult meg elkapni, akkor ezek után sem fog sajna, ösztönzés ide, vagy oda.FearTomiÉn se hiszek benne, de most az adott körülmények között mást úgyse tudunk csinálni, mivel trade vsz nem lesz. Így meg egyértelműen kiderül, hogy DHB nem alkalmas első számú elkapónak, és Grigsonék majd kezdhetnek nézegelődni, hogy majd kit hoznak a helyére, ennyi.