Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
Foster aktív lesz szombaton...FearTomi
Abban azért remélem bízhatunk, hogy nem fog úgy menni neki a játék, mint ha 100%-os lenne!

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Guy közben FG-t blokkolt Skins ellen, még mindig sajnálom, h nem nálunk vanBorbinho
és előkészített egy picksixet.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Szombaton?bobi0092
Bocs késő van😀 Szóval ma este-reggel ellenünk...

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 758
Szombaton?
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Foster aktív lesz szombaton...

több mint 12 éve
deleted account 1 758
nyugalom Butler TimeFarky
Butler nem lesz szélső corner, ő nickel marad így is valszeg, , Vaughn megy ki szélre majd.Stez
Pagano azt nyilatkozta, hogy Toler kiesését Vaughn/Butler kettőssel oldják meg. De én is azt várom sajna, hogy jóval többet lesz fent Vaughn. Lévén, hogy a Texansnak nem nagyon lesz futójátéka, így csak könnyebb lesz egy kicsivel a passzt levédekezni, mintha Foster és Tate is egészséges lenne - meccs elején jó lenne ha Freeman/Landry beköszönne 1-2 méretes tacklel a két futóra, hátha egyik, esetleg mindkettő lesántikálna a pályáról, és könnyebb lenne a D-nek a meccs.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 796 — Whoops, looks like something went wrong.
nyugalom Butler TimeFarky
Butler nem lesz szélső corner, ő nickel marad így is valszeg, , Vaughn megy ki szélre majd.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
nyugalom Butler Time

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 796 — Whoops, looks like something went wrong.
Most látom, Toler out, na ettől féltem.
Átjáróház lesz a védelmünk.

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Guy közben FG-t blokkolt Skins ellen, még mindig sajnálom, h nem nálunk van

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
szurkoljunk a Rams-nek, biztos ami biztos

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 557
Vaughnnak szülinapja van. pick6 gyanúsdugo1993
inkább ne is lássam a pályán, neki is szebb ajándék, h nem küldjük el az anyjába 😊Farky
Tuti pályán lesz, és szerintem Élete meccsét nyomja majd, 2 pickkel abból egyik lehet pick6...
Éjszaka érkezem 😀Stev85
legyen igazad (nem lesz) 😀Farky
ha leveszi Johnsont a pályáról már Boldog leszek, és akkor a Pickekről le is mondok 😀Stev85
mondjuk ajándékba csak nem azt kapja, hogy Johnsont foghatja 😀

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
inkább ne is lássam a pályán, neki is szebb ajándék, h nem küldjük el az anyjába 😊Farky
Tuti pályán lesz, és szerintem Élete meccsét nyomja majd, 2 pickkel abból egyik lehet pick6...
Éjszaka érkezem 😀Stev85
legyen igazad (nem lesz) 😀Farky
ha leveszi Johnsont a pályáról már Boldog leszek, és akkor a Pickekről le is mondok 😀

több mint 12 éve
Éjszaka érkezem 😀Stev85
legyen igazad (nem lesz) 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Éjszaka érkezem 😀

több mint 12 éve
inkább ne is lássam a pályán, neki is szebb ajándék, h nem küldjük el az anyjába 😊

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 557
Vaughnnak szülinapja van. pick6 gyanús

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
sziasztok! Valaki feltudna világosítani erről a trial gamepassről,hogy hogyan is működik és olvastam valami 140 dolláros csekkről is ha nem mondok vissza valamit.coltstrong18
Szia. Ebben a topicban kérdezz rá: Meccsnézés az interneten.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
coltstrong18 Indianapolis Colts 47
sziasztok! Valaki feltudna világosítani erről a trial gamepassről,hogy hogyan is működik és olvastam valami 140 dolláros csekkről is ha nem mondok vissza valamit.
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Mondjuk Werner visszatér ez jó hír, remélem tovább fog javulni a rush.
viszont zavar toler ágyéksérülése, mert ha két hét nem volt elég neki akkor nem tudom mennyi lesz elég 😕
és DHB hamsrtingje is Q, szép lenne ha nem játszana vagy rásérülne

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Ha Blackmondot kivágják nem érné meg lecsapni rá?ervihmv
de de,én alig vrom már a cutot 😊

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 209 — Chiefs GM
És mire használnánk, takarítaná az öltözőt? A focitól ugyanis meghatározatlan ideig el van tiltva. 😊peterk2005
Irsay és McAfee mellett jó helye lenne, mondjuk a pályára sose térhetne vissza, de sose kellene magában innia.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
És mire használnánk, takarítaná az öltözőt? A focitól ugyanis meghatározatlan ideig el van tiltva. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Miután második évében sikerült elérnie, hogy minimum szezon végéig eltiltsák, nem hinném, hogy ő egy jó megoldás lenne.
több mint 12 éve
deleted account 1 758
aszondja Hamilton az Espn-n, hogy igyekszik megtalálni a módját, hogy Richardson többet kerüljön üres területre.

jó reggelt kívánokHöri
Lehet még nem találta meg az outside futást.. Vagy ellopta Kacsa csak ő futhasson arra...Stev85
Csak nehogy az legyen a megoldás, hogy a kispadon lekerít neki egy nagyobb területet, mint megoldás a nagyobb üres területre...