Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Na végignéztem a meccset, hát elég lett, volna az utolsó negyedet😀 TY isten! Whalen jó lesz amúgy, csak még szoknia kell a dolgokat, kicsit felidegesít az, amikor egy játékos elejti az alap labdákat, a cseszett nehezeket meg elkapja😊 Richardson-t többet kéne küldeni oldalra, sokkal otthonosabban mozgott ott. Fleener meg kezd magához térni, reméljük nem csak egy meccses mókája volt. Az a 2 pontos elkapása valami nagyon beteg volt. Az viszont rohadtul nem tetszett, hogy a Texans D, Wattal az élen a háromnegyed meccset Luck-on töltötte...illetve az, hogy Werner úgy néz ki, mintha azt sem tudná, hogy hol van...Az O line hihetetlen szar volt... Az meg hogy miért tart 2 és fél negyedet felismerjék még kell oda ember mert legyilkolják Luckyt az talány nálam... Fleener én is remélem beindul... Vagyis kihasználjuk mert akkora debella nagy nem sok CB tudja lenyomni 1 vs 1 ben....
| És ez úton szeretném megköszönni TY-nak és Luck-nak, hogy hozták a Fantasymet😀 | FearTomi
több mint 12 éve
A végén elveszti a varázsát 😀 De ha netán Valamelyik CB nagyon ergya akkor bedobhatjuk 😀 A végén Picket szedne 😀Pat "The Tackle Machine" Mcaffe Rulz ennyi 😀Stev85sorozatban bizonyítja h nem csak a (be)rúgáshoz ért, lehet ki kéne próbálni elkapóba is, hátha az is megy neki 😀shady
több mint 12 éve
Na végignéztem a meccset, hát elég lett, volna az utolsó negyedet😀 TY isten! Whalen jó lesz amúgy, csak még szoknia kell a dolgokat, kicsit felidegesít az, amikor egy játékos elejti az alap labdákat, a cseszett nehezeket meg elkapja😊 Richardson-t többet kéne küldeni oldalra, sokkal otthonosabban mozgott ott. Fleener meg kezd magához térni, reméljük nem csak egy meccses mókája volt. Az a 2 pontos elkapása valami nagyon beteg volt. Az viszont rohadtul nem tetszett, hogy a Texans D, Wattal az élen a háromnegyed meccset Luck-on töltötte...illetve az, hogy Werner úgy néz ki, mintha azt sem tudná, hogy hol van...| És ez úton szeretném megköszönni TY-nak és Luck-nak, hogy hozták a Fantasymet😀 |
több mint 12 éve
Pat "The Tackle Machine" Mcaffe Rulz ennyi 😀Stev85sorozatban bizonyítja h nem csak a (be)rúgáshoz ért, lehet ki kéne próbálni elkapóba is, hátha az is megy neki 😀
több mint 12 éve
Újra néztem a meccset. Első félidőt nem volt idegem sem kedvem végigszenvedni...T-Rich témában szerintem ha már előhozza Kacsából amit más nem tudott és (azért megvallhatjuk Kacsa élete formájában van.. ) nem bassza el a gameket, akkor még nincs gond. Majd PO ra beizzik 😊
Dhb... Nálam pad... komolyan...
For life...
és az elkapó sor: Ty, Whalen, Brazill, és ha nagy gáz van Reed...
Dhb a 3 negyed alatt 1 elkapás.. 11 yardért....
A szinte újonc Whalen vagy 3-4 elkapással zárt, és volt benne Clutch is... Oké drop is volt, de ő főleg új ebben a szituban..
Remélem a meccset megúsztuk sérülés nélkül. (Dhb szinte tuti concussion.. Kérdés hanyadik az évben)
Pat "The Tackle Machine" Mcaffe Rulz ennyi 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Nekem leginkább az tetszik manapság a játékunkban, hogy amíg tavaly az ilyen meccsekből általában blowout-al és 2-3 Luck INT-el jöttünk ki (pedig akkor is egy 11-5-ös, jó kis szezont futó csapat voltunk), addig idén minden ilyen meccsben is ott vagyunk. Nagyon beszédes, hogy Lucknak eddig összesen 3INT-je van egész idényben, pedig vannak szar meccs-periódusai, akár saját hibából, akár mert nagyon megkergetik. De már képes ezeket úgy átvészelni, hogy alig van belőlük turnover. Ez pedig nagyon fontos ahhoz, hogy meccsben maradjunk. Talán a legfontosabb változás ez tavalyhoz képest.peterk2005Azért ez így igaz, de ellentétben a tavalyi 4300 yarddal, idén a 3600 épphogy meglesz, ha így folytatja. Szóval igen, kevesebb az INT, de kevesebb a passz is. A tegnapi meccsen - olvasva Hörivel teljesen egyformán - abszolút nem hittem még a negyedik negyed elején se, hogy ezt a meccshez egyáltalán közünk lehet. És szerintem sokat segített az, hogy Foster partvonalra került, vele szerintem már nem tudtuk volna megnyerni tegnap a meccset.
A playhívást én se szeretem konkrétan kritizálni, de azért tegnap volt 4-5 olyan alkalom, amikor tisztán emlékszem rá, hogy az agyam kb Csernobilt játszott. Az egyik ilyen, az pont az első félidő vége, amikor 00:34-nél hívott Pep egy olyan játékot, ami kb 10-15 yardra jó (voltunk a saját 20-ason), ráadásul középre ha jól emlékszem. Utána meg egy hasonló játék még egyszer. Erre bárkinek szívesen veszem a magyarázatát, mert én nem értem. Ha akarjuk a FG-t, akkor játszunk úgy, de ha meg nem, akkor feleslegesen ne csináljunk 2 playt, amiben ha kurva nagy szerencséd van, akkor még valaki le is tud sérülni, viszont pontokat tutira nem tudsz szerezni. Ez az én szememben tegnap egy nagyon durva, biztosíték kiverő dolog volt.
A másik dolog amit nem értettem, amikor a meccs végén még véletlenül se mer semmi újat húzni, hanem az oldschool baromságát erőlteti, és folyamatosan futtatja a labdát, de úgy, hogy még csak a látszatát se adja annak, hogy itt passz lehet, így a Texans 8-9 emberrel folyamatosan feltölttötte a boxot, és kb ennyit is futottunk ott : zérót. Legalább a látszatot tenné meg, hogy úgy állunk fel, hogy ne tudjon 8-9 emberrel beállni a Texans a futás ellen - és akkor még mindig futhatunk, de hátha nem annyira reménytelen a dolog, hogy folyamatosan mínusz yardot szerzünk.
Összességében örülök a W-nek, de Pepet minden meccsel egyre kevésbé tudom kedvelni, mint OC, néha komolyan az az érzésem, hogy ő meccs előtt felírja a papírra, hogy milyen sorrendben hívja a playeket majd, és nem is érdekli, hogy mi történik a meccsen, csak olvassa fel a papírra írt playeket sorrendben.
De aki egyre jobban felbassza az agyam az DHB. Szánalmas amit művel.shadyFőleg, amikor Brazill felé kevesebb passz megy, mint felé - én komolyan nem értem mit vétett Brazill, hogy Pep ennyire mellőzi, megdugta a lányát, vagy mi, mert abszolút nem értem.
több mint 12 éve
Én T-Rich témában egy vmit nem értek.Oké hogy mindig középre küldik, de az esetek legalább 60%-kában már mikor megkapja a labdát látszik hogy tönkre van verve az OL, sehol nincs hely középen, ő mégis belerongyol. Ilyenkor simán kiléphetne oldalra, és 1-2 esetleg minusz yard helyett hozhatna 5-10 yardokat is, a sebessége megvan hozzá. Kacsa egyébként ezeket jól veszi észre, tőle nemnagyon látni olyat h belefut a reménytelen falba. És ez nem csak annak köszönhető hogy kevesebb középső futást kap. Deegyenlőre türelmes vagyok vele, a potenciált látom, benne van az extra.
De aki egyre jobban felbassza az agyam az DHB. Szánalmas amit művel.
több mint 12 éve
Na most nézem a meccset...hehe, beszarok, megint McAfee mentette meg a csapat seggét egy TD-től?😀FearTomiAzért amikor nekirohantak komolyan féltem eltörik a lába...
több mint 12 éve
Na most nézem a meccset...hehe, beszarok, megint McAfee mentette meg a csapat seggét egy TD-től?😀
több mint 12 éve
BUUUUUUUUU 😛Pagano is azt mondta az első 30 perc az konkrétan semmi nem volt...kolinapok vannak, be nem megyek 😀 csak medzsinkszeltem a W-t, átvertem az ördögöt! nyertünk és suliba se megyek 😀Borbinho
Hát ezt többünk tanúsíthatja 😀
Borbinho nak sok sikert a Jog órára 😛😛Stev85
Én hősiesen majdnem elalszok a melóban te meg lógsz..... Milyen szintű aljasság ez???
Szampi elmosogatott te meg átversz minket... BUUUUUUUUU 8)
több mint 12 éve
Valami mást kell itt megoldani. Lehet más HB edző kell, más mentalitás. Vagy más OL edző, más blokksémákkal, vagy akármi. Vagy neki kell egyénileg valamit észrevenni, hogy mi működik a játékában és mi nem. De amit kell, már tudja. Ezek már nem olyan tényezők, csak látszólag hasonlóak a tanuláshoz. Mert vagy megtörténnek vagy nem, vagy használnak vagy nem. Ennyiben mások, mint egy egyszerű tanulási folyamat, ami lezajlik, és minden jobb lesz nyilván, ezért kellett megtanulni.Nem utálunk, szerintem teljesen igazad van. Az én véleményem csak annyiban tér el, hogy engem ez nem foglalkoztat. Az én szememben TRich már most is megérte. Nyilván az 1/3 meg "korszakos" szinthez képest sehol sincs, de én nem is így nézem. Nem érdekel, hogy megért-e első kört vagy sem, mert a Colts olyan most, mint a tavalyi Chiefs, hogy az elkapón kívül lényegében egy lyukas poszt sincs már. Nem azért, mert mindenütt elit játékos lenne, hanem egyszerűen azért, mert a csapatépítésben éppen ott tartunk, hogy mindegyik posztra elhoztuk vagy draftoltuk azt akire építeni akarunk. Annak meg semmi értelme nem lenne, hogy anélkül, hogy kiderülni mire jut az adott ember, húzzuk a fejére valaki mást. Jövő év után (2015-ben) már eljöhet ez az idő, de a jövő évi (2014) draft pont olyan, ahol ez még korai lenne. Úgyhogy első kör ide, "futót nem éri meg húzni" oda, ha nekünk elkapó kell meg futó, akkor én amondó vagyok, hogy arra költsünk amire szükség van.
Tudom páran utálnak, mikor ilyeneket írok. De ezt sem azért mondtam, hogy T-Rich bust minősítést kapjon, mert én sem értem mitől nem képes átlagosat sem hozni. És engem nem nyugtat meg a "playcalling" mágikussága, de az egy külön hozzászólást megérne.ulpianus
Éppen ezért vagyok úgy, hogy nekem a jelenlegi helyzetben amit TRich csinál, már elfogadható. A Y/C mutatója tönkre van b*szarintva azzal, hogy őt használjuk a short yardage szituknál, de ettől eltekintve pont az az erőfutó, akire nekünk szükségünk van. A Colts fal évek óta nem tud jó folyosókat nyitni. Emberanyagban is több évig nagyon gyenge volt. A mostani már emberanyagban javult, de még mindig nem az igazi. Sérülések is vannak, lehet OL edző probléma, vagy csak még "work in progress" a dolog, Reméljük utóbbi, de a helyzet jelenleg ez. Namost, a folyosók híján évek óta azt nézzük, hogy a futásaink kb. 1/3-a lepattan a falról, és szopjuk belőlük a negatív yardokat. TRich-el nem. Ő se tud áttörni, ő is belefut a blokkba, de legalább alig csinál negatív yardot, szinte mindenből kihoz 2-3 yardot. És az azért elég fontos, mert nagyon nem mindegy, hogy az elrontott futás kísérleteink után 2&12, vagy 2&8 jön. TRich ezt utóbbit hozza. Bár statot nem néztem, de állítom a futott yardjainak 2/3-ada YAC, mert nagyon nem tudunk neki folyosókat nyitni.
Az pedig, hogy végül lesz-e belőle egy Lynch, majd kiderül. Három évre van egy nem sérülékeny, rendkívül terhelhető, és nagyon nagy upside-al rendelkező emberünk, mindössze évi 2 millióért. Persze jó lenne, ha már az első hónapjában Lynch szinten dolgozna, de nem kerget a tatár, elviseljük, ha lassabban fejlődik. Van/lesz egy ugyancsak olcsó Ballard-unk, Bradshaw is itt lehet még jövőre, sőt Donald kacsa is olcsón itt tartható, mert nem lesz ára. Ha azt nézem, hogy pl. Knowshown Moreno szintén első körös volt, kb. ugyanannyiba került, mint nekünk TRich (mert ugye nekünk nem 1/3-ba került, hanem 1/huszonvalamibe), és 2.5 évig semmit se csinált, majd végül a tavalyi McGahee sérülés után találta meg a helyét és most meg lehet nézni, milyen hasznos, akkor amondó vagyok, hogy egyelőre nincs miért aggódni.
Majd ha valaki egyszer kiakaszt vele, lehet pont őt küldöm el a fenébe, pedig csak régóta gyűlik bennem a "playcalling rossz volt" esetek sokasága. Mikor úgy megkérdezném néha, hogy mi is volt a play öcsém? Mert azért nem úgy megy oda Luck a huddleben hogy "legyen egy rövid passz srácok! Egy-két-há Colts!" Elég gyorsan felpofoznák. De ez nem Colts téma.ulpianusHa lehetne, ezt a bekezdésedet külön meg-lájkolnám. 😊 Engem is borzasztóan tud idegesíteni, amikor fotelből ülve hülyézi valaki Pep-et, mikor érzem/tudom, hogy kb. fogalma sincs, hogy egy playt egyébként hogy hívnak, és mitől lett az a play úgy lejátszva ahogy végül le lett játszva. Ráadásul más dolog nem érteni/értetlenkedni ( "na miért ezt hívtuk most?" ) ls más dolog minősíthetetlen stílusban anyázni. Az én eredménykövető-s hangulatomat pl. ez a stílus tönkre tudja tenni. Persze, kit érdekel. Nost engem igen, úgyhogy vedd úgy, hogy a postodra 2 like-ot adtam. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Pagano is azt mondta az első 30 perc az konkrétan semmi nem volt...kolinapok vannak, be nem megyek 😀 csak medzsinkszeltem a W-t, átvertem az ördögöt! nyertünk és suliba se megyek 😀
Hát ezt többünk tanúsíthatja 😀
Borbinho nak sok sikert a Jog órára 😛😛Stev85
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Ja, és azért b*ssza meg a D, hogy 70 pont előnyről fogok kikapni fantasy-ban úgy, hogy 70 pont előnynél az ellenfelemnek már csak 3, nekem meg 1 játékosom meccse volt már csak hátra. De Johnsson egyedül elintézett. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem akartam belepofázni a T-Rich vitába. Mindig az hangzik el, hogy majd a rendszert/playbookot ha megismeri, minden jó lehet. Nekem erről is saját véleményem van. Így jártatok, most leírom.Szvsz, ha van poszt, ahol a playbook ismerete legkevésbé lényeges (és nem Long Snapper az illető), akkor az a HB poszt.
1. Minden playbook HB szempontból lényegében ugyanaz. A blokksémák lehetnek mások, de nem sokban (Reach blokk az reach blokk, mindegy minek hívjuk a játékot), hacsak nem speckó ZB van.
2. A HB dolga a futás, ami többnyire egyéni döntések rövid sora. Nem igazán van rajta mit tanulni/szokni stratégiai szinten. Sokkal több múlik az ösztönökön, agresszivitáson, egyéni képességeken, mint bármely poszton (kivéve a retrunert). A csapattársak ismerete számít itt. De az nem akkora nagy módosító. Ezért robbannak be a HBk korán, és mondjuk a DL-OL-CB emberek néha kicsit csúszva.
3. A play lehet bonyolult, de nem neki. Ő passzblokkon van balra és ennyi. Vagy fut off tackle jobbra (példák csak). A többieknek már kell tudni melyik play melyik, csukott szemmel is, mindenkit nem sorol fel a QB a huddleben. De a futásoknak külön kódja van, és most a futásról beszélünk. Van 10 kód, megtanulom egy nap alatt. Ettől lehet persze passzjátéknál, hogy rossz utat fut, vagy bármi tanulásból fakadó hiba. De olyan nincs, hogy bemondják egy gyenge oldali slam kódját és elkezd futni egy erős oldali pitchre. Az LOL lenne még amatőr szinten is.
Mondhatnék még pár érvet.
Fejlődhet T-Rich, és fog is remélhetően. De a Browns sem viccből küldte el. Ott is várták a csodát egész évben, tömték labdával, vagy pihentették, futtatták kívül-belül, mindent próbáltak, de csak elmaradt az NFLben elvárt minimálistól (4.2 yard/futás helyett inkább csak 3.5 lett, ami itt 3.0ra esett vissza).
Valami mást kell itt megoldani. Lehet más HB edző kell, más mentalitás. Vagy más OL edző, más blokksémákkal, vagy akármi. Vagy neki kell egyénileg valamit észrevenni, hogy mi működik a játékában és mi nem. De amit kell, már tudja. Ezek már nem olyan tényezők, csak látszólag hasonlóak a tanuláshoz. Mert vagy megtörténnek vagy nem, vagy használnak vagy nem. Ennyiben mások, mint egy egyszerű tanulási folyamat, ami lezajlik, és minden jobb lesz nyilván, ezért kellett megtanulni.
Tudom páran utálnak, mikor ilyeneket írok. De ezt sem azért mondtam, hogy T-Rich bust minősítést kapjon, mert én sem értem mitől nem képes átlagosat sem hozni. És engem nem nyugtat meg a "playcalling" mágikussága, de az egy külön hozzászólást megérne.
Majd ha valaki egyszer kiakaszt vele, lehet pont őt küldöm el a fenébe, pedig csak régóta gyűlik bennem a "playcalling rossz volt" esetek sokasága. Mikor úgy megkérdezném néha, hogy mi is volt a play öcsém? Mert azért nem úgy megy oda Luck a huddleben hogy "legyen egy rövid passz srácok! Egy-két-há Colts!" Elég gyorsan felpofoznák. De ez nem Colts téma.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Mondjuk azért legyünk óvatosak a W után, ha Kubiak nem esik ki a szünetben, és ezáltal nem esik vissza kritikán aluli szintre a Texans offense, akkor simán kikapunk minden bizonnyal. Mint ahogy a houstoni kickerek is lassan a kedvenceinkké válnak, 1-2 évente mindig akad meccs, ami rajtuk megy el ezeknek a szerencsétleneknek. 😊StezÉn nem fognám csak Kubiakra. Ha ő miatta lett volna, akkor csak az offensive playcalling áll be. De a labda mindkét oldalán nagyot fordult a meccs a végére. Nem csak a Texans offense állt le, de a védelmük is felpuhult - vagy az Indy offense talált magára. Inkább amondó vagyok, hogy a meccs eleje és vége ellentétes momentumokat hordozott, az elején mi nem tudtunk abszolút mit kezdeni Keenum+Johnssonnal, a végén meg ők nem tudtak mit kezdeni Luck+Hiltonnal. Ők ráéreztek a meccs elején a mély passzal való sebezhetőségünkre, mi meg ráéreztünk, hogy 7 emberes pass blokkal meg tudjuk védeni Luckot, aki így képes lesz célpontot találni a sok blokkoló miatti kevesebb lehetőségből is.
A kihagyott FG-k tényleg nagyon kellettek, de ne feledjük, hogy azért nekünk is volt egy blokkolt FG-nk, amit közel RZ-ig hordtak vissza, és kaptuk utána 1 passzból a második TD-t. Szóval elbaltázott esélyek itt is ott is voltak.
Nekem leginkább az tetszik manapság a játékunkban, hogy amíg tavaly az ilyen meccsekből általában blowout-al és 2-3 Luck INT-el jöttünk ki (pedig akkor is egy 11-5-ös, jó kis szezont futó csapat voltunk), addig idén minden ilyen meccsben is ott vagyunk. Nagyon beszédes, hogy Lucknak eddig összesen 3INT-je van egész idényben, pedig vannak szar meccs-periódusai, akár saját hibából, akár mert nagyon megkergetik. De már képes ezeket úgy átvészelni, hogy alig van belőlük turnover. Ez pedig nagyon fontos ahhoz, hogy meccsben maradjunk. Talán a legfontosabb változás ez tavalyhoz képest.
A Keenum & Johnsson parádén tegnap este nagyokat szentségeltem, de az az igazság, hogy minden csapatnak vannak rövidzárlatos meccsei, és fordítva, van olyan, hogy egyszer csak minden összejön valakinek. Megatron sem képes 300+ yardot csinálni csak azért mert ő Megatron. Ahhoz kell egy olyan nap és az ellenfél asszisztálása is. Van olyan, hogy ennyire minden összeáll egy csapatnak egyik pillanatról a másikra. A Chiefs ligaelső védelme pl. 150 futás yardot kapott tegnap rövid egy félidő alatt attól a Spiller/Jackson párostól, amelyik potenciálban képes erre, de eddig Spillernek nagyon nem ment. És pont a #1 védelem ellen viszont beindult. És érdekes módon a második félidőre ott is nagyot változott a játék képe, az a Chiefs D, amelyik az első félidőben csak nézte hogy futnak Spillerék, a másodikban egyszer csak megtanulta megfogni őket.
Lényeg a lényeg, hogy ez a védelem egyálrtalán nem olyan rossz, mint amit az első félidő mutatott. De nem is olyan jó, mint amit meg a Denver meccsen produkált. A támadóknál pedig kifejezetten bíztató, hogy a Reggie nélküli első meccsen, a liga egyik legjobb védelme (és ezen belül passz védelme) ellen képesek voltunk futni az eredmény után, és passzra kényszerítve - és emiatt csak 70 yardot futva - tudtunk haladni, Luck képes volt 280 yardot passzolni, 3TD, 0INT végeredménnyel. Persze DHB még mindig droppol, és Fleenerben még bőven van kihasználatlan potenciál, de ezzel együtt is. Azaz legalább annyit tudunk, hogy Wayne nélkül sincs világvége, ezzel a mostani gárdával is lehetnek esélyeink a hátralevő időben.
Végül Keenum. Höri joggal sztárolta, sztárolja ezt a gyereket. Nagyon érett amit csinál, egyáltalán nem egy második meccses rookie benyomását kelti. Higgadt, jól dönt többnyire, és jól is passzol, szeme van a labdáinak. Persze "the jury is still out", mert 2 meccs kevés (két éve T.J. Yates is két nagyon jó meccsel mutatkozott be, aztán mire ment vele). De kétségtelen, hogy azok alapján amit eddig mutatott, nem egy kutyaütő a srác. Így, hogy nyertünk, nem is bánom, mert szegény Houstoniak megérdemlik, hogy a sok pech mellett történjen valami jó is velük. Ha buktunk volna és fosni kéne tőlük, akkor nem lennék ilyen megengedő, de így miért ne? 😊 Amúgy is, Luck is houstoni, 😊

több mint 12 éve
Ha Donald kacsa 49--50+ yardokat futkorászik 5-8 carrykből, akkor a fal mégis jó lehet hozzá...Ilyenkor kell elgondolkozni, akkor mégis mi a nem jó?
Lehet védeni Richardsont, de ő a nem jó jelenleg. Villan egyet-kettőt, meg hát egyébként is legtöbbször csak a zúzdába van beküldve 1-2 yardért, a rendszert sem ismeri még teljesen, a csapattársakat sem, be is kell illeszkednie.
Szóval én azt mondom, MÉG nem jó, de javulni fog.
Legalábbis remélem.
De ennyi idő azért nem elég egy futónak, hogy rögtön kulcsemberré avanzsáljon.
Viszont akkor, ha meccsenként 10 carryt fog kapni a jövőben is, akkor rohadtul fölösleges volt elhozni.
Akkor már hagyni kellett volna egy évig Clevelandben, aztán év végén felkínálni érte a 2. kört, tekintve, hogy sanszosan nem hozta volna a tavalyi 900 yard körüli, 10+ TD-s szezont.
De ez kiderül hamarosan.
több mint 12 éve
A lényeg h szarok voltunk de annyira, hogy mindenképp győzelmet ért. ezt nem kell magyarázni 😀nincs elkapó jelenleg TY mellett aki tudna szeparálódni. a O-fal meg egy elit pass rush ellen semmit sem tud csinálni. a mi rushunk egyszerűen semmi. nagyon nem tetszik a berlini gyerek játéka. lassú, rosszul olvas, erőtlen technikátlan. értem én h projekt, de..
és még Lucky is szar volt, volt 2-3 olyan play amikor elváltották magukat és nem vette észre.
Davis nem tud meghatározó lenni meccsről meccsre. Bethea is nyomozta. Landry jó volt, ütött vágott.
LB sor sem volt vészes, a DL kicsit erőtlen volt. Brown sajnos megette reggelire Mathist.
továbbra is érzek rengeteg hibát a playcallingban. otthon ugráltam h ilyen blitzek ellen miért nem dobunk srceent a RB-re. aztán mikor megpróbáltuk sült is. ha én látom szekszárdon akkor pep miért nem???
hogy miért vették el a brazill-fumblet azt nem tudom, ahogy senki a világon, mert h kétes volt az oké, de ilyenkor szokott jönni a szokásos "stands". na mindegy.
az biztos h a legnagyobb probléma h futni nem tudunk, mert a fal nem jó, és nem is alakít ki biztos zsebet. ebből még rengetes gondunk lesz ilyen WR corp mellett 😕 elég borúlátó vagyok
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Eső félidőben ritka rossz volt.. Mivel ideje nem volt dobni..Mondjuk azért legyünk óvatosak a W után, ha Kubiak nem esik ki a szünetben, és ezáltal nem esik vissza kritikán aluli szintre a Texans offense, akkor simán kikapunk minden bizonnyal. Mint ahogy a houstoni kickerek is lassan a kedvenceinkké válnak, 1-2 évente mindig akad meccs, ami rajtuk megy el ezeknek a szerencsétleneknek. 😊Na kérdezni is akartam, hogy Luck hibája volt e a 18/40 -es pass complete, de gyorsan meg is válaszoltad, hogy nem 100%-ban😊FearTomi
Ami viszont azért nem rossz, az az, hogy Luck is rohadt gány volt az első félidőben, majd a harmadik negyedben fokozatosan javulni kezdett, míg az utolsó 15 percben szinte teljesen hibátlan játékot mutatott be...
No comment...
Ha nála mindig ilyen lesz a szar meccs, hogy dob 3 TD-t, azt hiszem egy rossz szavam sem lesz. 😊
És azért kritikán aluli volt az OL-ünk is, semmi ideje sem volt. Ehhez vegyük hozzá, hogy Reggie nélkül, Brazillal és Whalennel felálló WR corpunk van, nekik azért nyilván több idő is kell, hogy el tudjanak szakadni a védőktől.
Hiltonnak volt egy csúnya dropja rögtön az elején, viszont én megint azt vettem észre, hogy az első félidőben folyton tutyi-mutyi játékokat erőltetett Pep, viszont amikor váltott egy agresszív felfogásra és Hiltont is elkezdte hosszú routeokra küldeni, nem sokkal később villant is.
Egyébként látszik, hogy a pali néha vége meglátja, hogy mi a baj és tud is változtatni a felfogásán, viszont nem értem, hogy miért kell sokszor ezzel negyedeket, félidőket várni.
DHB gondolom agyrázkódást szedett össze, bár lassan már azt is kell mondanom, hogy mindegy is, mert ezt a szintet talán Brazill is hozza majd, amit ő.
Whalen meglepett.
Egyrészt többet játszott Brazillnál, másrészt meg Luck azért elég szépen dobált felé is. Úgy látszik, hogy két hét után már nagyobb a bizalom felé, mint DHB felé mondjuk...
Volt nagyon szép elkapása, viszont volt dropja is. Volt olyan, ami szerintem nem az ő hibája volt, meg a védekezés is nagy volt rajta, mint az EZ-ben felé menő incomplete, viszont volt olyan, talán egy ejtése, amit azért el kell kapni. Igaz, a labda sem volt olyan pontos, ennyiben meg lehet védeni.
Ennek ellenére én elégedett vagyok a beszállásával, lesz még pár szép elkapása szerintem. 😊
Az OL-ről már beszéltem, hát azért ma a kritikán aluli kategóriát súrolták. Az oké, hogy Watt ott szopatta bármelyik falemberünket, ahol akarta, de igazából most mindenkit lehúznék, mert egyetlen korrekt teljesítmény sem volt az OL-ben. Összességében mindenkit sokszor megvertek, Lucknak pedig 2,5 negyeden keresztül folyton menekülnie kellett és egy másodperce sem volt arra, hogy célpontot találjon.
Fleener: Buzi-e vagy?
Tudsz te elkapni, ha akarsz, csak összpontosítani kéne, és igenis agresszívebben játszani, jobban kihasználni a fizikai előnyeit mind egy LB-vel, mind egy safetyvel szemben.
Mert látszott, hogy a gyerek nem szar. A gyerek csak hülye fejben.
Ami viszont egyre jobban idegesít, az a Richardson-Donald kacsa felfogás. Kb. ilyen 1-1 félidőket játszanak egymást felváltva, de rohadt irritáló, hogy az első körért hozott RB-nk nem igazán használjuk. Akkor már inkább jött volna Gordon ennyiért...
Pep pofázza napok óta, hogy más játékokban is használni fogja és már tudja, mi a legmegfelelőbb Trentnek és király lesz, erre szinte ugyanúgy csak középen futtatta, annyi plusszal, hogy most kijátszottunk rá egy screent is, amiből azért szép játék lett.
De ez kevés.
Stez
Az utolsó 2 negyedben viszont majdnem God módba tolta magát.
Kubiaknak itt is Jobbulást!
De egyébként fura ez a T-Rich Kacsa duó.. T-Richet elnyomják mint egy csikket, Kacsa meg száguld mint a kengyelfutó...
Míg nem volt itt T-Rich addig meg ergya volt... nem is kicsit...
Azért jó lenne Dhb nem dőlne ki sokáig...
Whalen jobb de a mi sérülés faktorunk tekintve.. Jobb ha van tartalék...
több mint 12 éve
Mondjuk azért legyünk óvatosak a W után, ha Kubiak nem esik ki a szünetben, és ezáltal nem esik vissza kritikán aluli szintre a Texans offense, akkor simán kikapunk minden bizonnyal. Mint ahogy a houstoni kickerek is lassan a kedvenceinkké válnak, 1-2 évente mindig akad meccs, ami rajtuk megy el ezeknek a szerencsétleneknek. 😊Na kérdezni is akartam, hogy Luck hibája volt e a 18/40 -es pass complete, de gyorsan meg is válaszoltad, hogy nem 100%-ban😊
Ami viszont azért nem rossz, az az, hogy Luck is rohadt gány volt az első félidőben, majd a harmadik negyedben fokozatosan javulni kezdett, míg az utolsó 15 percben szinte teljesen hibátlan játékot mutatott be...
No comment...
Ha nála mindig ilyen lesz a szar meccs, hogy dob 3 TD-t, azt hiszem egy rossz szavam sem lesz. 😊
És azért kritikán aluli volt az OL-ünk is, semmi ideje sem volt. Ehhez vegyük hozzá, hogy Reggie nélkül, Brazillal és Whalennel felálló WR corpunk van, nekik azért nyilván több idő is kell, hogy el tudjanak szakadni a védőktől.
Hiltonnak volt egy csúnya dropja rögtön az elején, viszont én megint azt vettem észre, hogy az első félidőben folyton tutyi-mutyi játékokat erőltetett Pep, viszont amikor váltott egy agresszív felfogásra és Hiltont is elkezdte hosszú routeokra küldeni, nem sokkal később villant is.
Egyébként látszik, hogy a pali néha vége meglátja, hogy mi a baj és tud is változtatni a felfogásán, viszont nem értem, hogy miért kell sokszor ezzel negyedeket, félidőket várni.
DHB gondolom agyrázkódást szedett össze, bár lassan már azt is kell mondanom, hogy mindegy is, mert ezt a szintet talán Brazill is hozza majd, amit ő.
Whalen meglepett.
Egyrészt többet játszott Brazillnál, másrészt meg Luck azért elég szépen dobált felé is. Úgy látszik, hogy két hét után már nagyobb a bizalom felé, mint DHB felé mondjuk...
Volt nagyon szép elkapása, viszont volt dropja is. Volt olyan, ami szerintem nem az ő hibája volt, meg a védekezés is nagy volt rajta, mint az EZ-ben felé menő incomplete, viszont volt olyan, talán egy ejtése, amit azért el kell kapni. Igaz, a labda sem volt olyan pontos, ennyiben meg lehet védeni.
Ennek ellenére én elégedett vagyok a beszállásával, lesz még pár szép elkapása szerintem. 😊
Az OL-ről már beszéltem, hát azért ma a kritikán aluli kategóriát súrolták. Az oké, hogy Watt ott szopatta bármelyik falemberünket, ahol akarta, de igazából most mindenkit lehúznék, mert egyetlen korrekt teljesítmény sem volt az OL-ben. Összességében mindenkit sokszor megvertek, Lucknak pedig 2,5 negyeden keresztül folyton menekülnie kellett és egy másodperce sem volt arra, hogy célpontot találjon.
Tudsz te elkapni, ha akarsz, csak összpontosítani kéne, és igenis agresszívebben játszani, jobban kihasználni a fizikai előnyeit mind egy LB-vel, mind egy safetyvel szemben.
Ami viszont egyre jobban idegesít, az a Richardson-Donald kacsa felfogás. Kb. ilyen 1-1 félidőket játszanak egymást felváltva, de rohadt irritáló, hogy az első körért hozott RB-nk nem igazán használjuk. Akkor már inkább jött volna Gordon ennyiért...
Pep pofázza napok óta, hogy más játékokban is használni fogja és már tudja, mi a legmegfelelőbb Trentnek és király lesz, erre szinte ugyanúgy csak középen futtatta, annyi plusszal, hogy most kijátszottunk rá egy screent is, amiből azért szép játék lett.
De ez kevés.
Stez
több mint 12 éve
Mondjuk azért legyünk óvatosak a W után, ha Kubiak nem esik ki a szünetben, és ezáltal nem esik vissza kritikán aluli szintre a Texans offense, akkor simán kikapunk minden bizonnyal. Mint ahogy a houstoni kickerek is lassan a kedvenceinkké válnak, 1-2 évente mindig akad meccs, ami rajtuk megy el ezeknek a szerencsétleneknek. 😊Ami viszont azért nem rossz, az az, hogy Luck is rohadt gány volt az első félidőben, majd a harmadik negyedben fokozatosan javulni kezdett, míg az utolsó 15 percben szinte teljesen hibátlan játékot mutatott be...
No comment...
Whalen meglepett.
De ez kevés.
Defense:
So-so. Futás ellen nem volt rossz a fal például, annak ellenére, hogy azért benyeltek egy-két 8-10 yardos futást. Összességében viszont mégis jó volt a run D#. Nyomást viszont ezúttal egyáltalán nem tudtak kifejteni Keenumra, tehát passz ellen gyengék voltak.
Mint ahogy Mathis sem volt jó, meg Werner sem, ha pályán volt. Jó volt viszont Walden! Esküszöm sosem gondoltam volna, de azt veszem észre, hogy a csávó párszor nagyon okosan játszik és jól olvassa a játékokat. Ez meglep, mert még mindig erősen él bennem a Kaepernick ellen benyelt futása, amikor azt sem tudta, hol van. 😀
Nem idén, még Packers színekben. Vele mégis elégedett vagyok a mai meccs után. Mathist leszedte a Texans OL, ami sajnálatos, hogy a legtöbbször egy falember verte, nem is kellett segítség.
Neki ez most nem volt jó meccse, de idén ez volt talán az első, szóval azért bőven belefért véleményem szerint.
Viszont a következő hetekben nagyon kelleni fog a pass rush, mert ez nem állapot, hogy ennyire nincsen nyomás az ellenfél QB-ján.
ILB-k. Freeman első félidőben is láthatatlan volt, a másodikban meg végképp. Mondjuk ez amiatt van, mert Keenum nem rövid passzokkal próbálkozott, így a labda közelébe sem nagyon került, bár így is összehozott 5 szerelést, bár azt csak az első félidőben. Kíváncsi vagyok, hogy megsérült-e, vagy csak rossz volt-e, mert nagyon eltűnt, talán túlságosan is.
Angerer viszont jó volt ezúttal! Mondjuk eddig sem volt titok, hogy Freeman futás ellen egy szörnyeteg, Angerer viszont azért picit jobban érzi a passzjátékot. Ezúttal inkább ő tűnt vezérnek. De ez nem baj, örülök neki, hogy azért láttam, hogy az egyik ILB gyengélkedése után elő tud lépni a másik is, megvan benne ez.
Secondary.
Huhuhú...
Davisnek volt két kritikán aluli negyede, majd két korrekt. Amit a meccs elején leművelt AJ ellen, az szánalmas volt leginkább. Benyelt ráadásul egy olyan deep TD-t, ahol talán ha még lép egyet és nem el akarja ütni egyből a labdát, akkor inkább elérhette volna.
A nyitó TD-nél pedig egyszerűen úgy elverte AJ, hogy rossz volt nézni.
Egy remek meccs után ez összességében gyengus volt tőle, de azért annak örülök, hogy a meccs második részére úgy ahogy össze tudta szedni magát. Toler nagyon hiányzott mindenesetre. Ez a Davis-Toler-Butler trió baromira jónak tűnik nekem. Hibázik mindegyik olykor, van rossz meccse mindegyiknek, de összességében mindig össze tudták kapni magukat és ez a hármas egyszerűen jól játszott egymás mellett.
Landry jó volt, bár ő sosem rossz igazából, csak hát jó lenne egészségesnek maradni. Betheával viszont szerintem sikerült rendesen kibaszni párszor a társaknak, mert jó pár esetnél elváltották magukat a többiek és rá maradt egy az egyben AJ. Ilyenből TD-t is kaptunk, ha jól rémlik. Ilyen sanszot pedig nem lehet adni senkinek sem. AJ hülyét csinált a védelmünkből, hát könyörgöm, valamit lépjünk rá, duplázzuk le, valamit próbálkozzunk.
ST megint jó volt. Már sokadik meccsünk, hogy turnovert szedünk, vagy a közelében járunk, azért ez biztató.
Összességében örülök a W-nek nagyon, de azt mondom, ezt a meccset nem mi nyertük meg, hanem a Texans bukta el.
Szerencsétlenek is, mert Kubiak kiesése után az offense egy vicc lett, a futójátékuk alapból sem volt annyira erős, míg hát ugye Bulluck meg ezüst tálcán adta át a győzelmet.
Pep tolt egy szar félidőt, tolt egy jót, Luck szintén.
De még mindig azt látom, hogy konstansan agresszívabbnak kellene lennie Pepnek, mert már sokadik hét mutatja meg, hogy ez hozza meg az eredményt, nem az alap elképzelései.
Jó volna, ha Toler felépülne és nem sérülne már más a csapatból, hogy ez a játékosállomány azért bevethető legyen. A WR corp még így is bőven szűk például.
több mint 12 éve
AZ oldal nem tökéletes, sőt.. De gyors 😊 Probáld meg még aköszi!sport-video.org.ua/
Itt is fent van, és nem kell regelned.Stev85
több mint 12 éve
AZ oldal nem tökéletes, sőt.. De gyors 😊 Probáld meg még a sport-video.org.ua/Itt is fent van, és nem kell regelned.
több mint 12 éve
Tenyard annyira király, hogy már 4 szer regisztráltam, abból 2 szer +-ba volt az arány és mindig letiltottak...szóval tenyard felejtős...Basszus, mit művelt Hilton? Sajnos nem láttam a meccset, csak a fantasymban a pontokat, de amint lesz torrent szedem is le! Azt közben írjátok, hogy melyik negyedeket tekerjem át😀FearTomiTenyardon fent de lassan jön. 1-2-3 at tekerd át 😀 De 1-2t mindenképpen!!!Stev85
több mint 12 éve
felkelek és látom h sima meccsen nyertünk, de h hogyan????Irsay megint nem volt szomjas ahogy látom
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning