Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Pat egyértelműen azért került be mert megmutatta, hogy ő az egyetlen punter/kicker aki focista...csóró Holliday 😊Miska84Azóta nem engedik be az öltözőbe Denverben 😀
több mint 12 éve
igen, sajnos en egy ilyen igenytelen paraszt vagyok 😕 MMMSlegmélyebb és legőszintébb egyetértésem, kolléga 😀
több mint 12 éve
Pat egyértelműen azért került be mert megmutatta, hogy ő az egyetlen punter/kicker aki focista...csóró Holliday 😊
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
felolem akar lehetek szamodra eretlen tini, vagy kotozkodo kocsog is. pont nem erdekel, mint ahogy gondolom teged sem h a nickedrol mi a velemenye itt barkinek is. mert azt azert tegyuk tisztaba, h ennekem szemelyesen semmi problemam nincs azzal, akit nem ismerek, megha esetleg szemelyeskedo is a hangnem, akkorsem.MMMSFeltetted már magadnak a kérdést, hogy miért írsz ide? Persze lehet, hogy azért, mert csak az ujjaidat tréningezteted a billentyűzeten, vagy azért, mert ki akarod magadból írni a mondandódat és nem tudod máshol, mert a kerek erdő közepén egyedül üldögélsz, de kétlem. 😊 Szerintem azért írsz, mert véleményed van, és azt nekünk írod.
Namost, persze szó nincs arról, hogy az embernek meg kéne hasonulnia és folyton azon agyalnia, hogy vajon a másik mit gondol róla. De ha már egymásnak írunk, akkor azért mégicsak számít, hogy milyen kontextusban tesszük. Mert lehet, hogy te sütöd a világ legfinomabb túrós buktáját, de ha azt a kukából kihalászott használt pizzás-papíron b*szod oda elém, akkor valószínűleg inkább megeszem a másét, ami talán nem olyan finom, de legalább tiszta porcelán tányéron, villával tálalja. 😊 És tudod mit? Szerintem te is azt ennéd meg, még ha azt is mondod, hogy nem. 😊
Szóval én pl. egy pillanat alatt könnyedén meg tudnám szokni, hogy az amúgy értelmes dolgaidat nem úgy kell olvasnom, hogy az az érzésem, hogy hátsó kézzel a képembe van vágva, hanem csak úgy szimplán, el van mondva. 😊 (Túlbeszéltem a dolgot, be is fejeztem.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
igen, sajnos en egy ilyen igenytelen paraszt vagyok 😕 mellesleg nemtom mit kell savazni, akkor amikor kivetelesen a napnal is vilagosabb, h mennyire egyetertek veled 😉erre vártál egész nap, mi?FearTomikoszi, igy mar tenyleg teljesen megertem feartomi kifakadasat. ilyen egy nemtorodom senkihazi nagypofaju gettonegert ... meg h nem erez semmi nyomast. HAT MIT KEPZEL EZ ???!!! es meg ki is meri mondani, a hajam kihull az ilyen nagypofaju kocsogoktol. CUT DHB MOST AZONNAL !MMMSigen, azvagy. megkerhetlek h belinkeld a nyilatkozatat ?MMMS"- What's your take on what's developed here. Is there a pressure on you?"
"- There is no pressure. We're just out there to play football and make plays for Andrew."
"- Without Reggie, you gonna see a lot more action, right?"
"- Oh, of course. You know, that what every player wants. You want the opportunity to make plays out there on field, and I'm gonna go out there with T.Y, LeVon. Griff. We've just got to go out there and make plays."peterk2005
nem veszem tamadasnak, csak mivel nem tudok, igy nem is akarok mar a rolam kialakult keppel mit kezdeni. en ha innentol fogva kizarolag angyali hangnemben irogatnek iszonyatos kozhelyeket, akkoris mar csak egy kotozkodo paraszt leszek ezen a forumon. sokaig sokat tettem erte, ketsegtelen, de mar megszoktam h kialakult felem ez az eloitelet. igy most minek valtoztassak rajta (foleg h keptelenseg) ? h neked jobban tessek ?koszi, igy mar tenyleg teljesen megertem feartomi kifakadasat. ilyen egy nemtorodom senkihazi nagypofaju gettonegert ... meg h nem erez semmi nyomast. HAT MIT KEPZEL EZ ???!!! es meg ki is meri mondani, a hajam kihull az ilyen nagypofaju kocsogoktol. CUT DHB MOST AZONNAL !MMMSNéha használhatnád a smiley-kat is itt-ott, mert rákattintva a nevedre, és beleolvasva visszamenőleg a postjaidba igen hamar az az érzése az embernek, hogy vagy egy éretlen serdülő tini postol, amelyik korban még menő "beszólógatni", vagy pedig egyszerűen egy kötözködő k*ts*g. 😊
(No offense, én már megszoktam a stílusod, így nem veszem figyelembe és csak a tartalomra figyelek, de amúgy tényleg. El lehet mondani azt a szerencsétlen véleményt úgy is, hogy a másik hátán ne álljon fel a szőr. 😊)peterk2005
felolem akar lehetek szamodra eretlen tini, vagy kotozkodo kocsog is. pont nem erdekel, mint ahogy gondolom teged sem h a nickedrol mi a velemenye itt barkinek is. mert azt azert tegyuk tisztaba, h ennekem szemelyesen semmi problemam nincs azzal, akit nem ismerek, megha esetleg szemelyeskedo is a hangnem, akkorsem, csak a nickjevel van. lattam mar eleg embert ezen a forumon, meg masikon is, akinek a nickje hulye, mint a segg, eloben viszont parades arc es viszont. nem kell ezt annyira nagyra fujni szvsz, tipikus bolhabol elefant. smileyt meg azert nem hasznalok, mert szvsz semmi jelentosege nincs. ha vkinek olyanja van, akkor smileyval egyutt meg anelkul is pontosan ugy fogja erteni, ahogy az izlese diktalja amit a masik leir. ha nyitott arra, amit a masik ir akar egy hevesebb vitaban is, akkor felfogja h nem szemelyeskedo ironia jon a masikbol, ha meg olyanja van, akkor egy rossz helyre tett irasjelbe is beletud kapaszkodni, h legyen min turaztatnia magat.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Persze, Pat jó, egy pillanatig se gondoltam mást, simán benne van a liga első X puntere között. Csak az lepett meg, hogy egyenesen a legjobbnak választották. Mondjuk rossz időzítés, inkább nyalták volna a s*ggét az első éveiben, és most feledtkeznének el róla, mikor tag alatt játszik, és viszi fel az árát. 😀Mathis: Jogos, én voltam a hülye, megszokásból a DE-k között kerestem. 😀
Más. Kicsit korai, de érdekes előzetes arról, hogy a 2014-es draft melyik poszton lesz a legmélyebb: klikk. A három voksot kapott poszt az OL/G/T, corner és WR. Mindegyik poszt olyan amit értelmesnek látok húzni (persze a WR az első), és mivel várhatóan egy rakat QB-t ki fognak húzni korán, így van rá esély, hogy ha ügyesek leszünk, találjunk minőséget ezeken a posztokon.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Azért óvatosan a Pat oltással, ugyanis idén igaz, hogy volt két vagy három brutál fos puntja, de összességében még mindig a jobbak között van átlagban, net yardban meg top5-ben, de a hang timeja is a liga első felében van. Pat szerintem pont, hogy alulértékelt volt az elmúlt 1-2 évben.Idén is jó ő mondom, csak volt két ultra fos puntja, pechünkre az egyik miatt ki is kaptunk.
Mathis hiányát én azért értem, bár idén az egyik legjobb pass rusher, bár ez valszeg amiatt van, mert Halinak félelmetes siettetési számai vannak, konkrétan majdnem kétszer annyiszor siettette a QB-t, mint Mathis. Ez mondjuk nagyon erős, főleg, hogy 10 sackje is van mellé.
Hali 41(!) hurry, Houston 31, Mathis 22.
Talán érthető.
több mint 12 éve
Menten betojok, McAfee lett beválasztva a mid-season All Pro csapatba, mint punter. Mi lenne, ha nem piálna meccsek előtt? 😀 Bár lehet, hogy neki az a célzóvíz. 😀 😀Peyton Manning, J.J. Watt head 2013 Midseason All-Pro Team
Mathis-t kicsit hiányolom. Nincs kifogásom Quinn és Jordan beválasztása ellen, de Mathis brutális évet nyom, szerintem ott lenne a helye.

több mint 12 éve
koszi, igy mar tenyleg teljesen megertem feartomi kifakadasat. ilyen egy nemtorodom senkihazi nagypofaju gettonegert ... meg h nem erez semmi nyomast. HAT MIT KEPZEL EZ ???!!! es meg ki is meri mondani, a hajam kihull az ilyen nagypofaju kocsogoktol. CUT DHB MOST AZONNAL !MMMSNéha használhatnád a smiley-kat is itt-ott, mert rákattintva a nevedre, és beleolvasva visszamenőleg a postjaidba igen hamar az az érzése az embernek, hogy vagy egy éretlen serdülő tini postol, amelyik korban még menő "beszólógatni", vagy pedig egyszerűen egy kötözködő k*ts*g. 😊
(No offense, én már megszoktam a stílusod, így nem veszem figyelembe és csak a tartalomra figyelek, de amúgy tényleg. El lehet mondani azt a szerencsétlen véleményt úgy is, hogy a másik hátán ne álljon fel a szőr. 😊)

több mint 12 éve
erre vártál egész nap, mi?koszi, igy mar tenyleg teljesen megertem feartomi kifakadasat. ilyen egy nemtorodom senkihazi nagypofaju gettonegert ... meg h nem erez semmi nyomast. HAT MIT KEPZEL EZ ???!!! es meg ki is meri mondani, a hajam kihull az ilyen nagypofaju kocsogoktol. CUT DHB MOST AZONNAL !MMMSigen, azvagy. megkerhetlek h belinkeld a nyilatkozatat ?MMMS"- What's your take on what's developed here. Is there a pressure on you?"
"- There is no pressure. We're just out there to play football and make plays for Andrew."
"- Oh, of course. You know, that what every player wants. You want the opportunity to make plays out there on field, and I'm gonna go out there with T.Y, LeVon. Griff. We've just got to go out there and make plays."peterk2005
több mint 12 éve
koszi, igy mar tenyleg teljesen megertem feartomi kifakadasat. ilyen egy nemtorodom senkihazi nagypofaju gettonegert ... meg h nem erez semmi nyomast. HAT MIT KEPZEL EZ ???!!! es meg ki is meri mondani, a hajam kihull az ilyen nagypofaju kocsogoktol. CUT DHB MOST AZONNAL !igen, azvagy. megkerhetlek h belinkeld a nyilatkozatat ?MMMS"- What's your take on what's developed here. Is there a pressure on you?"
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
engem az izgat, hogy DHB egyáltalán nem készül Brady ellen.HöriLehet váltani kéne... Lehet Luck ellen kéne készülnie 😀 vagy azt meghagyjuk az Sbre?😀
több mint 12 éve
Nagyon helyes, mindenki ellen maximális erővel készülni kell!
több mint 12 éve
engem az izgat, hogy DHB egyáltalán nem készül Brady ellen.HöriLehet, hogy az is elég, ha az Oilers ellen készül. 😀

több mint 12 éve
igen, azvagy. megkerhetlek h belinkeld a nyilatkozatat ?MMMS"- What's your take on what's developed here. Is there a pressure on you?"
"- Oh, of course. You know, that's what every player wants. You want the opportunity to make plays out there on field, and I'm gonna go out there with T.Y, LeVon. Griff. We've just got to go out there and make plays."

több mint 12 éve
Mondjuk azt mondhatta volna az eddigi teljesítménye miatt, hogy mindent megfogok tenni azért, hogy minél kevésbé érezze a csapat Wayne hiányát. Nem várom el tőle, hogy szenvedjen, de nem hiszem, hogy van bármi oka azt mondani, hogy "oké, de igazából leszarom."😊 Lehet, hogy túl igényes vagyok😀FearTomiSzerintem rosszul implementálod. Ez a "nem érzek semmi nyomást" a szokásos panel, olyan, mint a "next man up". Arról is tudjuk, hogy ha lesérül egy kezdő, akkor azért nem annyi a történet, hogy jön a csere és kész, minden megy tovább, mégis mindig ez a válasz a sérülésekre. Ha Tebow lett volna, talán elengedett volna még egy "i am excited"-et melléje, de amúgy teljesen szokásos a válasz. 😊

több mint 12 éve
Meg egy ideig nem leszek gepnel, szoval pontos linkez nem tudok adni, a colts.com-on volt a videok kozott.igen, azvagy. megkerhetlek h belinkeld a nyilatkozatat ?MMMSazert az komoly, h szimpatia alapon paran milyen durvan eloiteletesek vagytok 😀A szimpátia alapján való ítélkezésben annyira igazad volt, hogy semennyire. Nekem nagyon szimpatikus, mint ember, csak nem igazán szeretem, mint játékos, legalább is jelenleg.
dhbnek mit kellett vna mondani h elegedett legyel ?MMMS
Mondjuk azt mondhatta volna az eddigi teljesítménye miatt, hogy mindent megfogok tenni azért, hogy minél kevésbé érezze a csapat Wayne hiányát. Nem várom el tőle, hogy szenvedjen, de nem hiszem, hogy van bármi oka azt mondani, hogy "oké, de igazából leszarom."😊 Lehet, hogy túl igényes vagyok😀
FearTomi
több mint 12 éve
Újraigazoltuk Weslye Saunderst, Nixon meg visszajött PS-be.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
igen, azvagy. megkerhetlek h belinkeld a nyilatkozatat ?azert az komoly, h szimpatia alapon paran milyen durvan eloiteletesek vagytok 😀A szimpátia alapján való ítélkezésben annyira igazad volt, hogy semennyire. Nekem nagyon szimpatikus, mint ember, csak nem igazán szeretem, mint játékos, legalább is jelenleg.
Mondjuk azt mondhatta volna az eddigi teljesítménye miatt, hogy mindent megfogok tenni azért, hogy minél kevésbé érezze a csapat Wayne hiányát. Nem várom el tőle, hogy szenvedjen, de nem hiszem, hogy van bármi oka azt mondani, hogy "oké, de igazából leszarom."😊 Lehet, hogy túl igényes vagyok😀
FearTomi
több mint 12 éve
azert az komoly, h szimpatia alapon paran milyen durvan eloiteletesek vagytok 😀A szimpátia alapján való ítélkezésben annyira igazad volt, hogy semennyire. Nekem nagyon szimpatikus, mint ember, csak nem igazán szeretem, mint játékos, legalább is jelenleg.
Amúgy Colts signed FA TE Wesley Saunders to the active roster and Nixon to PS, waived Daxton Swanson from IR.
több mint 12 éve
azert az komoly, h szimpatia alapon paran milyen durvan eloiteletesek vagytok 😀 dhbnek mit kellett vna mondani h elegedett legyel ?
több mint 12 éve
Na DHB lett a #1WR...Azt nyilatkozta, hogy tudja, hogy rajta a világ szeme, de "nem érez semmi nyomást"...ez szerintem azért gáz...FearTomi"hatalmas nyomást érzek"
mennyivel jobb duma lett volna, nem?
több mint 12 éve
Na DHB lett a #1WR...Azt nyilatkozta, hogy tudja, hogy rajta a világ szeme, de "nem érez semmi nyomást"...ez szerintem azért gáz...
több mint 12 éve
ma van, este 21.00-kor.Castonzo megeszi szőröstül-bőröstül 😛 persze azért reménykedem
reménykedjünk, hogy Jared Allen nem a Titansbe kerül.Höri
"If you have a 12-pack of Coke and athletic tape, you can have Kenny Britt,"
😀
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick