Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Keenum kezd Houstonban, eldőlt.

viszont nem edz se Foster, se Tate.Höri
Ez nem jó hír...

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Keenum kezd Houstonban, eldőlt.

viszont nem edz se Foster, se Tate.

több mint 12 éve
Cardinals topicban megy a zúgolódás, hogy szóba került Fitz tradeje Arizonában! 😊
Kezdjünk el ábrándozni! 😉SmAsH
És mit adnánk érte?😀FearTomi
Én speciel az életemet! 😀 Nem tudom, mert ahogy elküldtem a posztot, belém hasított, hogy 1. körünk Ricsire ment el, szóval így már annyira nem is aktuális, nem hiszem, hogy alább odaadnák... 😕SmAsH
Fitzgerald a jelenlegi fizetésével és játékával nálam nem ér első kört sem. Minden baja van szerencsétlennek, 15-20 millió között keres több évig, ráadásul ő sem mai gyerek.
És azt sem hiszem, hogy bárki is megadna érte első kört, szezon közben ráadásul. Ezt tudja a Cards is szerintem.Stez
Leginkább engem is a fizetése zavar. Egészségi állapotával és életkorával nincs bajom, 2. körért ha mienk lenne, annyit simán megérne nálam...SmAsH
Én tuti nem adnám oda a 2.-kört egy 30 éves WR-ért, akinek ekkora fizuja van...de persze ez az én véleményem. Amúgy DHB-ról annyit, ha eddig nem tanult meg elkapni, akkor ezek után sem fog sajna, ösztönzés ide, vagy oda.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
nem hozunk tuti senkit. legalább nem kell magyarázkodnia pepnek h miért futunk majd 60%ban. max egy jó blokkoló TE-t..

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
Mondjuk ha bárki szóba került volna már velünk WR fronton, akkor Irsai Oli már napok óta twitterezné, hogy megint nagy durranásra készülünk! 😊

több mint 12 éve
Cardinals topicban megy a zúgolódás, hogy szóba került Fitz tradeje Arizonában! 😊
Én speciel az életemet! 😀 Nem tudom, mert ahogy elküldtem a posztot, belém hasított, hogy 1. körünk Ricsire ment el, szóval így már annyira nem is aktuális, nem hiszem, hogy alább odaadnák... 😕SmAsH
Fitzgerald a jelenlegi fizetésével és játékával nálam nem ér első kört sem. Minden baja van szerencsétlennek, 15-20 millió között keres több évig, ráadásul ő sem mai gyerek.
És azt sem hiszem, hogy bárki is megadna érte első kört, szezon közben ráadásul. Ezt tudja a Cards is szerintem.Stez
Leginkább engem is a fizetése zavar. Egészségi állapotával és életkorával nincs bajom, 2. körért ha mienk lenne, annyit simán megérne nálam...

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
És azt sem hiszem, hogy bárki is megadna érte első kört, szezon közben ráadásul. Ezt tudja a Cards is szerintem.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Szerintem meg vért fogunk pisálni a legtöbb csapat ellen mostantól, Reggie nélkül.
Úgy vélem, akkora csapást szenvedett el a támadósorunk a kiesésével, hogy szenvedni fogunk 1-2 meccs kivételével.Stez
Valószínűleg nagyrészt igazad lesz, de azért azt se felejtsük el, hogy a 2012-es draft után nem sok bizodalma volt senkinek a keretet illetően offense oldalon, sok rookie, sok hiba, jó ha meglesz a 8-8, de inkább a 6-10-est tartották sokan reálisnak (köztük én is). Ehhez képest láttuk mi történt, és a sokak által lesajnált 5-6. körös játékosaink is szépen hozták azt, amit kell.

Valószínűsíthető, hogy szenvedés lesz, de azért a lehetőség is adott lesz a többieknek, hogy felnőjenek - szlengesen szólva WR#1 spot is up for grab. Ugye sokan beszélnek DHBről, hogy ő lesz a #1, de amit eddig idén művelt az kb egy közepes #2/3, elég sok droppal. Év végén ha nem hozza, amit elvárunk tőle, akkor vsz szépen búcsút intünk neki, és egy ilyen szezon után aligha fognak kapkodni érte - tehát szerintem ennél nagyobb motivációt aligha kaphatna, mint hogy most Reggie kiszállt. Persze hogy ezzel a lehetőséggel akar-e/tud-e élni, az már egy más kérdés.
több mint 12 éve
Én speciel az életemet! 😀 Nem tudom, mert ahogy elküldtem a posztot, belém hasított, hogy 1. körünk Ricsire ment el, szóval így már annyira nem is aktuális, nem hiszem, hogy alább odaadnák... 😕

több mint 12 éve
És mit adnánk érte?😀

több mint 12 éve
Kezdjünk el ábrándozni! 😉

több mint 12 éve
ennyire pechesek is csak mi lehetünk h bye után egy szintén bye-os csapattal nyomjuk, pedig azért az nem kis előny szokott lenni, ha fáradt bandával sodor össze minket az élet

több mint 12 éve
Én örülök is Whalennek, kell egy hozzá hasonló slot WR, aki azért a pálya közepén rövid passzoknál jól használható és hát ő azért biztoskezűnek mondható, nem nagy droppos. Gondolom, hogy sok szóhoz nem fog jutni egyébként, de én arra tippelek, hogy Hilton kevesebbet játszik majd slotban és inkább szélre lesz kitolva.
Da'Rick szerintem még most sem fog rosterre kerülni, ha nem sérül le valamelyik elkapónk még pluszba.
Közel sem vagyok biztos benne, hogy azért Whalent hozták fel, mert nem akarnak kockáztatni, nem pedig Da'Rick rossz egyszerűen. Már a Billsnél is csak a panasz jött rá, hogy kritikán aluli, amit edzéseken leművel. Azzal meg kitörölhetjük, hogy milyen csodás képességei és méretei vannak, ha egyiket sem akaródzik kihasználni, akkora tök. Na most Whalen viszont nagy küzdő, ő a TC-ben is nagyon odatette magát és az egyik pozitív meglepetés volt. Megérdemli, hogy bizonyíthasson és szerintem fog is, ha pályára kerül.

Akiről nem nagyon esik szó, az Toler. A sérüléséről eddig nem sokat hallottam, de nagyon remélem, hogy játszhat a hétvégén, mert azt hiszem kiderült, hogy mire megy képes vele ez a secondary és mit tud nélküle. Nagyon kell azért, mert ez a Gordy-Vaughn duó nagyon tré igazából.
Ráadásul mivel Butler csak slotban játszik és ott is király, így a Vaughn-Gordy duóra a #1 vagy #2 WR maradna, ami azért igen kedvezőtlen matchup és amin meccsek mennének el szvsz.

És remélem, hogy ez a majom Landry is végre ki tudta pihenni a bokasérülését, amiért 4-5 hetet kihagyott, nem pedig azt fogja játszani, hogy 1-2 aktív meccs után ismét pihennie kell heteket.
Most főleg baromira kelleni fog ez a két játékot, amikor az offense az összeomlás szélére került Reggie kiesése után.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Griff Whalen a rosteren, Thomas Austin C a PS-benFarky
Engem meglepett...azt hittem Da'Rick-et pakolják fel a rosterre...FearTomi
valószínű inkább a biztosabbra mentek rá Paganoék egyenlőre. Whalent ismeri Luck, és ez most jól jön.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én meg azt gondolom, hogy valamelyikőtöknek igaza lesz. 😊peterk2005
Zombori te vagy az?Farky
Hozzá járok leckéket venni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
ha ha most sem tud felkerülni akkor nem tudom mi kell neki. ennyire nyomorult vagy csak edzésmorál a problem?Miska84
Vagy elszívta az agyát és nem tudja megjegyezni a playbookot😀

több mint 12 éve
ha ha most sem tud felkerülni akkor nem tudom mi kell neki. ennyire nyomorult vagy csak edzésmorál a problem?

több mint 12 éve
Engem meglepett...azt hittem Da'Rick-et pakolják fel a rosterre...

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Griff Whalen a rosteren, Thomas Austin C a PS-ben

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Én meg azt gondolom, hogy valamelyikőtöknek igaza lesz. 😊peterk2005
Zombori te vagy az?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én meg azt gondolom, hogy valamelyikőtöknek igaza lesz. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
De az a baj, hogy annyira nem hiszek a tündérmesékbenStez
szorol-szora ugyanezt gondolom, kiveve azt, h a csapat legutolso cirka 24 meccse kurvara racafol erre.
van egy olyan boduletesen megalapozatlan hulye erzesem h pep csak probalgatja h mi megy es mi total felejto,
mert valahogy amikor a sarokba van szoritva, tehat ertem ezalatt azt, h bizonyos helyzetekben meg kell magat eroltesse, mint a ligaelit csapatok ellen, akkor mocsokmod odateszi magat. es ez paganonal is hasonloan mukodik, meg a csapat (foleg az offense luckon feluli resze) is felkapar vmi olyan tartalekot, amit amugy a joisten tudja h honnan szednek elo. tehat en azert nem asnam elore a sajat sirunkat. legalabb tobb t-y-t-y lesz ha mas nem 😊

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
idén majd a Reggiestrong ad erőt 😀

:-/
több mint 12 éve
Szerintem meg vért fogunk pisálni a legtöbb csapat ellen mostantól, Reggie nélkül.
Úgy vélem, akkora csapást szenvedett el a támadósorunk a kiesésével, hogy szenvedni fogunk 1-2 meccs kivételével.
Főleg azért, mert Pep egyébként sem a változatos gameplanjeiről híres, hanem ugyanazt erőlteti általában. Nagyon nem látom, hogy a jelenlegi WR corpból ki tudná átvenni Reggie helyét és felnőni a feladathoz, hogy #1 WR legyen.
És lehet jönni a Rogerssel, de felejtsük már el... Majd ha mutatott valamit... Addig meg marad Stanzi szint, aki ugyanannyit rakott le az asztalra a profik között, mint Da'Rick, vagyis semmit.
De az a baj, hogy annyira nem hiszek a tündérmesékben, hogy akkor most valaki hirtelen berobban a jelenlegiek közül.
Mondjuk a trade még mindig ott lóg a levegőben, igazából abban reménykedem, hogy Grigson megint alakít valami nagyot. 😀

több mint 12 éve
Egyébként ennek a Coltsnak szerintem ma lehet, hogy egy idegenbeli, rossz időben játszott meccs jobb matchupot jelentene a legtöbb potenciális rivális ellen, mint egy hazai dome meccs. De majd meglátjuk.peterk2005
szerintem nem. Én úgy látom, h ennek a csapatnak óriási erőt ad a hazai közönség. Lehet akármilyen külső nehezítő körülmény, akkor is belehajszolják őket a sikerbe. Otthon bármelyik csapatot ütni tudjuk, bármelyiket.shady
Mint például a Pats ellen ma félelmetesen játszó Miami-t? 😀