Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Ez oltári, besírtam a röhögéstől, zseniális amit Luck mond 4:20-nál :

www.colts.com/videos/videos/Andrew-Luck-He-will-be-back/2e82692a-3f52-4519-ade3-6dbfbb963310

“Guys know if they don’t handle the privilege of having these days off, you’re not answering to coaches or the GM, you’re answering to Robert Mathis, you’re answering to Cory Redding. That’s scary."
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát nálam Decker tutira nem első számú elkapó.Stez
Miért nem? A fizikai paraméterei alapján az, a számai alapján az. Jó route futó, értelmes, megvan a sebessége és ereje is. Szerintem jobb, mint Garcon, aki nálunk #2 volt, de Washingtonban egész jól teljesít #1 szerepkörben.peterk2005
Szerintem pedig Decker nem elsőszámú elkapó. Denverben Thomas az, és nem kicsit közrejátszik Decker jó számaiba, hogy Manning dobál neki, plusz Thomasra figyelnek a legjobb cornerek. Nálam ő egy jó #2 WR, nem több.Stez
Ugyanilyen alapon mielőtt Harrison visszavonult, Reggie-ről is ki lehetett volna jelenteni, hogy #2 elkapó, mert a Colts-ban Harrison a #1 és, rá figyelnek a legjobb cornerek, és közrejátszik a jó számaiban, hogy Manning dobál neki. Vagy Garcon-ról.
Az az elkapó, amelyik abban a Denverben idén képes vezetni az elkapási yard listát (amivel mellesleg az egész ligában a második), és tavaly is ott volt DT nyakában yardban, és több TD-t kapott el, az nem #2 potenciál. Ahogy Reggie sem volt az Harrison mögött.

De mindegy, nekünk azt hiszem úgyis drága lesz jövőre. Ha így játszik Decker ahogy most és nem sérül le, akkor 10 millás évi contracttal fogják elvinni. Ennyink szerintem nincs. Bár aztán ki tudja, lehet Grigson meg tudná oldani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Mint írtam tegnap, a Brownst a hírek szerint több csapat is kereste már Gordonért és több ajánlatuk is van már. "High pick and player", ezt írták. És mint mondtam, az ajánlatok között szvsz ott van Grigsoné is, vagy pedig ott lesz. Viszont abban én biztos vagyok, hogy 2. körért vagy meg sem kapjuk Gordont, vagy pedig más egyszerűen többet fog ajánlani a mi 2. körünknél.
Én arra tippelek egyébként, hogy 2+4-et vagy 2+5-t fogunk felajánlani, vagy 2+játékost.
De az álmom az a 2+Vaughn lenne, ha elfogadná a Browns. XD
Nyilván ez utóbbi csak vicc.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
gordon leszokott már a mariskáról?

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Gondoljátok ha gordont el lehetne hozni második körért akkor valaki nem tette volna már meg?. mondjuk az ATL akinél a két ligaelit WR sérült? az a baj h a 7. héten ár/érték arányt jól elkapni lehetetlen. több a vevő mint az eladó. nicksen kívűl nem látok olyan akibe belemennénk..
az említett PS trióról meg annyit ha tudnának annyit mint simspson már rég elvitték volna valamelyiket olyan csapatok mint a NE vagy OAK stb ahol nincs célpont..Miska84
vagy csak úgy vannak vele, hogy nem lennének előrébb a mostani helyzetnél. ami szerintem akkor is nagyjából így lenne ha leigazolnák Simpsont

több mint 12 éve
Gondoljátok ha gordont el lehetne hozni második körért akkor valaki nem tette volna már meg?. mondjuk az ATL akinél a két ligaelit WR sérült? az a baj h a 7. héten ár/érték arányt jól elkapni lehetetlen. több a vevő mint az eladó. nicksen kívűl nem látok olyan akibe belemennénk..
az említett PS trióról meg annyit ha tudnának annyit mint simspson már rég elvitték volna valamelyiket olyan csapatok mint a NE vagy OAK stb ahol nincs célpont..

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Santonio Holmes drága volna, mi ?😀Borbinho
igen, hatalmas otlet lenne egy 1x millat kereso, rokkant, ven wrt hozni, tenyleg.
kezdhetsz ra gyujteni, ha szted annyira megerne ...

en ugyvolnek vele, ha mar tradelunk, tegyunk olyanert, aki jovore is ittmaradna, vmint kiszamithato a fizetese (a kozeljovoben) es a teljesitmenye is megfelelo akar wr1kent is.
tobb okbol kifolyolag: 1., wayne oreg. ezen nincs mit szepiteni, kicsit hasonlo lenne a serulese nelkul is a helyzetunk, mint a texansnak volt sokaig, h keresgettek az embert andre tuloldalara. olyan faszan keresgettek, meg kotorasztak kozepso-hatso koroket a drafton vegig, udfakrol mar nem is beszelve, hogy csak ravettek magukat nuke-ra. ami szep es jo, csak kozben andre baratunk elkezdett elegge latvanyosan oregedni. na ez utobbi veszely mondjuk nem fenyeget szvsz, ha normalisan visszajon rw, vagy tenyleg lapat lesz.
2., dhb ugyis elfog takarodni ev vegen, akkor meg megint kotoraszthatnank majd a fosban fa-n, mert ketlem h miutan ellottek az 1. kort skill pozis jatekosra, majd a 2. korrel nekiallnak wrt matekolni, bar ki tudja, csak gyanitom. kesobbi korokben meg nem valoszinu h azonnal bevetheto szelso elkapot lehetne ujitani.

tehat amondo vagyok, h hamar ilyen nagy haverok grigs es lombardi, adjuk csak szepen oda a 2. kort sam j jones-ert, es mindenki boldog lehetne. lombardi folytathatna a delonso hadmuveletet, nekunk pedig meglenne a bizonyitott es 22 eves wr-unk, aki atveheti reggie helyet is majd.
nicks meg az eletben nem jatszott vegig egy szezont, pedig nagyon szeretem a jatekat, britt pedig egy rohej, miota szetkurta a tergyet. komolytalan felvetesnek gondolom mindkettot.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Santonio Holmes drága volna, mi ?😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Simpsonnak aztán semmi értelme nem lenne. olyan kaliberű játékosból, mint ő van bőven a keretben is

több mint 12 éve
Nem. Lucknak nem közepes játékos kell.
Közepes játékosnak ott van Whalen, ott van Brazill, ott van Rogers. Azt a szintet hozni fogja bármelyik, ha megkapja a lehetőséget.
Lucknak jó játékos kell. Ár-érték arányban pedig nem éri meg ilyen közepes Simpson féle WR-t elhozni, még late roundért sem, amikor még nem is láttad, mit tudnak a mi elkapóink. De megkockáztatom, hogy Simpson semmivel sem lenne jobb, mint akármelyik WR-ünk ebből a trióból.
És ne felejtsd el azt sem, hogy legalább 3-4 hétig tanulná a playbookot és szokná a rendszert, addig alig vennénk hasznát az új elkapónak.
És olyat kell hozni, akivel a jövőben is számolnánk talán.
Simpson kétlem, hogy ez a csóka lenne. Minden évben 10-15 nála jobb, vagy hasonló szintű, tudású WR van a piacon.

több mint 12 éve
Simpson pont az a csóka, aki helyett előbb hoznám fel Rogerst vagy Whalent PS-ből.Stez
ők is tudnának nyomorultnál nyomorultabb irányítóval 2-3. célpontként 6v7 meccsen 404 yardot peterson mellett?Miska84
Nem tudom. Nem láttam még őket nyomorultabb irányítóval 6v7 meccsen 404 yardot elkapni Peterson mellett. 😀
Simpson is #2 WR Jennings mögött, semmi extrát nem tud felmutatni, na nála több értelme van Brittnek.
Ha hozni akarunk valakit, akkor olyan kell, aki valóban nagy upgradet jelent vagy nagy potenciál van benne, Simpson nem ilyen.Stez
de az sokba kerülne. lucknak elég lehet több közepes játékos is ha a fal megvédi. ha nem akkor nem. ezt az idényt kár lenne úszni hagyni, de azért feláldozni mindent sem lehet. ne legyünk OAK vagy WAS...huuu ott egy játékos aki kell: akkor anyámat a házzal

több mint 12 éve
Simpson pont az a csóka, aki helyett előbb hoznám fel Rogerst vagy Whalent PS-ből.Stez
ők is tudnának nyomorultnál nyomorultabb irányítóval 2-3. célpontként 6v7 meccsen 404 yardot peterson mellett?Miska84
Nem tudom. Nem láttam még őket nyomorultabb irányítóval 6v7 meccsen 404 yardot elkapni Peterson mellett. 😀
Simpson is #2 WR Jennings mögött, semmi extrát nem tud felmutatni, na nála több értelme van Brittnek.
Ha hozni akarunk valakit, akkor olyan kell, aki valóban nagy upgradet jelent vagy nagy potenciál van benne, Simpson nem ilyen.

több mint 12 éve
ők is tudnának nyomorultnál nyomorultabb irányítóval 2-3. célpontként 6v7 meccsen 404 yardot peterson mellett? ja mindezt 26 elkapásból, nem őt flyból..

több mint 12 éve
Simpson pont az a csóka, aki helyett előbb hoznám fel Rogerst vagy Whalent PS-ből.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Évi 4 milliót megérne simán igen, de kiröhögi azt a csapatot, aki ennyit kínál neki, nem aláír ennyiért.
De egyébként szerintem fölösleges is ezen témázni, Decker majd a nyáron lesz igazolható maximum, most meg nem a jövő évi FA a lényeges.
De a Broncos idénre épített SB csapatot, így nekik nem áll érdekükben, hogy eladják Deckert, főleg nem egy 2. körért, amikor 1400 yardot fog kb. elkapni, ha így folytatja.
Olyan WR-eket meg ne vegyünk már bele a listába, akikre nincs realitás. Nyilván király lenne, ha jönne Megatron vagy Green, de már maga a felvetés is komolytalan sajnos.Stez
nyilván csak olyanra van esély, ami win-win, mert túlfizetni magunkat nem akarjuk, tehát valaki aki új csapatot akar építeni (jax, tb, nyg, min). apropó: jerome simpson. jó korban van, jó formában is, nekik lehet kellene egy 3/96 😊
nekik is leves márMiska84
3/96? Ez kurva jó 😀
több mint 12 éve
Évi 4 milliót megérne simán igen, de kiröhögi azt a csapatot, aki ennyit kínál neki, nem aláír ennyiért.
De egyébként szerintem fölösleges is ezen témázni, Decker majd a nyáron lesz igazolható maximum, most meg nem a jövő évi FA a lényeges.
De a Broncos idénre épített SB csapatot, így nekik nem áll érdekükben, hogy eladják Deckert, főleg nem egy 2. körért, amikor 1400 yardot fog kb. elkapni, ha így folytatja.
Olyan WR-eket meg ne vegyünk már bele a listába, akikre nincs realitás. Nyilván király lenne, ha jönne Megatron vagy Green, de már maga a felvetés is komolytalan sajnos.Stez
nyilván csak olyanra van esély, ami win-win, mert túlfizetni magunkat nem akarjuk, tehát valaki aki új csapatot akar építeni (jax, tb, nyg, min). apropó: jerome simpson. jó korban van, jó formában is, nekik lehet kellene egy 3/96 😊
nekik is leves már

több mint 12 éve
Olyan WR-eket meg ne vegyünk már bele a listába, akikre nincs realitás. Nyilván király lenne, ha jönne Megatron vagy Green, de már maga a felvetés is komolytalan sajnos.

több mint 12 éve
Miért nem? A fizikai paraméterei alapján az, a számai alapján az. Jó route futó, értelmes, megvan a sebessége és ereje is. Szerintem jobb, mint Garcon, aki nálunk #2 volt, de Washingtonban egész jól teljesít #1 szerepkörben.peterk2005
Szerintem pedig Decker nem elsőszámú elkapó.
Denverben Thomas az, és nem kicsit közrejátszik Decker jó számaiba, hogy Manning dobál neki, plusz Thomasra figyelnek a legjobb cornerek.
Nálam ő egy jó #2 WR, nem több.Stez
de egy valamiben tuti No1.
minden corner elmondta h ő nála senki sem blokkol jobban. ez egyre fontosabbá válik. róla nem jön le senki és nem csinál tacklet. hát nem egy klasszikus playmaker, nem egy évi 8 milliós csóka, de mondjuk annyit mint DHB vagy kicsit többer, évi 4-5 misit megérné. lejár idén a szerződése? már 4 éve a ligában van? nem tűnt annyinak

több mint 12 éve
Szerintem pedig Decker nem elsőszámú elkapó.
Denverben Thomas az, és nem kicsit közrejátszik Decker jó számaiba, hogy Manning dobál neki, plusz Thomasra figyelnek a legjobb cornerek.
Nálam ő egy jó #2 WR, nem több.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Miért nem? A fizikai paraméterei alapján az, a számai alapján az. Jó route futó, értelmes, megvan a sebessége és ereje is. Szerintem jobb, mint Garcon, aki nálunk #2 volt, de Washingtonban egész jól teljesít #1 szerepkörben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Hát nálam Decker tutira nem első számú elkapó.

több mint 12 éve
az biztos, hogy kell egy új első számú elkapó, ha visszatér Reggie, ha nem. ha vissza is jön már nem sok éve lesz elit szintem (szvsz már idén kicsit visszaesett). draftról nehéz lesz ezt orvosolni első pick hiányában. szóval én nem bánnám ha áldoznánk vkire. idén úgy is lehetnek reményeink a playoffban is.

több mint 12 éve
közben felröppent egy új név is: Emmanuel Sanders...Irsay őt akarta megszerezni offseasonben...FearTomi
Ezt nem is tudtam. Mindegy, jó, hogy nem jött össze, mert semmi szükségünk egy Sanders félére. Egyébként én szükség ide, szükség oda, most óvatos lennék, mert Gordonon kívül igazán semelyik opció nem tetszik. Több évre egyiket se szeretném látni. Akkor már inkább húzzuk ki idén valahogy, és idény végén húzzunk egy fiatal tehetséget második körben. De akár második és harmadik körben is. A falon kívül - ahova mindig lehet húzni egyébként is - igazából (már) nincs lyuk, beleférne.

Vagy hozzunk valakit offseason-ban. Pl. Eric Decker-t, ha a Denver nem tudja megfizetni. (Mondjuk őt lehet, hogy mi sem.)

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Jalil Brown egy fizikális, harcos tökfej. Jammelni tud és nagyot ütközni (itt ez illik a sémába). Zónázni egyáltalán nem tud, mert ostoba hozzá. Emberezni egyszerű utakon néha igen. STben hasznosak a képességei, főleg ha egyenesen kell futni ész nélkül.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
"Colts signed free agent CB Jalil Brown and put Reggie Wayne on IR."

Lehet, hogy a Vaughn ámokfutásnak végre vége!😀FearTomi
a liga 25%-ánál járt próbajátékon idén.

a megfelelő topikban amúgy van róla prospect ismertető.