Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Háhá, én még csak most hallottam, eszméletlen, mindjárt a gatyámba vizelek. 😀 😀 😀 😀 😀Négy mondatban sikerült megasztárt csinálnia magából. 😊 Nem csak a Brady-s mondata üt, hanem a másik is, amelyikben "felnőttünk a feladathoz"-ot akart mondani, de helyette a "bejártunk a ketrecbe (drove to the cages)" jött össze. A kommentátor is jól vette a lapot, "Vontae Davis ezek szerint, saját gameplannel érkezett a mérkőzésre, ami úgy néz ki, remekül bevált". Beszarás a srác, kár, hogy nem tette hozzá, hogy a nagymamája húslevese adta neki az erőt. 😀 😀
Itt van ni, aki még nem látta volna:

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Valamelyik hírben azt írták, hogy "Vontae Davis says he is fired up to play the Huston Oilers"😀Hát Vontae most a kedvencem lett, az tuti.Bradyből készült és még Manninget is levédekezte. kell ennél több? mi lesz ha majd eltalálja az ellenfél irányítóját?
Nem a játéka miatt, bár nagyon király volt, de hogy meccs után lazán lenyilatkozta, hogy mennyire felkészültek Bradyből, az zseniális volt. 😀Stez
mondjuk nálam alapból az egyik kedvenc a srácdugo1993
több mint 12 éve
"Colts signed free agent CB Jalil Brown and put Reggie Wayne on IR."Lehet, hogy a Vaughn ámokfutásnak végre vége!😀
több mint 12 éve
Hát Vontae most a kedvencem lett, az tuti.Bradyből készült és még Manninget is levédekezte. kell ennél több? mi lesz ha majd eltalálja az ellenfél irányítóját?
Nem a játéka miatt, bár nagyon király volt, de hogy meccs után lazán lenyilatkozta, hogy mennyire felkészültek Bradyből, az zseniális volt. 😀Stez
mondjuk nálam alapból az egyik kedvenc a srác
több mint 12 éve
közben felröppent egy új név is: Emmanuel Sanders...Irsay őt akarta megszerezni offseasonben...FearTomiSanders inkább slot WR, na rá szerintem egyáltalán nincs szükségünk.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Hát Vontae most a kedvencem lett, az tuti.Hát igen, a meccs végén a 2 elkapás, 4 yard azért elég kemény statisztika, konkrétan ő minden levédekezett, ami az általa fogott elkapó felé ment.
több mint 12 éve
közben felröppent egy új név is: Emmanuel Sanders...Irsay őt akarta megszerezni offseasonben...FearTomiPit.... Nehéz esett... Főleg 2 winjük van, mert ha mondjuk 0-6 lenne akkor esélyesebb lenne...
több mint 12 éve
közben felröppent egy új név is: Emmanuel Sanders...Irsay őt akarta megszerezni offseasonben...
több mint 12 éve
Hát Vontae most a kedvencem lett, az tuti.Csávó nem szarozik 😀
De ha netán az a labda nem kéne neki.. Szívesen veszem elküldi postán 😀
Egy dedikált mezzel ki is engesztel 😀
több mint 12 éve
Hát Vontae most a kedvencem lett, az tuti.Nem a játéka miatt, bár nagyon király volt, de hogy meccs után lazán lenyilatkozta, hogy mennyire felkészültek Bradyből, az zseniális volt. 😀
több mint 12 éve
sajnos isteni reggie sérülése miatt elfelejtkeztünk a meccsről is beszélni."-jó a 3 CB-nk, a másik kettő hagyja abba ezt a sportot, sürgősen[/quote]"
Pozitív:
-volt TE játékunk, szerencsére Fleener is megjött a szezonra, remélem végleg
-jó playhívások mindkét oldalon, DHB TD-jét a fél világ csodálja.
-Luck ismét megmutatta, hogy rá lehet bízni az Offenset, sajnos a sérülés ezt megváltoztathatja
-Davis megérte a 2. kört
-sorozatos labdaszerzések, ST D... amit csak akartok
-jajjj de kell h az 50-es, 53-as és az 51-es bírja a szezont, egyszerűen káprázatos nézni
-Havili trade: Grigson az év üzletembere. jó kéz, jó blokkok
- jól használjuk kacsa sebességét
Negatív:
-még mindig nem tudom h mit akarunk játszatni T-Rich-csel, illetve látom de az nem tetszik
-jó a 3 CB-nk, a másik kettő hagyja abba ezt a sportot, sürgősenMiska84
Visszanézve a meccset Vaughnnak kb fél mp en múlt a pickje amikor Decker éppen elkapta a labdát mögötte..
Gordynak 1 play elég volt lesérüljön... bocs de vicc....
Nálam pozitívum még a secondary masszívsága, Még ha kaptunk is 2 hosszú Tdt.. Elsőnél Bethea saját lábában pofára esett..
2. nálam Landry benézte a Routot.
De javulni fog..
És a falak jók, O is D is..
több mint 12 éve
sajnos isteni reggie sérülése miatt elfelejtkeztünk a meccsről is beszélni.Én még külön kiemelném Butler-t ! zseniális volt a srác.
Pozitív:
-Luck ismét megmutatta, hogy rá lehet bízni az Offenset, sajnos a sérülés ezt megváltoztathatja
-Davis megérte a 2. kört
-jajjj de kell h az 50-es, 53-as és az 51-es bírja a szezont, egyszerűen káprázatos nézni
Negatív:
-még mindig nem tudom h mit akarunk játszatni T-Rich-csel, illetve látom de az nem tetszik
-jó a 3 CB-nk, a másik kettő hagyja abba ezt a sportot, sürgősenMiska84
több mint 12 éve
sajnos isteni reggie sérülése miatt elfelejtkeztünk a meccsről is beszélni.Pozitív:
-Davis megérte a 2. kört
Negatív:
-jó a 3 CB-nk, a másik kettő hagyja abba ezt a sportot, sürgősen
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Nem fogják odaadni 3. körért szerintem Nickset.Az én favoritom Nicks.na pont ez a lényeg h nem: szerintem ha nem kapkodunk, h húúúú ég a ház. akkor mivel utolsó éve a szerződésének, ami lefőtt nekik már így 1-6-tal, nem kérhetnek érte sokat. max 3 kör, vagy két hátsó. persze kérdés h kik szállnak versenybe érte.
de hát ugye ő minimum 2. körbe fájna gondolom.
Stez
kell(eni fog) most WR a PO esélyes (vagy félig az) csapatoknak:
GB, NE, ATL, SF..nekik a pick sem fog annyira hiányolzni mert viszonylag erős a keretükMiska84
Ha elmegy szezon után és FA-n megkapja a nagy zsozsót, a Giants alapból kapni fog érte 3. körös komp picket. Akkor majd eladják olcsóbban inkább most, amikor még kurva szarul is játszik és kevesebbet is kapnának érte?
Nem hinném.
És ha mi nem, valaki szerintem többet is megadna érte, mint 3. kör.
több mint 12 éve
Az én favoritom Nicks.na pont ez a lényeg h nem: szerintem ha nem kapkodunk, h húúúú ég a ház. akkor mivel utolsó éve a szerződésének, ami lefőtt nekik már így 1-6-tal, nem kérhetnek érte sokat. max 3 kör, vagy két hátsó. persze kérdés h kik szállnak versenybe érte.
de hát ugye ő minimum 2. körbe fájna gondolom.
Stez
kell(eni fog) most WR a PO esélyes (vagy félig az) csapatoknak:
GB, NE, ATL, SF..nekik a pick sem fog annyira hiányolzni mert viszonylag erős a keretük
több mint 12 éve
Az én favoritom Nicks. Csak ne sérülne ennyit. Egyébként képességeit tekintve nagyon jó játékos, ha a játékkal foglalkozik, nem mással.Tegna írtam Hörinek, Nicks vagy Gordon, Ha csak Britt marad akkor inkább nézném Brazilt.... Vagy Whalent vagy Állítsuk be Harvey-t elkapónak inkább 😀
Nyilván neki kéne adnunk egy új szerződést, de ha elhoznánk, akkor Grigsonék nem is szórakoznának sokat, megfizetnék.
Mondjuk ha valaki, akkor szerintem Luck ki tudná hozni belőle a maximumot, de hát ugye ő minimum 2. körbe fájna gondolom.
Nyilván Britt olcsóbb lenne, de én nem is szeretem és elájulva sem vagyok tőle, hiába volt jó, mielőtt szétszakította a térdét.Stez
több mint 12 éve
Az én favoritom Nicks. Csak ne sérülne ennyit. Egyébként képességeit tekintve nagyon jó játékos, ha a játékkal foglalkozik, nem mással. Nyilván neki kéne adnunk egy új szerződést, de ha elhoznánk, akkor Grigsonék nem is szórakoznának sokat, megfizetnék.
Mondjuk ha valaki, akkor szerintem Luck ki tudná hozni belőle a maximumot, de hát ugye ő minimum 2. körbe fájna gondolom.
Nyilván Britt olcsóbb lenne, de én nem is szeretem és elájulva sem vagyok tőle, hiába volt jó, mielőtt szétszakította a térdét.
több mint 12 éve
De ha hozod is nem No. 1 WR maximum No. 3......az utolsó két meccsen a felé dobott labdákat elkapta, nyilván sokadik WR-ként nem figyeltek rá főleg a NO meccs 2 min drilljében, de én megnézném, térde rendben, agya kérdéses.Miska84Hidd el tombolva örülnék... Ha tudnám van még agya...nem fogja megváltani a világot.Stezakkor nincs más megoldás. Austin COLLIEEEEEEEEEEEEEEEE. úgyis minden héten kirakja meg visszaveszi a patsMiska84
Mert komolyan felelőtlenségnek tartom, amit csinál...Stev85
De minden ütközésnél görcsben állna a gyomrunk felkel e...
De én úgy vélem Coolie helyett jöjjön Da'rick...
több mint 12 éve
az utolsó két meccsen a felé dobott labdákat elkapta, nyilván sokadik WR-ként nem figyeltek rá főleg a NO meccs 2 min drilljében, de én megnézném, térde rendben, agya kérdéses.Hidd el tombolva örülnék... Ha tudnám van még agya...nem fogja megváltani a világot.Stezakkor nincs más megoldás. Austin COLLIEEEEEEEEEEEEEEEE. úgyis minden héten kirakja meg visszaveszi a patsMiska84
Mert komolyan felelőtlenségnek tartom, amit csinál...Stev85
több mint 12 éve
Hidd el tombolva örülnék... Ha tudnám van még agya...nem fogja megváltani a világot.Stezakkor nincs más megoldás. Austin COLLIEEEEEEEEEEEEEEEE. úgyis minden héten kirakja meg visszaveszi a patsMiska84
Mert komolyan felelőtlenségnek tartom, amit csinál...
több mint 12 éve
nem fogja megváltani a világot.Stezakkor nincs más megoldás. Austin COLLIEEEEEEEEEEEEEEEE. úgyis minden héten kirakja meg visszaveszi a pats
több mint 12 éve
az a baj h megnéztem a "best wr corps in nfl 2013" listát, és majdnem minden csapatnak elszállt már legalább 1 jó célpontja...tehát senkinek nincs felesleges. max SEA. de ott meg pont Rice aki alig kap labdát, de neki meg ligaelit fizetése van, a (kisköcsög)Tate- Baldwin duot meg szereti Wilson. szóval nincs ötletem. marad a más sokat emlegetett 3 csókaMiska84"mindenténcsinálok Harvint úgysem adják, meg ő egyáltalán visszatér még az idén?
több mint 12 éve
Szerintem pedig már ott figyel valahol Grigson ajánlata. 😉ha nagyon sietni akar akkor felverjük az árát. ha látják, hogy házon belül akarjuk megoldani (ezt is kommunikáljuk) akkor olcsóbban megússzuk. kereslet-kínálat, rezervációs ár stb 😉Miska84De milyen igényeit?Figyu, ha nem akar minden héten egyre rosszabb irányítóval játszani, akkor lejjebb kell adnia az igényeit😀FearTomite elengednéd? 😊 mi átvennénk a csilliós fizetését? mert a 3 szereplőből csak a játékos akarja ezt..szvszMiska8410-6-unk lesz szerintem.Jah, csak most ez a kiesés adott a csapatnak egy olyan lökést, mint tavaly Pagano betegsége. Főleg, hogy Wayne azt mondta, ha kell tolókocsiban is, de mindig ott lesz a pálya szélén a többiekkel, illetve felkészüléseknél is megy segíteni! Amúgy bennem felmerült az, hogy mi lenne, ha Jenningset elhoznánk a Vikingstől? (bár nem sok esély van rá)Úgyis azt mondta, hogy a legnagyobb hibája volt eddig az, hogy oda ment játszani😊 (persze ez csak egy feltevés! Kíváncsi vagyok a véleményetekre😊FearTomi
Bár lehet, hogy még ennyi sem, Reggie kiesése baromira nagy veszteség.Stez
Neki van egy szerződése. Ha a Vikingstól elhozzuk, akkor is fizetnünk kell neki elég vaskos pénzt annak ellenére, hogy a garantáltját nem mi nyeljük be. A Vikings benyelte 15-20 milliós hitet szerinted a következő évekre? Kétlem. Annyit nem bírunk fizetni, hogy nekik megérje eladni. Jenningsért pedig egy 3. kört sem adnék ezzel a szerződésével. Akkor már Nicksért 2. kör.
Viszont én azért sietnék Grigson helyében, ha cserélni akar, mert most van két hét szünetünk, ha jön egy új elkapó, akkor minden plusz nap fontos lenne, amivel volna ideje megtanulni a playbookot.Stez
A Brownsnál elismerték, hogy Gordonért több ajánlatuk is jött a napokban, volt pick, pick+játékos is például.
Én biztos vagyok benne, hogy néhány napon belül cserélünk, ha valakit akarunk. Viszont ha nem, akkor nem is fog jönni senki és akkor rosterre pakoljuk Whalent vagy Rogerst, aztán az illető edzhet az első csapattal, megnézik Grigsonék, mit tud a Brazill/Rogers/Whalen tengely.
Irsay is szerelmes Brazillba, de szerintem ha őt rakják be Wayne helyére, nem fogja megváltani a világot.
több mint 12 éve
az a baj h megnéztem a "best wr corps in nfl 2013" listát, és majdnem minden csapatnak elszállt már legalább 1 jó célpontja...tehát senkinek nincs felesleges. max SEA. de ott meg pont Rice aki alig kap labdát, de neki meg ligaelit fizetése van, a (kisköcsög)Tate- Baldwin duot meg szereti Wilson. szóval nincs ötletem. marad a más sokat emlegetett 3 csóka