Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
deleted account
1 758
A sajtótájékoztatón Pagano egyértelműen úgy beszélt Reggieről, mint aki vissza fog térni, tehát abszolút nem az az állás jelenleg, hogy intünk neki egy szevaszt, és továbblépünk. Plusz ugye Pagano és Wayne azért elég régóta ismerik egymást, és Pagano is eléggé ragaszkodik Reggiehez - ugye ezért is tartozik ő azon kevés játékoshoz, aki a nagytakarításkor itt maradt.a kérdés, hogy van-e neki tovább. Novemberben lesz 35 éves és jövőre 4 millió dolláros nem-garantált szerződése van. Azt hiszem ebben a franchiseban nem kell magyarázni a reggeli meccs után, hogy mi számít racionális döntésnek.HöriHát én emiatt vagyok elkeseredve, de nagyon. Totál nem érdekel az a plusz 1 W. Kikapott mindenki a csoportban, és még ki is fognak, simán nyertük volna ettől a meccstől függetlenül is. (A Broncos be fogja darálni a Texans-t és a Titans-t is, még egyszer ennyi hibát nem csinálnak.)
De, hogy Reggie-nek esetleg így érjen véget a karrierje. 😕 Inkább legyünk Jags, szívjunk minden héten, de ezt gyűlölöm látni. 😕peterk2005
És szerintem az a 1,5 millió cap hely, amit nyerhetünk az elengedésével az abszolút nem áll egyenes arányban azzal, amit nyerhetünk egy egészséges Reggievel. Ergo, szerintem be kell vállalni, legfeljebb bukunk másfél misit a cap helyben - ami azért szerintem túlélhető - ha mégsem tudja már azt hozni, amit. A tavalyi majdnem 40 misis beragadt caphez képest ez a 1,5 millió azért nem az az über nagy kockázat, szvsz.
több mint 12 éve
Wayne kurvára fog hiányozni, ez tény. Luck nem egy PM, hogy bárkinek odadobja bátran, aki el is kapja ( PM ugye még a szertárosnak is kiosztana 1000 yardot 1 szezonban kb ). Waynere bármit rá lehet dobni, emlékezzünk pl tavalyi Packers meccsre, de kb bármelyik meccset felhozhatnám. Idén draft előtt beszéltük, kellene-e hozni egy WR-t . Hát nagyon úgy néz ki, kellett volna. Jött DHB, aki sztem gyengébb mint Avery volt.Ő az első a WR FA ranglistán mi?😀 Szerintem teljesen felesleges egy 31 éves WR-re pénzt kidobni ráadásul mocskos drága is lenne és 3 évente van 1 jó szezonja, ha nem sérül meg...
Fasza lett lett volna 4. körben egy Kenny Stills 😀 Vagy akár Patton is.
u.i. Brandon Lloydot FA-ról elhozni mennyire lenne hülyeség?Borbinho
több mint 12 éve
Wayne kurvára fog hiányozni, ez tény. Luck nem egy PM, hogy bárkinek odadobja bátran, aki el is kapja ( PM ugye még a szertárosnak is kiosztana 1000 yardot 1 szezonban kb ). Waynere bármit rá lehet dobni, emlékezzünk pl tavalyi Packers meccsre, de kb bármelyik meccset felhozhatnám. Idén draft előtt beszéltük, kellene-e hozni egy WR-t . Hát nagyon úgy néz ki, kellett volna. Jött DHB, aki sztem gyengébb mint Avery volt. Fasza lett lett volna 4. körben egy Kenny Stills 😀 Vagy akár Patton is.
u.i. Brandon Lloydot FA-ról elhozni mennyire lenne hülyeség?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
a kérdés, hogy van-e neki tovább. Novemberben lesz 35 éves és jövőre 4 millió dolláros nem-garantált szerződése van. Azt hiszem ebben a franchiseban nem kell magyarázni a reggeli meccs után, hogy mi számít racionális döntésnek.HöriHát én emiatt vagyok elkeseredve, de nagyon. Totál nem érdekel az a plusz 1 W. Kikapott mindenki a csoportban, és még ki is fognak, simán nyertük volna ettől a meccstől függetlenül is. (A Broncos be fogja darálni a Texans-t és a Titans-t is, még egyszer ennyi hibát nem csinálnak.)
De, hogy Reggie-nek esetleg így érjen véget a karrierje. 😕 Inkább legyünk Jags, szívjunk minden héten, de ezt gyűlölöm látni. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Reggie 😕 😕Azért a 9-7 erősen nem reális szerintem. Azért a Cardinals idegenben, plusz a Texans idegenben sem tartozik a verhetetlen alakulatok közé. Mindenki isteníti Keenumot, de attól ő még egy rookie, és szerintem ellenünk már fog hibázni. A KC meg a Bengals meccs neccesebb, főleg, hogy mindkettő idegenben van, de azért a KC 7-0-ja is erősen necces, mivel támadásban Alex Smith egyelőre kb azt hozza, amit tavaly Schaub - egy nagyon közepes alapot, ami PO-ra, vagy komoly csapatok ellen nem biztos hogy elég, ha a D nem tudja mindig hozni azt, amit eddig.
Szerencsére mostantól komolyabb bravúrokra nem lesz szükségünk (mint SF, SEA, DEN), hozni kell a Jax és Rams meccseket, és a hazai Titans, Texans rangadókat, és akkor megvan a PO
9-7es mérleggel sztem nyerhető idén ez a csoport. Januárra meg remélhetőleg kitalálunk vmit, és Ricsi is belelendül.
Apropó ha már Ricsi, valószinüleg mostantól mégtöbb futás lesz.shady
Wayne pótlása kulcskérdés, de szerintem van akkora klasszis Luck, hogy megoldja Brazillal Reggie pótlását. Valószínű több elejtett passz lesz, és a felelősséget jobban kell majd osztani, főleg harmadik kísérleteknél - de szerintem ez is nagyrészt megoldható, nagyobb minőségesés nélkül.
A PO az már más kérdés, addigra vagy nagyon bele kell jönnie a most egészséges elkapógárdának, vagy valami B tervet ki kell találni, mert ott már viszont komoly hiány lesz Wayne, és ott már a DHB féle elejtések nem fognak beleférni.
több mint 12 éve
Reggie 😕 😕Szerencsére mostantól komolyabb bravúrokra nem lesz szükségünk (mint SF, SEA, DEN), hozni kell a Jax és Rams meccseket, és a hazai Titans, Texans rangadókat, és akkor megvan a PO
9-7es mérleggel sztem nyerhető idén ez a csoport. Januárra meg remélhetőleg kitalálunk vmit, és Ricsi is belelendül.
Apropó ha már Ricsi, valószinüleg mostantól mégtöbb futás lesz.
több mint 12 éve
Ja és arról nem is beszéltük, hogy miután McAfee lezúzta tegnap Holliday-t, ma véletlenszerű doppingvizsgálatnak vetette alá az NFL...FearTomi😀😀 Remélem Von MIller is ment a + 14 font izmával...
Az ütközésről azt mondta Pat becsukta a szemét és neki rohant..😀
Nyitva hagyja Holiday IR az tuti 😀
több mint 12 éve
Ja és arról nem is beszéltük, hogy miután McAfee lezúzta tegnap Holliday-t, ma véletlenszerű doppingvizsgálatnak vetette alá az NFL...
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Hát végülis training campet, stb-t végig csinálta, szóval nem teljes otthoni foglalkozás volt részére a dolog. De legfeljebb Lucknak meg neki szólnak, hogy csak vicc volt az egy hét pihi, nekik kedden külön edzés, oszt jónapot 😉 Plusz ha már ledraftoltuk, akkot használjuk már, nem volt ő tavaly annyira homály, mint mondjuk idén DHB, és engem iszonyatosan zavar, hogy 2 meccse visszatért, és 2-3 ST játékon kívül nem is láttam a pályán.Nem tudom, hogy mit tudott fejlődni egyedül😀 Max. gyorsabban tekeri a cigit😀FearTomiMondhatjuk azt, hogy öröm az ürömben, hogy akkor Brazillt végre nem ST-ben kell néznem a meccs alatt, hanem akkor Reggie helyén megmutathatja, hogy tavalyhoz meg a füvezéshez képest, mit fejlődött idén 😊coltmanIgazából sejteni lehetett... Elmenni a Draftra hogy első nap csak leselkedj cetli nélkül gázos...Elhangzott a "Next man up", szóval Brazill, meg Reed lesz vsz a beugró, és nem fogunk tradelni.coltmanEgy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.Johnny FirpoDa'Rick 6"3 magas... JObb hírem nincs...Stev85
Bízzunk Uraim 😊 Más esélyünk úgy sincs....
Apró öröm Hétvégén nincs meccsünk úgyhogy a komplett Wr Corp mehet edzeni 😀(Ez aljas volt, majd Chuck tudja 😊 )Stev85
több mint 12 éve
Megveritek ( kis túlzással ) a szezon előtt három leginkább SB-ba várt csapatot ( méghozzá nem is akárhogy ), minden összeáll, és akkor egy ilyen sérülés...nagyon szurkolok nektek, hogy túl tudjatok ezen lendülni és a PO-ra kitaláljátok, hogy hogyan tudjátok a legjobban pótolni RW-t.
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy mit tudott fejlődni egyedül😀 Max. gyorsabban tekeri a cigit😀Mondhatjuk azt, hogy öröm az ürömben, hogy akkor Brazillt végre nem ST-ben kell néznem a meccs alatt, hanem akkor Reggie helyén megmutathatja, hogy tavalyhoz meg a füvezéshez képest, mit fejlődött idén 😊coltmanIgazából sejteni lehetett... Elmenni a Draftra hogy első nap csak leselkedj cetli nélkül gázos...Elhangzott a "Next man up", szóval Brazill, meg Reed lesz vsz a beugró, és nem fogunk tradelni.coltmanEgy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.Johnny FirpoDa'Rick 6"3 magas... JObb hírem nincs...Stev85
Apró öröm Hétvégén nincs meccsünk úgyhogy a komplett Wr Corp mehet edzeni 😀(Ez aljas volt, majd Chuck tudja 😊 )Stev85
több mint 12 éve
Reméljük nem halluzik be pár labdát és nem létező routot...😀Mondhatjuk azt, hogy öröm az ürömben, hogy akkor Brazillt végre nem ST-ben kell néznem a meccs alatt, hanem akkor Reggie helyén megmutathatja, hogy tavalyhoz meg a füvezéshez képest, mit fejlődött idén 😊coltmanIgazából sejteni lehetett... Elmenni a Draftra hogy első nap csak leselkedj cetli nélkül gázos...Elhangzott a "Next man up", szóval Brazill, meg Reed lesz vsz a beugró, és nem fogunk tradelni.coltmanEgy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.Johnny FirpoDa'Rick 6"3 magas... JObb hírem nincs...Stev85
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Mondhatjuk azt, hogy öröm az ürömben, hogy akkor Brazillt végre nem ST-ben kell néznem a meccs alatt, hanem akkor Reggie helyén megmutathatja, hogy tavalyhoz meg a füvezéshez képest, mit fejlődött idén 😊Igazából sejteni lehetett... Elmenni a Draftra hogy első nap csak leselkedj cetli nélkül gázos...Elhangzott a "Next man up", szóval Brazill, meg Reed lesz vsz a beugró, és nem fogunk tradelni.coltmanEgy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.Johnny FirpoDa'Rick 6"3 magas... JObb hírem nincs...Stev85
több mint 12 éve
Láttam reggel a Videón, mennyire sírtak hogy nem edzhettek... Egymást vigasztalták...Jövőhét hétfőig mindenki kimenőt kapott...FearTomiIgazából sejteni lehetett... Elmenni a Draftra hogy első nap csak leselkedj cetli nélkül gázos...Elhangzott a "Next man up", szóval Brazill, meg Reed lesz vsz a beugró, és nem fogunk tradelni.coltmanEgy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.Johnny FirpoDa'Rick 6"3 magas... JObb hírem nincs...Stev85
Komolyan megsajnáltam őket 😛
több mint 12 éve
Na azt mondta, hogy Brazill-ban bíznak, illetve van a PS-ben pár ember (Da'Rick), akit tesztelnek, szóval először megpróbálják házon belül megoldani...FearTomiNyilván nem azt fogják mondani, hogy feltúrják a piacot 😊 nem kell az extra médiavisszhang.
több mint 12 éve
Jövőhét hétfőig mindenki kimenőt kapott...Igazából sejteni lehetett... Elmenni a Draftra hogy első nap csak leselkedj cetli nélkül gázos...Elhangzott a "Next man up", szóval Brazill, meg Reed lesz vsz a beugró, és nem fogunk tradelni.coltmanEgy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.Johnny FirpoDa'Rick 6"3 magas... JObb hírem nincs...Stev85
több mint 12 éve
Igazából sejteni lehetett... Elmenni a Draftra hogy első nap csak leselkedj cetli nélkül gázos...Elhangzott a "Next man up", szóval Brazill, meg Reed lesz vsz a beugró, és nem fogunk tradelni.coltmanEgy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.Johnny FirpoDa'Rick 6"3 magas... JObb hírem nincs...Stev85
Apró öröm Hétvégén nincs meccsünk úgyhogy a komplett Wr Corp mehet edzeni 😀(Ez aljas volt, majd Chuck tudja 😊 )
több mint 12 éve
Na azt mondta, hogy Brazill-ban bíznak, illetve van a PS-ben pár ember (Da'Rick), akit tesztelnek, szóval először megpróbálják házon belül megoldani...
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Elhangzott a "Next man up", szóval Brazill, meg Reed lesz vsz a beugró, és nem fogunk tradelni.Egy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.Johnny FirpoDa'Rick 6"3 magas... JObb hírem nincs...Stev85
több mint 12 éve
ja, őt már belengettük egyszer, de nyilván nem stabil pont csak wildcardNincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván...Johnny FirpoDa'Rick 6"3 magas... JObb hírem nincs...Stev85
több mint 12 éve
Egy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.Johnny FirpoDa'Rick 6"3 magas... JObb hírem nincs...
több mint 12 éve
Johnny Firpo
125
Egy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.
több mint 12 éve
nagyon pörügnk, így el fog veszni ez mint off, de Richardsonnal kapcsolatban egy stat:Marshawn Lynch through 5 games w/Seahawks following trade with Bills: 217 yds, 2 TDs, 2.9 ypc. Let's not bury Trent Richardson yet, folks.Hagyni kell neki időt. Ezt főleg a külső szemlélődöknek írom :p
több mint 12 éve
"We thinking about moving Pat to linebacker or safety"😀FearTomiFülelj majd mit mondanad akarnak tradet vagy házon belül. Nekem lehalt a mobilnetem. (xopd le anyád telenor!!)