Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Irsay Tegnap írt a Twitteren egy kérdésre 15 éve nem iszik...ÉS higgyétek el, van olyan fájdalom csillapító amitől ilyen lesz...
több mint 12 éve
a csipoprotezisnek peldaul lehetnek szerintem ilyen kellemetlen mellekhatasai ...Nyilván ezért néz ki és mozog úgy 54 éves korára, mint egy 74 éves nem? Hagyjuk már😊 Lehet, hogy nem iszik, de, hogy valamit tol az tuti😀FearTomiHagyjátok már ezt a piálós poént, pont ma olvastam valahol, ahol írta, hogy 15 éve nem iszik.coltmannemtom mit fostokIrsay elbújhatna mellettem olyan részeg lennék ha ő jönne 😀szampi#33
Grigson már intézkedik Megatron ügybenshady
change-of-space futóbólpeterk2005az meg mi ? marty mcfly ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Nyilván ezért néz ki és mozog úgy 54 éves korára, mint egy 74 éves nem? Hagyjuk már😊 Lehet, hogy nem iszik, de, hogy valamit tol az tuti😀Hagyjátok már ezt a piálós poént, pont ma olvastam valahol, ahol írta, hogy 15 éve nem iszik.coltmannemtom mit fostokIrsay elbújhatna mellettem olyan részeg lennék ha ő jönne 😀szampi#33
több mint 12 éve
Hagyjátok már ezt a piálós poént, pont ma olvastam valahol, ahol írta, hogy 15 éve nem iszik.coltmanaz lehet, de ha kirak egy ilyet twitterre, akkor bizony meginog benne a hitem 😊 (mondjuk a háttérképe menő, azt el kell ismerni)
több mint 12 éve
Nekünk egy olyan helyettesítő kell, aki tudja azt csinálni, amit Wayne, hogy slotba is lehet rakni, de a szélen is rohadt jó, szóval simán tud működni bárhol... aki ezt tudja az szerintem Gordon...szóval szerintem igen, Gordon az egyik legoptimálisabb jelölt, vagy esetleg Britt...Nicks-et kilőném, mint lehetőséget...
több mint 12 éve
én simán kinézem grigsonból, hogy gordonért ad egy 2+hátsó kört. win-win...talán ő lenne a legjobb ha hosszú távon gondolkodunk
és henderson? csodálkoztam h nem kapott sehol szerződést. nem egy playmaker, de vet.min.-ért lehet eljönne
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Hagyjátok már ezt a piálós poént, pont ma olvastam valahol, ahol írta, hogy 15 éve nem iszik.nemtom mit fostokIrsay elbújhatna mellettem olyan részeg lennék ha ő jönne 😀szampi#33
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Mondjuk playbookból adódóan végiggondolva igen, tényleg necces most Wayne pótlása, mert jóval kevesebb a separation, Hilton is alig-alig tud elszakadni a védőktől, tavaly pedig jóval többször tudott.Wayne pótlása kulcskérdés, de szerintem van akkora klasszis Luck, hogy megoldja Brazillal Reggie pótlását. coltmanezt te se hiszed el.
Itt a Luck-Wayne királycsinálási mozgalom fordított irányban ment mint leírod.Höri
Hát akkor marad az ima, mint opció 😉
több mint 12 éve
nemtom mit fostokIrsay elbújhatna mellettem olyan részeg lennék ha ő jönne 😀
több mint 12 éve
Bár én álmaimban mindig Fitzgeraldot látom patkós sisakban labdátkapkodni. Egy gyűrű erejéig összejöhetne 😕)
több mint 12 éve
nemtom mit fostokÁh... bréking nyúz: Justin Blackmon-t megszereztük a Jags-től két jövő évi 3. napos pickért...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
mondjuk Sammy Watkins-Mike Evans-Marquise Lee trió valamelyik tagja is igazán nekiállhatna füvezni meg ittasan kocsikázni, hogy jövőre lecsússzon hozzánk a 2. kör végére 😊
több mint 12 éve
Ha már feldobták. Nicks mennyire reális. Szopnak idén. Állandóan csak a CRÚÚÚÚZ megy a meccseken. 😀 és azért egy Marvin Harrison nyomdokaiba lépni megtisztelő feladat 😊
több mint 12 éve
Én azt mondom, hogy Hiltonba benne van az, hogy első számú WR legyen, de inkább egy ultra biztos 2. számú elkapó alkat...ha visszanézed a korábbi hozzászólásokat, pár embert említettünk, akit tradelni lehetne, de draftról szerintem majd mindenképpen hozni kéne 2.-3. kör körül egy WR-t...FearTomiInkább #2 az. Hilton nem #1 alkat, és ahogy egy change-of-space futóból se lehet #1 futót kreálni, bármennyire is jó, úgy egy speedsterből se #1 elkapót. Hilton marha hasznos lehet és sok szép dolgot csinálhat még nekünk, de azért ő inkább az a kategória, akinek meg kell csinálni a helyet, hogy jó legyen. Reggie meg Harrison meg az a kategória aki saját magának megcsinálja, akkor is ha balfasz az edző.
Garcon-ban benne volt a #1 potenciál (nem Reggie szint, de használható #1). Én másban évekre visszamenőleg nem látom ezt a Colts-nál megfordult elkapók között. Hogy ki lehet Reggie utódja? Hát szerintem vagy senki, vagy ha igen, akkor az még a college-ben passzolgat, mert annyit nem tudunk (és talán nem is érdemes) fizetni, amennyibe egy Reggie szintű utód kerül. Megvan a feladat a drafton. A jó hír, hogy Reggie sérülésétől függetlenül tudtuk, hogy szükség lesz majd rá, így remélem van rá terv. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
a felépítés, és a tömeg fontosabb a magasságnál.(a combine-on is azért a karfesztávot nézik például a cornerbacknél a magasság helyett mert nem elfejelni akarja a labdát, hanem elütni).
több mint 12 éve
Marvin se volt egy Megatron testűshadyJah, de nem 175 centi volt...Harrison ugyan olyan magas, mint Wayne, 183 cm...
több mint 12 éve
Marvin se volt egy Megatron testű
több mint 12 éve
Sziasztok. Engem az érdekelne (és ezzel nem temetni akarom Reggiet), hogy az esetleges visszavonulása után ki lehet potenciális első számú WR nálunk. Meg lehet oldani a keretből (HILTON) vagy draft esetleg trade. Most nem 1-2 éves B tervre gondolok hanem olyan igazi meghatározó alakra, mint Wayne.kluivert930312Én azt mondom, hogy Hiltonba benne van az, hogy első számú WR legyen, de inkább egy ultra biztos 2. számú elkapó alkat...ha visszanézed a korábbi hozzászólásokat, pár embert említettünk, akit tradelni lehetne, de draftról szerintem majd mindenképpen hozni kéne 2.-3. kör körül egy WR-t...
több mint 12 éve
Meg lehet oldani a keretbőlkluivert930312nem.
Hilton sose lesz #1 WR ekkora testtel.
több mint 12 éve
Sziasztok. Engem az érdekelne (és ezzel nem temetni akarom Reggiet), hogy az esetleges visszavonulása után ki lehet potenciális első számú WR nálunk. Meg lehet oldani a keretből (HILTON) vagy draft esetleg trade. Most nem 1-2 éves B tervre gondolok hanem olyan igazi meghatározó alakra, mint Wayne.
több mint 12 éve
Pontosan, ezért is sérült meg...Wayne pótlása kulcskérdés, de szerintem van akkora klasszis Luck, hogy megoldja Brazillal Reggie pótlását. coltmanezt te se hiszed el.
Itt a Luck-Wayne királycsinálási mozgalom fordított irányban ment mint leírod.Höri
több mint 12 éve
Lloyd maga mondta, hogy nincs olyan állapotban, hogy élsportoló legyen. Brady hívta a szezon elején magukhoz.azért a KC 7-0-ja is erősen necces, mivel támadásban Alex Smith egyelőre kb azt hozza, amit tavaly Schaub coltmanpontosan, ráadásul Smithnél akármelyik nap összejöhet egy OFF-os nap ahol csinál egy 32-es ratinget aztán nyerjél úgy. Sok ilyen nem lesz, de lesz.
Wayne pótlása kulcskérdés, de szerintem van akkora klasszis Luck, hogy megoldja Brazillal Reggie pótlását. coltmanezt te se hiszed el.
Itt a Luck-Wayne királycsinálási mozgalom fordított irányban ment mint leírod.
több mint 12 éve
Jah, de ha van egy Nicks, Gordon, Britt, akiket el lehetne hozni, "olcsóbban" minek nyúljunk Lloydhoz?DHB-hez képest csak előrelépés lehet. Nincs konkrétan 1. számú WR-ünk, a TE-ink se annyira állatok...sőtBorbinhoWayne kurvára fog hiányozni, ez tény. Luck nem egy PM, hogy bárkinek odadobja bátran, aki el is kapja ( PM ugye még a szertárosnak is kiosztana 1000 yardot 1 szezonban kb ). Waynere bármit rá lehet dobni, emlékezzünk pl tavalyi Packers meccsre, de kb bármelyik meccset felhozhatnám. Idén draft előtt beszéltük, kellene-e hozni egy WR-t . Hát nagyon úgy néz ki, kellett volna. Jött DHB, aki sztem gyengébb mint Avery volt.Ő az első a WR FA ranglistán mi?😀 Szerintem teljesen felesleges egy 31 éves WR-re pénzt kidobni ráadásul mocskos drága is lenne és 3 évente van 1 jó szezonja, ha nem sérül meg...FearTomi
Fasza lett lett volna 4. körben egy Kenny Stills 😀 Vagy akár Patton is.
u.i. Brandon Lloydot FA-ról elhozni mennyire lenne hülyeség?Borbinho
több mint 12 éve
DHB-hez képest csak előrelépés lehet. Nincs konkrétan 1. számú WR-ünk, a TE-ink se annyira állatok...sőtWayne kurvára fog hiányozni, ez tény. Luck nem egy PM, hogy bárkinek odadobja bátran, aki el is kapja ( PM ugye még a szertárosnak is kiosztana 1000 yardot 1 szezonban kb ). Waynere bármit rá lehet dobni, emlékezzünk pl tavalyi Packers meccsre, de kb bármelyik meccset felhozhatnám. Idén draft előtt beszéltük, kellene-e hozni egy WR-t . Hát nagyon úgy néz ki, kellett volna. Jött DHB, aki sztem gyengébb mint Avery volt.Ő az első a WR FA ranglistán mi?😀 Szerintem teljesen felesleges egy 31 éves WR-re pénzt kidobni ráadásul mocskos drága is lenne és 3 évente van 1 jó szezonja, ha nem sérül meg...FearTomi
Fasza lett lett volna 4. körben egy Kenny Stills 😀 Vagy akár Patton is.
u.i. Brandon Lloydot FA-ról elhozni mennyire lenne hülyeség?Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."