Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
"We thinking about moving Pat to linebacker or safety"😀

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
a Höri által felvázolt 3 lehetőség közül én is Brittet mondanám. ár/érték arányban nálam ő a nyerő. ráadásul nem ártana azért ha maradna valami értelmes cetlink a draftra

több mint 12 éve
Fontos a rutin, vagy elég ha fiatal és megvan benne a lehetőség?
Idei 5. körös pickünk Tavarres King FA (waived). Nálunk PS-n volt Packers bepróbálkozott, bekerült az 53-as keretbe, majd Von Miller visszatérése miatt waivelve lett. Preseasonben mutatott szép dolgokat. 😊xrace77
Hát, leginkább Wayne helyére kéne valaki...szerintem ilyen mutatott szép dolgokat rookie-t le lehet akasztani igen hamar nem is egyet...viszont Wayne-t nem tudná helyettesíteni egyik sem...

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Pár perc múlva Press Conf.  www.colts.com/Streaming.html
Pagano.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Whalen mint megoldás mennyire szörnyű??Stev85
"just a guy"

én soshasem hittem benne igazán. Egy college foci hétvégén ha megnézel 4 meccset, látsz 7 ugyanilyen tehetségű fiút. Oké, Stanford kapcsolat, de ez magában szart se ér.

több mint 12 éve
Ja fini legyen + porcsérülése is van a térdében...Stev85
Az mind1, az rutin műtét, meg azt megcsinálják majd az ACL-el egyszerre...FearTomi
a kérdés, hogy van-e neki tovább.

Novemberben lesz 35 éves és jövőre 4 millió dolláros nem-garantált szerződése van.
Azt hiszem ebben a franchiseban nem kell magyarázni a reggeli meccs után, hogy mi számít racionális döntésnek.Höri
Ide a rozsdás bökőt, hogy Wayne vissza fog jönni jövőre, ha beledöglik is...tuti, hogy nem akarja így befejezni a karrierjét...FearTomi
nyilván visszaakar, csak vissza tud-e? Emlékezzetek Harrison utolsó éveire a sérülése után. Nézni is fájdalmas volt a kínlódást.

Sajnos Wayne esetében ugyannek a kockázata igen magas. Reméljük a legjobbakat.Höri
Szerintem ha azt mondja Jimnek "igen visszajövök" kipengeti neki a 4 Millát és visszajön...
Emlékszel Manningnek mennyit pengetett, és ey percet nem játszott..
Aztán a másik kérdés az állapot...
Azt meg majd látják.

Whalen mint megoldás mennyire szörnyű??

több mint 12 éve
Az mind1, az rutin műtét, meg azt megcsinálják majd az ACL-el egyszerre...FearTomi

Novemberben lesz 35 éves és jövőre 4 millió dolláros nem-garantált szerződése van.
Azt hiszem ebben a franchiseban nem kell magyarázni a reggeli meccs után, hogy mi számít racionális döntésnek.Höri
Ide a rozsdás bökőt, hogy Wayne vissza fog jönni jövőre, ha beledöglik is...tuti, hogy nem akarja így befejezni a karrierjét...FearTomi
nyilván visszaakar, csak vissza tud-e? Emlékezzetek Harrison utolsó éveire a sérülése után. Nézni is fájdalmas volt a kínlódást.

Sajnos Wayne esetében ugyanennek a kockázata igen magas. Reméljük a legjobbakat.Höri
Jah, mutatták is Harrison arcát...látszott rajta, hogy tudta, hogy nagy baj van

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Igen, de csak 1,5 misit tudnánk megtakarítani a cuttal, szóval akkora nagy nyereség nem lenne az elküldése, viszont vesztenénk egy holt biztos célpontot, ráadásul a mentalitása is szerintem azért hiányozna az öltözőből. Én biztos megtartanám Reggiet, ha orvosilag rendben van.

a holtszezon balhék szerintem nem lényegesek most. Azt mind otthon, a paraszt New Jersey (newarki) haverjaival rakta össze, idegen környezetben ártalmatlan elvileg.

Marshawn Lynch is ilyen egyébként, csak akkor bolondul meg amint meglátja a California táblát.Höri
😀
több mint 12 éve

Sajnos Wayne esetében ugyanennek a kockázata igen magas. Reméljük a legjobbakat.

több mint 12 éve
Idei 5. körös pickünk Tavarres King FA (waived). Nálunk PS-n volt Packers bepróbálkozott, bekerült az 53-as keretbe, majd Von Miller visszatérése miatt waivelve lett. Preseasonben mutatott szép dolgokat. 😊xrace77
ha kellett volna, már elhoztuk volna.

Da'Rick Rogersszel a keretben nem hinném, hogy potenciál miatt bárkit elhoznánk.

több mint 12 éve

Ide a rozsdás bökőt, hogy Wayne vissza fog jönni jövőre, ha beledöglik is...tuti, hogy nem akarja így befejezni a karrierjét...

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Idei 5. körös pickünk Tavarres King FA (waived). Nálunk PS-n volt Packers bepróbálkozott, bekerült az 53-as keretbe, majd Von Miller visszatérése miatt waivelve lett. Preseasonben mutatott szép dolgokat. 😊
több mint 12 éve
Brittel egyetértek, ráadásul nekem a folyamatos rendőrségi balhéi sem teszik épp olyan játékossá, akit annyira szeretnék nálunk látni.coltman
a holtszezon balhék szerintem nem lényegesek most. Azt mind otthon, a paraszt New Jersey (newarki) haverjaival rakta össze, idegen környezetben ártalmatlan elvileg.

Marshawn Lynch is ilyen egyébként, csak akkor bolondul meg amint meglátja a California táblát.

több mint 12 éve
Ha lehet extra kérésem, Nicks... Gordonra még meggyőzhető vagyok... Brittre nem... Max ha első meccsén 150+yarddal zár.. Háttal a pályának, bekötött szemmel...Stev85
jó, a személyes szimpátiával nem tudok mit kezdeni 😊
a 3 közül Gordon a legjobb, legtöbbre hivatott játékos, egyben a legdrágább is. Plusz őt vinné elvileg több klub, a Niners is köztük van. Viszont 1 cigire van az 1 éves BANtól, ami a klubjának nem jó de lehúzza az árát. Persze a Browns drágán akarja eladni, ezért van még náluk.
Britt egy nagyon low-budget megoldás lenne. Adnánk egy opciós 6. kört kb. Ott pedig nem húznánk jobb játékost, azt szerintem mindenki belátja. A felelőssége persze összemérhetetlen lenne Reggievel, ezért kockázatos manőver. Megmondom őszintén, én már hetek óta agyalok rajna, hogy el kellett volna hozni, Wayne mellé. Nélküle már tényleg nem szexi pick, de nálam tolerálható. Önmagában lehet kevés ezzel együtt.
Nicks tavasszal 239% hogy eligazol, szóval a NYG most, 0-6-nál elkeseredetten szabadulni akar tőle, hogy ne ingyen menjen. A Falconst pletykálják hozzá, de nekik már lefőtt a kávé szerintem. Köztes megoldásként bevállalható, de szerintem csak az utolsó percben húznánk meg, hogy lejjebb vigye az árát Reese.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Ha nem oldjuk meg házon belül, kikre érdemes gondolni akiket Traden érdemes megszerezni??(Szinte biztos az idei cetlink bánja majd...)Stev85
Josh Gordon, Kenny Britt és Hakeem Nicks mind eladó.

Valamelyik jönni is fog 😊Höri
KÖnyrörgöm Hosszan és sokat, BRITT NEStev85
én meglepően bizakodó vagyok Britt felé 😊 mondhatni irracionálisan bizakodó.

Mégiscsak gondoljukn bele. Ki volt a legjobb QB a karrierje alatt? Kerry Collins? Szarért-húgyért elhozható, akkora mint DHB és sokkal jobb a labdaérzéke.Höri
Ha lehet extra kérésem, Nicks... Gordonra még meggyőzhető vagyok... Brittre nem... Max ha első meccsén 150+yarddal zár.. Háttal a pályának, bekötött szemmel...Stev85
Brittel egyetértek, ráadásul nekem a folyamatos rendőrségi balhéi sem teszik épp olyan játékossá, akit annyira szeretnék nálunk látni.
több mint 12 éve

Nem kell, fel kell találni az időgépet, és Reggiet vissza fiatalítani 24re.....Ennyi...

több mint 12 éve

Azt hiszem ebben a franchiseban nem kell magyarázni a reggeli meccs után, hogy mi számít racionális döntésnek.

több mint 12 éve
Ha nem oldjuk meg házon belül, kikre érdemes gondolni akiket Traden érdemes megszerezni??(Szinte biztos az idei cetlink bánja majd...)Stev85

Mégiscsak gondoljukn bele. Ki volt a legjobb QB a karrierje alatt? Kerry Collins? Szarért-húgyért elhozható, akkora mint DHB és sokkal jobb a labdaérzéke.Höri
Ha lehet extra kérésem, Nicks... Gordonra még meggyőzhető vagyok... Brittre nem... Max ha első meccsén 150+yarddal zár.. Háttal a pályának, bekötött szemmel...

több mint 12 éve
Az mind1, az rutin műtét, meg azt megcsinálják majd az ACL-el egyszerre...

több mint 12 éve

Mégiscsak gondoljukn bele. Ki volt a legjobb QB a karrierje alatt? Kerry Collins? Szarért-húgyért elhozható, akkora mint DHB és sokkal jobb a labdaérzéke.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Visszatérve a meccsre. Nem tudom miért izgultatok, kedden megmondtam, hogy

annyira szarok voltunk ma, hogy ezek után tuti megverjük a Denvert.Höri
Höri
Nem akarod akkor rögtön azt is megmondani, hogy kit fogunk tradelni Reggie helyére, ha már ennyire a jövőbe látsz? 😀
több mint 12 éve
Visszatérve a meccsre. Nem tudom miért izgultatok, kedden megmondtam, hogy

annyira szarok voltunk ma, hogy ezek után tuti megverjük a Denvert.Höri

több mint 12 éve

KÖnyrörgöm Hosszan és sokat, BRITT NE

több mint 12 éve
Ja fini legyen + porcsérülése is van a térdében...

több mint 12 éve

Valamelyik jönni is fog 😊