Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
A Colts orvosai azt mondják, hogy szerintük "torn" azaz elszakadt, de még nincs 100%-os bizonyíték rá, később megy MRI-re, ott meg fogják mondani, hogy mi a helyzet.

Szerintem egy trade-re van esély, bár jelenleg fingom sincs, hogy ki tudná pótolni, leginkább senki, szóval nem látom annyira értelmét, főleg, hogy Brazill is visszajött.FearTomi
Mint elkapó Nicksről beszélnek, de kérdés el tudnánk e hozni, és ez csak a legkevesebb, mert Reggie egy igazi vezér... Valakinek át kéne venni a helyét... Az nehezebb dió lenne....

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
A Colts orvosai azt mondják, hogy szerintük "torn" azaz elszakadt, de még nincs 100%-os bizonyíték rá, később megy MRI-re, ott meg fogják mondani, hogy mi a helyzet.

Szerintem egy trade-re van esély, bár jelenleg fingom sincs, hogy ki tudná pótolni, leginkább senki, szóval nem látom annyira értelmét, főleg, hogy Brazill is visszajött, de Whalen és Da'Rick is ott van a PS-ben.

több mint 12 éve
Reggie Wayne valószínűleg ACLAsbee
Khm... Arról tudsz a jó hír hozóját általában lelövik? 😊Stev85
de húzódott ACL vagy szakadt? egyik 3-4 hét másik ki sem merem mondaniMiska84
Állítólag "torn"... De remélem tévednek...

több mint 12 éve
Ha Reggie Ir(remélem nem) eltudtok képzelni egy Wr tradet??

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Khm... Arról tudsz a jó hír hozóját általában lelövik? 😊Stev85
de húzódott ACL vagy szakadt? egyik 3-4 hét másik ki sem merem mondani

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Khm... Arról tudsz a jó hír hozóját általában lelövik? 😊

több mint 12 éve
deleted account 1 758
És ugye azért amit ki lehet jelenteni, aki bustnak gondolja és aki nem, abban egyetérthet, qrva nehéz levinni a földre...
contact után csinál még 3-4-5 yardokat... Amire utóbbi 6-7 évben futónk nem volt képes...
És mióta reális veszély nálunk a futás(az ő ideérkeztével) azóta jobb is a passz game...Stev85
TRich szerintem zseniális trade volt, ahhoz képest, hogy playbookot szerintem még mindig csak úgy felesbe tudja, és Pep valamiért folyton a darálóba küldi, kurva nagyot teljesít. Tegnap 3 futása is volt, amikor 3 tackle is lepattant róla, ami azért elég durva.

Egyébként meg hagyjuk már DHB-t. Most azért javul, mert hajnalban csak 2 dropja volt, és volt egy jó elkapása, egy jó futása, meg egy olyan TD elkapása, ahol ember nem volt a közelében? 😊
Én nekem ennél több kell azért egyelőre. Megint volt egy deep lasztija, amit elejtett, pedig sima TD lett volna. Ezek idegesítenek azért picit.Stez
DHB tegnap hozta az átlagot, szóval aki hasraesik tőle, annak javasolnám Avery tavalyi elkapásait, mert olyan deep lasztikat tudott lehúzni a levegőből, amire DHB szerintem a büdös életben nem lesz képes - és ez nagyon nagy hiányosság.

Amit viszont tegnap megint nem értek, hogy Hilton és DHB is folyton rövid route-ra volt futtatva, amitől nem kicsit szállt el az agyam folyamatosan. Amikor meg jött a deep route, akkor DHBt küldtük rá? MIÉRT?!?!? Nem mutatta meg valaki Pepnek a tavalyi Hilton elkapásokat, hogy ő, ellentétben DHBvel képes a levegőből szinte bármit lehúzni mélységben, amit felédobsz?
több mint 12 éve
Ezt én is olvastam twitteren, de ez nem hivatalos, csak találgatás, várjuk meg az MRI-t. Addig meg aki kedveli, annak legyen csuriban a keze...

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Reggie Wayne valószínűleg ACL

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Havili jó igen, de azért a kincs az erős kifejezés.
Neki idén sok ilyen playe volt, ahol elejtett fontos labdákat, ezért nem tűnik fel annyira, hogy hú, de király a srác, mert így a számai is gyengébbek. Blokkolni nem blokkol rosszul egyébként.
Simán megérte late roundért.
Egyébként meg hagyjuk már DHB-t. Most azért javul, mert hajnalban csak 2 dropja volt, és volt egy jó elkapása, egy jó futása, meg egy olyan TD elkapása, ahol ember nem volt a közelében? 😊
Én nekem ennél több kell azért egyelőre. Megint volt egy deep lasztija, amit elejtett, pedig sima TD lett volna. Ezek idegesítenek azért picit.
A legfontosabb egyébként az, hogy Wayne és Toler épüljön fel két hét alatt, mert azért szerintem most láttuk, hogy a sokak által fikázott Toler kiesése sem kis probléma... Butler nem fog kimenni szélre, őt slotban hagyjuk, Vaughn meg neeeeeee.
Toler egyáltalán nem játszik rosszul, volt gyenge meccse tény, de összességében szerintem eddig nagyon jó igazolásunk volt. Ahogy fű alatt RJF is nagyon nagy szörnyeteg ám a DL-ben, futás ellen nagyon nagy ász eddig és a hurryk is jönnek egyébként, még ha sack nincs is. Redding is nagyon írt a másik oldalon, meg hát Mathis, no comment.
És a durva, hogy Walden is egyre jobb, kezdi érezni a játékot és pass rushban is egyre veszélyesebb. Remélem Werner hamar visszatérhet, komoly rotáció lesz az.
Paganoékat viszont egyre csak dicsérni tudom Grigsonnal, fantasztikus védelmet raktak össze a névtelenebb szabadügynökökből. Igen, Pagano rohadtul tud valamit, ahogy Manusky is király eddig.
És a saceondaryn egyébként észre is lehet venni, hogy Pagano nagyon ért hozzájuk, Butlerből is mit hoz ki, Tolerből is, Davis meg no comment. Idén 60-as rating alatt dobálnak felé a QB-k. Mondjuk régen is olvastam, hogy nem véletlen, Pagano velük sokat foglalkozik külön, mert ugye secondary edzőként nagyon tudja, hogy mit kell nekik mondani/tanítani, hogyan hozza ki belőlük a maximumot.Stez
Nem tudom miért én nem csípem Dhbt.. De, a deep elejtésénél, nem véletlenül követelte a zászlót...
A védő bal keze a csípőjén, az még csak csak ok, de a jobb karja húzta a vállát...
Védelem beast.. Ennyi... Csak Vaughn és Harvey menjen inkább kapálni...
Én eddig védtem Vaughnt.. De amit művelt az vicc... Bár az első játékánál a Dpi fele annyira durva nem volt mint Dhbé...

Werner lassan tényleg jó lenne visszatérne..
Aki nálam a Top védők: Mathis, Davis, Landry...
Landrynek olyan sebessége van... Mire az elkapó ment 5 yardot ő futott 25öt.. Hihetetlen...
De minden másban egyetértünk.

Havili... Emlékszel tavaly Carterre?? Na hozzá képest isten...
Vannak dropjai igen, de legalább tudjuk használni.Stev85
DHB-vel az a baj, hogy azokat a labdákat elkapja, amiket a kezébe dob Luck, azaz a kötelezőt, de ha már kicsit kreatívnak kell lennie, akkor meg van lőve, tuti drop. Ja, és a védőjét sem igen tudja lerázni...Nagyon aranyos, meg lelkes, meg minden, de azért na...

több mint 12 éve
Neki idén sok ilyen playe volt, ahol elejtett fontos labdákat, ezért nem tűnik fel annyira, hogy hú, de király a srác, mert így a számai is gyengébbek. Blokkolni nem blokkol rosszul egyébként.
Én nekem ennél több kell azért egyelőre. Megint volt egy deep lasztija, amit elejtett, pedig sima TD lett volna. Ezek idegesítenek azért picit.
A legfontosabb egyébként az, hogy Wayne és Toler épüljön fel két hét alatt, mert azért szerintem most láttuk, hogy a sokak által fikázott Toler kiesése sem kis probléma... Butler nem fog kimenni szélre, őt slotban hagyjuk, Vaughn meg neeeeeee.
Toler egyáltalán nem játszik rosszul, volt gyenge meccse tény, de összességében szerintem eddig nagyon jó igazolásunk volt. Ahogy fű alatt RJF is nagyon nagy szörnyeteg ám a DL-ben, futás ellen nagyon nagy ász eddig és a hurryk is jönnek egyébként, még ha sack nincs is. Redding is nagyon írt a másik oldalon, meg hát Mathis, no comment.
És a durva, hogy Walden is egyre jobb, kezdi érezni a játékot és pass rushban is egyre veszélyesebb. Remélem Werner hamar visszatérhet, komoly rotáció lesz az.
Paganoékat viszont egyre csak dicsérni tudom Grigsonnal, fantasztikus védelmet raktak össze a névtelenebb szabadügynökökből. Igen, Pagano rohadtul tud valamit, ahogy Manusky is király eddig.
És a saceondaryn egyébként észre is lehet venni, hogy Pagano nagyon ért hozzájuk, Butlerből is mit hoz ki, Tolerből is, Davis meg no comment. Idén 60-as rating alatt dobálnak felé a QB-k. Mondjuk régen is olvastam, hogy nem véletlen, Pagano velük sokat foglalkozik külön, mert ugye secondary edzőként nagyon tudja, hogy mit kell nekik mondani/tanítani, hogyan hozza ki belőlük a maximumot.Stez
Nem tudom miért én nem csípem Dhbt.. De, a deep elejtésénél, nem véletlenül követelte a zászlót...
A védő bal keze a csípőjén, az még csak csak ok, de a jobb karja húzta a vállát...
Védelem beast.. Ennyi... Csak Vaughn és Harvey menjen inkább kapálni...
Én eddig védtem Vaughnt.. De amit művelt az vicc... Bár az első játékánál a Dpi fele annyira durva nem volt mint Dhbé...

Werner lassan tényleg jó lenne visszatérne..
Aki nálam a Top védők: Mathis, Davis, Landry...
Landrynek olyan sebessége van... Mire az elkapó ment 5 yardot ő futott 25öt.. Hihetetlen...
De minden másban egyetértünk.

Havili... Emlékszel tavaly Carterre?? Na hozzá képest isten...
Vannak dropjai igen, de legalább tudjuk használni.

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Stez
Saját magához és az eddigi teljesítményéhez képest javult és nem csak a TD-re gondolok..Attól mert egy elkapó 81-es mezben játszik még nem lesz Megatron én nem is ezt vártam tőle szezon előtt..bármint mondasz folyamatosan fejlődik, amíg campben azért izgultunk ne legyen drop meccsről meccsre megbízhatóbb, de nyílván vannak hullámvölgyek.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 732 — Whoops, looks like something went wrong.
És a saceondaryn egyébként észre is lehet venni, hogy Pagano nagyon ért hozzájuk, Butlerből is mit hoz ki, Tolerből is, Davis meg no comment. Idén 60-as rating alatt dobálnak felé a QB-k. Mondjuk régen is olvastam, hogy nem véletlen, Pagano velük sokat foglalkozik külön, mert ugye secondary edzőként nagyon tudja, hogy mit kell nekik mondani/tanítani, hogyan hozza ki belőlük a maximumot.

több mint 12 éve
Havili egy kincs... Igazából mivel Fb ezét alapból nem feltűnő amit csinál.. De a tegnapi Tdje az hatalmas volt...Plusz azért Luckot egyre ritkábban kapják el hátul...
Azt tudom egyébként elképzelni hogy a playbookot még tanulja Trich...
És nézzük meg Bye után...
De az meg egy másik kérdés ha Trich fent van 90% futunk..
Szerintem nem Bust, mert ok Grigson messze jobb Draftoló mint Polian, de ha nem lenne Trich, akkor lenne egy Brown-Williams Rb tandem.... Ami nem acélos....
Így van egy Trich-Brown, és williams ment csókolómmal...
Térjünk vissza Trichre Hou után.Stev85
szerintem is jó havili, T-Rich meg nagyon messze van a busttól, mi sem állhatna messzebb ettől. annyit tud a fal mögött. ahová nem fér be nem fér be. ha idehoznád a tavalyi browns falat már lenne 6-7 TD-je kb.
egy olyan futó aki tökéletes balanszot tud hozni elit védelem ellen is. jövőre lesz cap-ünk és rendbe rakjuk a falat, akkor top5ös offense lehet top 10es D mellett. az meg bármire jó lehet.Miska84
És ugye azért amit ki lehet jelenteni, aki bustnak gondolja és aki nem, abban egyetérthet, qrva nehéz levinni a földre...
contact után csinál még 3-4-5 yardokat... Amire utóbbi 6-7 évben futónk nem volt képes...
És mióta reális veszély nálunk a futás(az ő ideérkeztével) azóta jobb is a passz game...

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Havili egy kincs... Igazából mivel Fb ezét alapból nem feltűnő amit csinál.. De a tegnapi Tdje az hatalmas volt...Plusz azért Luckot egyre ritkábban kapják el hátul...
Szerintem nem Bust, mert ok Grigson messze jobb Draftoló mint Polian, de ha nem lenne Trich, akkor lenne egy Brown-Williams Rb tandem.... Ami nem acélos....
Térjünk vissza Trichre Hou után.Stev85
szerintem is jó havili, T-Rich meg nagyon messze van a busttól, mi sem állhatna messzebb ettől. annyit tud a fal mögött. ahová nem fér be nem fér be. ha idehoznád a tavalyi browns falat már lenne 6-7 TD-je kb.
egy olyan futó aki tökéletes balanszot tud hozni elit védelem ellen is. jövőre lesz cap-ünk és rendbe rakjuk a falat, akkor top5ös offense lehet top 10es D mellett. az meg bármire jó lehet.

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Egyébként ahogy eredménykövetőbe is írtam, egyáltalán nem biztos, hogy Waynenek csupán meghúzódott a szalagja.
A meccs után elmondták többen is, hogy nagyon ki volt és hogy az orvosok egyáltalán nem zárták ki, hogy szakadás is van, vagy sérült a szalag is, sőt, Wayne viselkedéséből a legrosszabbtól félnek, Wayne ugyanis nem szokta elkiabálni a dolgokat, de most nagyon negatív volt. :/
MRI-re megy ma és többet fogunk róla tudni, de én a legrosszabbtól tartok, ami a szakadás+IR. :/Stez
Viszont szakadt térdszalaggal nem sétálgatsz úgy mint ő a végén... Meg akkor kocsin vitték volna (szerintem).. A pályáról is saját lábán jött le.. reménykedjünk...

Ha IR akkor szopásban vagyunk...Stev85
sajnos nem jelent semmit az hogy saját lábán hagyta el a pályát..ugyanis az izmok még helyén tartják a térdet akkor is ha szalagok már elszakadtak csupán rohadt instabil az egész.A meccs hevében és adrenalin miatt ráadásul nem is érzel semmi fájdalmat csak hogy valami nem stimmel a térdeddel..

remélem én is a legjobbakat komoly érvágás lenne Wayne kiesése :\ még akkor is ha DHB kezdi összekapni magát.

Valaki meccs közben temette Richardsont hogy rossz trade volt nem játszik jól és én ezt azért még megcáfolnám még mindig elég kevés meccset játszott, és szerintem brutál jó lesz csak bele kell rázódnia, viszont még mindig azt gondolom hogy őt egyenlőre Pep csak a darálóba küldi amire Havili alkalmasabb lenne.szampi#33
Térjünk vissza Trichre Hou után.

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Egyébként ahogy eredménykövetőbe is írtam, egyáltalán nem biztos, hogy Waynenek csupán meghúzódott a szalagja.
A meccs után elmondták többen is, hogy nagyon ki volt és hogy az orvosok egyáltalán nem zárták ki, hogy szakadás is van, vagy sérült a szalag is, sőt, Wayne viselkedéséből a legrosszabbtól félnek, Wayne ugyanis nem szokta elkiabálni a dolgokat, de most nagyon negatív volt. :/
MRI-re megy ma és többet fogunk róla tudni, de én a legrosszabbtól tartok, ami a szakadás+IR. :/Stez
Viszont szakadt térdszalaggal nem sétálgatsz úgy mint ő a végén... Meg akkor kocsin vitték volna (szerintem).. A pályáról is saját lábán jött le.. reménykedjünk...

Ha IR akkor szopásban vagyunk...Stev85
sajnos nem jelent semmit az hogy saját lábán hagyta el a pályát..ugyanis az izmok még helyén tartják a térdet akkor is ha szalagok már elszakadtak csupán rohadt instabil az egész.A meccs hevében és adrenalin miatt ráadásul nem is érzel semmi fájdalmat csak hogy valami nem stimmel a térdeddel..

remélem én is a legjobbakat komoly érvágás lenne Wayne kiesése :\ még akkor is ha DHB kezdi összekapni magát.

Valaki meccs közben temette Richardsont hogy rossz trade volt nem játszik jól és én ezt azért még megcáfolnám még mindig elég kevés meccset játszott, és szerintem brutál jó lesz csak bele kell rázódnia, viszont még mindig azt gondolom hogy őt egyenlőre Pep csak a darálóba küldi amire Havili alkalmasabb lenne.

több mint 12 éve
Én pont azért írtam ficamot, mert azt is mondták, nem tudom ki mondta a húzódást...ficamnál meg aztán szakadhat minden...FearTomi
Mindenhol "Sprain knee" írnak, az a Rándulás.
Ha "Torn Knee" lenne az a ficam..
De meglátjuk estére..
Nem akarom a "torn" szót olvasni....
Ez tuti...És még kevésbé az Acl/Mcl páros bármelyikével 1 mondatban..
Köszi 8)

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 739
Amúgy ha mindkét hajnali csapat megnyeri a csoportját (amire a mostani eredmény alapján nekünk nagyobb az esélyünk XD) akkor jövőre is lesz Colts - Broncos (Y) 🏈
több mint 12 éve
Én pont azért írtam ficamot, mert azt is mondták, nem tudom ki mondta a húzódást...ficamnál meg aztán szakadhat minden...

több mint 12 éve

Ha IR akkor szopásban vagyunk...

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 732 — Whoops, looks like something went wrong.
MRI-re megy ma és többet fogunk róla tudni, de én a legrosszabbtól tartok, ami a szakadás+IR. :/

több mint 12 éve

go home Vonate, you're drunk 😀 imádom ezt az embert 😀szampi#33
Hehe, kicsit később twitteren azt írta, hogy "Bye week után teljes gőzzel fog készülni a Texansra és Tom Bradyre"😀 Egyébként megérdemelten lett "Player Of the Game"!FearTomi
Amíg így nyomja felőlem Elwayre is készülhet 😀Stev85
Na nekem pont miatta ér ezerszer többet ez a győzelem, rühellem azt a faszit😊FearTomi
Én kimondottan szeretem 😀
Ha a földön van 😛
De tényleg a sérültek jöjjenek rendbe, és pihenjenek a többiek is egyet 😊
Szerintem megérdemlik 😊

több mint 12 éve

Hehe, kicsit később twitteren azt írta, hogy "Bye week után teljes gőzzel fog készülni a Texansra és Tom Bradyre"😀 Egyébként megérdemelten lett "Player Of the Game"!FearTomi
Amíg így nyomja felőlem Elwayre is készülhet 😀Stev85
Na nekem pont miatta ér ezerszer többet ez a győzelem, rühellem azt a faszit😊

több mint 12 éve

Amíg így nyomja felőlem Elwayre is készülhet 😀