Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
ha ennyire nagy szám volt az egyetemen miért nem ért meg senkinek egy draft cetlit?hát én eléggé fosok tőle mit ne mondjak, és ezzel párhuzamosan szurkolok is neki, elég faramuci helyzet. Senior évében minden lehetséges Houston Cougars meccset megnéztem, tök jó volt átélni, hogy egyre közelebb kerül az örökranglista első helyéhez. Például a Rice elleni városi rangadó, amin 8 TD passzt osztott ki, örök élmény marad.Főleg, hogy a Houston újra kompetitív csapat lesz Keenummal 😛 kár, hogy nem szaladtunk beléjük egy meccsre mikor még Schaub bénázott.HöriSzerintem a Hou nem lesz veszélyes, ok hogy Keenum nem lehet szörnyű(hallgatva a véleményed róla) de az Nfl nem Ncaa...Stev85
Mondjuk a Kansas ellen nem látom, hogy miként fog jó napot zárni, de ha mondjuk egy Jax ellen debütálna, tuti kivégzésre számítanék. Rég voltam ennyire izgatott egy semleges meccset illetően mint a holnapi Houston-Kansas.Höri
több mint 12 éve
hát én eléggé fosok tőle mit ne mondjak, és ezzel párhuzamosan szurkolok is neki, elég faramuci helyzet. Senior évében minden lehetséges Houston Cougars meccset megnéztem, tök jó volt átélni, hogy egyre közelebb kerül az örökranglista első helyéhez. Például a Rice elleni városi rangadó, amin 8 TD passzt osztott ki, örök élmény marad.Főleg, hogy a Houston újra kompetitív csapat lesz Keenummal 😛 kár, hogy nem szaladtunk beléjük egy meccsre mikor még Schaub bénázott.HöriSzerintem a Hou nem lesz veszélyes, ok hogy Keenum nem lehet szörnyű(hallgatva a véleményed róla) de az Nfl nem Ncaa...Stev85
Mondjuk a Kansas ellen nem látom, hogy miként fog jó napot zárni, de ha mondjuk egy Jax ellen debütálna, tuti kivégzésre számítanék. Rég voltam ennyire izgatott egy semleges meccset illetően mint a holnapi Houston-Kansas.
több mint 12 éve
Ahogy manapság játszunk, jobb is hogy nem futottunk beléjük, mert kikaptunk volna. Majd megverjük őket ha jók lesznek. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Szerintem a Hou nem lesz veszélyes, ok hogy Keenum nem lehet szörnyű(hallgatva a véleményed róla) de az Nfl nem Ncaa...De igazából ha 6 meccs után a 4-2t aláírtuk volna...egy dolog a 4-2, de ha a kalkulált eredmények születnek (Chargers, Dolphins verés - Seahawks, Niners bukta) akkor klasszissal jobb lenne a mérlegünk az AFC-ben, ami hosszú távon még visszaüthet.
Szinte mindannyian... Csak hát nem erre a 2 L re számoltunk...Stev85
Főleg, hogy a Houston újra kompetitív csapat lesz Keenummal 😛 kár, hogy nem szaladtunk beléjük egy meccsre mikor még Schaub bénázott.Höri
több mint 12 éve
De igazából ha 6 meccs után a 4-2t aláírtuk volna...egy dolog a 4-2, de ha a kalkulált eredmények születnek (Chargers, Dolphins verés - Seahawks, Niners bukta) akkor klasszissal jobb lenne a mérlegünk az AFC-ben, ami hosszú távon még visszaüthet.
Szinte mindannyian... Csak hát nem erre a 2 L re számoltunk...Stev85
Főleg, hogy a Houston újra kompetitív csapat lesz Keenummal 😛 kár, hogy nem szaladtunk beléjük egy meccsre mikor még Schaub bénázott.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Erre mindig azt szoktam mondani, hogy nem a vereség zavar, hanem a hogyan. Ha úgy kaptunk volna ki, hogy Rivers passzol 400 yardot, és a védelmük rohadt nagyot homorít, akkor azt mondom, hogy ők jobbak voltak. De inkább saját magunkat vertük meg, ráadásul eszement bénázásokkal - ez az, ami engem személy szerint idegesített. A 4-2 abszolút nem probléma, az ténylegesen jó állás, én szezon előtt egy 5-3-as első félidőt tartottam reálisnak (6-2 v 7-1-es második félidővel), és ez szerintem még mindig az.Mivel első agyrázkodása, így esélyes ha jól van játszhat.Landry medicaly clear. ha minden ok játszik Denver ellen 😊Elvileg Freeman is esélyes, hogy lesz, szóval még az SD fajta bénázást lehet hogy el is kerülhetjük, élén "Super" Marioval.coltman
VééégreStev85
Sd elleni bénázás..
Végig olvastam minden nap az agyalásokat Tőletek.
De igazából ha 6 meccs után a 4-2t aláírtuk volna...
Szinte mindannyian... Csak hát nem erre a 2 L re számoltunk...
Freeman után viszont nincs értékelhető backup.. Harveyt meg hagyjuk alukálni..
Meg balansznak jó a cserepadra, fel ne boruljon...Stev85
Harvey. Én nem értem Chuckot, elvileg D coach. Ok értem, secondary volt, de attól még kéne látnia, hogy ő egy paródia, kb egy nagy seggű, elhízott kubai táncos alkattal bír. Base salary-ért (amennyit amúgy Freeman is kap) nem hiszem, hogy nem lehet jobbat találni. Még Josh McNary aktiválása a practice squadból is biztosan jobb opció.
több mint 12 éve
Mivel első agyrázkodása, így esélyes ha jól van játszhat.Landry medicaly clear. ha minden ok játszik Denver ellen 😊Elvileg Freeman is esélyes, hogy lesz, szóval még az SD fajta bénázást lehet hogy el is kerülhetjük, élén "Super" Marioval.coltman
VééégreStev85
Sd elleni bénázás..
Végig olvastam minden nap az agyalásokat Tőletek.
De igazából ha 6 meccs után a 4-2t aláírtuk volna...
Szinte mindannyian... Csak hát nem erre a 2 L re számoltunk...
Freeman után viszont nincs értékelhető backup.. Harveyt meg hagyjuk alukálni..
Meg balansznak jó a cserepadra, fel ne boruljon...
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Landry medicaly clear. ha minden ok játszik Denver ellen 😊Elvileg Freeman is esélyes, hogy lesz, szóval még az SD fajta bénázást lehet hogy el is kerülhetjük, élén "Super" Marioval.
VééégreStev85
több mint 12 éve
Landry medicaly clear. ha minden ok játszik Denver ellen 😊Vééégre
több mint 12 éve
Az NFL csapatok aktuális népszerűségi listája. A lista élén nincs meglepetés, a Cowboys az első. A második a Packers, ez talán kisebb meglepi, de azért nem akkora. Az igazán érdekes az, hogy a Colts 2010-ben még a második volt, most a 19. Szemben a Denverrel, amelyik 2010-2011-ben 14-17. volt, most pedig 3. Azt hiszem nem szabadott volna elengednünk Tamme-t...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem (csak) csapatspecifikus adatokkal dolgoznak. Például FG kísérlet esélyeihez az adott rugót is figyelembe veszik (nem csak az adott idényben nyújtott teljesítményét), de egy 4th go it esély kiszámításához még idény végén sincs csapatszinten elegendő adat; ligaadatokat használnak.Van statisztikai oldal, amely kifejezetten ilyen kérdésekkel foglalkozik. A Colts hívását nem elemezték részletesen, de a Pats hasonló szituációját igen.A választ ezzel sem lehet megmondani, mert ahhoz a Colts adatai kellenének. Vagy legalább emellé még egy olyan statisztika, ill. arányosítás is ami azt mutatja ki, hogy a 2013-as Pats adatai mennyire alkalmazhatóak a 2013-as Colts-ra,
www.advancednflstats.com/2013/10/analyzing-patriots-4th-down-calls.html
Az ebben szereplő adatokat és a két meccs alakulását követő grafikonok adatait összevetve meg lehet mondani, hogy Fredo kérdésére mi a válasz.tomi-tomi
Ettől függetlenül a cikk nagyon érdekes, köszi! Sokat elárul arról, hogy mennyire összetett ez a játék a partvonalon is.peterk2005
A linket nagyon köszi, bár az én angol tudásommal nem lesz rövid feldolgozni 😊 De nekiállok ha lesz szabadidőmFredoKezdd a grafikonokkal. live.advancednflstats.com/weekly.php?gameid2=55928&week=6 Meccs alatt is kis csúszással IRL követik a játékot, azonnal látható, hogy egy-egy nagy play, döntés hogyan befolyásolta a győzelmi esélyt. Utólag is érdemes böngészni, elemezgetni, hogy mikor voltak valódi nagy fordulatok, mennyire számít két labdabirtoklásnyi előnyben/hátrányban egy-egy jól/rosszul sikerült drive stb. Egy nem látott meccsnél is nagyon jó képet kapsz a folyamatról.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Van statisztikai oldal, amely kifejezetten ilyen kérdésekkel foglalkozik. A Colts hívását nem elemezték részletesen, de a Pats hasonló szituációját igen.A választ ezzel sem lehet megmondani, mert ahhoz a Colts adatai kellenének. Vagy legalább emellé még egy olyan statisztika, ill. arányosítás is ami azt mutatja ki, hogy a 2013-as Pats adatai mennyire alkalmazhatóak a 2013-as Colts-ra,
Az ebben szereplő adatokat és a két meccs alakulását követő grafikonok adatait összevetve meg lehet mondani, hogy Fredo kérdésére mi a válasz.tomi-tomi
Ettől függetlenül a cikk nagyon érdekes, köszi! Sokat elárul arról, hogy mennyire összetett ez a játék a partvonalon is.

több mint 12 éve
deleted account
1 758
A FO az már elég érett volt arra, hogy el kegyen küldve melegebb éghajlatra 😉 Azt csak tömény alkoholizmussal lehetett volna olyannak látni, hogy bárkit is ott kell hagyni, élén a most szánalmasan "üzengető" Poliannal.Én pont tudom, milyen az. 😊Irsay soha sem iszik, még csak ne is feltételezzünk olyat, hogy esetleg a pia miatt volt hülye! 😀StezItt azért megvédeném, akinek volt valaha veseköve, az tudja milyen az, amikor folyamatosan fájdalomcsillapítón élsz - mondjuk úgy, hogy nem kellett nagy fantázia ahhoz, hogy R2D2-nak hívjanak, vagy hogy szerepet kapjak a Z World War című filmben 😉coltman
Nincs is semmi bajom Irsay-el. Amíg úgy látom, hogy a csapatot jobbá akarja tenni, nem fúrja meg az edzőket, a FO-t és hajlandó költeni is, addig nem is fogom őt fikázni. Márpedig Irsay owner szinten azért szerintem nem csinál gyökérségeket. Az már az ő dolga, ha esetleg iszik, nem emiatt baszta ki a full FO-t egy éve, stb. 😀Stez
több mint 12 éve
Én pont tudom, milyen az. 😊Irsay soha sem iszik, még csak ne is feltételezzünk olyat, hogy esetleg a pia miatt volt hülye! 😀StezItt azért megvédeném, akinek volt valaha veseköve, az tudja milyen az, amikor folyamatosan fájdalomcsillapítón élsz - mondjuk úgy, hogy nem kellett nagy fantázia ahhoz, hogy R2D2-nak hívjanak, vagy hogy szerepet kapjak a Z World War című filmben 😉coltman
Nincs is semmi bajom Irsay-el. Amíg úgy látom, hogy a csapatot jobbá akarja tenni, nem fúrja meg az edzőket, a FO-t és hajlandó költeni is, addig nem is fogom őt fikázni. Márpedig Irsay owner szinten azért szerintem nem csinál gyökérségeket. Az már az ő dolga, ha esetleg iszik, nem emiatt baszta ki a full FO-t egy éve, stb. 😀
több mint 12 éve
Fredo
205
Irsay minden valószínűség szerint frusztrált, hogy PM zsenijével csak egy gyűrűt nyertetek. Az pedig igazságtalan szerintem, hogy ezt a frusztrációt Manning-en éli ki. Persze, ő (volt) a franchise arca, viselje ennek negatív következményeit is. De rajta kívül rengeteg tényező szerepet játszott ebben. A Jets elleni "zseniális" időkéréshez mi köze PM-nek?A Jets-es időkérést ne emlegesd, mert horrorisztikus emlék itt (nem csak számomra) A video ami közben PM arcáról készült az teljesen jól láttatta mi történt. Borzalom.
Viszont jól magyarázza ez a része a nyilatkozatnak, hogy miért törekszik erre az új stílusra a mai Colts, Richardson trade-jét.)tomi-tomi
A linket nagyon köszi, bár az én angol tudásommal nem lesz rövid feldolgozni 😊 De nekiállok ha lesz szabadidőm
több mint 12 éve
😀😀 Oké!ha már így megkérdezed, nem! :pHöriNem mondtam, hogy az, de azért még idegesíthet, nem?😊FearTomiAmúgy én teljes mértékben teszek rá, hogy mit mondott kb. Csak az zavart, hogy a magyar kétbetűs búlvár amerikai football magazin is lehozta a hírt hatalmas felháborodással és az olvasók egyből elkezdték a Colts ócsárolást...FearTomihát ez jelentős problémaHöri
több mint 12 éve
Van statisztikai oldal, amely kifejezetten ilyen kérdésekkel foglalkozik. A Colts hívását nem elemezték részletesen, de a Pats hasonló szituációját igen.A kérdés hogy matematikailag jó döntést hoztak?FredoMatematikailag nem fogjuk tudni megmondani. Nincs elég adatunk hozzá. Ehhez az ilyen típusú játékszituációk, ilyen ellenfél ellen, ilyen állásnál, ilyen korábbi sikeresség mellett, stb. paraméterekkel rendelkező (esetlegesen összes eddigi NFL csapat összes meccséről) gyűjtött statok kellenek, nem elég pár korábbi Colts stat az akármi.com-ról. Az NFL csapatoknak van ilyen adatbázisuk, nekünk nincs. Úgyhogy statisztikailag (matematikailag) nem tudjuk a választ.
Nekem érzésre akkor abban a helyzetben az volt a véleményem, hogy neki kellett volna mennünk. Utólag, az eredmény ismeretében neki is mehettünk volna, legfeljebb akkor is veszítünk, rosszabb nem lett volna mint így. De utólag könnyű okosnak lenni, ez semmit nem igazol egy olyan döntésről amit előre kell meghozni. Szóval részemről passz. Annyira nem volt egyértelmű szitu, mint néhány korábbi elhíresült (és utólag hibásnak tartott) konzervatív ezdői döntés. Úgyhogy akkor, ott bosszantott, de tíz perc után továbbléptem.peterk2005
Az ebben szereplő adatokat és a két meccs alakulását követő grafikonok adatait összevetve meg lehet mondani, hogy Fredo kérdésére mi a válasz.
Legjobb esetben is válassz halálnemet döntési helyzetben volt a stáb. De inkább a punt volt a nagyobb győzelmi esélyt kínáló döntés. Csak az is nagyon alacsony érték. Akkor már (sikertelen 3rd down után) az a meccs el volt veszítve, mint ahogy a Pats is elvesztette a sikertelen 4th down után.
Jó bogarászást!😊
(Irsay minden valószínűség szerint frusztrált, hogy PM zsenijével csak egy gyűrűt nyertetek. Az pedig igazságtalan szerintem, hogy ezt a frusztrációt Manning-en éli ki. Persze, ő (volt) a franchise arca, viselje ennek negatív következményeit is. De rajta kívül rengeteg tényező szerepet játszott ebben. A Jets elleni "zseniális" időkéréshez mi köze PM-nek?
Viszont jól magyarázza ez a része a nyilatkozatnak, hogy miért törekszik erre az új stílusra a mai Colts, Richardson trade-jét.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
ha már így megkérdezed, nem! :pNem mondtam, hogy az, de azért még idegesíthet, nem?😊FearTomiAmúgy én teljes mértékben teszek rá, hogy mit mondott kb. Csak az zavart, hogy a magyar kétbetűs búlvár amerikai football magazin is lehozta a hírt hatalmas felháborodással és az olvasók egyből elkezdték a Colts ócsárolást...FearTomihát ez jelentős problémaHöri
több mint 12 éve
Nem mondtam, hogy az, de azért még idegesíthet, nem?😊Amúgy én teljes mértékben teszek rá, hogy mit mondott kb. Csak az zavart, hogy a magyar kétbetűs búlvár amerikai football magazin is lehozta a hírt hatalmas felháborodással és az olvasók egyből elkezdték a Colts ócsárolást...FearTomihát ez jelentős problémaHöri
több mint 12 éve
Amúgy én teljes mértékben teszek rá, hogy mit mondott kb. Csak az zavart, hogy a magyar kétbetűs búlvár amerikai football magazin is lehozta a hírt hatalmas felháborodással és az olvasók egyből elkezdték a Colts ócsárolást...FearTomihát ez jelentős probléma
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Irsay soha sem iszik, még csak ne is feltételezzünk olyat, hogy esetleg a pia miatt volt hülye! 😀StezItt azért megvédeném, akinek volt valaha veseköve, az tudja milyen az, amikor folyamatosan fájdalomcsillapítón élsz - mondjuk úgy, hogy nem kellett nagy fantázia ahhoz, hogy R2D2-nak hívjanak, vagy hogy szerepet kapjak a Z World War című filmben 😉
több mint 12 éve
Amúgy én teljes mértékben teszek rá, hogy mit mondott kb. Csak az zavart, hogy a magyar kétbetűs búlvár amerikai football magazin is lehozta a hírt hatalmas felháborodással és az olvasók egyből elkezdték a Colts ócsárolást...persze mindegyik háttértudása addig terjed, amennyit Ricsitől hallanak a TVben😊
több mint 12 éve
Irsay soha sem iszik, még csak ne is feltételezzünk olyat, hogy esetleg a pia miatt volt hülye! 😀
több mint 12 éve
Oké, az már gáz volt, hogy megemlítette, hogy csak egy gyűrűnk van, viszont ezt meg már nem biztos, hogy pontosan így mondta. Nem érne meglepetésként, ha kiderülne, hogy itt azért egy kis újságírói ferdítés történt. 😊StezÉn láttam a riportot. A vicc az, hogy egy elég hosszú riport volt, valami tulajdonosi/NFL értekezlet után, ahol az egyik téma az újabb indianapolisi Superbowl volt, és Irsay van 6-8 percet beszélt tök érdekesen, informatívan és kultúráltan. Aztán a legutolsó kérdés volt, hogy jön a Denver meccs, és mit göndöl róla. Még erről is beszélt vagy másfél perszet tök okésan, hogy Peyton mekkora hős, és hogy kellően akarják fogadni, satöbbi. Aztán egyszercsak minden előzmény nélkül elkezdett beszélni az elküldéséről (pedig a riporter nem is kérdezte), és újra elkezdte magyarázni, hogy miért is történt. És itt hangzott el az ominózus mondat, tényleg nagyon hülyén megfogalmazva. Még a gyűrűjét is belemutatta a kamerába, hogy ebből akar a jövőben nem csak egyet. 😀 😀 😀
Amúgy kicsit sajnálom is a faszit, mert nagyon látszik rajta, hogy nincs rendben. Volt valami súlyos csípőműtéte nemrég, és folyamatos fájdalomcsillapító kúrán is van, akkorák a fájdalmai állítólag. Lehet, hogy nem is a pia miatt olyan kába, hanem be van gyógyszerezve. Még az is lehet, hogy emiatt beszél néha összevissza.