Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
"baki"ba 😊Tudsz valamit vagy csak a matematikai "baki" ba kötöttél bele? 😊Fredo20,5 ?ez valóban nem 😀 😀 😀 na jó ezt mielőtt elkezdeném abba is hagyomMiska84
Nem kerek itt valamiFredo
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Neem én kint akartam venni mezt, de a 120$-os árcédula hamar eltántorított😀Én azt hittem a 250 dolláros az igazi a100-134 meg a replikák. Akkor ezek a replikák replikáinak az utánzatai lehetnek ennyiért 😊FredoIgen, a 100-134-250 dolláros mezek, azok az eredeti mezek, ezek több, mint valószínű, hogy replikák, azaz teljesen úgy néz ki, mint az eredeti, csak hát nem az😀FearTomiSziasztok!nekem él kinn egy barátom NY-ban, neki linkeltem, azt mondta US-ben 10 item felett ingyenes. összeszedünk az amerikai focicsapatunkban (szekszárd badbones) ennyit, leadom neki, decemberben hazahozza, ugyebár súlya nincs.Szerintem csak akkor írja a szállítást ha megrendeled és jelzed nekik Magyarországra kéred.Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.psychocskaDurva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
www.jerseysretailer.com/p.php/Indianapolis-Colts-%2312-Andrew-Luck-White-NFL-Jerseys--p--18924.htmlMiska84
De 25Usd a shipping. De még így is baráti ár.Stev85
tehát nem tudom mennyi Mo-ra ha egyet rendelsz vagy akár 10et..Miska84
Én is nézegetek mezeket mostanság, de ez nagyon furcsa árak számomra. Más oldalakon 100-134-250 dollár a mezek ára, itt meg 20,5 ?!? Nem kerek itt valamiFredo
több mint 12 éve
Fredo
205
Én azt hittem a 250 dolláros az igazi a100-134 meg a replikák. Akkor ezek a replikák replikáinak az utánzatai lehetnek ennyiért 😊Igen, a 100-134-250 dolláros mezek, azok az eredeti mezek, ezek több, mint valószínű, hogy replikák, azaz teljesen úgy néz ki, mint az eredeti, csak hát nem az😀FearTomiSziasztok!nekem él kinn egy barátom NY-ban, neki linkeltem, azt mondta US-ben 10 item felett ingyenes. összeszedünk az amerikai focicsapatunkban (szekszárd badbones) ennyit, leadom neki, decemberben hazahozza, ugyebár súlya nincs.Szerintem csak akkor írja a szállítást ha megrendeled és jelzed nekik Magyarországra kéred.Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.psychocskaDurva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
www.jerseysretailer.com/p.php/Indianapolis-Colts-%2312-Andrew-Luck-White-NFL-Jerseys--p--18924.htmlMiska84
Én is nézegetek mezeket mostanság, de ez nagyon furcsa árak számomra. Más oldalakon 100-134-250 dollár a mezek ára, itt meg 20,5 ?!? Nem kerek itt valamiFredo
több mint 12 éve
Igen, a 100-134-250 dolláros mezek, azok az eredeti mezek, ezek több, mint valószínű, hogy replikák, azaz teljesen úgy néz ki, mint az eredeti, csak hát nem az😀Sziasztok!nekem él kinn egy barátom NY-ban, neki linkeltem, azt mondta US-ben 10 item felett ingyenes. összeszedünk az amerikai focicsapatunkban (szekszárd badbones) ennyit, leadom neki, decemberben hazahozza, ugyebár súlya nincs.Szerintem csak akkor írja a szállítást ha megrendeled és jelzed nekik Magyarországra kéred.Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.psychocskaDurva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
több mint 12 éve
Fredo
205
Tudsz valamit vagy csak a matematikai "baki" ba kötöttél bele? 😊20,5 ?ez valóban nem 😀 😀 😀 na jó ezt mielőtt elkezdeném abba is hagyomMiska84
több mint 12 éve
20,5 ?ez valóban nem 😀 😀 😀 na jó ezt mielőtt elkezdeném abba is hagyom
több mint 12 éve
Fredo
205
Sziasztok!nekem él kinn egy barátom NY-ban, neki linkeltem, azt mondta US-ben 10 item felett ingyenes. összeszedünk az amerikai focicsapatunkban (szekszárd badbones) ennyit, leadom neki, decemberben hazahozza, ugyebár súlya nincs.Szerintem csak akkor írja a szállítást ha megrendeled és jelzed nekik Magyarországra kéred.Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.psychocskaDurva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
Én is nézegetek mezeket mostanság, de ez nagyon furcsa árak számomra. Más oldalakon 100-134-250 dollár a mezek ára, itt meg 20,5 ?!? Nem kerek itt valami
több mint 12 éve
nekem él kinn egy barátom NY-ban, neki linkeltem, azt mondta US-ben 10 item felett ingyenes. összeszedünk az amerikai focicsapatunkban (szekszárd badbones) ennyit, leadom neki, decemberben hazahozza, ugyebár súlya nincs.Szerintem csak akkor írja a szállítást ha megrendeled és jelzed nekik Magyarországra kéred.Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.psychocskaDurva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
tehát nem tudom mennyi Mo-ra ha egyet rendelsz vagy akár 10et..
több mint 12 éve
Az a játék teljesen megtervezett volt és ez akkor is kiderült, mikor a meccs után elkezdték elemezni.Ki is emelték, micsoda zseniális játék volt Arianstól, miután direkt arra ment ki a play, hogy a másik 3-4 WR elviszi a védőket, ezzel megnyitja a területet a másik oldalról keresztbefutó Averynek.
100%-ig megtervezett volt.
Olyat pedig nem lehet mondani, hogy nem Avery volt az elsőszámú célpont. Lucknál az mindig Wayne. Nyilván benne bízik a legjobban és először őt keresi. Csak amíg sok QB itt be is pánikol, vagy alapból nagyon lassan keres, talál új célpontot, addig Luck rettentő jól lát a pályán és nagy előnye, hogy neki nem csak egy célpont körül forog az élet, hanem nagyon gyorsan, akár 3-4 targetet is átfut, hogy hová dobjon.
És azért arra emlékeztetnék mindenkit, hogy ha Ballard tavaly egész évben kezd, akkor 1000 yardot futott volna, ARIANS keze alatt. És azért nála is volt futkosás, volt külön meccs, amelyet arra építettünk fel és nyertünk meg. De Arians nem félt rögtön Luck kezébe adni a stafétabotot. Ő tudta, hogy mennyire jó a srác és nyugodtan megteheti ezt. Pep pedig eddig inkább, mint ha próbálná visszafogni.
Oké, a turnover kevesebb, de ez nem csak a sok deep passz miatt volt, Luck sokat is hibázott azért, sok pick rossz dobásból született. Plusz állandóan siettették, menekülésből dobált, csomót fumblizott, mert odaértek a védőt. Na most a védők azért közel sem érnek annyira oda hozzá. Lehet, hogy esetleg meg kellene nézni, próbálni, hogy egy jobb fal mögül, jobban összeszokott WR-ekkel, plusz egy év után most mi is sülne ki egy pass heavy gameplanből?
És igen, hiányolom ezt. Pep nem hajlandó változtatni a hülye elképzelésein, ha pedig az alap gameplanje nem megy, mint ha nem tudna belenyúlni, nem tudná, min kéne változtatnia.
Nyilván vannak mindkét említett OC-nak hibái, rossz meccsei, de az egyik már megmutatta, hogy egy tavalyi, bottom3-5 OL-lel, állandó menekülésből, gyenge futójátékkal és FOS VÉDELEMMEL is top csapatokat tud megverni.
Azért én elgondolkodtam már, Arians most mit csinálna itt. Hiszen Luck jobb, Hilton jobb, Wayne még mindig király, az OL sokkal jobb, a védelem meg sokkal-sokkal-sokkal jobb, mint tavaly volt.
Ettől függetlenül nekem tegnap a sok drop fájt főleg, amit pedig Pep számlájára írok, azt soroltam az előző írásomban.
több mint 12 éve
Hát pedig az biza tervezett játék volt, legalábbis Arians meccs utáni nyilatkozata szerint, bár az tény, hogy nem Avery volt az első számú célpont abban a játékban, de attól az még terv 😉coltmanígy van. a terv az volt, hogy TD legyen 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Tavaly volt egy Avery-nk aki #2-ben is deep threat volt. DHB nem az, estig várhatnánk mire előre mászik 30 yardot. 😀peterk2005Ez nagyon durva, de állat 😀 Bár azért elvileg szimplán a számokat nézve DHB is speedster, de szerintem csak beszart a stopper, amikor mérték.
És az Arians stílus egyébként is egy csomó 3, sőt 4 WR-es játékból állt, Luck pedig egy csomót dobált 5-7 lépésből és shotgunból. Azzal sok mindent lehet, de futást nyitni nem. Futást nyitni play action-ből, pistolból (read option) lehet, amit idén többet csinálunk, mint tavaly... (csak még nem működik jól, mert sokszor nekifutunk a falnak középen).peterk2005Tény, ezért írtam, hogy teoretikusan, mert átalakítás kellett volna ahhoz, na de nem ekkora. De ebben azt hiszem egyetértünk, hogy az idei playbook kicsit sánta.
Utálok már ennyit ellent mondani, de az a play abszolút nem megtervezett volt, hanem 100% improvizáció. 😊 Kb. mint idén az Oakland elleni meccs végi futott TD-je. Azaz volt idén is ilyen, de jobb lenne, ha minél kevesebb kéne belőle. Az igazi az, ha nincs rá szükség, mert a hívott play jó. Mint pl.a Frisco elleni futott TD-jénél.peterk2005Hát pedig az biza tervezett játék volt, legalábbis Arians meccs utáni nyilatkozata szerint, bár az tény, hogy nem Avery volt az első számú célpont abban a játékban, de attól az még terv 😉
több mint 12 éve
Szerintem csak akkor írja a szállítást ha megrendeled és jelzed nekik Magyarországra kéred.Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.psychocskaDurva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
De 25Usd a shipping. De még így is baráti ár.
több mint 12 éve
Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.Durva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
több mint 12 éve
Durva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
www.jerseysretailer.com/p.php/Indianapolis-Colts-%2312-Andrew-Luck-White-NFL-Jerseys--p--18924.html
több mint 12 éve
Durva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...www.footballfanatics.com/ 😊szampi#33A nap egyetlen pozitívuma, hogy ez a kis drága érkezett meghonnan rendelted?😊FearTomi
szampi#33
40 usdért bagó...
több mint 12 éve
www.footballfanatics.com/ 😊A nap egyetlen pozitívuma, hogy ez a kis drága érkezett meghonnan rendelted?😊FearTomi
szampi#33
több mint 12 éve
Gator66
363
de nem nyertunk szoval szar.Az NFL szakértői sok mindent beszélnek. Ha tegnap nyertünk volna, ma azt olvasnád, hogy milyen zseniális ez a Pep féle power running. 😀 😀 😀peterk2005volt már ilyen a Manning érában is, és még lesz a mostaniban isAz nfl szakértői is arról beszélnek, hogy Pepnek végre Luckra kéne szabnia az offenset, és nem az old-school power runningot erőltetni.coltman
nem felmentem, csak ez most kisebb mértékben volt az ő hibájashady
több mint 12 éve
Az NFL szakértői sok mindent beszélnek. Ha tegnap nyertünk volna, ma azt olvasnád, hogy milyen zseniális ez a Pep féle power running. 😀 😀 😀volt már ilyen a Manning érában is, és még lesz a mostaniban isAz nfl szakértői is arról beszélnek, hogy Pepnek végre Luckra kéne szabnia az offenset, és nem az old-school power runningot erőltetni.coltman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Az O nem termel többet, ez csak látszat. Ha kivesszük az iszonyatosan töketlen Jaguarst, akit bucira vertünk, akkor ugyanúgy 22 pontot átlagolunk. És tavaly szintén a Jaguarst leszámítva a Jets volt az, akitől kicsit kínos volt a vereség, a többi bukó vállalható (NE, CHI, HOU). A két kínos bukó már idén is megvan, legalábbis játék alapján.coltmanAkkor vegyük ki a Seattle-t és a Niners-t is, mert ők meg a másik véglet?
És persze nem azt várom, hogy azt csináljuk, amit tavaly, annak sem lenne értelme, viszont az sokkal inkább volt Luck és a többiek képességeire kihegyezve, mint ez a mostani.coltmanA tavalyi játék nem Luck miatt volt olyan, hanem a többi offense játékos miatt. Luck tudna nyugodtan dink&dunk-ot is játszani, meg no-huddle-t, stb. Megint csak azt tudom írni, hogy ő nem Roethlisberger, aki ebben jó és kész, ezt kell vele játszatni, hanem őbelőle lehet Manning, Rodgers, Brees is. De ahhoz még kell tanulnia, azt pedig úgy lehet, ha sokszínű a passzjáték. (Arians-é nem volt az! A sokszínű playbook és a snap utáni improvizativitás nem ugyanaz.)
És teoretikusan, ha most ugyanúgy dobáltatnánk Luckot, mint tavaly, akkor kb a futójátékunk szárnyalhatna, mert Richardson meg Brown és sérülése előtt Bradshaw előtt olyan területek nyílnának/nyíltak volna, hogy onnantól az ellenfél védelme szemben a tavalyival, keményebb meló elé lenne állítva, mert a futásokat nem vehetné félvállról.coltmanTavaly volt egy Avery-nk aki #2-ben is deep threat volt. DHB nem az, estig várhatnánk mire előre mászik 30 yardot. 😀 És az Arians stílus egyébként is egy csomó 3, sőt 4 WR-es játékból állt, Luck pedig egy csomót dobált 5-7 lépésből és shotgunból. Azzal sok mindent lehet, de futást nyitni nem. Futást nyitni play action-ből, pistolból (read option) lehet, amit idén többet csinálunk, mint tavaly... (csak még nem működik jól, mert sokszor nekifutunk a falnak középen).
Én is szeretném azt a fajta offenset látni, amit Manning csinál, de azt néztem, hogy mintha a no-huddle is ki lenne szedve Luck kezéből, tavaly sokkal többször láttam azt, hogy mentünk no-huddle-ben, idén meg mintha mindent Pep akarna megmondani, és semmilyen improvizációt nem hagyna, csak végső esetben, amikor már muszáj idő miatt rohanni.coltmanRosszul emlékszel, tavaly alig játszottunk no-huddle-t. Nem Luck miatt, hanem a többiek miatt, akik nem voltak készek rá. Idén valamennyivel több no-huddle van, de alig kicsivel. Nem tudom, hogy még mindig az-e a gond, hogy a fiatalok nem tudnák csinálni, vagy Pep nem szereti, vagy a meccs szituációk miatt. (A negydik negyed végi, hátrányból fordítós no-huddle-t nem keverném ide, mert olyankor minden NFL csapat no-huddle-re vált, a védelmek meg preventben védekeznek, azaz az egy speckó szitu. Azt idén is mindig no-huddle-ben nyomtuk.)
Egyébként szerintem ebben az értelemben nincs kiszedve a kezéből a játék. Több playt kap ő a huddle-ben, amiből gyakran ő is választ a LOS-on. Csak éppen a kapott playek is elég sablonosak, másrészt azért még ő sem olvassa a védelmet úgy, mint mondjuk Manning. Ezt talán a legnehezebb megtanulni, idő kell még neki.
És ami így beugrott, hogy az Arians féle playbook mennyire zseniális volt : Lions elleni utolsó play. Tudatos, jól kitalált, és legfőképp működő.coltmanUtálok már ennyit ellent mondani, de az a play abszolút nem megtervezett volt, hanem 100% improvizáció. 😊 Kb. mint idén az Oakland elleni meccs végi futott TD-je. Azaz volt idén is ilyen, de jobb lenne, ha minél kevesebb kéne belőle. Az igazi az, ha nincs rá szükség, mert a hívott play jó. Mint pl.a Frisco elleni futott TD-jénél.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account
1 758
volt már ilyen a Manning érában is, és még lesz a mostaniban isAz nfl szakértői is arról beszélnek, hogy Pepnek végre Luckra kéne szabnia az offenset, és nem az old-school power runningot erőltetni.
több mint 12 éve
volt már ilyen a Manning érában is, és még lesz a mostaniban isnem felmentem, csak ez most kisebb mértékben volt az ő hibája
több mint 12 éve
Gator66
363
voltak dropok nem egy nem ketto de bazzeg 0TD ertunk el akkor azert ne mentsuk mar fel Pepet...nyilvan az egesz tamado csapatot nem szabad felmenteni...
több mint 12 éve
Pep sokszor jogosan kapja a kritikákat, de a tegnapi az sokkal inkább az elkapóinkon múlt. Ráadásul kulcsszituációkban voltak a droppok, azért ha azok sikerülnek más lett volna a meccsamugy a pocsolya másik partján hogy vélekednek pepről?
több mint 12 éve
deleted account
1 758
A védekezés hasonló, de azért a minőség jobb. Mathis vezeti a sack listát, és már most 1,5-lel több sackje van, mint tavaly egész szezonban. Toler azért nem egy Powers, és azért a front seven sem épp olyan emberekből áll, akik nagyrészt 4-3-at játszottak. Szóval én azért jobbnak értékelem az idei D-t.Az O nem termel többet, ez csak látszat. Ha kivesszük az iszonyatosan töketlen Jaguarst, akit bucira vertünk, akkor ugyanúgy 22 pontot átlagolunk. És tavaly szintén a Jaguarst leszámítva a Jets volt az, akitől kicsit kínos volt a vereség, a többi bukó vállalható (NE, CHI, HOU). A két kínos bukó már idén is megvan, legalábbis játék alapján.
Azt tudom, hogy ez nem WC offense, azaz inkább a rövidítése, mert kb oda való amit csinál Pep : WC. És persze nem azt várom, hogy azt csináljuk, amit tavaly, annak sem lenne értelme, viszont az sokkal inkább volt Luck és a többiek képességeire kihegyezve, mint ez a mostani. És teoretikusan, ha most ugyanúgy dobáltatnánk Luckot, mint tavaly, akkor kb a futójátékunk szárnyalhatna, mert Richardson meg Brown és sérülése előtt Bradshaw előtt olyan területek nyílnának/nyíltak volna, hogy onnantól az ellenfél védelme szemben a tavalyival, keményebb meló elé lenne állítva, mert a futásokat nem vehetné félvállról.
Én is szeretném azt a fajta offenset látni, amit Manning csinál, de azt néztem, hogy mintha a no-huddle is ki lenne szedve Luck kezéből, tavaly sokkal többször láttam azt, hogy mentünk no-huddle-ben, idén meg mintha mindent Pep akarna megmondani, és semmilyen improvizációt nem hagyna, csak végső esetben, amikor már muszáj idő miatt rohanni. És ami így beugrott, hogy az Arians féle playbook mennyire zseniális volt : Lions elleni utolsó play. Tudatos, jól kitalált, és legfőképp működő. Ehhez hasonlót se láttam még idén Peptől, és még a 10 pontos hátrányban is nem az volt, hogy mindenkit előre küldünk, és feldobja Luck a labdát, hanem 20-30 yardos passzokat hívott, ráadásul középre. Azt meg minek? Mintha néha a futball alapjai hiányoznának nála, vagy mintha egy nem ismert esemény hatására teljesen lebénulna, és nem tudna normális döntéseket hozni, hanem valami sokkos állapotban dobálná be találomra a playeket. Legalább ilyenkor lehetne azt hagyni, hogy Luck áthívja, hátha. Tegnapinál rosszabbat úgyse tudna ő se hívni.
szampi#33